Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μακαρι να ειναι η τελευταια σου προσπαθεια μαρακι και να μην χρειαστεις να κανεις τιποτα αλλο μετα!

αχ μακάρι γλυκιά μου μαριούλα!!!!!! Να μην χρειαστεί γιατί θέλω μωράκι τώρα!!! (ή σχεδόν τώρα έστω).

Καλά τα σκουφάκια είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο!!!! Που έμαθες να πλέκεις???? εγώ μόνο για τα πόδια μάλλινα ξέρω να φτιάχνω. Είχα φτιάξει και ένα κασκολ και δεν το υπολόγισα σωστά και έγινε 1,5 μέτρα μήκος και 0,50 πλάτος και έγινε σαν κουβέρτα....:oops: Δεν το φόρεσε κανένας, γιατί είναι σαν κουβέρτα.. ήταν και πολύ χοντρό το μαλλί του. Μόνο στη Ρωσία θα το φορούσαν....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μακάρι γλυκιά μου μαριούλα!!!!!! Να μην χρειαστεί γιατί θέλω μωράκι τώρα!!! (ή σχεδόν τώρα έστω).

Καλά τα σκουφάκια είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο!!!! Που έμαθες να πλέκεις???? εγώ μόνο για τα πόδια μάλλινα ξέρω να φτιάχνω. Είχα φτιάξει και ένα κασκολ και δεν το υπολόγισα σωστά και έγινε 1,5 μέτρα μήκος και 0,50 πλάτος και έγινε σαν κουβέρτα....:oops: Δεν το φόρεσε κανένας, γιατί είναι σαν κουβέρτα.. ήταν και πολύ χοντρό το μαλλί του. Μόνο στη Ρωσία θα το φορούσαν....

θα εχεις μωρακι συντομα!:P:p:p ε αρα μια χαρα ξερεις να πλεκεις απλα δεν υπολογισες καλα το μεγεθος.η γιαγια μου μου εμαθε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Ακόμη χάλια είμαι! Σήμερα τρέχει η μυτη μου, φταρνίζομαι συνέχεια και βηχω. Επίσης το δεξί αυτί έχει μαζέψει κερί και ο βλάκας ο ΩΡΛ προχθές αντί να μου το καθαρίσει λίγο είπε να βάζω λαδάκι και θα φτιάξει! Μπούρδες!Βάζω λάδι και με πονάει. Στο καλό, όλοι τους οι ευθυνόφοβοι!Αντί να μου δώσει τίποτα ( κανά σιροπάκι, καμία καραμέλα) φοβήθηκε προφανώς να πάρει την ευθύνη λόγω εγκυμοσύνης και με έδιωξε. Αφού μου απαγόρεψε να πάρω και φαρμακευτικές καραμέλες.......Τεσπα.....Ας ελπίσουμε να συνέλθω σιγά σιγα. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά φοβάμαι αυτά τα παλιοφταρνίσματα και τον βήχα μήπως επηρεάσουν την εγκυμοσύνη,γμτ!

Τσερυ, καλά τα όνειρά σου είναι άπαιχτα. Εγώ δεν θέλω να θυμάμαι αυτά που βλέπω γιατι καμία φορά είναι τόσο σημαδιακά για μελλοντικά γεγονότα που τα φοβάμαι......

Μαριούλα, εννοείται πως θα εμπαινα να δω τα νέα σου! Ομορφο το σκυλάκι σου.

Καντυ, εμένα μου φαίνεται πως ο γιατρός εκεί κάθε αλλο παρα δυσάρεστα σας λέει (εξαιρώ μόνο την πρώτη φορα, γιατί το να μαθαίνεις για 3 όντως είναι σοκ).......Τις υπόλοιπες φορές μια χαρά ήταν τα νέα που σας μετέφερε. Πρωτον: μερίμνησε η φύση και δεν μπήκες σε περίπλοκες διαδικασίες και δευτερον και κυριότερον έχεις έναν παιδαρο και πολύ πιθανόν μία κουκλάρα! Και το πιο σημαντικ'ο νεο; Ανεξαρτήτως φυλου είναι δυο υγιή παιδάκια που μεγάλωσαν πολύ!!!

Κοριτσάκι εγώ 2.5 μηνών είχα πάθει ιογενή φαρυγγίτιδα με αίμα παρακαλώ ο παθολόγος μου έγραψε αντιβίωση και ο γυναικολόγος δεν με άφησε να τη πάρω ούτε τις φαρμακευτικές καραμέλες μόνο δικά και χαμομιλακι χλιαρό μου είχε πει μόνο αν κάνω πυρετό πάνω από 38.1 να πάρω ντεπόν και τίποτε άλλο όσο για το φτερνισμα μην αγχώνεσαι το μωρο σου ειναι προφυλαγμενο και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!! Οπότε μόνο υπομονή μπορείς να κανείς και θα περάσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

θα εχεις μωρακι συντομα!:P:p:p ε αρα μια χαρα ξερεις να πλεκεις απλα δεν υπολογισες καλα το μεγεθος.η γιαγια μου μου εμαθε:P
Μαριουλα τελεία τα πλεκτά σου!!! Και εμένα μου έχει δείξει η γιαγιά μου αλλά εχω πολλαααα χρόνια να ασχοληθώ και εδω ξεχάσει!???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Και η μουλαρα δεν είπα καλημέρα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σήμερα έχει σιδέρωμα κορίτσια ότι πλύθηκε εχθες!!! :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες. Εβαλα ξυπνητηρι να σηκωθω στις εννια κ δεν χτυπησε.τι υπνους ριχνω!!! βασικα ταλαιπωρουμε κ χανω κ τον χρονο μου γιατι δεν κοιμαμαι καλα αν φυγει ο αντρας μου κ σηκωνομαι με πονομεφαλο.

μαριουλα δεκα κ σημερα!!!

τινκερμπελ καλη επιτυχια αυτο τον μηνα. Σου στρλνω μπεμπεδοσκονη.

Το ιδιο κ σε σενα μαρακι.υμφωνω με την γιατρο.αφου το ξεκινησες καντο σωστα.

λιλιτακι αυτο θα ειναι το πιο ευχαριστο σιδσρωμα της ζωης σου!!!

εγω κοριτσια θα κανω φαβα γιατι λυσσαξε ο αντρας μου.κ εχω κ το μαθημα το μεσημερι κ θελω να κανω κ μπανιο κ εχω αγχωθει. Ξερω οτι θα προλαβω αλλα τι να πεις;;;

Μαρτζι υπομονη, σε λιγες μερες θα εισαι περδικι.καλυτερα που δεν πηρες φαρμακα.κ μενα μονξ ντεπον η παναντολ μου ειπε οτι μπορω.στην φαση σου..πριν τον τριτο δηλαδη,δεν επιτρεποταν τιποτα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαριουλα τελεία τα πλεκτά σου!!! Και εμένα μου έχει δείξει η γιαγιά μου αλλά εχω πολλαααα χρόνια να ασχοληθώ και εδω ξεχάσει!???
ευχαριστω λιλιτακι μου!!!δεν ξεχνιεται λιγο να κατσεις να ασχοληθεις και θα δεις που αμεσως θα θυμηθεις:P
Και η μουλαρα δεν είπα καλημέρα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σήμερα έχει σιδέρωμα κορίτσια ότι πλύθηκε εχθες!!! :-D

καλο σιδερωμα χαρα μου να πλυνεις κι'αλλα εγω ηθελα ολη την ημερα να πλυνω τα ρουχαλακια του μωρου μου:Dαλλα απο την αλλη κρατιομουν για να μην τα τελειωσω γρηγορα και μετα δεν εχω τι να κανω;)

Καλημερα κοριτσαρες. Εβαλα ξυπνητηρι να σηκωθω στις εννια κ δεν χτυπησε.τι υπνους ριχνω!!! βασικα ταλαιπωρουμε κ χανω κ τον χρονο μου γιατι δεν κοιμαμαι καλα αν φυγει ο αντρας μου κ σηκωνομαι με πονομεφαλο.

μαριουλα δεκα κ σημερα!!!

τινκερμπελ καλη επιτυχια αυτο τον μηνα. Σου στρλνω μπεμπεδοσκονη.

Το ιδιο κ σε σενα μαρακι.υμφωνω με την γιατρο.αφου το ξεκινησες καντο σωστα.

λιλιτακι αυτο θα ειναι το πιο ευχαριστο σιδσρωμα της ζωης σου!!!

εγω κοριτσια θα κανω φαβα γιατι λυσσαξε ο αντρας μου.κ εχω κ το μαθημα το μεσημερι κ θελω να κανω κ μπανιο κ εχω αγχωθει. Ξερω οτι θα προλαβω αλλα τι να πεις;;;

Μαρτζι υπομονη, σε λιγες μερες θα εισαι περδικι.καλυτερα που δεν πηρες φαρμακα.κ μενα μονξ ντεπον η παναντολ μου ειπε οτι μπορω.στην φαση σου..πριν τον τριτο δηλαδη,δεν επιτρεποταν τιποτα.

10 μερες τσερρυ μου αντε να περασουν!!! μην αγχωνεσαι καλε θα τα προλαβεις ολα δεν σε φοβαμαι εσενα!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα βλεπω πως ειστε!!!

ΤΙΓΚΕΡ καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα αυτο τον μηνα!!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ το λαδακι να το ζεσταινεις και να το βαζεις ζεστο στο αφτι σου για να μαλακωνει και να σε ανακουφιζει!!εμενα μου ειχε επιτρεψει απο την αρχη να παιρνω ντεπον!!!!!περαστικουλια σου!!!!!!!!και μην φοβασαι με τον βηχα δεν παθαινει τιποτα το μωρακι σου απλα να προσεχεις μην ανεβασεις πυρετο!!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τα πλεκτα σου ειναι καταπληκτικα!!!!αντε 10 μερουλες μικρη μου ακομα!!!!

ΤΣΕΡΡΥ απολαυσε τωρα τον υπνο σου γιατι μολις ερθει το μπεμπακι σου δεν νομιζω να σε αφηνει να κοιμασαι τοσοοοοο!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ τι πλενουμε σημερα????

ΜΑΡΜΙΝ καλη βολτουλα!!!καλα να περασετε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι μόνοι μας και ο Θεός βοηθός..:P:p:p:p

Και ο Θεος και η Παναγία θα είναι στο πλευρό σου κοριτσάκι μου και όλα θα πάνε καλά θα δείς μπόλικη μπεμπεδόσκονη και από εμενα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όλες καλά μου είστε βλέπω!

ΜΑριούλα, πω πω κοντεύεις..... ;););):D:D:D Αχ τι χαρά θα έχεις Θεέ μου!

Κάντυ, ένα και ένα, τυχερούλα! μια χαρά τα πέτυχες τα φύλα των ζουζουνιών σου!!! Και τα πεθερικά σου είναι κάτσε καλά και γω νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα, αλλά υπάρχουν και χειρότερα..... εμένα οι κακίες της πεθεράς μου με επηρέαζαν σε σημείο που να ουρλιάζω από το κλάμα, αλλά τώρα το φιλοσόφησα ότι δεν θα με πεθάνει αυτή... προσπαθώ να δείχνω ανοσία (όσο μπορώ), γιατί γενικά δεν μπορώ να μαλώνω, τα κρατάω μέσα μου...

Μάρτζι περαστικά!

Λιλιτάκι, μεγεια τα καινούργια για το μωράκι (ωραίες στιγμές)!!!!

Πολλά γράψατε και κάτι θα ξέχασα! Άντε όλα καλά να μας πάνε!!!!! :)

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου να είσαι καλά και σύντομα να λέμε για τις δικές σου ετοιμασίες!!!

Όσο για τα πεθερικά μή ψάχνεις όλες έχουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!Χαχαχαχαχα!!!

Γεια σου καλή μου μαρμιν!!!!!!!!

Τα ξεκίνησα τα χάπια για να αδιαθετήσω και την περιμένω σε καμιά 4 με 5 μέρες!!! Η γιατρός μου λέει να κάνω άλλη μια προσπάθεια με κλομιφένη και μετά βλέπουμε.... Λέω να την ακούσω.... :cool:

Να κάνεις και άλλη προσπάθεια και να δείς θα έχει θετικό αποτέλεσμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ευχαριατώ κοριτσάκια μου, για τις ευχές σας!!!:) μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!

μπλέκω και εγώ λίγο...αλλά περισσότερο ασχολούμαι με τούρτες ..από ζαχαρόπαστα..όταν με το καλό αρχίσουν τα βαφτίσια, από όλα θα σας πω να κάνετε..και τούρτες και cup cakes k cake pops, αν ήμασταν πιο κοντά θα σας τα έφτιαχνα κι όλας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα βλεπω πως ειστε!!!

ΤΙΓΚΕΡ καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα αυτο τον μηνα!!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ το λαδακι να το ζεσταινεις και να το βαζεις ζεστο στο αφτι σου για να μαλακωνει και να σε ανακουφιζει!!εμενα μου ειχε επιτρεψει απο την αρχη να παιρνω ντεπον!!!!!περαστικουλια σου!!!!!!!!και μην φοβασαι με τον βηχα δεν παθαινει τιποτα το μωρακι σου απλα να προσεχεις μην ανεβασεις πυρετο!!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τα πλεκτα σου ειναι καταπληκτικα!!!!αντε 10 μερουλες μικρη μου ακομα!!!!

ΤΣΕΡΡΥ απολαυσε τωρα τον υπνο σου γιατι μολις ερθει το μπεμπακι σου δεν νομιζω να σε αφηνει να κοιμασαι τοσοοοοο!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ τι πλενουμε σημερα????

ΜΑΡΜΙΝ καλη βολτουλα!!!καλα να περασετε!!!

Σήμερα πλένω ρουχαλάκια και τα σεντονάκα τα έτοιμα που έχουμε αγοράσει!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ευχαριατώ κοριτσάκια μου, για τις ευχές σας!!!:) μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!

μπλέκω και εγώ λίγο...αλλά περισσότερο ασχολούμαι με τούρτες ..από ζαχαρόπαστα..όταν με το καλό αρχίσουν τα βαφτίσια, από όλα θα σας πω να κάνετε..και τούρτες και cup cakes k cake pops, αν ήμασταν πιο κοντά θα σας τα έφτιαχνα κι όλας!!!

εγω αν επιχειρησω να φτιαξω γλυκο μετα πρεπει να το φαω ολο γιατι σιγουρα δεν θα μπορω να το προσφερω σε ανθρωπο:rolleyes:δεν το εχω καθολου....στην μαγειρικη κανω οτι μπορειτε να φανταστειτε ζαχαροπλαστικη ομως χαλια:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα και απο μενα δηλ. τι καλημερα? καλησπερα!!!!!

Κι εγω ξυπνησα αργα γιατι δεν δουλευα το πρωι και μου κανει εντυπωση πως κοιμηθηκα τοσες ωρες. Κοιμηθηκα απο τη 130 μέχρι τις 11 για μενα που συνηθως δεν ξεπερναω τις 7 με 8 ωρες ήταν ρεκορ.

margi σου ειπα οτι για τον λαιμο πηρα καποιες καραμελες της kaiser πολυ καλες που τις παιρνεις μεν απο το φαρμακειο αλλα δεν εχουν φαρμακο μεσα μόνο βότανα!!!!!

maria- maraki πεθανα στο γελιο με την περιγραφή του κασκόλ!!!! Σου ευχομαι καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!!!!

Καλη επιτυχια και στην τικερ μας!!!!!

καντυ κι εγω της μαγειρικης ειμαι, και κυριως λαχανοντολμαδες που εκανες χθες ειναι μια απο τις σπεσιαλιτε μου οπως μου λενε οι αλλοι βεβαια!!!!! Αλλα απο ζαχαροπλαστική ελαχιστα!!!! Δεν με τραβαει πολυ το θεμα τις ζαχαροπλαστικής μαλλον αλλα καλυτερα γιατι με τα γλυκα που αρχισα να τρωω....

marioula πηρες κρεμα με λανολινη για το στηθος? πρεπει να αρχίσεις απο τωρα!!! Θα σου το επιβεβαιωσουν τα κοριτσια που παρακολουθησαν το σεμιναριο, lilitaki νομίζω οτι εσύ ήσουν?

lilitaki κι εγω θελω να παρω σεντονακια αλλα φοβαμαι οτι ειναι νωρις ακομη:cry:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...