Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ, Τσέρι, λιλιτάκι, νένα!!! :D

παίρνω θετική ενέργεια από σας που τα έχετε ζήσει και ξέρετε πως είναι! Ευτυχώς ο άντρας μου είναι χαλαρός και δεν με αγχώνει. :cool:

Εγώ γέλασα με την κάντυ που λέει για γλυκά, ότι αν κάνει πρέπει να το φάει όλο μόνη της γιατι δεν κερνιέται σε άνθρωπο....χαχαχα

Κάντυ, εγώ είμαι γλυκατζού και σίγουρα όσο χάλια και να ήταν θα το έτρωγα...

Αχ τι ωραίοι μάρσιποι!!!! Να ζηλέψουμε??? ;););):D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλιτάκι αυτό που είπες με το αντιστάτικ με άφησες άφωνη... ;) Σε βρίσκω ενημερωμένη...

Και μένα είναι βέγκε τα έπιπλα και δεν προλαβαίνω να αγοράζω σουιφερ! Και σουιφερ για το πάτωμα. Αντιστάτικ για το πάτωμα δεν έχει???? Πολύ σκόνη ρε κορίτσια!!!! Είμαστε και πάνω στην κίνηση σε πολύ κεντρικο δρόμο και το μπαλκόνι γίνεται....... Αλλά θα φύγουμε από δω για΄τι αγοράσαμε σπίτι και θα πάμε σε πιο ήσυχη περιοχή, πιο γειτονιά... άντε να δούμε... :rolleyes:

εχω ξεπατωθει!!ειμαι μονη μου σημερα και ολο και κατι βρισκω να κανω!!!πηγα κρεοπωλειο οπωροπωλειο......εφτιαξα 6 πιτσες να βαλω στον καταψυκτη σιδερωσα και ολα τα ασιδερωτα και τωρα εχω λιγο ροζ-καφε αμ τα θελει ο κ@λ@ς μου.....και κατι τσιμπιματα χαμηλα στην κοιλια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας ,τι κανετε; εγω δουλευα σημερα και ετσι μπηκα λιγο βιαστικα απο τη δουλεια για να σας διαβασω.

καντυ τελικα το εστικτο σου σε ειχε προειδοποιησει σωστα,ενα και ενα. τι ευτυχια. με το καλο α τα παρεις αγκαλιτσα.

μαρτζι μου αρρωστουλα; περαστικα. αν σε ποναει ο λαιμος μπορεις να στυψεις 2-3 λεμονια,να προσθεσεις ζεστο νερακι και να λιωσεις μεσα 1 κουταλιτσα μελι,σε κουπα.ειναι πολυ ανακουφιστικο και για το αυτακι ζεστο λαδακι που σου ειπα και τα κοριτσια.

λιλιτακι τα ειδα τα πραγματακι,τελεια ολα και το δωματιο και τα προικια ολα. καλωριζικα α ειαι ,α τα χαρει το μωρακι σου.

μαριουλα μου ακομα εδω; ολο λεω θα μπω καιμια μερα ετσι αργουλα και θα εχω χασει επεισοδια,ολες θα σου ευχοται για το παιδαρο.

τσερυ ελπιζω να τα βγαλεις περα με το μαθημα.

νενα και γω αυτο σκεφτομαι και δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα.

κοριτσια αυριο εχουμε το β επιπεδου. 9.15 το πρωι. εχω πολυ αγχος δεν ξερω γιατι. ισως επειδη ο ατρας μου ειδε ασχημο ονειρο χθες το βραδυ. ειδε λεει οτι του ελειπε εα δοντι απο αυτα τα μπροστα και καει ετσι να δει στο καθρεφτη και ολα του τα δοτια ητα χαλια,σαπια,χαλασμενα,με αιματα χαλια...και ξαφνικα αρχισα και του πεφτανε. πολυ τρομαξα οταν μου το ειπε το πρωι.

εμενα ο γιατρος δε μου εχει απαγορεψει το μελι.τρωω καοικα καθε πρωι και το ξερει.το ειχα ξααρωτησει τοτε που παλι το συζητουσατε και μου ειπε δεν πειραζει. τουρσια και πασττα α προσεχω και μυδια ,οστρακοειδη γενικα.

αγγελικακι μου ακομα εδω ειμαι,,,αντε να δουμε ποτε θα γεννησω!καλα αποτελεσματα γλυκια μου απο το β-επιπεδου και μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι μια χαρα!
στο νησι. παρτιδας λεγεται ο γιατρος. ερχεται παρα πολλα χρονια. ακουγεται ειναι καλος,αλλα δε θελει και πολλα. καει απλα τη δουλεια του,ουτε γελακια,ουτε συγκιησεις δε δεχεται τιποτα..
τι μας λεει καλε? και αν δηλαδη εγω χαρω με το μωρο μου και θελω να γελασω η συγκινηθω και δακρισω θα φοβαμαι μην μου την πει? ναι καλα εμενα επρεπε να ειχε θα γελαγα επιτηδες για να του την σπασω!;)
κοριτσακια γυρισα απο το μαθημα αλλα αργησα καπως να μπω γιατι απο τον παχυλο μισθο μου πηγα και πηρα καστανα. Ελπιζω φετος με τα λεφτα που θα περνω να μπορω να αγοραζω τα καστανα μου!!!!5Ε το κιλο!!!κοριτσια με τα καστανα εχω ερωτα. τρωω οσα εχω μπροστα μου...το ιδιο παθαινω και με τα κερασια και τις φραουλες αλλά νομιζω οτι με τα καστανα ειμαι χειροτερη. οταν εχω τα παιρνω μπροστα μου και δεν βγαζω αχνα μεχρι να φαω και το τελευταιο!!!!γι αυτο αργησα σημερα κοριτσια μου...

αγγελικακι ολα καλα θα πανε ρε κοριτσι!!!τι σχεση εχει το ονειρο του αντρα σου με την δικη σου κοιλια και μαλιστα για αυριο???εχει αγχος με ολα αυτα που γινονται και θα γινουν...να μπορουσα να του δωσω λιγο απο τον βραδυνο μου κοσμο...το διο λεω και στον αντρα μου, ο καημενος ολο ασχημα ονειρα βλεπει απο το αγχος του!!!

αν το σκεφτειτε δεν ειναι τυχαιο που μεχρι στιγμης μονο αντρες ακουμε ν α αυτοκτονουν!!!

κοριτσαρες για τον μαρσιπο...εγω θα παρω 2-3 να συναλλαζω!!!πριν κατι χρονια ειχα παει γερμανια και κρατουσα ενα ξαδερφακι μου που ηταν 6 μηνων. κοριτσια και που δεν πηγαινα με το μωρο!!!το εβαζα μεσα στο σακουλι και γυριζα ολη μερα στις βολτες. και ηταν βολτα και για μενα γιαιτ και δεν με κουραζε αλλα και το ιδιο το ευχαριτιοταν που το ειχα ετσι κοντα μου!!!η αληθεια ειναι οπωας λεει και η νενα οτι τους αρεσει αυτη η αισθηση γιατι την εχουν συνηθισει στην κοιλια και μαλιστα τους κακοφαινεται οταν ξαφνικα δεν εχουν κατι κολλημενο επανω τους να αισθανθουν!!!εγω θα παρω εναν περιπου σαν αυτον της φωτο που βαλατε που ειναι για πολυ μικρουλια και θα παρω και ενα που να κρεμονται τα ποδαρακια για μεγαλυτερο μωρακι. ειναι το μονο πραγμα που μουν απολυτα σιγουρη οτι θα παρω και θα χρησιμοποιησω..βεβαια στην ελλαδα και ειδικα εδω που μενω δεν εχει καμια σχεση με την γερμανια και εκει που μεναμε....ουτε πεζοδρομια δεν εχουμε καλα καλα....

τσερρυ μου κ εγω τρελαινομαι για καστανα!!!εσυ πως τα τρως? εμενα οπως και να ειναι μου αρεσουν αλλα πιο πολυ τα τρωω ετσι ωμα απλα βγαζω τη φλουδα το καθαριζω και τρωω το ασπρο που ειναι τελειο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εχω ξεπατωθει!!ειμαι μονη μου σημερα και ολο και κατι βρισκω να κανω!!!πηγα κρεοπωλειο οπωροπωλειο......εφτιαξα 6 πιτσες να βαλω στον καταψυκτη σιδερωσα και ολα τα ασιδερωτα και τωρα εχω λιγο ροζ-καφε αμ τα θελει ο κ@λ@ς μου.....και κατι τσιμπιματα χαμηλα στην κοιλια!!!

Αμάν ρε κορίτσι είπαμε εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση και πρέπει να προσέχεις πολύ χαλάρωσε!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ θα σε μαλώσω λίγα λίγα. Εντάξει είναι δύσκολο να είσαι μόνη αλλά να σκέφτεσαι ότι έχεις την καλύτερη παρέα του κόσμου! Δύο αγγελάκια μέσα στην κοιλιά σου και ωφείλεις να τα προσέχεις.

Μαριούλα ωμά κάστανα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ρε χαρα μου κατσε λιγο να ηρεμησεις δεν χρειαζεται να τα κανουμε ολα μαζεμενα εγκυες ειμαστε!
Αμάν ρε κορίτσι είπαμε εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση και πρέπει να προσέχεις πολύ χαλάρωσε!!!!!!!!!

χαχα κοιτα ποια μιλαει:tongue::tongue: λιλιτακι τολμας και μιλας εσυ που δεν εχεις ησυχια και κανεις ολη την ημερα δουλειες???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι τυχερη μεχρι τωρα....γιατι οποτε και να εχω δει ειναι πολυ λιγο και συνηθως καφε...πριν 20 λεπτα πηγα στο μπανιο και το ανακαλυψα και τωρα που ξαναπηγα δεν εχω καθολου αυτη την φορα ηταν απειροελαχιστο!!!εχετε απολυτο δικιο δεν βαζω μυαλο......επειδη δεν νιωθω τιποτα νομιζω πως μπορω να κανω τα παντα....ηθελα να βαλω και σκουπα αλλα τωρα δεν το κανω...θα το αφησω για αυριο απλωσα τωρα ενα πλυντηριο θα κανω ενα ντουζακι και θα καθησω στον καναπε μου δεν θα κοιταζω κατω θα κοιταζω μονο πανω γιατι οσο βλεπω το πλακακι με προκαλει να το σκουπησω αλλα νιωθω μια πιεση χαμηλα στην κοιλια!!!!

αυτο που εχετε βαλει δεν ειναι μαρσιπος ειναι sling ring και η αληθεια ειναι πως φαινεται πολυ πρακτικο αλλα εγω επειδη ειμαι ανεπειδεκτη μαθησεως θα μπορω να το προσαρμοσω πανω μου???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ θα σε μαλώσω λίγα λίγα. Εντάξει είναι δύσκολο να είσαι μόνη αλλά να σκέφτεσαι ότι έχεις την καλύτερη παρέα του κόσμου! Δύο αγγελάκια μέσα στην κοιλιά σου και ωφείλεις να τα προσέχεις.

Μαριούλα ωμά κάστανα;

ναι μαρμιν μου:P μην μου πεις οτι δεν εχεις δοκιμασει???

83tdp2.pngcWE4p3.png

καντυ μου να μην κουραζεσαι τοσο πολυ!κανε δουλειες με μετρο! με ολα αυτα και εγω θα κουραζομουν,ποσο μαλλον εσυ που εχεις και 2 μωρακια...να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο μπορεις!

ρε χαρα μου κατσε λιγο να ηρεμησεις δεν χρειαζεται να τα κανουμε ολα μαζεμενα εγκυες ειμαστε!

χαχα κοιτα ποια μιλαει:tongue::tongue: λιλιτακι τολμας και μιλας εσυ που δεν εχεις ησυχια και κανεις ολη την ημερα δουλειες?ο??

Ναι βρε μπουμπού αλλά εγώ έχω ένα και είμαι στον 8ο πιά!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...