Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλιτάκι τέλειο και το δωμάτιο, τα επιπλάκια, τα αυτοκόλλητα όλα και αυτά που έκανε η μαμά σου.

Κάθομαι και τα χαζεύω με τις ώρες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

μαρμιν μου υποφερωωωωωωωωωωωωωωωωωωω εχω κατι πονους εσωτερικα στην τομη ασε δεν περιγραφονται:(

Υπομονή κοριτσάκι μου μόλις πάρεις αγκαλιά τον πρίγκιπα σου θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Απλά το δεύτερο άσε να περάσει περισσότερος καιρός για να το κάνεις ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τί να κάνω περιμένω την κάντυ!!!Γενικά δέν είμαι άνθρωπος του ύπνου πρίν μείνω έγκυος έπεφτα για ύπνο 1 με 2 το βράδυ και το πρωί στις 7 ήμουν ξύπνια και ΠΟΤΕ δεν κοιμόμουν μεσημέρι αλλά τώρα κουράζομαι πολύ και ξαπλώνω νωρής.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ Δ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ.

τσερρυ μου ισως να ειναι βλακεια μου αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ασχοληθηκα καθολουθ με αυτο το θεμα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαριουλα ειναι ευκαιρια τωρα που δεν εχεις κ τι να κανεις.ειναι πυ σημαντικο αυτο μην το αμελεις.παρε αυριο να ρωτησεις τον γιατρο σου τι χρειαζεται αό χαρτια να τα φερει ο αντρας σου οταν ερθει.

Πολλες ασθενιες καταπολεμουνται στις μερες μας με τα βλαστοκυτταρα κ μαλιστσ αυτες που δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα εμεις.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Υπομονή κοριτσάκι μου μόλις πάρεις αγκαλιά τον πρίγκιπα σου θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Απλά το δεύτερο άσε να περάσει περισσότερος καιρός για να το κάνεις ;)

εννοειται αυτο;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...