Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (κοριτσακι) Π.Η.Τ=

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ=

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=

aggelikaki ( ??? ) Π.Η.Τ=

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ=

κοριτσια το ξερω οτι στην λιστα μας υπαρχουν κι'αλλες εγκυουλες αλλα εχουν χαθει τελειως εχουν μηνες να μπουν ουτε καν μπαινουν να μας πουν νεα τους...ζουν?πεθαινουν???μερικες μπηκαν μονο μας ειπαν πως ειναι εγκυες κ δεν ξανα μπηκαν ποτε αλλες ουτε καν μπηκαν να μας πουν πως ειναι εγκυες το ανακαλυψαμε απο μονες μας διαβαζοντας τυχαια αλλα φορουμ οποτε ποιος ο λογος να τις βαλουμε αφου εκεινες μας ξεχασαν...οχι οτι εχω προβλημα τις βαλουμε τις κοπελες αλλα δεν προκειται να μπουν και θα μεινουν κενα και το φυλλο του μωρου και η π.η.τ οποτε σκεφτηκα να βαλουμε μονο τις κοπελες που μπαινουν συχνα στο θεματακι μας!αν δεν συμφωνητε να βαλω και τις υπολοιπες...ααααα μηπως ξεχασα καμια εγκυουλα? (απο αυτεσ που μπαινουν στο θεμα συχνα???) αν ναι συγνωμη! αντε με το καλο να μπειτε και οι υπολοιπεσ στην λιστα αυτη!:P:p:pας μπαινει τωρα καθε μια απο μονη της και να συμπληρωνει τα κενα(αγορι η κοριτσι, π.η.τ)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια διαβαζα σημερα και μιλουσα και με ενα γιατρο απο την δουλεια ότι όσες κάνουν εξωσωματική σε ιδιωτικά κέντρα δικαιούνται καποιο χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση και βοηθημα? Ξερετε κάτι σχετικό με τον ΕΟΠΥΥ?

μπα χαρα μ εγω προσωπικα ιδεα δεν εχω...

83tdp2.pngcWE4p3.png

συμφωνώ μαζί σου μαριούλα και όπως είπα οτι αν δεν δώσουν σημεία ζωής θα τις βγάλω και απο την άλλη λίστα...

τι ωραία και η δική σου....και στις 2 κάνεις την αρχή!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ=

διαβαζω πως ειστε καλα και χαιρομαι γι αυτο!!Μπηκα να δω και για την deppa μας αν ειχα κανε νεο αλλα δεν εγραψε σημερα....Σημερα δεν θα μαθαινε αποτελεσματα??Αχ μακαρι να πανε ολα καλα!

Pepsi και εσυ αν θυμαμαι σημερα ή αυριο δεν περιμενες ??Ελπιζω να εχουμε δυο εγκυουλες αυτον τον μηνα και αν ειναι και παραπανω ακομα καλυτερα!!!!

Καλο μηνα σε ολες κοριτσια μου!!

fHaOp2.png

συμφωνώ μαζί σου μαριούλα και όπως είπα οτι αν δεν δώσουν σημεία ζωής θα τις βγάλω και απο την άλλη λίστα...

τι ωραία και η δική σου....και στις 2 κάνεις την αρχή!!!

αντε να μπειτε ολες στην δικια μου λιστα και μετα σειρα εχει να κανουμε λιστα με το ποιες γεννησαν π.χ μαριουλα=γεννησε

λιλιτακι=γεννησε

μαρμιν=γεννησε και τα λοιπα;););)

83tdp2.pngcWE4p3.png

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ=

διαβαζω πως ειστε καλα και χαιρομαι γι αυτο!!Μπηκα να δω και για την deppa μας αν ειχα κανε νεο αλλα δεν εγραψε σημερα....Σημερα δεν θα μαθαινε αποτελεσματα??Αχ μακαρι να πανε ολα καλα!

Pepsi και εσυ αν θυμαμαι σημερα ή αυριο δεν περιμενες ??Ελπιζω να εχουμε δυο εγκυουλες αυτον τον μηνα και αν ειναι και παραπανω ακομα καλυτερα!!!!

Καλο μηνα σε ολες κοριτσια μου!!

august-2012.jpg καλο μηνα λουνα μου:D ναι περιμενουμε νεα απο την ντεππα σημερα αλλα ακομα δεν μπηκε μακαρι ολα να πανε καλα αν και κατι μου λεει οτι αυτο το μηνα θα εχουμε πολλες εγκυουλες!ειπαμε πως θα μεινουμε ολες εγκυες πριν τον χειμωνα και ετσι θα γινει!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ=

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια έκανα το Β επιπέδου αγόρι τελικά το μωράκι μου :-) όλα πολύ καλά με το μωρό είναι 635gr και έχουμε απόκληση 10 ημέρες από την ηλικία κύησης με τον υπέρυχο είναι βαρβάτο το αγόρι μου χιχιχιχι!!!Αλλά όλα οκ είπε ο γιατρός το πολύ πολύ να γεννήσω νωρήτερα!!!Αύριο πάω και για την καμπύλη ζαχάρου!!!Αυτά τα νέα μου τώρα θα κάτσω να διαβάσω και τα δικά σας 10 μέρες είναι πολλές που έλειψα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους σας βρήκα!

Γυρίζω από Αθήνα, μπαίνω να σας πω τα νέα και δεν βρίσκω πουθενά το θέμα μας! Ψάχνω τα πμ μήπως και μου έστειλε κάποια πού είστε, τίποτα. Λέω "πάει τα έχασα τα κορίτσια". Δεν μπήκα στην διαδικασία να στείλω πμ γιατί δεν ήθελα να μένω πολύ ώρα μπροστά στον η/υ. Σήμερα, ως εκ θαύματος, το θέμα ήταν μπροστά μου.

Δεν τα διάβασα όλα, αλλά ανυπομονώ για την ντέπα. Μαριούλα είδα ότι όλα πάνε καλά. Μακάρι ως το τέλος να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Λιλιτάκι, γιο θα κάνει κι εσύ; Αντε, να΄είναι γερό και ζουμπουρλίδικο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τα δικά μου τώρα. Μού πήραν 8 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 2 μόνο.....Η εμβρυοματαφορά έγινε την Παρασκευή και 8 Αυγούστου πάω για χοριακή. Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Από το κρεβάτι στον καναπέ είμαι από το φόβο μην μου φύγουν!!! Με τον άντρα μου δεν μιλιόμαστε! Μαλώσαμε χθες για τους γονείς του και με στενοχώρησε δίχως λόγο. Τέτοιος είναι! Δεν του δίνω σημασία. Εκεί που με προσέχει όσο τίποτα στον κόσμο, εκεί κάνει μία κουτσουλιά και τα χαλάει όλα.

Ας τον άφήσω όμως αυτόν στον κόσμο του. εμένα με ενδιαφέρει να είναι μέσα μου τα δύο εμβρυάκια ή έστω το ένα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Επιτέλους σας βρήκα!

Γυρίζω από Αθήνα, μπαίνω να σας πω τα νέα και δεν βρίσκω πουθενά το θέμα μας! Ψάχνω τα πμ μήπως και μου έστειλε κάποια πού είστε, τίποτα. Λέω "πάει τα έχασα τα κορίτσια". Δεν μπήκα στην διαδικασία να στείλω πμ γιατί δεν ήθελα να μένω πολύ ώρα μπροστά στον η/υ. Σήμερα, ως εκ θαύματος, το θέμα ήταν μπροστά μου.

Δεν τα διάβασα όλα, αλλά ανυπομονώ για την ντέπα. Μαριούλα είδα ότι όλα πάνε καλά. Μακάρι ως το τέλος να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Λιλιτάκι, γιο θα κάνει κι εσύ; Αντε, να΄είναι γερό και ζουμπουρλίδικο!

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου και σε εσένα εύχομαι να πιάσουν και τα 2 τα σποράκια σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ μαρρτζι μου!!!καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα στο παρεάκι γι αυτόν τον μήνα...και γω στις 8 περιμένω να μην μου έρθει αλλά την βλέπω να έρχετε...αν δεν ερθει πάντως θα είναι κοριτσάκι το δικό μου...

μάρτζι τόσο καιρό έχουμε να τα πούμε?απο το παλιό θέμα μας? ρε συ ειχα στειλει σε ολες μια μια μνμ λες και τα αλλα κοριτσια να μην πηραν μνμ και γι αυτο να τα χασαμε?στειλτε και σεις ρε κοριτσια αν ειναι κανα μνμ...τι να πω???

εγώ σήμερα αφού έκανα τις δουλειες του σπιτιού είπα θα "καθαρίζω" και το υπολογιστή και βαριέμαι τόσο πολύ...μόλις διάβασα το βιβλίο της νικολούλη...κορίτσια σε 4 ωρίτσες το τελείωσα...(ερωτευτηκα τον δολοφόνο σου, βασίζεται σε αληθινά γεγονότα...θυμάστε την ιστορίά με την κοπελιτσα - μια πανεμορφη, με τελεια μάτια - στην βέροια???είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοια άτομα γύρω μας??ορισμένα πράγματα ειναι τόσο μα τόσο απίστευτα...)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...