Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιο συνθετο???του σαλονιου??με τι μαλακτικο το κανεις??εγω περυσι που πηρα τα επιπλα ειχα παει σουπερ και πηρα οτι γυαλιστικο υπηρχε για ξυλα και οταν μου εφραν τα επιπλα και τα ειδαν μου ειπαν οτι απαγορυεται να βαλω οτιδηποτε αλλο εκτος απο νερο....σοκαριστηκα :shock: λεω μονο με νερο θα τα καθαριζω ναι λεει γιατι οτιδηποτε αλλο κανει λεκεδες πανω στο ξυλο και με τον χρονο θα καταστραφει...και οντως βρε κοριτσια επειδη ειμαι και δυσκολοπιστη εριξα μια φορα και εγινε σκ@τα δεν μπορουσα μετα να το βγαλω το περασα 100 φορες με βετεξ και νερο για να καθαρησει

Εμένα τα έπιπλα μου είναι λουστραρισμένα με αδιάβροο λούστρο και δε επιρεάζονται από τίποτα το μαλακτικό ρούχων το βαζω γιατί είναι αντιστάτικ!!!!

Κι εγώ φυσικά.

Κάντυ ευχαριστώ κυρίως πήγαμε για ψώναι, σούπερ, λαϊκή κτλ αααα πήρα και παντοφλίτσες για τη γέννα :P Το απόγευμα λέμε να πάμε βολτίτσα στο κέντρο που θα έχει και τους Κρητικούς με τα προϊόντα τους αλλά είμαι πτώωωωωωμααααααα. Παρ' όλα αυτά αν δε βρέχει θα πάμε ;)

Σου έστειλα στο mail σου κοριτσάκι!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εγώ το ψιλοφοβάμαι το μάρσιπο. Ετσι όπως τα βλέπω μαζεμένα τα καημένα, τα λυπάμαι....

Ούτε εμένα μου αρέσει margi!!!Νομίζω στραβώνει το κορμάκι τους!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσάκι εγώ 2.5 μηνών είχα πάθει ιογενή φαρυγγίτιδα με αίμα παρακαλώ ο παθολόγος μου έγραψε αντιβίωση και ο γυναικολόγος δεν με άφησε να τη πάρω ούτε τις φαρμακευτικές καραμέλες μόνο δικά και χαμομιλακι χλιαρό μου είχε πει μόνο αν κάνω πυρετό πάνω από 38.1 να πάρω ντεπόν και τίποτε άλλο όσο για το φτερνισμα μην αγχώνεσαι το μωρο σου ειναι προφυλαγμενο και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!! Οπότε μόνο υπομονή μπορείς να κανείς και θα περάσει!!!
Αντε βρε! Επαθες τέτοιο πράγμα; Χαρα στην υπομονή σου!!!! Θα σε έχω ως παράδειγμα, λιλιτάκι:P Και ναι! θα νικήσουμε την ίωση!!!! Μα το αυτί μου τι να κάνω, μου έρχεται να χώσω μέσα το δάχτυλο και να βγάλω το κερί ( είναι στην άκρη και μπορώ να το πιάσω,) αλλά δεν θέλω να του κανω τώρα καμία πληγή! Με το ζόρι κρατιέμαι......:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Margi είσαι καλύτερα σήμερα???
λίγο καλύτερα. Απλά έχω χαλάσει 3 πακέτα χαρτομάντηλα, έχω φταρνιστεί 3000 φορές, έχω χύσει άπειρα δάκρυα και παρακαλώ να είναι καλά το μικρούλι μου......Με τόσο φτάρνισμα θα φοβήθηκε κι αυτό.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μια σελίδα που μας είχες βάλει η Νένα; νομίζω http://thilasmos.com/2012/10/09/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5/

λέει καλά πράγματα για το μάρσιπο. Παρ' όλ' αυτά κι εγώ δεν ξέρω αν θα αγοράσω όχι τίποτα άλλο αλλά στην πράξη δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Θα περιμένω να γεννηθεί, να βγαίνουμε έξω και αν δω ότι μου χρειάζεται... έτσι κι αλλιώς με το καροτσάκι θα το παίρνω ή με το αυτοκίνητο όταν θα είναι και ο σύζυγος. Αλλά αυτό που είχε η κυρία στο σούπερ σήμερα το ζήλεψα. Φαινόταν τόσο αναπαυτικό και τόσο προστατευμένο το μωράκια της. Δεν ήταν αυτά τα "στητά", αλλά υφασμάτινο και τυλιγμένο τόσο ωραία!

Λιλιτάκι πολύ ωραία και τα φορμάκια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κουράστηκα αλλά τελείωσα τώρα να κάτσω λίγο να φάω και μετά ΣΙΔΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κάνε υπομονή με το αυτί σου και βάζε λαδάκι όσες περισσότερες φορές μπορείς. Ίσως να νομίζεις τώρα πως δε σε βοηθάει αλλά θα σου κάνει καλό. Και μια κυρία στο Ίδρυμα - Θεός χωρέστην - το είχε πάθει και της βάζαμε λαδάκι και έγιανε.

Υ.Γ Δεν πέθανε από αυτό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Αντε βρε! Επαθες τέτοιο πράγμα; Χαρα στην υπομονή σου!!!! Θα σε έχω ως παράδειγμα, λιλιτάκι:P Και ναι! θα νικήσουμε την ίωση!!!! Μα το αυτί μου τι να κάνω, μου έρχεται να χώσω μέσα το δάχτυλο και να βγάλω το κερί ( είναι στην άκρη και μπορώ να το πιάσω,) αλλά δεν θέλω να του κανω τώρα καμία πληγή! Με το ζόρι κρατιέμαι......:(

Όχι μην το πειράζεις και έχεις άλλα!!!

λίγο καλύτερα. Απλά έχω χαλάσει 3 πακέτα χαρτομάντηλα, έχω φταρνιστεί 3000 φορές, έχω χύσει άπειρα δάκρυα και παρακαλώ να είναι καλά το μικρούλι μου......Με τόσο φτάρνισμα θα φοβήθηκε κι αυτό.....
Το μωρό σου δεν καταλαβένει τίποτα απο το φταάρνισμα μην αγχώνεσαι!!!
Πίνω μέλι με λεμόνι! Κανει καλό στο λαιμό....Η φωνή μου είναι νταλικέρη

Νομίζω μέλι είπαν τα κορίτσια να μην τρώε για τυχών αλλεργείες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κάνε υπομονή με το αυτί σου και βάζε λαδάκι όσες περισσότερες φορές μπορείς. Ίσως να νομίζεις τώρα πως δε σε βοηθάει αλλά θα σου κάνει καλό. Και μια κυρία στο Ίδρυμα - Θεός χωρέστην - το είχε πάθει και της βάζαμε λαδάκι και έγιανε.

Υ.Γ Δεν πέθανε από αυτό

Ευτυχώς έγραψες το ΥΓ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αν είχα αλλεργία στο μέλι δεν θα το ήξερα; Τι, λες να έχει το παιδί; Μην μου λες τέτοια γιατί έφαγα κάμποσο αυτέ ςτις δύο μέρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αν είχα αλλεργία στο μέλι δεν θα το ήξερα; Τι, λες να έχει το παιδί; Μην μου λες τέτοια γιατί έφαγα κάμποσο αυτέ ςτις δύο μέρες!

Τι να σου πώ και εγώ έτρωγα στις αρχές αλλά μετά που μας το είπαν τα κορίτσια δέν ξανα έφαγα.......:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αφηστε καλε τα χαζα και τρωτε μελι!!!!

οσο για τον μαρσιπο κι εγω το σκεφτομαι οχι τοσο για το εξω οσο για μεσα στο σπιτι οταν κλαιει κι εγω θελω να κανω δουλειες!!!!!! Και ομως το πιστευω οτι το μωρο ηρεμει με τον μαρσιπο αλλα και το φασκιωμα γιατι αισθανεται ασφαλεια οπως περιπου ενιωθε μεσα στην μητρα κουλουριασμενο και καπως περιορισμενο. Η γιαγια μου με φορτωνοταν με την τροκνια- κατι σαν παραδοσιακο μαρσιπο- και νομιζω οτι μου ειπε οτι μολις φασκιωναν τα μωρα αυτα ηρεμουσαν κατι ξεραν και οι παλιες!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...