Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαριούλα μου, λίγες μέρες μόνο μείνανε!!

σε λίγες μέρες θα έχεις αγκαλία το υγιέστατο μωράκι σου...

καλά κάντυ οι άνθρωποι δεν παίζονται..τι να πω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο βρε ΛΙΛΙΤΑΚΙ ετσι λεω οτι ειμαι στον 4ο αλλα ειπα μηπως τρεχω πολυ!!!

καλε οπως και να εχει 10++θα ειμαι πισω το αργοτερο 10,30 με το που ερθω θα μπω κατευθειαν εννοειται!!!!

Οριακά θα με προλάβεις!!!Χιιχιχιχιχι με τις κότες ξαπλώνω:oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα τέλεια τα νέα σου! Ακόμα πιο τέλεια που θα έχεις δίπλα σου το μωράκι σου συνέχεια. Και όντως μόνο τρεις μέρες με καισαρική; Νόμιζα τόσες είναι για φυσιολογικό. Ο αντρούλης σου πότε θα έρθει τελικά; Επίσης τις ενέσεις που θα κόψεις δεν είναι οι αντιπηκτικές σωστά; γιατί είπες ότι θα της κάνεις και μετά που θα γεννήσεις. Ή θα τις σταματήσεις και θα τις ξαναρχίσεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Ααααααα ξέχασα, Λιλιτάκι θέλω κι εγώ να δω αυτά που έφτιαξε η μαμά. Μήπως να μας πει η ΜΑΡΙΟΥΛΑ πώς ανεβάζουμε εδώ φωτογραφίες;

Εδώ δέν μπορώ να τις ανεβάσω στείλε μου το mail σου να τις στείλω εκεί!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πάω να πιώ ένα καφεδάκι κούκλες τα λέμεεεεεεεε!!!!
Εδώ δέν μπορώ να τις ανεβάσω στείλε μου το mail σου να τις στείλω εκεί!

Καλά να περάσεις! Στο έστειλα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ερωτηση κρισεως:οταν με ρωτανε ποσο ειμαι τι πρεπει να λεω 3,5 η 4???????????

Oπως λεει και το lilitaki θα λες στον 4ο ουτος ή αλλος τον 4ο διανυεις. Εγώ απλα καποιες φορες το διευκρινίζω λέγοντας πχ. στην αρχή ή στα μέσα ή στο τέλος του 5ου για να ειμαι πιο συγκεκριμένη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κοριτσια το σκεφτομαι απο το πρωι και ειπα να σας το πω.........αυτος ο γιατρος που θα παω ειναι εδω ο ιδιωτης που στον πρωτο υπερυχο μου ανακοινωσε πρωτος για τα 3 και στον δευτερο υπερυχο μου ανακοινωσε πρωτος παλι για την παλινδρομιση του 3ου τωρα στον τριτο υπερυχο μαζι του με εχει πιασει μια φοβια!!!!!!!!!!!τι θα μου ανακοινωσει αραγε παλι???????δεν ξερω αν με καταλαβαινετε????????καθε φορα που φευγω απο το ιατρειο του ειναι σαν να μπηκα καλα και να βγηκα με εγκεφαλικο κ απ το πρωι εχω μια αγωνια κι εναν κομπο στο στομαχι....τι με να με περιμενει αραγε σημερα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια το σκεφτομαι απο το πρωι και ειπα να σας το πω.........αυτος ο γιατρος που θα παω ειναι εδω ο ιδιωτης που στον πρωτο υπερυχο μου ανακοινωσε πρωτος για τα 3 και στον δευτερο υπερυχο μου ανακοινωσε πρωτος παλι για την παλινδρομιση του 3ου τωρα στον τριτο υπερυχο μαζι του με εχει πιασει μια φοβια!!!!!!!!!!!τι θα μου ανακοινωσει αραγε παλι???????δεν ξερω αν με καταλαβαινετε????????καθε φορα που φευγω απο το ιατρειο του ειναι σαν να μπηκα καλα και να βγηκα με εγκεφαλικο κ απ το πρωι εχω μια αγωνια κι εναν κομπο στο στομαχι....τι με να με περιμενει αραγε σημερα???

Σήμερα θα σου ανακοινώσει τα φύλα! Λες να σου πει ότι είναι και τα δύο αγοράκια και να βγεις όντως με εγκεφαλικό; :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ουφ ρε κοριτσια λάχανιασα να τα διαβασω ολα. Και χθες μολις τα διαβασα ολα γραφω ενα κατεβατο κ πριν πατησω υποβολη σβηνονται ΟΛΑ!!!μονο που δεν αρχισα να κλαιω...μεχρι να πω να παρω μπρος εσβησε το ταμπλετ απο μπαταρια.

Αγγελικακι αυτο το αμαγειρευτη ηταν τελειο. Κ γω κοριτσια πετρελαιο εχω κ απλα φετος θα εχω μονιμα κ μια κουβερτα στο σαλονι για μας κ μια για τους καλεσμενους. Εγω τιποτε αλλο δεν πιστευω οτι συμφερει κ ειναι κ ανθυγείνα τα περισσοτερα.μαριουλα να προτιμησεις την σομπα που ειπες οτι δουλευει με νερο.

Πεπσι τι κ αν βρεις πολυκατοικια με αεριο;;;σιγα το αγαθο. Οσοι ξερω οτι βαλαν το μετανιωσαν.την μεγαλυτερη .ιλα την παθαν αυτοι που βαλαν αερι στα αυτοκινητα που ουτε αποσβεση δεν προλαβαν να κανουν κ εγινε εξισωση τβς τιμης με το πετρελαιο

Λιλιτακι σε χαιρομαι ρε κοριτσι!!!

Μαριουλα εντεκα κ σημερα κανε υπομονη. Με τα βλαστοκυτταρα τι εκανες;μην το αφηνεις ει.αι σημαντικο.

Εμεις το βραδακι θα παρουμε αποτελεσματα για παππ.α. αυτη η εξεταση συνδυαστικα με την αυχενικη εχει 95% ακρι εια. Μαρμιν κ μεης αυτο ειπαμε, οπως κ να χει...

Απο προχθες αρχισα να σκεφτομαι να παρω γνωμες για να γεννησω στο νοσοκομειο.εμεις τα μαζεψαμε τα λεφτα αλλα ρε κοριτσια κατι να χρειαστει μετα δεν θα ςχουμε δραχμη κ δεν βκεπω κ φως στο τουνελ! Αρχισαμε να ανησυχουμσ για το μελλον που θα ειμαστε τρεις.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

και να σας πω και αλλο ενα που σκεφτομαι εδω και καιρο...........μην με βρισετε:tongue:

αρχες Σεπτεμβρη που ηταν ο αδερφος μου εδω ξυπνησα ενα πρωι(αυτο νομιζω σας το εχω πει)βλεποντας στον υπνο μου ενα αγορακι....ηταν τοσο ησυχο σαν αγγελος το θηλαζα το αλλαζα το αφηνα κατω και αυτο ολο μου χαμογελουσε ηταν πανεμορφο και πολυ ησυχουλι!!!!σχεδον μια εβδομαδα μετα πηγα για υπερυχο ηταν λιγες μερες πριν την αυχενικη και ο γιατρος μου ειπε πως το ενα μωρακι ειχε παλινδρομισει 1-2 εβδομαδες πριν........εεεε απο τοτε μου εχει καθησει πως η καρδουλα του σταματησε τοτε που ειδα το ονειρο!!ειμαι χαζη????το ξερω!!!!κι εγω λεω πολλες φορες πως ηταν τυχαιο και καμια σχεση αλλα ηταν και τα 2 το ιδιο διαστημα και δεν μπορει να μου φυγει απο το μυαλο:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και το τραγιγοτατο που αμουσα για σημερα κ δεν ξερω ποτε θα το ξεπερασω. Θελουν λέι οι τροικανοι τα νησια μας με λιγοτερους απο 150κατοικους να αδειασουν. Πριν λιγο καιρο ακουσα οτι καποια νησια θα βγουν για ενοικιαση για εκατο χρονια. Μεσα σ αυτα κ η θασσοπουλα που ει.αι κοντα σε μας. .εγω λεω να κατεβασω ταβρακια μου απο τωρα κ να περιμενω.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...