Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα δηλ. τι καλημερα? καλησπερα!!!!!

Κι εγω ξυπνησα αργα γιατι δεν δουλευα το πρωι και μου κανει εντυπωση πως κοιμηθηκα τοσες ωρες. Κοιμηθηκα απο τη 130 μέχρι τις 11 για μενα που συνηθως δεν ξεπερναω τις 7 με 8 ωρες ήταν ρεκορ.

margi σου ειπα οτι για τον λαιμο πηρα καποιες καραμελες της kaiser πολυ καλες που τις παιρνεις μεν απο το φαρμακειο αλλα δεν εχουν φαρμακο μεσα μόνο βότανα!!!!!

maria- maraki πεθανα στο γελιο με την περιγραφή του κασκόλ!!!! Σου ευχομαι καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!!!!

Καλη επιτυχια και στην τικερ μας!!!!!

καντυ κι εγω της μαγειρικης ειμαι, και κυριως λαχανοντολμαδες που εκανες χθες ειναι μια απο τις σπεσιαλιτε μου οπως μου λενε οι αλλοι βεβαια!!!!! Αλλα απο ζαχαροπλαστική ελαχιστα!!!! Δεν με τραβαει πολυ το θεμα τις ζαχαροπλαστικής μαλλον αλλα καλυτερα γιατι με τα γλυκα που αρχισα να τρωω....

marioula πηρες κρεμα με λανολινη για το στηθος? πρεπει να αρχίσεις απο τωρα!!! Θα σου το επιβεβαιωσουν τα κοριτσια που παρακολουθησαν το σεμιναριο, lilitaki νομίζω οτι εσύ ήσουν?

lilitaki κι εγω θελω να παρω σεντονακια αλλα φοβαμαι οτι ειναι νωρις ακομη:cry:

χαρα μου δεν πηρα ακομα :(
ΝΕΝΑΚΙ μου γλυκο καλα εκανες και κοιμηθηκες γιατι οπως ειπα και στην ΤΣΕΡΡΥ αργοτερα δεν θα μπορουμε και θα μας λειπει.......καλα για μενα που μου αρεσει και ο υπνος τα πρωινα.....ας μην την ανοιξω αυτη την συζητηση:oops:

οσο για τα ψωνια καλο ειναι να αρχιζουμε μετα την β επιπεδου...εσενα ομως επειδη σου κανει καθε φορα κατι παρομοιο και φυσικα στην επομενη επισκεψη θα ολοκληρωθει αφου θα εισαι και στην εβδομαδα που κανονικα πρεπει να γινεται η εξεταση νομιζω πως μπορεις να ξεκινησεις τα ψωνια σου!!!!

η γνωμη μου κοριτσια πανω στο θεμα των αγορων για τα μωρα μας ειναι η εξης:πρεπει να το ψαχνουμε και να το απολαμβανουμε και να μην λεμε αντε μωρε πανω κατω ολα ιδια ειναι οχι απο θεμα ποιοτητας η τιμων απλα γιατι νομιζω πως ειναι η ομορφοτερη περιοδος της ζωης μας και πρεπει να την απολαυσουμε μεχρι τελευταια σταγονα!!!!

και βεβαια εγω ακομα περισσοτερο που το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα την ξαναζησω αλλα και για εσας που συνηθως στο δευτερο δεν αγοραζουν τοσα πολλα αφου αρκετα θα τα εχετε ηδη απο το πρωτο!!!και επειδη θα εχετε ηδη το θαυματακι σας δεν θα σας αφηνει και πολυ χρονο ωστε να ψαξετε με την ησυχια σας!!!

οποτε τωρα πρεπει να αφιερωθουμε ολες για τα πραγματακια των μωρων μας!!!!!!συμφωνειτε??????????

συμφωνω απολυτα:P
Το Facebook με πέταξε έξω και δέν με αφήνει να μπώ....το κάνει και σε εσάς?

Ο λογαριασμός σας δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν, εξαιτίας κάποιου προβλήματος του ιστοτόπου, το οποίο αναμένεται να λυθεί σύντομα. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά. Αυτό μου βγάζει :-(

εμενα λιλιτακι μου μου το εβγαζε χθες το βραδυ για καμια ωρα οπως και η καντυ μας..
Κι εγώ φυσικά.

Κάντυ ευχαριστώ κυρίως πήγαμε για ψώναι, σούπερ, λαϊκή κτλ αααα πήρα και παντοφλίτσες για τη γέννα :P Το απόγευμα λέμε να πάμε βολτίτσα στο κέντρο που θα έχει και τους Κρητικούς με τα προϊόντα τους αλλά είμαι πτώωωωωωμααααααα. Παρ' όλα αυτά αν δε βρέχει θα πάμε ;)

με γεια οι παντοφλιτσες μαρμιν μου αντε και δεν αργει ο καιρος που θα τις φορεσεις!:)

κι εγω θελω να παρω!!!!αλλα δεν ξερω ποιον......το εχετε ψαξει καθολου??αλλα και παλι αν δεν το δοκιμασεις δεν ξερεις ποιο βολευει την καθεμια!!!ποια θα παρει?????????μεχρι να γεννησω να μου πει εντυπωσεις....

εγω δεν εχω παρει ακομα και η αληθεια δεν ξερω αν θα παρω.

Σηκώθηκα για λίγο να φάω κάτι και είπα να κάτσω να σας διαβάσω. Δεν κατάφερα να διαβάσω όμως πολλά. με ενθουσίασαν τα σκουφάκια σπυ, Μαριούλα. Με βελονάκι τα έκανες ή με μεγάλες βελόνες; Μου φαίνεται με βελονάκι, ε;

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν θυμάμαι καλά, πριν κανά δίμηνο δεν μας είχες πει ότι είχες λιγότερο από όσο έπρεπε αμνιακό υγρο; Σε ρωτάω, γιατί η αδελφούλα μου που είναι τώρα 29 εβδομάδων πήγε χθες στο γιατρό και της είπε το ίδιο. Θα την βλέπει κάθε 15 μέρες. Δεν το θεωρεί προς το παρόν ανησυχητικό και την συμβούλεψε να κάθεται ξάπλα! πες μου ό,τι ξέρεις για το θέμα.

σε ευχαριστω πολυ μαργκι μου ναι με βελονακι ειναι οχι με βελονες...ακριβως το αντιθετο ειχα εγω χαρα μου εγω ειχα πολυ αυξημενα αμνιακα υγρα και φοβομασταν μην το γυρισει σε υδραμνιο και πνιγει το μωρο απο την πιεση που θα του ασκουνταν!αλλο καρδιοχτυπι και απο εκει ευτυχως ολα πηγαν καλα..! ολα καλα θα πανε και με την αδερφουλα σου νομιζω οτι οταν ειναι λιγοτερο απλα δεν ειναι πολυ προστατευμενο το μωρο,γιατι το αμνιακο υγρα τα προστατευει κιολας και διατηρει την θερμοκρασια τους κιολας, ε καλα ειπαμε αν απλα ειναι λιγοτερο απο το κανονικο οχι να φυγει ολο το υγρο και να στεγνωσει το μωρο... αν και μια απο το νησι μου της εσπασαντα νερα 5 μηνων και την ειχαν στην αθηνα ξαπλα μεχρι 7 μηνων και μετα της πηραν το μωρο με καισαρικη:shock: 2 μηνες ηταν με σπασμενα νερα! αλλα ολα πηγαν καλα:P αφου απλα ειναι λιγο λιγοτερο οπως ειπε ο γιατρος της δεν ειναι ανησυχητικο:P

Κουράστηκα αλλά τελείωσα τώρα να κάτσω λίγο να φάω και μετά ΣΙΔΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

λιλιτακι υπαρχουν κι'αλλες μερες δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα σημερα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΤΖΙ δεν εισαι καθολου καλυτερα???το λαδακι να το ζεστανεις μην το βαζεις ετσι!!καλε δεν ειπαμε να μην τρωμε καθολου μελι αλλα να το αποφευγουμε ειδικα το ανθομελο!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ για πες αυτο με το μαλακτικο???δηλαδη διαλυεις σε νερο το μαλακτικο και βουτας το πανακι σου μεσα???και σε τι ακριβως εξυπηρετει???τα επιπλα μου ειναι βεγκε και δεν προλαβαινω να τα ξεσκονιζω αν τα κανω το πρωι το βραδυ γραφεις ανετα επανω τους:evil::evil:

κι εγω θελω να παρω κοριτσια εχω ακουσει πολλες που τα εχουν εκει και κανουν καποιες δουλειες μεσα στο σπιτι κι εγω με τα 2 και μονη τι θα κανω????????ακομα και εξω οταν ειναι μικρα μπορω να παρω το ενα στο καροτσι και το αλλο στο μαρσιπο.........αλλα δεν ξερω ποιον?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αυτό για μέσα στο σπίτι δεν το σκέφτηκα καθόλου. Φαντάστηκα ότι αν το έχω κάπου κοντά μου ή την ώρα που κοιμάται θα μπορώ να κάνω. Έπειτα τι δουλειές να κάνω με το μωρό αγκαλία; Να μαγειρέψω; Κι αν πεταχτεί λάδι; Να σιδερώσω; :rolleyes: Σκούπισμα - σφουγγάρισμα δε νομίζω. Γι' αυτό λέω ας γεννηθεί και βλέπω ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Σας είπα; Δύο φίλες της μαμάς μου προσφέρθηκαν να μας δώσουν ριλάξ και μάλιστα το ένα άπιαστο :P Θα έχουμε ένα εδώ και ένα στης μαμάς μου. Για ρηλάξ δεν είχα σκοπό να πάρω αλλά από τότε που το είδα στης φίλης μου με άρεσε κι έτσι τώρα θα έχω κι εγώ :tongue:

Επίσης θα μου δώσουν και καθισματάκι που είναι αυτό που βγαίνει έως 13 κιλών. Αν θυμάστε σας είπα ότι εμείς πήραμε το σταθερό έως 18 κιλά δηλαδή 4 ετώ περίπου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γεια σας ,τι κανετε; εγω δουλευα σημερα και ετσι μπηκα λιγο βιαστικα απο τη δουλεια για να σας διαβασω.

καντυ τελικα το εστικτο σου σε ειχε προειδοποιησει σωστα,ενα και ενα. τι ευτυχια. με το καλο α τα παρεις αγκαλιτσα.

μαρτζι μου αρρωστουλα; περαστικα. αν σε ποναει ο λαιμος μπορεις να στυψεις 2-3 λεμονια,να προσθεσεις ζεστο νερακι και να λιωσεις μεσα 1 κουταλιτσα μελι,σε κουπα.ειναι πολυ ανακουφιστικο και για το αυτακι ζεστο λαδακι που σου ειπα και τα κοριτσια.

λιλιτακι τα ειδα τα πραγματακι,τελεια ολα και το δωματιο και τα προικια ολα. καλωριζικα α ειαι ,α τα χαρει το μωρακι σου.

μαριουλα μου ακομα εδω; ολο λεω θα μπω καιμια μερα ετσι αργουλα και θα εχω χασει επεισοδια,ολες θα σου ευχοται για το παιδαρο.

τσερυ ελπιζω να τα βγαλεις περα με το μαθημα.

νενα και γω αυτο σκεφτομαι και δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα.

κοριτσια αυριο εχουμε το β επιπεδου. 9.15 το πρωι. εχω πολυ αγχος δεν ξερω γιατι. ισως επειδη ο ατρας μου ειδε ασχημο ονειρο χθες το βραδυ. ειδε λεει οτι του ελειπε εα δοντι απο αυτα τα μπροστα και καει ετσι να δει στο καθρεφτη και ολα του τα δοτια ητα χαλια,σαπια,χαλασμενα,με αιματα χαλια...και ξαφνικα αρχισα και του πεφτανε. πολυ τρομαξα οταν μου το ειπε το πρωι.

εμενα ο γιατρος δε μου εχει απαγορεψει το μελι.τρωω καοικα καθε πρωι και το ξερει.το ειχα ξααρωτησει τοτε που παλι το συζητουσατε και μου ειπε δεν πειραζει. τουρσια και πασττα α προσεχω και μυδια ,οστρακοειδη γενικα.

Διαφημίσεις

γεια σας ,τι κανετε; εγω δουλευα σημερα και ετσι μπηκα λιγο βιαστικα απο τη δουλεια για να σας διαβασω.

καντυ τελικα το εστικτο σου σε ειχε προειδοποιησει σωστα,ενα και ενα. τι ευτυχια. με το καλο α τα παρεις αγκαλιτσα.

μαρτζι μου αρρωστουλα; περαστικα. αν σε ποναει ο λαιμος μπορεις να στυψεις 2-3 λεμονια,να προσθεσεις ζεστο νερακι και να λιωσεις μεσα 1 κουταλιτσα μελι,σε κουπα.ειναι πολυ ανακουφιστικο και για το αυτακι ζεστο λαδακι που σου ειπα και τα κοριτσια.

λιλιτακι τα ειδα τα πραγματακι,τελεια ολα και το δωματιο και τα προικια ολα. καλωριζικα α ειαι ,α τα χαρει το μωρακι σου.

μαριουλα μου ακομα εδω; ολο λεω θα μπω καιμια μερα ετσι αργουλα και θα εχω χασει επεισοδια,ολες θα σου ευχοται για το παιδαρο.

τσερυ ελπιζω να τα βγαλεις περα με το μαθημα.

νενα και γω αυτο σκεφτομαι και δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα.

κοριτσια αυριο εχουμε το β επιπεδου. 9.15 το πρωι. εχω πολυ αγχος δεν ξερω γιατι. ισως επειδη ο ατρας μου ειδε ασχημο ονειρο χθες το βραδυ. ειδε λεει οτι του ελειπε εα δοντι απο αυτα τα μπροστα και καει ετσι να δει στο καθρεφτη και ολα του τα δοτια ητα χαλια,σαπια,χαλασμενα,με αιματα χαλια...και ξαφνικα αρχισα και του πεφτανε. πολυ τρομαξα οταν μου το ειπε το πρωι.

εμενα ο γιατρος δε μου εχει απαγορεψει το μελι.τρωω καοικα καθε πρωι και το ξερει.το ειχα ξααρωτησει τοτε που παλι το συζητουσατε και μου ειπε δεν πειραζει. τουρσια και πασττα α προσεχω και μυδια ,οστρακοειδη γενικα.

Καλή επιτυχία! Όλα καλά θα πάνε! Πού θα την κάνεις; Στο νησί ή στην Αθήνα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

στο νησι. παρτιδας λεγεται ο γιατρος. ερχεται παρα πολλα χρονια. ακουγεται ειναι καλος,αλλα δε θελει και πολλα. καει απλα τη δουλεια του,ουτε γελακια,ουτε συγκιησεις δε δεχεται τιποτα..

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι!!!!!αυριο να μπεις να μας πεις τα νεα σας!!!

ΜΑΡΜΙΝ μανουλες που το εχουν χρησιμοποιησει μου εχουν πει οτι μαγειρευουν ετοιμαζουν το γαλα τους βαζουν αποστειρωση κτλπ βαζουν πλυντηριο απλωνουν ρουχα ετοιμαζουν το μπανακι του.....δεν θυμαμαι αλλα τωρα....ααα θυμηθηκα και κατι σημαντικο...τρωνε!!!!φανταζεσαι να κλαιει και να ειναι ωρα να φας??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

στο νησι. παρτιδας λεγεται ο γιατρος. ερχεται παρα πολλα χρονια. ακουγεται ειναι καλος,αλλα δε θελει και πολλα. καει απλα τη δουλεια του,ουτε γελακια,ουτε συγκιησεις δε δεχεται τιποτα..

σημασια εχει να κανει καλα την δουλεια του.....με αυτον θα γεννησεις?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καντυ για το μαρσιπο λετε; το πηρε μια φιλη μου επειδη το μωρο της ηταν πολυ γριιαρικο και τη ηθελε συνεχεια κοντα του. πριν το παρει δε μπορουσε α κανει τιποτα,περιμενε να κοιμηθει για α αρχισει τις δουλειες,επισης δεν εκανε και ε κανεναν,οποτε δεν μπορουσε να το αφησει και σε κανεναν για να παει για εξωτερικες δουλειες. οταν το πηρε λυθηκαν επιτελους τα χερια της.

οχι,με το γυαικολογο μου. αυτος ερχεται εδω μοο για α και β επιπεδου. ειναι γενετιστης. δε ξερω αν αναλαμβανει και εγκυες. ο γιατρος μου ειναι στρατιωτικος γυαικολογος

καντυ για το μαρσιπο λετε; το πηρε μια φιλη μου επειδη το μωρο της ηταν πολυ γριιαρικο και τη ηθελε συνεχεια κοντα του. πριν το παρει δε μπορουσε α κανει τιποτα,περιμενε να κοιμηθει για α αρχισει τις δουλειες,επισης δεν εκανε και ε κανεναν,οποτε δεν μπορουσε να το αφησει και σε κανεναν για να παει για εξωτερικες δουλειες. οταν το πηρε λυθηκαν επιτελους τα χερια της.

ναι το εχω ακουσει απο πολλες αλλα ποιος ειναι ο καλυτερος????????

πολυ ωραια αφου δεν θα γεννησεις με αυτον τοτε τι σε πειραζει.....σημασια εχει να σου πει πως το μωρακι σου ειναι καλα!!!που ειμαι σιγουρη πως θα στο πει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δε ξερω,μπορω να την ρωτησω για τη μαρκα. ξερω ομως οτι το πηρε σιγουρα απο τα mothercare. εγω νομιζω δε εχου και μεγαλη διαφορα. δε ξερω παλι...αλλα θα ειαι πραγματικα χρησιμο. μπορεις α πας απο σουπερμαρκετ μεχρι διακοπες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...