Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα κορτσούδια!!!!χθες δεν σας βρήκα...μόνο η μαριούλα έδωσε παρόν...ήταν όμως αργά...χθες κοιμήθηκα στις 11 και ξύπνησα σήμερα στις 9.30...ωραία ήταν...τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμαζομαι ψυχολογικά για τις δουλείες που έχω να κάνω, τ' άφησα όλα μισά απο χθες...αν με πιάσει η ζέστη δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

καλά deppa σε βρίσκω σε όλες τις συζητήσεις....άρχισα και γω να απαντάω...αλλά αν αρχίσω να μπαίνω και εκεί το 10' που τσεκάρω τα πάντα στον υπολογιστή θα γίνει μια ώρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαριούλα για σένα η ευχή ;)

(αλλά φυσικά και για τις άλλες εγκυούλες μας!!!!)

το καταλαβα χαρα μου σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα!!!με το καλο να μεινεις και εσυ εγκυουλα:P φανταζομαι η φιλη σου θα στεναχωρεθηκε πολυ...εδω εγω με απλες δικες μας προσπαθειες και οταν ερχοταν η περιοδος ημουν χαλια ε οσο να 'ναι με σπερματεγχυση ελπιζεις περισσοτερο οποτε χαλιεσαι και περισσοτερο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημέρα κορτσούδια!!!!χθες δεν σας βρήκα...μόνο η μαριούλα έδωσε παρόν...ήταν όμως αργά...χθες κοιμήθηκα στις 11 και ξύπνησα σήμερα στις 9.30...ωραία ήταν...τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμαζομαι ψυχολογικά για τις δουλείες που έχω να κάνω, τ' άφησα όλα μισά απο χθες...αν με πιάσει η ζέστη δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

καλά deppa σε βρίσκω σε όλες τις συζητήσεις....άρχισα και γω να απαντάω...αλλά αν αρχίσω να μπαίνω και εκεί το 10' που τσεκάρω τα πάντα στον υπολογιστή θα γίνει μια ώρα...

και εγω εχω πολλες δουλιτσες για σημερα:|αλλα δεν πολυ καιγομαι σιγα σιγα και οσες γινουν διαφορετικα και αυριο μερα ειναι:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κανένα νέο; Μάρτζι που χάθηκες;

μαρμιν μ τι κανεις?????το μωρακι κλωτσαει? τι ερωτηση ηταν αυτη στον 6ο μπηκες τωρα θα κλωτσαει σιγουρα:P η μαργκι μας οντως χαθηκε.

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μ τι κανεις?????το μωρακι κλωτσαει? τι ερωτηση ηταν αυτη στον 6ο μπηκες τωρα θα κλωτσαει σιγουρα:P η μαργκι μας οντως χαθηκε.

Κάτι κάνει αλλά μην φανταστείς το νιώθω κάθε μέρα αλλά δυνατές δε μου δίνει ακόμα:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κάτι κάνει αλλά μην φανταστείς το νιώθω κάθε μέρα αλλά δυνατές δε μου δίνει ακόμα:(

ελα βρε σημασια εχει οτι το νιωθεις καθε μερα!!!:P:p:p:p:pεμενα μου τις δινει και τις καταλαβαινω πεταγετε ολο το ποδι εξω με φαρδια ρουχα και παλι οσοι ειναι διπλα μου και τυχαινει να κοιταζουν την κοιλια μου καταλαβαινουν οτι το μωρο κλωτσαει:P:pσε λιγο καιρο θα τα νιωσεις κ εσυ αυτα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσακια διαβαζα σημερα και μιλουσα και με ενα γιατρο απο την δουλεια ότι όσες κάνουν εξωσωματική σε ιδιωτικά κέντρα δικαιούνται καποιο χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση και βοηθημα? Ξερετε κάτι σχετικό με τον ΕΟΠΥΥ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...