Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα δηλ. τι καλημερα? καλησπερα!!!!!

Κι εγω ξυπνησα αργα γιατι δεν δουλευα το πρωι και μου κανει εντυπωση πως κοιμηθηκα τοσες ωρες. Κοιμηθηκα απο τη 130 μέχρι τις 11 για μενα που συνηθως δεν ξεπερναω τις 7 με 8 ωρες ήταν ρεκορ.

margi σου ειπα οτι για τον λαιμο πηρα καποιες καραμελες της kaiser πολυ καλες που τις παιρνεις μεν απο το φαρμακειο αλλα δεν εχουν φαρμακο μεσα μόνο βότανα!!!!!

maria- maraki πεθανα στο γελιο με την περιγραφή του κασκόλ!!!! Σου ευχομαι καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!!!!

Καλη επιτυχια και στην τικερ μας!!!!!

καντυ κι εγω της μαγειρικης ειμαι, και κυριως λαχανοντολμαδες που εκανες χθες ειναι μια απο τις σπεσιαλιτε μου οπως μου λενε οι αλλοι βεβαια!!!!! Αλλα απο ζαχαροπλαστική ελαχιστα!!!! Δεν με τραβαει πολυ το θεμα τις ζαχαροπλαστικής μαλλον αλλα καλυτερα γιατι με τα γλυκα που αρχισα να τρωω....

marioula πηρες κρεμα με λανολινη για το στηθος? πρεπει να αρχίσεις απο τωρα!!! Θα σου το επιβεβαιωσουν τα κοριτσια που παρακολουθησαν το σεμιναριο, lilitaki νομίζω οτι εσύ ήσουν?

lilitaki κι εγω θελω να παρω σεντονακια αλλα φοβαμαι οτι ειναι νωρις ακομη:cry:

Ναι λανολίνη μας είπαν να βάζουμε στο σεμινάριο!!!Εγώ άρχησα τα ψώνια μετά τη Β επιπέδου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΕΝΑΚΙ μου γλυκο καλα εκανες και κοιμηθηκες γιατι οπως ειπα και στην ΤΣΕΡΡΥ αργοτερα δεν θα μπορουμε και θα μας λειπει.......καλα για μενα που μου αρεσει και ο υπνος τα πρωινα.....ας μην την ανοιξω αυτη την συζητηση:oops:

οσο για τα ψωνια καλο ειναι να αρχιζουμε μετα την β επιπεδου...εσενα ομως επειδη σου κανει καθε φορα κατι παρομοιο και φυσικα στην επομενη επισκεψη θα ολοκληρωθει αφου θα εισαι και στην εβδομαδα που κανονικα πρεπει να γινεται η εξεταση νομιζω πως μπορεις να ξεκινησεις τα ψωνια σου!!!!

η γνωμη μου κοριτσια πανω στο θεμα των αγορων για τα μωρα μας ειναι η εξης:πρεπει να το ψαχνουμε και να το απολαμβανουμε και να μην λεμε αντε μωρε πανω κατω ολα ιδια ειναι οχι απο θεμα ποιοτητας η τιμων απλα γιατι νομιζω πως ειναι η ομορφοτερη περιοδος της ζωης μας και πρεπει να την απολαυσουμε μεχρι τελευταια σταγονα!!!!

και βεβαια εγω ακομα περισσοτερο που το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα την ξαναζησω αλλα και για εσας που συνηθως στο δευτερο δεν αγοραζουν τοσα πολλα αφου αρκετα θα τα εχετε ηδη απο το πρωτο!!!και επειδη θα εχετε ηδη το θαυματακι σας δεν θα σας αφηνει και πολυ χρονο ωστε να ψαξετε με την ησυχια σας!!!

οποτε τωρα πρεπει να αφιερωθουμε ολες για τα πραγματακια των μωρων μας!!!!!!συμφωνειτε??????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΝΕΝΑΚΙ μου γλυκο καλα εκανες και κοιμηθηκες γιατι οπως ειπα και στην ΤΣΕΡΡΥ αργοτερα δεν θα μπορουμε και θα μας λειπει.......καλα για μενα που μου αρεσει και ο υπνος τα πρωινα.....ας μην την ανοιξω αυτη την συζητηση:oops:

οσο για τα ψωνια καλο ειναι να αρχιζουμε μετα την β επιπεδου...εσενα ομως επειδη σου κανει καθε φορα κατι παρομοιο και φυσικα στην επομενη επισκεψη θα ολοκληρωθει αφου θα εισαι και στην εβδομαδα που κανονικα πρεπει να γινεται η εξεταση νομιζω πως μπορεις να ξεκινησεις τα ψωνια σου!!!!

η γνωμη μου κοριτσια πανω στο θεμα των αγορων για τα μωρα μας ειναι η εξης:πρεπει να το ψαχνουμε και να το απολαμβανουμε και να μην λεμε αντε μωρε πανω κατω ολα ιδια ειναι οχι απο θεμα ποιοτητας η τιμων απλα γιατι νομιζω πως ειναι η ομορφοτερη περιοδος της ζωης μας και πρεπει να την απολαυσουμε μεχρι τελευταια σταγονα!!!!

και βεβαια εγω ακομα περισσοτερο που το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα την ξαναζησω αλλα και για εσας που συνηθως στο δευτερο δεν αγοραζουν τοσα πολλα αφου αρκετα θα τα εχετε ηδη απο το πρωτο!!!και επειδη θα εχετε ηδη το θαυματακι σας δεν θα σας αφηνει και πολυ χρονο ωστε να ψαξετε με την ησυχια σας!!!

οποτε τωρα πρεπει να αφιερωθουμε ολες για τα πραγματακια των μωρων μας!!!!!!συμφωνειτε??????????

Πολύ καλά τα λές κάντυ μου!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Το Facebook με πέταξε έξω και δέν με αφήνει να μπώ....το κάνει και σε εσάς?

Ο λογαριασμός σας δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν, εξαιτίας κάποιου προβλήματος του ιστοτόπου, το οποίο αναμένεται να λυθεί σύντομα. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά. Αυτό μου βγάζει :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Έβαλα ηλεκτρική σφουγγάρισα και έκανα και τα μαξιλάρια του καναπέ με τη σκούπα

Τά'φτυσα θέλω να κάνω το σύνθετο με μαλακτικο και δεν αντέχω .... ΘΈΛΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Έβαλα ηλεκτρική σφουγγάρισα και έκανα και τα μαξιλάρια του καναπέ με τη σκούπα

Τά'φτυσα θέλω να κάνω το σύνθετο με μαλακτικο και δεν αντέχω .... ΘΈΛΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑ!!!

ποιο συνθετο???του σαλονιου??με τι μαλακτικο το κανεις??εγω περυσι που πηρα τα επιπλα ειχα παει σουπερ και πηρα οτι γυαλιστικο υπηρχε για ξυλα και οταν μου εφραν τα επιπλα και τα ειδαν μου ειπαν οτι απαγορυεται να βαλω οτιδηποτε αλλο εκτος απο νερο....σοκαριστηκα :shock: λεω μονο με νερο θα τα καθαριζω ναι λεει γιατι οτιδηποτε αλλο κανει λεκεδες πανω στο ξυλο και με τον χρονο θα καταστραφει...και οντως βρε κοριτσια επειδη ειμαι και δυσκολοπιστη εριξα μια φορα και εγινε σκ@τα δεν μπορουσα μετα να το βγαλω το περασα 100 φορες με βετεξ και νερο για να καθαρησει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τελειαααααααααααααα:P:p:p

α και εγω θελω φωτο:P:p:p

Κι εγώ φυσικά.

Κάντυ ευχαριστώ κυρίως πήγαμε για ψώναι, σούπερ, λαϊκή κτλ αααα πήρα και παντοφλίτσες για τη γέννα :P Το απόγευμα λέμε να πάμε βολτίτσα στο κέντρο που θα έχει και τους Κρητικούς με τα προϊόντα τους αλλά είμαι πτώωωωωωμααααααα. Παρ' όλα αυτά αν δε βρέχει θα πάμε ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ποιο συνθετο???του σαλονιου??με τι μαλακτικο το κανεις??εγω περυσι που πηρα τα επιπλα ειχα παει σουπερ και πηρα οτι γυαλιστικο υπηρχε για ξυλα και οταν μου εφραν τα επιπλα και τα ειδαν μου ειπαν οτι απαγορυεται να βαλω οτιδηποτε αλλο εκτος απο νερο....σοκαριστηκα :shock: λεω μονο με νερο θα τα καθαριζω ναι λεει γιατι οτιδηποτε αλλο κανει λεκεδες πανω στο ξυλο και με τον χρονο θα καταστραφει...και οντως βρε κοριτσια επειδη ειμαι και δυσκολοπιστη εριξα μια φορα και εγινε σκ@τα δεν μπορουσα μετα να το βγαλω το περασα 100 φορες με βετεξ και νερο για να καθαρησει

Κι εγώ μόνο με νερό τα κάνω το έχω ακούσει ξανά αυτό άσε που ειδικά αυτά που είναι για επιπλα και καλά είναι πολύ "βαριά"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κι εγώ μόνο με νερό τα κάνω το έχω ακούσει ξανά αυτό άσε που ειδικά αυτά που είναι για επιπλα και καλά είναι πολύ "βαριά"

ναι αφηνουν κατι σαν λαδι πανω και κανουν λεκεδες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

womb7.jpg?w=237&h=300

Πολύ μ' αρέσει! Είδα σήμερα στο σούπερ μία με ένα πολύ πολύ ωραίο μάρσιπο.

κι εγω θελω να παρω!!!!αλλα δεν ξερω ποιον......το εχετε ψαξει καθολου??αλλα και παλι αν δεν το δοκιμασεις δεν ξερεις ποιο βολευει την καθεμια!!!ποια θα παρει?????????μεχρι να γεννησω να μου πει εντυπωσεις....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Σηκώθηκα για λίγο να φάω κάτι και είπα να κάτσω να σας διαβάσω. Δεν κατάφερα να διαβάσω όμως πολλά. με ενθουσίασαν τα σκουφάκια σπυ, Μαριούλα. Με βελονάκι τα έκανες ή με μεγάλες βελόνες; Μου φαίνεται με βελονάκι, ε;

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν θυμάμαι καλά, πριν κανά δίμηνο δεν μας είχες πει ότι είχες λιγότερο από όσο έπρεπε αμνιακό υγρο; Σε ρωτάω, γιατί η αδελφούλα μου που είναι τώρα 29 εβδομάδων πήγε χθες στο γιατρό και της είπε το ίδιο. Θα την βλέπει κάθε 15 μέρες. Δεν το θεωρεί προς το παρόν ανησυχητικό και την συμβούλεψε να κάθεται ξάπλα! πες μου ό,τι ξέρεις για το θέμα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

womb7.jpg?w=237&h=300

Πολύ μ' αρέσει! Είδα σήμερα στο σούπερ μία με ένα πολύ πολύ ωραίο μάρσιπο.

Εγώ το ψιλοφοβάμαι το μάρσιπο. Ετσι όπως τα βλέπω μαζεμένα τα καημένα, τα λυπάμαι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...