Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να ανοιξεις καρτελα να περασουν τα στοιχεια σου....την ασφαλεια σου και οτι αλλο χρειαζεται...............επισσης να πας να δεις καποιον γιατρο α δεις αν σου αρεσει σαν κλινικη αν ειναι καθαρα ησυχα ποσα κρεβατια εχουν ολα αυτα που πρεπει να ξερεις πριν κανεις εισαγωγη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω αγχωθει τοσο πολυ......η καρδια μου παει να σπασει!!!!πρωτη φορα με πιανει αυτο ουτε στην αυχενικη δεν ειχα αγχος και εχω τωρα θα τρελαθουμε τελειως δεν με πιστευω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

!Καλησπέρα από μία αρρωστούλα! Μύτη τρέχει, λαιμός πονάει. Αν συνεχίσω έτσι, δεν την παλεύω άλλο.....Κάνω φοβερή υπομονή. Είμαι στο κρεβάτι όλη μέρα και τώρα είπα να κάνω τη θυσία ( αλήθεια θυσία, γιατί ζαλίζομαι) να μπω για να μάθω νέα της Μαριούλας. Ολα καλά λοιπόν! Αντε, ησύχασα. Μαριούλα πλησιάζει ο καιρός!

Πέπσι μου, σου απάντησε η Κάντυ σε αυτό που με ρώτησες για το πιστοπ γάμου.

Κορίτσια, προσπάθησα να ανεβάσω την φωτο της σ΄μπας αλλά δεν τα κατάφερα!

Κάντυ, καλά αποτελέσματα σήμερα.

Τσέρυ, το όνειρο σημαίνει πως είσαι άτομο που δεν αγχώνεται! Τέτοιο όνειρο μόνο εσύ θα έβλεπες!!!!

Εγώ πήγα σήμερα στην αιματολόγο. Είπε να μην ανησυχώ και να αφήσω αυτούς να λύσουν το πρόβλημα, αν τελικά υπάρξει ( που δεν το πιστεύει).

Κορίτσια, σας φιλώ......Δεν θα ξαναμπώ. Αυριο θα μάθω τα νέα σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αληθεια; τι καρτελα ειναι αυτη που λες; γιατι την ανοιγεις;κ τι να παω να δω;τι να δω τι παιζει κ τι να μου δειξουν;;;δεν καταλαβαινω.αχ χαρηκα τωρα

τσέρρυ μου απ' όσο ξέρω σε εξετάζουν και μάλλον η καρτέλα είναι κάτι σαν το ιστορικό σου, σαν αυτή που σου έχει και η γυναικολόγος στο ιατρείο της. Τώρα από εκεί και πέρα θα κόψεις και κίνηση. Να εξοικειωθείς και λίγο με το περιβάλλον.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εχω επιλογη; κ αν πετυχω εναν γιατρο κ την αλλη φορα εφημερευει αλλος;η σε παρακολουθει ενας κ εκει;

Εχω κ ακομη ενα αγχος. Εγω ειμαι στο βιβλιαρειο του αντρα μου κ το ανανεωνω τον μαρτιο κ απο 22 μαρτιου μπαινω στον μηνα μου

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαρτζι κ κοριτσια τωρα θα σας πω το πιο κουφο ονειρο που εχω δει η εχω ακουσει!!!

ειχα δει οτι τα μαλλια της αδερφης μου ηταν μακαρο.ια κ ηθελα να της τα βαψω κ εβαζα σαλτσα κ της ελεγα να τα ανακατεψει για να παει παντου το χρωμα!!!

οχι πεστε;εχετε ακουσει καλυτερο;

28xYp3.png

Εχω επιλογη; κ αν πετυχω εναν γιατρο κ την αλλη φορα εφημερευει αλλος;η σε παρακολουθει ενας κ εκει;

Εχω κ ακομη ενα αγχος. Εγω ειμαι στο βιβλιαρειο του αντρα μου κ το ανανεωνω τον μαρτιο κ απο 22 μαρτιου μπαινω στον μηνα μου

Τσέρρυ η κάρτα είναι απλά για να την έχουν έτοιμη εάν γεννήσεις εκεί. Από εκεί και πέρα και κάρτα να έχεις εάν δεν έχεις γνωστό γιατρό πάλι σε εφημερία θα πας. Γι αυτό σου είπα ότι αν θες κλείνεις και στα τρία αν και μου φαίνεται λίγο ταλαιπωρία. Νομίζω ότι αν πας μετά σου κλείνουν αυτοί ραντεβού όπως και ο γυναικολόγος σου στο ιατρείο αλλά να τρέχεις σε δύο νοσοκομεία και τρεις διαφορετικές κλινικές; Απλά ίσως μπορείς να πας τουλάχιστον σε ένα για να δεις πως είναι και στα νοσοκομεία και τι θα σου που και εκεί αφού δεν έχεις αποφασίσει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρτζι κ κοριτσια τωρα θα σας πω το πιο κουφο ονειρο που εχω δει η εχω ακουσει!!!

ειχα δει οτι τα μαλλια της αδερφης μου ηταν μακαρο.ια κ ηθελα να της τα βαψω κ εβαζα σαλτσα κ της ελεγα να τα ανακατεψει για να παει παντου το χρωμα!!!

οχι πεστε;εχετε ακουσει καλυτερο;

χαχαχα καλό. Τουλάχιστον πρόλαβες να δεις εάν πέτυχε το χρώμα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν μολις πηραμε μια θεια του αντρα μου που εχει οχτω παιδια κ τα γεννησε ολα στο νοσοκομειο. Θα μαθει περισσοτερες πληροφοριες κ θα μας πει μαλιστα αυτη ηταν κ νοσηλευτρια. Τα παδια της ειναθ μεγαλα πλεον κ καποια πραγματα θα αλλαξαν απο τοτε.παντως μου ειπε οτι παλι κατι πληρωνεις για τα νοσηλια αλλα θα μαθει θα μου πει κ θα σας πω κ γω μετα.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Μαρμιν μολις πηραμε μια θεια του αντρα μου που εχει οχτω παιδια κ τα γεννησε ολα στο νοσοκομειο. Θα μαθει περισσοτερες πληροφοριες κ θα μας πει μαλιστα αυτη ηταν κ νοσηλευτρια. Τα παδια της ειναθ μεγαλα πλεον κ καποια πραγματα θα αλλαξαν απο τοτε.παντως μου ειπε οτι παλι κατι πληρωνεις για τα νοσηλια αλλα θα μαθει θα μου πει κ θα σας πω κ γω μετα.

Τέλεια να μας πεις. Η φίλη μου που γέννησε τέλος μαίου στο νοσοκομείο δεν πλήρωσε τίποτα απολύτως. Δεν ξέρω τι γίνεται στην καισαρική. Απλά δεν παίρνεις επίδομα τοκετού. Με ασφάλεια εοπυυ τα παίρνει το νοσοκομείο κατευθείαν από εκεί. Και γω το θεωρώ άσκοπο ειδικά στις μέρες μας να πληρώνεις κλινική απλά είναι αυτό που λέγαν χθες η Μάρτζι με την Κάντυ είναι το σύστημα που μας έχει μάθει να λειτουργούμε έτσι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ε λοιπον εγω τασομαι κατα του συστηματος γιατι ειναι σαπιο κ δεν το αποδεχομαο κ θα κανω τα παντα για να απαλυφθει αυτη η ηληθια νότροπια.

800 ορθογραφικα εκανα.

ΜΑρμιν μετα ξυπνησα κ ισως να πεινουσα.χρωμα δεν ειδα.

μολις πηρα τα αποτεσματα της παππα κ ειναι πολυ καλα το Ανεστακι μου.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...