Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μεγαλωσαν πολυ τα μικρουλια σου!!!!εμενα ηταν 68γραμ. τελευταια φορα που πηγα.κ μενα μ αρεσει στα διδυμα το ενα κ ενα!!!!

Αντε κοριτσακια παω για νανι κ γω.δεν κοιμαμαι τα μέσημερια κ το πρωι ξυπναω στις 11!φιλια

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι κι εγω κλασικα κατουριεμα αλλα εχω και το αγχος να προλαβω το Λιλιτακι οποτε σας λεω τα νεα μου πρωτα!!!!!

τα μωρουλια μου ειναι μια χαρα!!ειναι 110γρμ και κλασικα το ενα ειναι πολυ ζωηρουλι και το αλλο κοιμισμενο!!!!αλλα εχουν κανει κομα και εχουν αποφασησει να παιδεψουν την μανουλα και να την κρατησουν ακομα σε αγωνια!!!περισσοτερο τον μπαμπα τους δηλαδη γιατι εγω ειπαμε ξερω....;)ειναι ενα και ενα!!!!!

λοιπον αφου δηλωσα στον γιατρο πως αποψε δεν φευγω αν δεν δει το φυλο μου ειπε οτι και να σου πω τωρα δεν θα ειναι σιγουρο και οτι για να ειναι σιγουρο πρεπει να εχω κλεισει τις 16 εβδομαδες....βεβαια μου ειπε πως αν εχουν μια υποψια και η μαμα επιμενει θα της το πουνε αλλα οχι με σιγουρια!!!και αφου καναμε 3 τεταρτα υπερυχο μου ειπε πως κατα 95% το ενα ειναι αγορακι και κατα πασα πιθανοτητα το αλλο κοριτσακι αλλα για το δευτερο να μην το δεσω γιατι δεν φαινεται καλα!!!!!αυταααααα ηταν τα νεα μου!!!ο αντρας μου δεν ενθουσιαστηκε καθοοοολουυυυ μα καθολου θα ελεγα....ηθελε να του πει σιγουρα για κοριτσι και για το αγορι δεν τον πειραζε...μα το αγορι φαινεται πρωτο του λεω δεν υπηρχε περιπτωση απο τωρα να σου πει σιγουρα για κοριτσι και να ειχε αμφιβολια για το αγορι!!!!αφηστε που του λεει ο γιατρος οταν ειδε το πρωτο αυτο που ηθελες το πετυχες το δευτερο τωρα τι σε νοιαζει......γελουσα εγω...γιατι γελας μου λεει ο γιατρος????το θεμα ειναι του λεω οτι αυτο που ηθελε δεν το ξερει σιγουρα αν το πετυχε!!!εεε δεν το πιστευω του λεει κοριτσι θελεις????αυτα τα λιγοστα μου νεα!!!ας ελπισουμε οτι τελος του μηνα θα το δει ο γιατρος μου και δεν θα περιμενουμε μεχρι την β επιπεδ

μπράβο σου κάντυ..όλα καλά....πω πω 110 ε? μπράβο κορίτσι μου και πάλι μπράβο!

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσακια!!!!!

αχ ναι ολα καλα με τα μικρακια μου ευτυχως γιατι με το που μπηκα του το ειπα ''για να δουμε τι εκπληξη μου επιφυλασετε σημερα''με εχεις παρει απο φοβο μου λεει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα κορίτσιαααα

καλά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα έτσι?τι ώρες είστε μέσα?δεν μπορώ να σας πετύχω ποτέ!!!

εγώ σήμερα όλη μέρα κοιμάμαι..δεν μπορώ να μείνω ξύπνια πάνω από μια ώρα με τίποτα...πρώτη φορά έτσι...

α πήρα και τα αποτελέσματα από τον προγ. έλεγχο όλα καλά ευτυχώς!βέβαια τα δικά μου δεν είναι τίποτα μπροστά στα δικά σας νέα...

Καλησπέρα κορίτσιαααα

καλά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα έτσι?τι ώρες είστε μέσα?δεν μπορώ να σας πετύχω ποτέ!!!

εγώ σήμερα όλη μέρα κοιμάμαι..δεν μπορώ να μείνω ξύπνια πάνω από μια ώρα με τίποτα...πρώτη φορά έτσι...

α πήρα και τα αποτελέσματα από τον προγ. έλεγχο όλα καλά ευτυχώς!βέβαια τα δικά μου δεν είναι τίποτα μπροστά στα δικά σας νέα...

Συγχαρητήρια, όλα καλά και με σένα. Κοιμήσου τώρα που μπορείς και μην έχεις τύψεις.

Καληνύχτα Κάντυ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Συγχαρητήρια, όλα καλά και με σένα. Κοιμήσου τώρα που μπορείς και μην έχεις τύψεις.

Καληνύχτα Κάντυ.

ευχαριστώ marmin!κοιμάμαι η αλήθεια είναι αρκετά και χωρίς τύψεις αλλά το σημερινό είναι το κάτι άλλο...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσιαααα

κι εμεις απο εκει ξεκινησαμε οποτε οπου να ναι θα ερθεις κι εσυ εδω που ειμαστε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αααα είπα κι εγώ από τόσο νωρίς;

ο υπολογιστης μου μου εχει σπασει τα νευρα!!!!!!!!!!!!1καιπριν ενα μηνα εκανα φορματ:evil::evil::evil::evil:

μεχρι τις 2.30 εχουμε ωρες μπροστα μας!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια καληνύχτα και από μένα (αν έμεινε καμία δηλαδή). Αύριο θα έχω τον αντρούλη σπίτι και θα πάμε για δουλειές οπότε πρωί δε με βλέπω να μπαίνω :( Δεν πειράζει όμως θα τα διαβάσω όλα μαζεμένα. Αλήθεια το Αγγελικάκι πότε πάει για υπέρηχο; Νομίζω για β΄επιπέδου; Στην Αθήνα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όλες καλά μου είστε βλέπω!

ΜΑριούλα, πω πω κοντεύεις..... ;););):D:D:D Αχ τι χαρά θα έχεις Θεέ μου!

Κάντυ, ένα και ένα, τυχερούλα! μια χαρά τα πέτυχες τα φύλα των ζουζουνιών σου!!! Και τα πεθερικά σου είναι κάτσε καλά και γω νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα, αλλά υπάρχουν και χειρότερα..... εμένα οι κακίες της πεθεράς μου με επηρέαζαν σε σημείο που να ουρλιάζω από το κλάμα, αλλά τώρα το φιλοσόφησα ότι δεν θα με πεθάνει αυτή... προσπαθώ να δείχνω ανοσία (όσο μπορώ), γιατί γενικά δεν μπορώ να μαλώνω, τα κρατάω μέσα μου...

Μάρτζι περαστικά!

Λιλιτάκι, μεγεια τα καινούργια για το μωράκι (ωραίες στιγμές)!!!!

Πολλά γράψατε και κάτι θα ξέχασα! Άντε όλα καλά να μας πάνε!!!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...