Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ουφ ρε κοριτσια λάχανιασα να τα διαβασω ολα. Και χθες μολις τα διαβασα ολα γραφω ενα κατεβατο κ πριν πατησω υποβολη σβηνονται ΟΛΑ!!!μονο που δεν αρχισα να κλαιω...μεχρι να πω να παρω μπρος εσβησε το ταμπλετ απο μπαταρια.

Αγγελικακι αυτο το αμαγειρευτη ηταν τελειο. Κ γω κοριτσια πετρελαιο εχω κ απλα φετος θα εχω μονιμα κ μια κουβερτα στο σαλονι για μας κ μια για τους καλεσμενους. Εγω τιποτε αλλο δεν πιστευω οτι συμφερει κ ειναι κ ανθυγείνα τα περισσοτερα.μαριουλα να προτιμησεις την σομπα που ειπες οτι δουλευει με νερο.

Πεπσι τι κ αν βρεις πολυκατοικια με αεριο;;;σιγα το αγαθο. Οσοι ξερω οτι βαλαν το μετανιωσαν.την μεγαλυτερη .ιλα την παθαν αυτοι που βαλαν αερι στα αυτοκινητα που ουτε αποσβεση δεν προλαβαν να κανουν κ εγινε εξισωση τβς τιμης με το πετρελαιο

Λιλιτακι σε χαιρομαι ρε κοριτσι!!!

Μαριουλα εντεκα κ σημερα κανε υπομονη. Με τα βλαστοκυτταρα τι εκανες;μην το αφηνεις ει.αι σημαντικο.

Εμεις το βραδακι θα παρουμε αποτελεσματα για παππ.α. αυτη η εξεταση συνδυαστικα με την αυχενικη εχει 95% ακρι εια. Μαρμιν κ μεης αυτο ειπαμε, οπως κ να χει...

Απο προχθες αρχισα να σκεφτομαι να παρω γνωμες για να γεννησω στο νοσοκομειο.εμεις τα μαζεψαμε τα λεφτα αλλα ρε κοριτσια κατι να χρειαστει μετα δεν θα ςχουμε δραχμη κ δεν βκεπω κ φως στο τουνελ! Αρχισαμε να ανησυχουμσ για το μελλον που θα ειμαστε τρεις.

Μιλούσα προχτες με μια φίλη μου νοσηλεύτρια που έχει τρία παιδάκια. Τα δύο τελευταία τα γέννησε στο νοσοκομεί σε εφημερία και έμεινε πολύ ευχαριστημένη και μάλιστα το τελευταίο στης Κατερίνης που δεν είχε ακούσει πολύ καλά λόγια και όλα πήγαν καλά. Αν θέλεις οπωσδήποτε δικό σου γιατρό τότε θα πρέπει να ψάξεις να βρεις ένα που να ξεγεννάει και εκεί. Επίσης τις μαίες που ρώτησα στο μάθημα μου είπαν ότι είναι απολύτως ασφαλές να γεννήσεις σε νοσοκομείο ακόμη και χωρίς δικό σου γιατρό και ειδικά εάν έχεις και κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας (όπως εγώ).

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ μην σκεφτεσαι τετοια. Ειναι συχνο φαινομενο να βλεπουμε τστοια ονειρα, αλλα κ γενικα ονειρα οταν ειμαστε εγκυες γιατι εχουμε ανησυχιες. Αυτη τη φορα θα κας κ θα ακουσεις αυτο που θες.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Και το τραγιγοτατο που αμουσα για σημερα κ δεν ξερω ποτε θα το ξεπερασω. Θελουν λέι οι τροικανοι τα νησια μας με λιγοτερους απο 150κατοικους να αδειασουν. Πριν λιγο καιρο ακουσα οτι καποια νησια θα βγουν για ενοικιαση για εκατο χρονια. Μεσα σ αυτα κ η θασσοπουλα που ει.αι κοντα σε μας. .εγω λεω να κατεβασω ταβρακια μου απο τωρα κ να περιμενω.

αυτο το διαβασα κι εγω:evil::evil:επισσης αυτο που ειπες με το υγραεριο στο αυτοκινητο....απο φετος θα τους φορολογησει 600?φορος πολυτελειας!!!τραγικο??????????και ναι ψαξε να βρεις καποιον καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο την καλυτερη δουλεια θα κανεις!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και το τραγιγοτατο που αμουσα για σημερα κ δεν ξερω ποτε θα το ξεπερασω. Θελουν λέι οι τροικανοι τα νησια μας με λιγοτερους απο 150κατοικους να αδειασουν. Πριν λιγο καιρο ακουσα οτι καποια νησια θα βγουν για ενοικιαση για εκατο χρονια. Μεσα σ αυτα κ η θασσοπουλα που ει.αι κοντα σε μας. .εγω λεω να κατεβασω ταβρακια μου απο τωρα κ να περιμενω.

Αυτό δεν το άκουσα :shock: Τι να λέμε τώρα βρίσκουν και τα κάνουν. Έχουν καταλάβει πως την Ελλάδα δεν μπορούν με άλλο τρόπο να την υποδουλώσουν παρά μόνο με σύμμαχους από μέσα που μόνο λέγονται Έλληνες αλλά πολύ αμφιβάλλω αν είναι. Το τομαράκι τους και τίποτα άλλο :evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγω χθες εβλεπα οτι η μαμα μου ηθελε να πουλησει μια λιρα σε καποιον κ εψαχνε χορευτρια για να εργει στο σπιτι. Κ καναμε οντισιον στξ σπιτι να ερθει η καλυτερη για να πεισει τον θειο αυτον να παρει την λιρα.

Εχει ξαμια καμια ιδεα τι μου συμβαινει;

28xYp3.png

Εγω χθες εβλεπα οτι η μαμα μου ηθελε να πουλησει μια λιρα σε καποιον κ εψαχνε χορευτρια για να εργει στο σπιτι. Κ καναμε οντισιον στξ σπιτι να ερθει η καλυτερη για να πεισει τον θειο αυτον να παρει την λιρα.

Εχει ξαμια καμια ιδεα τι μου συμβαινει;

χαλια οι ορμονες.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Που θα γεννησεις ειπαμε μαρμιν;

κ ειναι ντροπη να το πω στην δικια μου που ξεγενναει μο.ο στον αγιο λουκα;

κι εγω σε αυτον που παω σημερα εδω και που πηγαινα και πριν μεινω εγκυος ο οποιος ξεγενναει μονο σε κλινικη το ειπα εξ αρχης οτι δεν θα γεννησω μαζι του αλλα θα παω σε δημοσιο....και εννοειται πως δεν ειπε τιποτα!!!

και ακουστε περιστατικο...κοπελα πηγαινε εδω σε ιδιωτη...εκανε και καρδιοτοκογραφους και τα παντα εξω στον ιδιωτη και την ημερα που ειχε πητ πηρε τηλεφωνο την γυναικολογο του νοσοκομειου και της λεει γεια σας μου εδωσε το τηλ σας μια γνωστη μου μαια σημερα ειναι η πητ μου ποτε μπορω να ερθω να γεννησω???με το που το ακουσα σοκαριστηκα καλα λεω νωρις το θυμηθηκε:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τσέρρυ μου άστα να παν έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και καιρό. Εμείς πριν ακόμα μείνω έγκυος (μιλάμε για χρόνια πριν) θέλαμε να γεννήσω στο νοσοκομείο γιατί το θεωρούμε και οι δύο πιο ασφαλές. Βρήκα λοιπόν μια καλή γυναικολόγο γυναίκα όπως ήθελα που να είναι και στο νοσοκομείο και έχει τώρα κανά χρόνο ίσως και περισσότερο που έφυγε και δεν ξέρω πώς να της το πω ότι δε θα γεννήσω σε κλινική. Αν την είχα γνωρίσει μετά που έμεινα έγκυος ή εστω λίγο πριν δε θα είχα πρόβλημα αλλά μου στάθηκε πολύ όσο καιρό προσπαθούσα, μου έκανε παρακολούθηση με σεπραφάρ και τη σπερματέγχυση στο ιατρείο της με 30?. Τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θέλω και στην επόμενη εγκυμοσύνη μου. Πώς της το λέω τώρα; Προσπάθησε ο άντρας μου να της το πει στο προηγούμενο ραντεβού έκανε μια νύξη αλλά αυτή δεν το συνέχισε και έμεινε εκεί. Θα δούμε. Πάντως σίγουρα θα γεννήσω σε νοσοκομείο και μάλλον σε εφημερεύον.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κι εγω σε αυτον που παω σημερα εδω και που πηγαινα και πριν μεινω εγκυος ο οποιος ξεγενναει μονο σε κλινικη το ειπα εξ αρχης οτι δεν θα γεννησω μαζι του αλλα θα παω σε δημοσιο....και εννοειται πως δεν ειπε τιποτα!!!

και ακουστε περιστατικο...κοπελα πηγαινε εδω σε ιδιωτη...εκανε και καρδιοτοκογραφους και τα παντα εξω στον ιδιωτη και την ημερα που ειχε πητ πηρε τηλεφωνο την γυναικολογο του νοσοκομειου και της λεει γεια σας μου εδωσε το τηλ σας μια γνωστη μου μαια σημερα ειναι η πητ μου ποτε μπορω να ερθω να γεννησω???με το που το ακουσα σοκαριστηκα καλα λεω νωρις το θυμηθηκε:shock:

Κι εγώ αυτό έπρεπε να κάνω να της το πω από την αρχή αλλά ξεκίνησε τόσο χάλια η εγκυμοσύνη που ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν εδώ δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνε το μωράκι μου για τοκετό θα μιλούσα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν ο μεγαλος φοβος μου ειναι να γεννησω στο γεννηματα κ αυτος ειναι κ ο λογος που το σκεφτομαι

Μα το γεννηματά δεν έχει τέτοια κλινική απ' όσο ξέρω. Και τώρα που το σκέφτομαι οι μαίες στο ιπποκράτειο μας είπαν ότι έχει δύο το Ιπποκράτειο που κάνει και τις πιο πολλές εφημερίες και μία το Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τα στατιστικά λοιπόν έχεις περισσότερες πιθανότητες να τύχεις ιπποκράτειο αν και η φίλη μου έτυχε το Παπαγεωργίου που το ήθελε κι όλας. Εσένα η εγκυμοσύνη στου δεν είναι πολύ προχωρημένη οποτε μπορείς να πάρεις στο 1535 και να κλείσεις ραντεβού στις δύο κλινικές του ιπποκρατείου να πας και να σου ανοίξουν καρτέλα όπως και στο Παπαγεωργίου οπότε θα δεις και τι παίζει και ίσως είσαι πιο ήρεμη μετά. Εγώ πήρα και μου έκλεισαν για 22 και 25 και το σκέφτομαι αν θα πάω γιατί σκέφτομαι ότι ίσως είναι λίγο αργά τώρα αν και οι μαίες μας είπαν ότι μπορούμε και τώρα. Μάλιστα εκείνες μου είπαν που να τηλ αλλά δεν ξέρω φοβάμαι μη με κοροϊδεύουν. Επίσης μας είπαν ότι και χωρίς καρτέλα γίνεται.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Επίσης τσέρρυ να πάρεις στο τηλ που σου έδωσα (το έχεις;) να κλείσεις για τα μαθήματα ανώδυνου. Θα σε βοηθήσουν πολύ πιστεύω. Οι μαίες είναι πολύ καλές και σου λένε πολλά και διάφορα που μπορεί να μη σκέφτηκες ποτέ. Ξεκινά στην 25η εβδομάδα κανονικά απλά εμάς μας άργησαν λόγω καλοκαιριού. Ελπίζω να μην τύχεις τις αργίες των Χριστουγέννων αλλά όπως και να έχει θα σε καλέσουν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αληθεια; τι καρτελα ειναι αυτη που λες; γιατι την ανοιγεις;κ τι να παω να δω;τι να δω τι παιζει κ τι να μου δειξουν;;;δεν καταλαβαινω.αχ χαρηκα τωρα

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...