Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακια γυρισα απο το μαθημα αλλα αργησα καπως να μπω γιατι απο τον παχυλο μισθο μου πηγα και πηρα καστανα. Ελπιζω φετος με τα λεφτα που θα περνω να μπορω να αγοραζω τα καστανα μου!!!!5Ε το κιλο!!!κοριτσια με τα καστανα εχω ερωτα. τρωω οσα εχω μπροστα μου...το ιδιο παθαινω και με τα κερασια και τις φραουλες αλλά νομιζω οτι με τα καστανα ειμαι χειροτερη. οταν εχω τα παιρνω μπροστα μου και δεν βγαζω αχνα μεχρι να φαω και το τελευταιο!!!!γι αυτο αργησα σημερα κοριτσια μου...

αγγελικακι ολα καλα θα πανε ρε κοριτσι!!!τι σχεση εχει το ονειρο του αντρα σου με την δικη σου κοιλια και μαλιστα για αυριο???εχει αγχος με ολα αυτα που γινονται και θα γινουν...να μπορουσα να του δωσω λιγο απο τον βραδυνο μου κοσμο...το διο λεω και στον αντρα μου, ο καημενος ολο ασχημα ονειρα βλεπει απο το αγχος του!!!

αν το σκεφτειτε δεν ειναι τυχαιο που μεχρι στιγμης μονο αντρες ακουμε ν α αυτοκτονουν!!!

κοριτσαρες για τον μαρσιπο...εγω θα παρω 2-3 να συναλλαζω!!!πριν κατι χρονια ειχα παει γερμανια και κρατουσα ενα ξαδερφακι μου που ηταν 6 μηνων. κοριτσια και που δεν πηγαινα με το μωρο!!!το εβαζα μεσα στο σακουλι και γυριζα ολη μερα στις βολτες. και ηταν βολτα και για μενα γιαιτ και δεν με κουραζε αλλα και το ιδιο το ευχαριτιοταν που το ειχα ετσι κοντα μου!!!η αληθεια ειναι οπωας λεει και η νενα οτι τους αρεσει αυτη η αισθηση γιατι την εχουν συνηθισει στην κοιλια και μαλιστα τους κακοφαινεται οταν ξαφνικα δεν εχουν κατι κολλημενο επανω τους να αισθανθουν!!!εγω θα παρω εναν περιπου σαν αυτον της φωτο που βαλατε που ειναι για πολυ μικρουλια και θα παρω και ενα που να κρεμονται τα ποδαρακια για μεγαλυτερο μωρακι. ειναι το μονο πραγμα που μουν απολυτα σιγουρη οτι θα παρω και θα χρησιμοποιησω..βεβαια στην ελλαδα και ειδικα εδω που μενω δεν εχει καμια σχεση με την γερμανια και εκει που μεναμε....ουτε πεζοδρομια δεν εχουμε καλα καλα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι κι εγω κλασικα κατουριεμα αλλα εχω και το αγχος να προλαβω το Λιλιτακι οποτε σας λεω τα νεα μου πρωτα!!!!!

τα μωρουλια μου ειναι μια χαρα!!ειναι 110γρμ και κλασικα το ενα ειναι πολυ ζωηρουλι και το αλλο κοιμισμενο!!!!αλλα εχουν κανει κομα και εχουν αποφασησει να παιδεψουν την μανουλα και να την κρατησουν ακομα σε αγωνια!!!περισσοτερο τον μπαμπα τους δηλαδη γιατι εγω ειπαμε ξερω....;)ειναι ενα και ενα!!!!!

λοιπον αφου δηλωσα στον γιατρο πως αποψε δεν φευγω αν δεν δει το φυλο μου ειπε οτι και να σου πω τωρα δεν θα ειναι σιγουρο και οτι για να ειναι σιγουρο πρεπει να εχω κλεισει τις 16 εβδομαδες....βεβαια μου ειπε πως αν εχουν μια υποψια και η μαμα επιμενει θα της το πουνε αλλα οχι με σιγουρια!!!και αφου καναμε 3 τεταρτα υπερυχο μου ειπε πως κατα 95% το ενα ειναι αγορακι και κατα πασα πιθανοτητα το αλλο κοριτσακι αλλα για το δευτερο να μην το δεσω γιατι δεν φαινεται καλα!!!!!αυταααααα ηταν τα νεα μου!!!ο αντρας μου δεν ενθουσιαστηκε καθοοοολουυυυ μα καθολου θα ελεγα....ηθελε να του πει σιγουρα για κοριτσι και για το αγορι δεν τον πειραζε...μα το αγορι φαινεται πρωτο του λεω δεν υπηρχε περιπτωση απο τωρα να σου πει σιγουρα για κοριτσι και να ειχε αμφιβολια για το αγορι!!!!αφηστε που του λεει ο γιατρος οταν ειδε το πρωτο αυτο που ηθελες το πετυχες το δευτερο τωρα τι σε νοιαζει......γελουσα εγω...γιατι γελας μου λεει ο γιατρος????το θεμα ειναι του λεω οτι αυτο που ηθελε δεν το ξερει σιγουρα αν το πετυχε!!!εεε δεν το πιστευω του λεει κοριτσι θελεις????αυτα τα λιγοστα μου νεα!!!ας ελπισουμε οτι τελος του μηνα θα το δει ο γιατρος μου και δεν θα περιμενουμε μεχρι την β επιπεδου!!!

συγχαρητηρια!!!ενα και ενα ε? οτι καλυτερο :D :D

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

κάντυ μου ένα ένα ε??

τέλεια!!!!

άντε κορίτσια όλες μαζί φυσύξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη..είμαι και στις γόνιμες μου!!!:)

τα φιλια μου σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

τι κανεις κοριτσακι μου??

ελπιζω να φυσσηξαν πολυ μπεμποδοσκονη τα κοριτσια και να μεινεις εγκυουλα σε αυτο τον κυκλο!

εχει και ωραι βιντεακια που εξηγει πως το φορας σωστα, εμενα μου αρεσε ποιο πολυ αυτο με το δαχτυλιδι γιατι προσαρμοζεται το μηκος του και μπορει να το βαλει και ο μπαμπας!!!!!:cool:

και μου αρεσει πολυ οταν το βαζουν στη ''θεση με τα ποδια μεσα'' ειναι σαν να ειναι πανω σου σαν βατραχακι το μωρο

επισης εξηγει οτι μπορεις να κανεις αυτοσχεδιο μαρσιπο με ενα πχ. παρεο

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Cherry κι εγώ τώρα κάστανα βράζω αλλά τα πήρα 3? από τη λαϊκή.

Κορίτσια είναι καλό που μας παραθέτετε εμπειρίες από κοπέλες που το έχουν χρησιμοποιήσει. Εγώ φοβάμαι μήπως κουράζομαι να περπατάω με το μωρό αγκαλιά συνέχεια. Το θέλω πολύ αλλά σκεφτείτε ότι πριν μείνω έγκυος μια βόλτα ηθελε ο άντρας μου να πάμε και μπορεί στα μισά να κουραζόμουν. Πηγαίναμε στο κόσμος για όσες το ξέρετε και καθόμασταν στα παγκάκια δυο και τρεις φορές. Φανταστείτε να κουβαλάω και ένα μωράκι. Γι' αυτό λέω θα το δω στην πράξη. Και γω μικρή απ' ότι λέει η μαμά μου και η αδελφή μου ακόμα και όταν μαγείρευε αγκαλιά μας είχε. Δε φεύγαμε καθόλου από την αγκαλιά της. Λέτε να είναι έτσι και το μωράκι μου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Cherry κι εγώ τώρα κάστανα βράζω αλλά τα πήρα 3? από τη λαϊκή.

Κορίτσια είναι καλό που μας παραθέτετε εμπειρίες από κοπέλες που το έχουν χρησιμοποιήσει. Εγώ φοβάμαι μήπως κουράζομαι να περπατάω με το μωρό αγκαλιά συνέχεια. Το θέλω πολύ αλλά σκεφτείτε ότι πριν μείνω έγκυος μια βόλτα ηθελε ο άντρας μου να πάμε και μπορεί στα μισά να κουραζόμουν. Πηγαίναμε στο κόσμος για όσες το ξέρετε και καθόμασταν στα παγκάκια δυο και τρεις φορές. Φανταστείτε να κουβαλάω και ένα μωράκι. Γι' αυτό λέω θα το δω στην πράξη. Και γω μικρή απ' ότι λέει η μαμά μου και η αδελφή μου ακόμα και όταν μαγείρευε αγκαλιά μας είχε. Δε φεύγαμε καθόλου από την αγκαλιά της. Λέτε να είναι έτσι και το μωράκι μου;

marmin μου καπως ετσι ηταν και ο ανηψιος μου!ηθελε συνεχεια αγκαλια!ο μαρσιπος τους ελευσε τα χερια!

τι κανεις κοριτσακι μου??

ελπιζω να φυσσηξαν πολυ μπεμποδοσκονη τα κοριτσια και να μεινεις εγκυουλα σε αυτο τον κυκλο!

καλά είμαι μαριγούλα μου, εσύ??είμαι στις γόνιμες τώρα!!

εσύ όλα καλά??

πολύ με αρέσει το μάρσιπο!!

κάστανα ε??που τα ψήνεται??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

babywearing.jpg

Αυτό μ' αρέσει πολύ! Όσο περισσότερο τα βλέπω τόσο τα θέλω! Μού φαίνεται ότι θα κάνω απλά μια έρευνα αγοράς ούτως ώστε αν το χρειαστώ να ξέρω τι θα πάρω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εσύ όλα καλά??

Εγώ τα βράζω γιατί δεν έχουμε ούτε τζάκι ούτε σόμπα αλλά είμαι τυχερή γιατί έτσι μου αρέσουν πιο πολύ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

εσύ όλα καλά??

δεν ειπα εγω για καστανα,εγω ακουω καστανα και κανω μπλιαχ...δε μου αρεσουν καθολου...μου αρεσει μονο να τα καθαριζω,τα βαζουμε στο τζακι και σκανε και μου αρεσει να τα ξεφλουδιζω..ο αντρας μου τρελενεται για καστανα!θα πηγαιναμε να μαζεψουμε το επομενο σκ αλλα θα παμε αθηνα στο γυναικολογο!

εκμεταλευσου τις γονιμες ;) ;)

babywearing.jpg

Αυτό μ' αρέσει πολύ! Όσο περισσότερο τα βλέπω τόσο τα θέλω! Μού φαίνεται ότι θα κάνω απλά μια έρευνα αγοράς ούτως ώστε αν το χρειαστώ να ξέρω τι θα πάρω.

κατι παρομοιο ειχε και η αδερφη μου!λενε οτι αυτα ειναι καλυτερα για τη σπολδυλικη στηλη του μωρου απο αυτα που ειναι στητα (οπως της chicco σκεψου)

κατι παρομοιο ειχε και η αδερφη μου!λενε οτι αυτα ειναι καλυτερα για τη σπολδυλικη στηλη του μωρου απο αυτα που ειναι στητα (οπως της chicco σκεψου)

Kάτι τέτοιο δεν εννοείς;

chicp15-64698-81large_400x.jpg

Ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά. Αυτό ετοιμαζόμουν να πω αλλά δεν ήξερα πως τα λένε κι έτσι βρήκα φωτο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΤΖΙ δεν εισαι καθολου καλυτερα???το λαδακι να το ζεστανεις μην το βαζεις ετσι!!καλε δεν ειπαμε να μην τρωμε καθολου μελι αλλα να το αποφευγουμε ειδικα το ανθομελο!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ για πες αυτο με το μαλακτικο???δηλαδη διαλυεις σε νερο το μαλακτικο και βουτας το πανακι σου μεσα???και σε τι ακριβως εξυπηρετει???τα επιπλα μου ειναι βεγκε και δεν προλαβαινω να τα ξεσκονιζω αν τα κανω το πρωι το βραδυ γραφεις ανετα επανω τους:evil::evil:

κι εγω θελω να παρω κοριτσια εχω ακουσει πολλες που τα εχουν εκει και κανουν καποιες δουλειες μεσα στο σπιτι κι εγω με τα 2 και μονη τι θα κανω????????ακομα και εξω οταν ειναι μικρα μπορω να παρω το ενα στο καροτσι και το αλλο στο μαρσιπο.........αλλα δεν ξερω ποιον?????

Ναι ακριβώς αλλά στο βέγκε δέν ξέρω αν αφήσει γραμμές δοκιμασε το πρώτα σε ένα τυφλό σημείο και μετά σε όλες τις επιφάνειες είναι για να μην πιάνει σκόνη αντιστάτικ!!!

γεια σας ,τι κανετε; εγω δουλευα σημερα και ετσι μπηκα λιγο βιαστικα απο τη δουλεια για να σας διαβασω.

καντυ τελικα το εστικτο σου σε ειχε προειδοποιησει σωστα,ενα και ενα. τι ευτυχια. με το καλο α τα παρεις αγκαλιτσα.

μαρτζι μου αρρωστουλα; περαστικα. αν σε ποναει ο λαιμος μπορεις να στυψεις 2-3 λεμονια,να προσθεσεις ζεστο νερακι και να λιωσεις μεσα 1 κουταλιτσα μελι,σε κουπα.ειναι πολυ ανακουφιστικο και για το αυτακι ζεστο λαδακι που σου ειπα και τα κοριτσια.

λιλιτακι τα ειδα τα πραγματακι,τελεια ολα και το δωματιο και τα προικια ολα. καλωριζικα α ειαι ,α τα χαρει το μωρακι σου.

μαριουλα μου ακομα εδω; ολο λεω θα μπω καιμια μερα ετσι αργουλα και θα εχω χασει επεισοδια,ολες θα σου ευχοται για το παιδαρο.

τσερυ ελπιζω να τα βγαλεις περα με το μαθημα.

νενα και γω αυτο σκεφτομαι και δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα.

κοριτσια αυριο εχουμε το β επιπεδου. 9.15 το πρωι. εχω πολυ αγχος δεν ξερω γιατι. ισως επειδη ο ατρας μου ειδε ασχημο ονειρο χθες το βραδυ. ειδε λεει οτι του ελειπε εα δοντι απο αυτα τα μπροστα και καει ετσι να δει στο καθρεφτη και ολα του τα δοτια ητα χαλια,σαπια,χαλασμενα,με αιματα χαλια...και ξαφνικα αρχισα και του πεφτανε. πολυ τρομαξα οταν μου το ειπε το πρωι.

εμενα ο γιατρος δε μου εχει απαγορεψει το μελι.τρωω καοικα καθε πρωι και το ξερει.το ειχα ξααρωτησει τοτε που παλι το συζητουσατε και μου ειπε δεν πειραζει. τουρσια και πασττα α προσεχω και μυδια ,οστρακοειδη γενικα.

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου να εισαι καλά!!!:D:D:DΆσε το άγχοςστο σύζηγο και στα όνειρα του όλα θα είναι μιά χαρά αύριο θα σε περιμένουμε να μας πείς τα ευχαριστα!!!

Εγώ κορίτσια τωρα τελείωσα και είμαι πτώμα έβαλα και μια μοσχαρόσουπα να γίνεται και μόλις έρθει ο καλός μου μάμ και νάνι.....δέν βλέπω την ώρα να πέσω στο κρεββάτι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Kάτι τέτοιο δεν εννοείς;

chicp15-64698-81large_400x.jpg

Ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά. Αυτό ετοιμαζόμουν να πω αλλά δεν ήξερα πως τα λένε κι έτσι βρήκα φωτο.

ναι!λενε οτι αυτα δεν ειναι πολυ καλα! τα αλλα τα προσαρμοζεις τελεια σε σενα και το μωρο και μπορεις να τα βαλεις με παρα πολλους τροπους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...