Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

κάντυ μου ένα ένα ε??

τέλεια!!!!

άντε κορίτσια όλες μαζί φυσύξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη..είμαι και στις γόνιμες μου!!!:)

τα φιλια μου σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Δεν άντεξα τελικά και μπήκα! Σε λίγο θα ξυπνήσω τον αντρούλη να πάμε για τις δουλίτσες μας!

Τιγκερμπελ εύχομαι ολόψυχα αυτές να είναι οι τελευταίες σου γόνιμες και σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις μια θετικότατη χοριακή! Μόνοι σας θα προσπαθήσετε αυτή τη φορά σωστά;

Μαρία - Μαράκι εσύ τι κάνεις; Ξεκίνησες τα χάπια για να σου έρθει περίοδος; Πότε την περιμένεις; Τελικά θα πάρεις κλομιφαίν και αυτό το μήνα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι μαρμιν μου ενα γατακι που λεει καλη νυχτα...δεν το διχνει?

Όχι κουκλίτσα μου σε μένα τουλάχιστον δεν το δείχνει :( Ωραίο θα είναι σαν το σκυλάκι σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπέρα κορίτσιαααα

καλά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα έτσι?τι ώρες είστε μέσα?δεν μπορώ να σας πετύχω ποτέ!!!

εγώ σήμερα όλη μέρα κοιμάμαι..δεν μπορώ να μείνω ξύπνια πάνω από μια ώρα με τίποτα...πρώτη φορά έτσι...

α πήρα και τα αποτελέσματα από τον προγ. έλεγχο όλα καλά ευτυχώς!βέβαια τα δικά μου δεν είναι τίποτα μπροστά στα δικά σας νέα...

μια χαρα τα νεα σου γλυκια μου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ακόμη χάλια είμαι! Σήμερα τρέχει η μυτη μου, φταρνίζομαι συνέχεια και βηχω. Επίσης το δεξί αυτί έχει μαζέψει κερί και ο βλάκας ο ΩΡΛ προχθές αντί να μου το καθαρίσει λίγο είπε να βάζω λαδάκι και θα φτιάξει! Μπούρδες!Βάζω λάδι και με πονάει. Στο καλό, όλοι τους οι ευθυνόφοβοι!Αντί να μου δώσει τίποτα ( κανά σιροπάκι, καμία καραμέλα) φοβήθηκε προφανώς να πάρει την ευθύνη λόγω εγκυμοσύνης και με έδιωξε. Αφού μου απαγόρεψε να πάρω και φαρμακευτικές καραμέλες.......Τεσπα.....Ας ελπίσουμε να συνέλθω σιγά σιγα. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά φοβάμαι αυτά τα παλιοφταρνίσματα και τον βήχα μήπως επηρεάσουν την εγκυμοσύνη,γμτ!

Τσερυ, καλά τα όνειρά σου είναι άπαιχτα. Εγώ δεν θέλω να θυμάμαι αυτά που βλέπω γιατι καμία φορά είναι τόσο σημαδιακά για μελλοντικά γεγονότα που τα φοβάμαι......

Μαριούλα, εννοείται πως θα εμπαινα να δω τα νέα σου! Ομορφο το σκυλάκι σου.

Καντυ, εμένα μου φαίνεται πως ο γιατρός εκεί κάθε αλλο παρα δυσάρεστα σας λέει (εξαιρώ μόνο την πρώτη φορα, γιατί το να μαθαίνεις για 3 όντως είναι σοκ).......Τις υπόλοιπες φορές μια χαρά ήταν τα νέα που σας μετέφερε. Πρωτον: μερίμνησε η φύση και δεν μπήκες σε περίπλοκες διαδικασίες και δευτερον και κυριότερον έχεις έναν παιδαρο και πολύ πιθανόν μία κουκλάρα! Και το πιο σημαντικ'ο νεο; Ανεξαρτήτως φυλου είναι δυο υγιή παιδάκια που μεγάλωσαν πολύ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όλες καλά μου είστε βλέπω!

ΜΑριούλα, πω πω κοντεύεις..... ;););):D:D:D Αχ τι χαρά θα έχεις Θεέ μου!

Κάντυ, ένα και ένα, τυχερούλα! μια χαρά τα πέτυχες τα φύλα των ζουζουνιών σου!!! Και τα πεθερικά σου είναι κάτσε καλά και γω νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα, αλλά υπάρχουν και χειρότερα..... εμένα οι κακίες της πεθεράς μου με επηρέαζαν σε σημείο που να ουρλιάζω από το κλάμα, αλλά τώρα το φιλοσόφησα ότι δεν θα με πεθάνει αυτή... προσπαθώ να δείχνω ανοσία (όσο μπορώ), γιατί γενικά δεν μπορώ να μαλώνω, τα κρατάω μέσα μου...

Μάρτζι περαστικά!

Λιλιτάκι, μεγεια τα καινούργια για το μωράκι (ωραίες στιγμές)!!!!

Πολλά γράψατε και κάτι θα ξέχασα! Άντε όλα καλά να μας πάνε!!!!! :)

ναι μαρακι μου κοντευω 10 μερουλες μου εμειναν!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μάρτζι μου περαστικά. Το λαδάκι σου είπε να το βάζεις για να μαλακώσει και να πέσει από μόνο του. Ίσως να μην ήταν ακόμη ώριμο να το βγάλει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

κάντυ μου ένα ένα ε??

τέλεια!!!!

άντε κορίτσια όλες μαζί φυσύξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη..είμαι και στις γόνιμες μου!!!:)

τα φιλια μου σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

τινγκερμπελ μου σου στελνω πολυ πολυ μπεμπεδκη και σου ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος σου!:)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Δεν άντεξα τελικά και μπήκα! Σε λίγο θα ξυπνήσω τον αντρούλη να πάμε για τις δουλίτσες μας!

Τιγκερμπελ εύχομαι ολόψυχα αυτές να είναι οι τελευταίες σου γόνιμες και σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις μια θετικότατη χοριακή! Μόνοι σας θα προσπαθήσετε αυτή τη φορά σωστά;

Μαρία - Μαράκι εσύ τι κάνεις; Ξεκίνησες τα χάπια για να σου έρθει περίοδος; Πότε την περιμένεις; Τελικά θα πάρεις κλομιφαίν και αυτό το μήνα;

ναι μόνοι μας και ο Θεός βοηθός..:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ακόμη χάλια είμαι! Σήμερα τρέχει η μυτη μου, φταρνίζομαι συνέχεια και βηχω. Επίσης το δεξί αυτί έχει μαζέψει κερί και ο βλάκας ο ΩΡΛ προχθές αντί να μου το καθαρίσει λίγο είπε να βάζω λαδάκι και θα φτιάξει! Μπούρδες!Βάζω λάδι και με πονάει. Στο καλό, όλοι τους οι ευθυνόφοβοι!Αντί να μου δώσει τίποτα ( κανά σιροπάκι, καμία καραμέλα) φοβήθηκε προφανώς να πάρει την ευθύνη λόγω εγκυμοσύνης και με έδιωξε. Αφού μου απαγόρεψε να πάρω και φαρμακευτικές καραμέλες.......Τεσπα.....Ας ελπίσουμε να συνέλθω σιγά σιγα. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά φοβάμαι αυτά τα παλιοφταρνίσματα και τον βήχα μήπως επηρεάσουν την εγκυμοσύνη,γμτ!

Τσερυ, καλά τα όνειρά σου είναι άπαιχτα. Εγώ δεν θέλω να θυμάμαι αυτά που βλέπω γιατι καμία φορά είναι τόσο σημαδιακά για μελλοντικά γεγονότα που τα φοβάμαι......

Μαριούλα, εννοείται πως θα εμπαινα να δω τα νέα σου! Ομορφο το σκυλάκι σου.

Καντυ, εμένα μου φαίνεται πως ο γιατρός εκεί κάθε αλλο παρα δυσάρεστα σας λέει (εξαιρώ μόνο την πρώτη φορα, γιατί το να μαθαίνεις για 3 όντως είναι σοκ).......Τις υπόλοιπες φορές μια χαρά ήταν τα νέα που σας μετέφερε. Πρωτον: μερίμνησε η φύση και δεν μπήκες σε περίπλοκες διαδικασίες και δευτερον και κυριότερον έχεις έναν παιδαρο και πολύ πιθανόν μία κουκλάρα! Και το πιο σημαντικ'ο νεο; Ανεξαρτήτως φυλου είναι δυο υγιή παιδάκια που μεγάλωσαν πολύ!!!

μαργκι μου περαστικουλια σοαρα μου ευχομαι να γινεις συντομα καλα και μην σκεφτεσαι ασχημα πραγματα τιποτα δεν θα παθει το μωρακι σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

τινγκερμπελ μου σου στελνω πολυ πολυ μπεμπεδκη και σου ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος σου!:)

ευχαριστώ!!!μακάρι!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Τινκερ, καλή επιτυχία!

ευχαριστώ μάρτζι μου..

περαστικούλια σου...πιές κανένα χυμό..φάε και λίγο μέλι

όχι ποδόλουτρα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...