Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μπράβο για τα αποτελέσματα! Η φίλη μου έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Γέννησε στο Παπαγεωργίου. Μάλιστα ο σύζυγός της που είναι ιερέας είπε ότι ήταν η καλύτερη από τις άλλες δύο. Έχουν τρία παιδιά και τα δύο πρώτα τα γέννησε στο Ιπποκράτειο με το γιατρό της (και μιλάμε για πολύ γνωστό γιατρό). Παρ' όλα αυτά εμεινα πιο ευχαριστημένοι τώρα στο Παπαγεωργίου που πήγαν σε ημέρα εφημερίας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με καισαρικη και θα καθησεις μονο 3???με φυσιολογικο ποσο καθοντε???

ναι χαρα μου ετσι μου ειπε ο γιατρος...πιο παλια στην καισαρικη σε κραταγαν 5 μερες τωρα τις εκαναν 3

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαριούλα μου, λίγες μέρες μόνο μείνανε!!

σε λίγες μέρες θα έχεις αγκαλία το υγιέστατο μωράκι σου...

καλά κάντυ οι άνθρωποι δεν παίζονται..τι να πω...

για την ακριβεια 11 μερες τινγκερμπελ μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα τέλεια τα νέα σου! Ακόμα πιο τέλεια που θα έχεις δίπλα σου το μωράκι σου συνέχεια. Και όντως μόνο τρεις μέρες με καισαρική; Νόμιζα τόσες είναι για φυσιολογικό. Ο αντρούλης σου πότε θα έρθει τελικά; Επίσης τις ενέσεις που θα κόψεις δεν είναι οι αντιπηκτικές σωστά; γιατί είπες ότι θα της κάνεις και μετά που θα γεννήσεις. Ή θα τις σταματήσεις και θα τις ξαναρχίσεις;

μαρμινουλα μου ναι ειναι τελεια που θα εχω διπλα μου το μωρακι:P

ναι 3 μερες:D ηταν για να ερθει αυτη την κυριακη αλλα ειναι αρρωστος εχει 3 μερες να παει για δουλεια εχει και πυρετο και φοβαμαι μην ερθει και μου κολλησειτωρα στα τελευταια:( οποτε μες στην αλλη εβδομαδα θα ερθει αλλα δεν ξερω ακομα ποτε:| θα τις σταματησω 2 μερες πριν το χειρουργιο για να μην εχουμε κανενα θεμα με μεγαλη αιμορραγια και θα της ξανα ξεκινησω μετα το χειρουργειο για 10 μερες:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμινουλα μου ναι ειναι τελεια που θα εχω διπλα μου το μωρακι:P

ναι 3 μερες:D ηταν για να ερθει αυτη την κυριακη αλλα ειναι αρρωστος εχει 3 μερες να παει για δουλεια εχει και πυρετο και φοβαμαι μην ερθει και μου κολλησειτωρα στα τελευταια:( οποτε μες στην αλλη εβδομαδα θα ερθει αλλα δεν ξερω ακομα ποτε:| θα τις σταματησω 2 μερες πριν το χειρουργιο για να μην εχουμε κανενα θεμα με μεγαλη αιμορραγια και θα της ξανα ξεκινησω μετα το χειρουργειο για 10 μερες:rolleyes:

Μαριούλα μου το φαντάστηκα ότι γι' αυτό το λόγο θα της σταματήσεις απλά πίστευα πως θα τις σταματήσεις την παραμονή δηλαδή ότι θα έκανες και Κυριακή πρωί. Μια φίλη μου τρία παιδάκια γέννησε με το ίδιο πρόβλημα βέβαια με φυσιολογικό τοκετό αλλά όταν πας φυσιολογικά δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Τεσπα αυτή έκανε κανονικά τις ενέσεις γιατί πήγαινε χωρίς ραντεβού και μου είπε πώς το μόνο πρόβλημα της είναι ότι πρέπει ένα 24ωρο να μην έχει κάνει την ένεση για αιμορραγία. Βέβαια εσύ πας με ραντεβού για καισαρική αλλά θα σκάσω αν δε ρωτήσω τον αιματολόγο σου τον ρώτησες πότε να τις σταματήσεις; ή ο γυναικολόγος σου, σου έδωσε αυτή την οδηγία;

το ξεχασα:oops: συγνωμη γλυκια μου αυριο θα προσπαθησω να μην το ξεχασω!

Μη ζητάς συγγνώμη βρε μικρούλα εγώ φταίω που σε ζαλίζω απλά θέλω κάτι δοκιμασμένο ειδικά που θα έχω το μικρούλη μου φέτος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααα ξέχασα, Λιλιτάκι θέλω κι εγώ να δω αυτά που έφτιαξε η μαμά. Μήπως να μας πει η ΜΑΡΙΟΥΛΑ πώς ανεβάζουμε εδώ φωτογραφίες;

χαρα μ εγω δεν εχω ανεβασει ποτε εδω φωτογραφιες το λιλιτακι μας ανεβασε...μαλλον μας μπερδεψες:tongue: αλλα αν κανεις αντιγραφη κ επικολληση μπαινουν οι φωτο εδω 389576_377025255667332_130040814_n.jpgτο σκυλακι μου:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαρα μ εγω δεν εχω ανεβασει ποτε εδω φωτογραφιες το λιλιτακι μας ανεβασε...μαλλον μας μπερδεψες:tongue: αλλα αν κανεις αντιγραφη κ επικολληση μπαινουν οι φωτο εδω 389576_377025255667332_130040814_n.jpgτο σκυλακι μου:P:p

Μαριούλα πολύ ωραίο το σκυλάκι σου. Ξέρω ότι δεν έβαλες φωτο αλλά είπες ότι θα μας πεις πως ανεβαίνουν. Δηλαδή την αποθηκεύεις στον υπολογιστή σου και απλά πατάς αντιγραφή και επικόλληση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ουφ ρε κοριτσια λάχανιασα να τα διαβασω ολα. Και χθες μολις τα διαβασα ολα γραφω ενα κατεβατο κ πριν πατησω υποβολη σβηνονται ΟΛΑ!!!μονο που δεν αρχισα να κλαιω...μεχρι να πω να παρω μπρος εσβησε το ταμπλετ απο μπαταρια.

Αγγελικακι αυτο το αμαγειρευτη ηταν τελειο. Κ γω κοριτσια πετρελαιο εχω κ απλα φετος θα εχω μονιμα κ μια κουβερτα στο σαλονι για μας κ μια για τους καλεσμενους. Εγω τιποτε αλλο δεν πιστευω οτι συμφερει κ ειναι κ ανθυγείνα τα περισσοτερα.μαριουλα να προτιμησεις την σομπα που ειπες οτι δουλευει με νερο.

Πεπσι τι κ αν βρεις πολυκατοικια με αεριο;;;σιγα το αγαθο. Οσοι ξερω οτι βαλαν το μετανιωσαν.την μεγαλυτερη .ιλα την παθαν αυτοι που βαλαν αερι στα αυτοκινητα που ουτε αποσβεση δεν προλαβαν να κανουν κ εγινε εξισωση τβς τιμης με το πετρελαιο

Λιλιτακι σε χαιρομαι ρε κοριτσι!!!

Μαριουλα εντεκα κ σημερα κανε υπομονη. Με τα βλαστοκυτταρα τι εκανες;μην το αφηνεις ει.αι σημαντικο.

Εμεις το βραδακι θα παρουμε αποτελεσματα για παππ.α. αυτη η εξεταση συνδυαστικα με την αυχενικη εχει 95% ακρι εια. Μαρμιν κ μεης αυτο ειπαμε, οπως κ να χει...

Απο προχθες αρχισα να σκεφτομαι να παρω γνωμες για να γεννησω στο νοσοκομειο.εμεις τα μαζεψαμε τα λεφτα αλλα ρε κοριτσια κατι να χρειαστει μετα δεν θα ςχουμε δραχμη κ δεν βκεπω κ φως στο τουνελ! Αρχισαμε να ανησυχουμσ για το μελλον που θα ειμαστε τρεις.

εγω δεν θα δωσω νομιζω σας το ειχα ξανα πει τσερρυ μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα πολύ ωραίο το σκυλάκι σου. Ξέρω ότι δεν έβαλες φωτο αλλά είπες ότι θα μας πεις πως ανεβαίνουν. Δηλαδή την αποθηκεύεις στον υπολογιστή σου και απλά πατάς αντιγραφή και επικόλληση;

ναι:P:p:p:p:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

!Καλησπέρα από μία αρρωστούλα! Μύτη τρέχει, λαιμός πονάει. Αν συνεχίσω έτσι, δεν την παλεύω άλλο.....Κάνω φοβερή υπομονή. Είμαι στο κρεβάτι όλη μέρα και τώρα είπα να κάνω τη θυσία ( αλήθεια θυσία, γιατί ζαλίζομαι) να μπω για να μάθω νέα της Μαριούλας. Ολα καλά λοιπόν! Αντε, ησύχασα. Μαριούλα πλησιάζει ο καιρός!

Πέπσι μου, σου απάντησε η Κάντυ σε αυτό που με ρώτησες για το πιστοπ γάμου.

Κορίτσια, προσπάθησα να ανεβάσω την φωτο της σ΄μπας αλλά δεν τα κατάφερα!

Κάντυ, καλά αποτελέσματα σήμερα.

Τσέρυ, το όνειρο σημαίνει πως είσαι άτομο που δεν αγχώνεται! Τέτοιο όνειρο μόνο εσύ θα έβλεπες!!!!

Εγώ πήγα σήμερα στην αιματολόγο. Είπε να μην ανησυχώ και να αφήσω αυτούς να λύσουν το πρόβλημα, αν τελικά υπάρξει ( που δεν το πιστεύει).

Κορίτσια, σας φιλώ......Δεν θα ξαναμπώ. Αυριο θα μάθω τα νέα σας!

μαργκι μου αληθεια μπηκες μονο και μονο για τα νεα μου?:Pευχαριστω πολυ!!! 11 μερες μου εμειναν βουνο μου φαινονται....εαν ειναι δυνατον!!!

καλα σου λεει μην αγχωνεσαι ασ'το επανω τους:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...