Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως απανταω με θεση σε πολλα μηνυματα μαζι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ας μου εξηγησει καποια

Πατάς τα εισαγωγικά από κάθε μήνυμα που θες να απαντήσεις και στο τέλος πατάς απάντηση

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως απανταω με θεση σε πολλα μηνυματα μαζι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ας μου εξηγησει καποια

λοιπόν πατάς " που έχει κάτω από το κάθε μήνυμα στα δεξιά..

το πατάς για όλα τα μηνύματα που θέλεις να απαντήσεις και μετά πάς κάτω αριστερά που γράφει ΑΠΑΝΤΗΣΗ και σου βγάζει το χώρο για να απαντήσεις με όλα τα μηνυματάκια που διάλεξες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Πατάς τα εισαγωγικά από κάθε μήνυμα που θες να απαντήσεις και στο τέλος πατάς απάντηση

ευχαριστω μαρμιν μου νομιζω τα καταφερα!:P

λοιπόν πατάς " που έχει κάτω από το κάθε μήνυμα στα δεξιά..

το πατάς για όλα τα μηνύματα που θέλεις να απαντήσεις και μετά πάς κάτω αριστερά που γράφει ΑΠΑΝΤΗΣΗ και σου βγάζει το χώρο για να απαντήσεις με όλα τα μηνυματάκια που διάλεξες!!

αχ τι ωραια θα απανταω συχνα ετσι τωρα που το εμαθα:tongue::tongue::tongue:
μην μου πεις ότι εσύ τα έφτιαξες??

ναι τον χειμωνα που μας περασε μες το κρυο ημουν εγκυουλα ο αντρας μου ελειπε στην δουλεια δεν ειχα τι να κανω κ καθομουν διπλα στην σομπα και επλεκα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

τέλεια είναι!!!μπράβο!!!είσαι χρυσοχέρα!!!!

ευχαριστω πολυ τινγκερμπελ μου εχω γτιαξει και πολλα αλλα πραγματακια οπως παπουτσακια πλεκτα για μεσα στο σπιτι τσαντες πλεκτες μοντερνες σε πολλα χρωματα κασκολ κ.α και τα κανω δωρα στα αδερφακια μου και τα ξαδερφακια μου και χαιρονται:Pεννοειται ομως πως φτιαχνω και για εμενα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ευχαριστω πολυ τινγκερμπελ μου εχω γτιαξει και πολλα αλλα πραγματακια οπως παπουτσακια πλεκτα για μεσα στο σπιτι τσαντες πλεκτες μοντερνες σε πολλα χρωματα κασκολ κ.α και τα κανω δωρα στα αδερφακια μου και τα ξαδερφακια μου και χαιρονται:Pεννοειται ομως πως φτιαχνω και για εμενα:P

μπράβο σου!!!να μας βάλεις και άλλα να δούμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

μπράβο σου!!!να μας βάλεις και άλλα να δούμε!!!

δεν εχω αλλη φωτο με μεσα στο λαπτοπ μου με πλεκτα που εχω φτιαξει εκτος απο τα σκουφακια θα σας βαλω κι'αλλες ομως οταν παω στο νησι μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα είναι ΤΕΛΕΙΑ! Τι καλά να ήξερα κι εγώ να πλέκω.

μαρμιν μου πανευκολο ειναι απλα πρεπει να σου δειξει καποιος,μονη σου ειναι δυσκολο να μαθεις εμενα μου εμαθε η γιαγια μου οταν ημουν δημοτικο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Δεν άντεξα τελικά και μπήκα! Σε λίγο θα ξυπνήσω τον αντρούλη να πάμε για τις δουλίτσες μας!

Τιγκερμπελ εύχομαι ολόψυχα αυτές να είναι οι τελευταίες σου γόνιμες και σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις μια θετικότατη χοριακή! Μόνοι σας θα προσπαθήσετε αυτή τη φορά σωστά;

Μαρία - Μαράκι εσύ τι κάνεις; Ξεκίνησες τα χάπια για να σου έρθει περίοδος; Πότε την περιμένεις; Τελικά θα πάρεις κλομιφαίν και αυτό το μήνα;

Γεια σου καλή μου μαρμιν!!!!!!!!

Τα ξεκίνησα τα χάπια για να αδιαθετήσω και την περιμένω σε καμιά 4 με 5 μέρες!!! Η γιατρός μου λέει να κάνω άλλη μια προσπάθεια με κλομιφένη και μετά βλέπουμε.... Λέω να την ακούσω.... :cool:

Γεια σου καλή μου μαρμιν!!!!!!!!

Τα ξεκίνησα τα χάπια για να αδιαθετήσω και την περιμένω σε καμιά 4 με 5 μέρες!!! Η γιατρός μου λέει να κάνω άλλη μια προσπάθεια με κλομιφένη και μετά βλέπουμε.... Λέω να την ακούσω.... :cool:

μακαρι να ειναι η τελευταια σου προσπαθεια μαρακι και να μην χρειαστεις να κανεις τιποτα αλλο μετα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...