Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

οπως λενε το γαλα καταβαινει την 3η μερα αλλα μεχρι τοτε το πρωτογαλα που εχεις αρκει στο μωρο το οποιο δεν πειναει μολις γεννηθει αρχιζει να πειναει πολυ την 3η μερα που ερχεται και το γαλα. Να θυμασαι οτι για να κανεις αποκλειστικο θηλασμο θα πρεπει να ζητησεις να σου φερνουν το μωρο συχνα ωστε να βοηθας να κατεβει το γαλα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπως λενα το γαλα καταβαινει την 3η μερα αλλα μεχρι τοτε το πρωτογαλα που εχεις αρκει στο μωρο το οποιο δεν πειναει μολις γεννηθει αρχιζει να πειναει πολυ την 3η μερα που ερχεται και το γαλα. Να θυμασαι οτι για να κανεις αποκλειστικο θηλασμο θα πρεπει να ζητησεις να σου φερνουν το μωρο συχνα

ΜΑΡΙΟΥΛΑ πολυ καλα τα νεα απο τον γιατρο!!!τωρα κανε υπομονη 11 μερουλες και θα εχεις τον πριγκιπα σου αγκαλια!!εχεις ρωτησει αν το μωρο θα σου το δωσουν μαζι στο δωματιο η θα το κρατησουν και θα στο φερνουν μονο για να φαει???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ οπως καταλαβαινεις το σοι του αντρα μου ειναι απλα καφροι γι αυτο δεν θελω να εχω καμια σχεση μαζι τους αλλα ολο παει και μου τους ανακατευει στην μεση!!!να σκεφτητε βρε κοριτσια πως η μανα του ουτε σημερα τον πηρε να του πει εστω ''με το καλο'' τιποτα βρε παιδια τιποτα!!!!

πως θα μαλακωσουν μετα δηλαδη αφου ουτε τηλεφωνικα δεν μιλανε??ουτε και τους θελω καθολου ουτε τωρα ουτε μετα ουτε ποτε!!!!!!!πειτε μου εσεις που το βλεπετε απ εξω ποια σωστη μανα θα συμπεριφεροταν ετσι???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ οπως καταλαβαινεις το σοι του αντρα μου ειναι απλα καφροι γι αυτο δεν θελω να εχω καμια σχεση μαζι τους αλλα ολο παει και μου τους ανακατευει στην μεση!!!να σκεφτητε βρε κοριτσια πως η μανα του ουτε σημερα τον πηρε να του πει εστω ''με το καλο'' τιποτα βρε παιδια τιποτα!!!!

πως θα μαλακωσουν μετα δηλαδη αφου ουτε τηλεφωνικα δεν μιλανε??ουτε και τους θελω καθολου ουτε τωρα ουτε μετα ουτε ποτε!!!!!!!πειτε μου εσεις που το βλεπετε απ εξω ποια σωστη μανα θα συμπεριφεροταν ετσι???????

Ε δεν τη λες μάνα τη τύπησα ρε Καντυ αλλιώς τη λες αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ εδω μέσα......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

οπως λενε το γαλα καταβαινει την 3η μερα αλλα μεχρι τοτε το πρωτογαλα που εχεις αρκει στο μωρο το οποιο δεν πειναει μολις γεννηθει αρχιζει να πειναει πολυ την 3η μερα που ερχεται και το γαλα. Να θυμασαι οτι για να κανεις αποκλειστικο θηλασμο θα πρεπει να ζητησεις να σου φερνουν το μωρο συχνα ωστε να βοηθας να κατεβει το γαλα

νενα μου εδω στην ροδο το μωρακι το εχεις παντα διπλα σου σε ενα μικρο κρεβατακι εκτος και αν υπαρχει προβλημα και το βαλουν σε θερμοκοιτιδα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΟΥΛΑ πολυ καλα τα νεα απο τον γιατρο!!!τωρα κανε υπομονη 11 μερουλες και θα εχεις τον πριγκιπα σου αγκαλια!!εχεις ρωτησει αν το μωρο θα σου το δωσουν μαζι στο δωματιο η θα το κρατησουν και θα στο φερνουν μονο για να φαει???

ναι το ρωτησα το μωρακι μου θα ειναι συνεχεια μαζι μου διπλα μου σε ενα μικρο κρεβατακι:P:p:p εκτος αν με κακο χρειαζτει να μπει στην θερμοκοιτιδα.

83tdp2.pngcWE4p3.png

νενα μου εδω στην ροδο το μωρακι το εχεις παντα διπλα σου σε ενα μικρο κρεβατακι εκτος και αν υπαρχει προβλημα και το βαλουν σε θερμοκοιτιδα

τελεια!!τοτε μπορεις να θηλασεις αποκλειστηκα!!!!ποσες μερες σου ειπε θα μεινεις μεσα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

με καισαρικη και θα καθησεις μονο 3???με φυσιολογικο ποσο καθοντε???

Κορίτσι εσύ τί ωρα πάς να δείς τα μωράκια σου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ερωτηση κρισεως:οταν με ρωτανε ποσο ειμαι τι πρεπει να λεω 3,5 η 4???????????

Δηλαδή αύριο θα μάθω τα νέα εγώ που κοιμάμαι νωρής!!!Χαχαχαχαχα στο 4ο θα λές!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δηλαδή αύριο θα μάθω τα νέα εγώ που κοιμάμαι νωρής!!!Χαχαχαχαχα στο 4ο θα λές!!!

μπραβο βρε ΛΙΛΙΤΑΚΙ ετσι λεω οτι ειμαι στον 4ο αλλα ειπα μηπως τρεχω πολυ!!!

καλε οπως και να εχει 10++θα ειμαι πισω το αργοτερο 10,30 με το που ερθω θα μπω κατευθειαν εννοειται!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...