Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω το διαβασα στο fb μονο γαμο διαζυγιο κηδεια λεει!!!

ΜΑΡΜΙΝ εχεις απολυτο δικιο!!το ζω και σε καταλαβαινω απολυτα!!!!εγω για τον αδερφο μου ειμαι σκυλα ετσι και πει καποιος γι αυτον ειμαι ικανη να τον σκοτωσω!!!!ελπιζω να μην αλλαξω αργοτερα:oops:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ με εκανες και εκλαψα και κλαιω ακομα!!!κατ αρχην ειναι υπεροχα μου αρεσαν παρα πολυ τα χρωματα ειναι αυτο που ελεγα ουδετερα οχι αποκλειστηκα γαλαζια!!!να υποθεσω πως ειναι το σετ της κουνιας?????ρε κοριτσι ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ για ολες της κοπελες εδω μεσα αλλα εσυ με συγκινεις κιολας εχεις περασει τοοοσαααα πολλα και ποτε δεν παραπονεθηκες και να που ο Θεος σε αποζημιωνει σε λιγες μερες θα κρατας το θαυματακι σου αγκαλια!!!

το ειδα βρε σου απαντησα εδω....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ειδα βρε σου απαντησα εδω....

Είχε κολλήσει και δέν το είδα!!!Αυτά είναι τα σεντονάκια που έφτιαξε η μαμά μου το σέτ της κούνιας δέν το έχω πλύνει ακόμα στα προσεχώς!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Και εγώ παραπονέθηκα και η πίστη μου κλονήστικε ,αλλά είχα στήριγμα τον αντρούλη μου που πάντα με έπειθε ότι θα τα καταφέρουμε,έτσι γύρναγα στις προσπάθειες πιό δυνατή και με μεγαλύτερη πίστη στη Παναγία και την ευχαριστώ μέσα από τις προσευχές μου κάθε μέρα για το μικρό μου ΘΑΥΜΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ναι κοριτσια την στεναχωρια που περνανε αυτοι οι ανθρωποι αυτες τις μερες να μην την περασει αλλος!!!!;)

ΛΙΛΙΤΑΚΙ πραγματι ειναι σαν παραμυθι ολο αυτο!!!!απιστευτο!!!!φανταζομαι πως οταν γεννησουμε θα το πιστεψουμε!!!

Aχ τι να πω πια ντροπη για αυτους τους ανθρωπους, τον αντρα σου λυπαμαι που πληγωνεται απο την σταση τους.

Μπά νομίζω θα αργήσω πολύ να το πιστέψω....με βλέπω να ξενυχτάω από πάνω του και να τον χαζευώ..........:D:tongue::tongue::tongue:

Κι εγω νομίζω ότι γεννηθηκα για αυτη τη στιγμη!!!!!!!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Τα λαχανικά που μπορούμε να βρούμε αυτήν την εποχή είναι μπρόκολο, καρότο, σελέρι, άγρια μανιτάρια, λάχανο άσπρο, λάχανο κόκκινο, κουνουπίδι, σπανάκι, πράσο, μαρούλι, μελιτζάνα, αγγούρι, κολοκυθάκι, ντομάτα, ραπανάκι.

Γιατί καλό είναι να τα τρώμε στην εποχή τους!!!

Και σκεφτομουν αυτες τις μερες να κανω μια χορτοσουπα που μου αρεσει πολυ!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ολα αυτα τα εφτιαξε η μαμα σου?????:shock: καλε αυτα ειναι ολα ιδιο σχεδιο γι αυτο υπεθεσα πως ειναι το σετ της κουνιας...καλα ειναι πανεμορφα μεγεια σας!!!!!!!!

Όχι δέν είναι ίδια απλά τα χρώματα είναι παρόμοια όλα η μανούλα και έχει κάνει και σαλιάρες και πετσετάκια και μαξιλαροθήκες τα πάντα φτιάχνει η χρυσοχέρα μου !!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όχι δέν είναι ίδια απλά τα χρώματα είναι παρόμοια όλα η μανούλα και έχει κάνει και σαλιάρες και πετσετάκια και μαξιλαροθήκες τα πάντα φτιάχνει η χρυσοχέρα μου !!!:D:D:D

πραγματι χρυσοχερα!!!να ειναι καλα η μανουλα να φτιαξει κι αλλα για τον εγγονο!!!!

προσπαθω να σιδερωσω λιγα λιγα ουφφφφ αντε να ερθει ο αντρας μου να φαμε γιατι αυτοι οι λαχανοντολμαδες ειναι πολυ προκλητικοι!!!!

καλε η ΜΑΡΙΟΥΛΑ δεν ηρθε ακομα???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μολις με πηρε η κομωτρια να μου αλλαξει το ραντεβου!!!η καημενη εχει καρκινο και ειναι 44 χρονων!!!εχω στεναχωρηθει πολυ γιατι ειναι πολυ καλος ανθρωπος!!!το αλλαξαμε για την Τριτη!!εντεξη δεν με πειραζει κιολας αφου δεν ειχα να παω καπου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τρομαξα για α σα ςδιαβασω,ελειπα απο τ πρωι για δουλειες του ατα μου και ειπα α μπω αλλα εσεις δωσατε παλι ρεσιταλ.ειμαι και αμαγειρευτη,παλι καλα θα καω κριθαρακι με λουκανικακι. απο που α πρωτααρχισω:

μαρτζι ολα ευχαριστα λοιπον,απο δω και περα μοο θετικες σκεψεις και οειρα για το μωρακι σου.

λιλιτακι στειλε μου τις σε πμ,θελω και γω να δω.ολες και τα επιπλα και τη προικα της μαμας ολα.

μαριουλα που εισαι;

τσερυ καε τωρα που το θες γιατι μετα μπορει α σου κοπει η ορεξη. εμεις κααμε μια φορα μετα απο 4 μηνες και με εσκισε λιγο μαλλο και ειδα αιμα οταν σκουπιστηκα ε απο τοτε του το ξεκοψα, στο 9ο και αν....

κοριτσια ειστε πολυ τυχερες που εχετε επιλογη γιατω,εγω για την αυχενικη εδωσα 300 ευροπουλα και την εκανα στο τοπο μου. αν αποφασιζα αρθω αθηνα ηθελα με το αεροπλανο 100 τουλαχιστο το ατομο αν τα ειχα κλεισει μηνα πριν τα εισητηρια αλλιως απο 150 και βαλε και 85 το ατομο για κρεβατι στο πλοιο συν αλλα τοσα της επιστροφης,συν το γιατρο συν τα εξοδα μου εκει. οπτε τη εκανα εδω και εδωσα τα 300.

καντυ εμεις καθε χροο καιμε γυρω στα 2000 ευρο σε πετρελαιο αλλα καει απο το πρωι μεχρι το βραδυ δεν κλεινει ποτε,το αοιγουμε απο οτα αρχιζουν τα κρυα και το σταματαμε οταν πιασουν οι ζεστες και το εχω γυρω στους 24 βαθμους δεν μπορει α μπει καποιος στο σπιτι ,ολοι παραποιουται αφου σκεφτομαι φετος με το μωρο τι θα καω που πρεπει η θερμοκρασια α ειαι γυρω στους 19-20 βαθμους. οποτε δεν το σκεφτομαι α αλλαξω σε σομπα γιατι εγω παλι πανω κατω τοσα θα θελω. μπορει α ακουγοντι πολλα τα λεφτα αλλα σκεφτειται οτι το σπιτι μας ειναι 120 τετραγ το εσωτερικο του, και ειναι και ψηλα και δε ειναι καθολου προστατευμεο. μας σωζει απλα οτι ο καυστηρας του πετρελαιου ειναι αυτοι οι μικρουλιδες οι ηλεκτροικου που βγηκα τωρα τελευταια και ετι εξοικονομει μαλλον αρκετα.

ξεχναω κατι;

καντυ μου λυπαμαι πολυ για τον τροπο που αντιμετοπισαν τον αντρα σου!

λιλιτακι τα σεντονακια ειναι φοβερα οντως χρυσοχερα η μανουλα σου:P

λοιπον εκανα το τοκογραφημα ολα ηταν καλα δεν ειχα συσπασεις τις εχουμε ρυθμισει τοοοσους μηνες που παιρνω τα γιουτοπαρ...καναμε και υπερηχο το μωρακι ειναι μια χαρουλα 3 κιλακια και συζητησαμε δεν θελει στις 15 του μηνα προτιμαει στις 22 το μωρο ειναι μια χαρα λεει κ εγω επισης δεν υπαρχει λογος να με γεννησει πιο νωρις ειπε καθε μερα που περναει και ειναι το μωρακι μεσα στην κοιλιτσα μου αυτο ειναι καλο για το ιδιο το μωρο....οσο για τους πονους που εχω στην τομη μου να κανω υπομονη ειπε 11 μερουλες ειναι να προσπαθησω να τους αντεξω... επομενη επισκεψη την παρασκευη 19 του μηνα για τοκογραφημα παλι. μου ειπε στις 17 του μηνα να σταματησω τα σαλοσπιρ, στις 19 του μηνα να σταματησω τις ενεσεις και στις 21 του μηνα να σταματησω τα γιουτοπαρ,τα ισοπτιν και το τ4..... την κυριακη 21 του μηνα να παω 8 η ωρα να μου κανουν τον προεγχειρητικο ελεγχο με ολες τις απαραιτητες εξετασεις και να κουβεντιασω με τον αναισθησιολογο, με ρωτησε αν θελω να ειμαι μονη μου στο δωματιο η με αλλες κοπελες και ειπα θελω να ειμαι με αλλες κοπελες γτ αν εισαι με αλλες κοπελες δεν πληρωνεις τιποτα ενω αν εισαι μονη σου στο δωματιο δινεισ 55 την βραδια!!! μου ειπε με το ικα δεν πληρωνω τιποτα στο νοσοκομειο αλλαδεν θα παρω και επιδομα τοκετου. και τελος να ειμαι εκει την δευτερα 22 του μηνα στις 6μιση το πρωι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ααα καντυ τους ρωτησα για την ασφαλεια αλλα κ παλι 19 πληρωσαγια το τοκογραφημα:rolleyes:

αργησα κοριτσια να μπω να σας γραψω τα νεα μου γιατι ημουν σπιτι 11μιση η ωρα και ειχα να κανω μπανιο το σκυλακι μου να καθαρισω το σπιτι και να μαγειρεψω...

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ μαριουλα μου τι καλα τα νεα σου. αντε λιγες μερες πια κανε υπομονη καοριτσακι και θα εχεις αγκαλιτσα το πριγκιπα αντωνη.

να ρε καντυ τι ξεχασα.καλα τα πεθερικα σου δε υπαρχουν. τον ατρα σου σκεφτομαι και στεναχωριεμαι. να μην εχεις οπως της μαρμιν ο αντρας λες δεν εχω αλλα να εχει ςκαι να ειαι ετσι λες καλυτερα να μην του ειχα. δυστυχως τους συγγενεις δε τους διαλεγουμε. α και προσωπικα πισετυω οτι αμα γενηθουν τα εγγονακια θα μαλακωσουν. με τα αλλα εγγονια πως ειναι; θελουν για κανενα απο τα [παιδια τους να ειναι ευτυχισμενα;

καντυ μου λυπαμαι πολυ για τον τροπο που αντιμετοπισαν τον αντρα σου!

λιλιτακι τα σεντονακια ειναι φοβερα οντως χρυσοχερα η μανουλα σου:P

λοιπον εκανα το τοκογραφημα ολα ηταν καλα δεν ειχα συσπασεις τις εχουμε ρυθμισει τοοοσους μηνες που παιρνω τα γιουτοπαρ...καναμε και υπερηχο το μωρακι ειναι μια χαρουλα 3 κιλακια και συζητησαμε δεν θελει στις 15 του μηνα προτιμαει στις 22 το μωρο ειναι μια χαρα λεει κ εγω επισης δεν υπαρχει λογος να με γεννησει πιο νωρις ειπε καθε μερα που περναει και ειναι το μωρακι μεσα στην κοιλιτσα μου αυτο ειναι καλο για το ιδιο το μωρο....οσο για τους πονους που εχω στην τομη μου να κανω υπομονη ειπε 11 μερουλες ειναι να προσπαθησω να τους αντεξω... επομενη επισκεψη την παρασκευη 19 του μηνα για τοκογραφημα παλι. μου ειπε στις 17 του μηνα να σταματησω τα σαλοσπιρ, στις 19 του μηνα να σταματησω τις ενεσεις και στις 21 του μηνα να σταματησω τα γιουτοπαρ,τα ισοπτιν και το τ4..... την κυριακη 21 του μηνα να παω 8 η ωρα να μου κανουν τον προεγχειρητικο ελεγχο με ολες τις απαραιτητες εξετασεις και να κουβεντιασω με τον αναισθησιολογο, με ρωτησε αν θελω να ειμαι μονη μου στο δωματιο η με αλλες κοπελες και ειπα θελω να ειμαι με αλλες κοπελες γτ αν εισαι με αλλες κοπελες δεν πληρωνεις τιποτα ενω αν εισαι μονη σου στο δωματιο δινεισ 55 την βραδια!!! μου ειπε με το ικα δεν πληρωνω τιποτα στο νοσοκομειο αλλαδεν θα παρω και επιδομα τοκετου. και τελος να ειμαι εκει την δευτερα 22 του μηνα στις 6μιση το πρωι:P

Τελεια τα νεα σου μικρη!!! 11 μέρες μονο τίποτα, προσπαθησε να απολαυσεις τις τελευταιες μερες σαν εγκυος και επισης προσπαθησε να κοιμηθεις οσο μπορεις περισσοτερο γιατι θα σου λειψει ο υπνος μετά.

Καποια πραγματα που ισως να ειναι καλαο να σου υπενθιμησω:

1. Παρε μια αλοιφη με λανολίνη και αρχισε να βαζεις στις θηλές σου- μας το ειπαν στο σεμιναριο-μεχρι να γεννησεις αλλα και μετα για να τις προστατεψεις κατα τον θηλασμο.

2.Και επίσης αποφασισε αν θες αποκλειστικό θηλασμο, ετσι ώστε να το δηλώσεις όταν πας. Επίσης ζήτησε να σου φερουν το μωρο οσο γινεται νωριτερα μετα την γεννα για να το βαλεις στο στηθος!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τελεια τα νεα σου μικρη!!! 11 μέρες μονο τίποτα, προσπαθησε να απολαυσεις τις τελευταιες μερες σαν εγκυος και επισης προσπαθησε να κοιμηθεις οσο μπορεις περισσοτερο γιατι θα σου λειψει ο υπνος μετά.

Καποια πραγματα που ισως να ειναι καλαο να σου υπενθιμησω:

1. Παρε μια αλοιφη με λανολίνη και αρχισε να βαζεις στις θηλές σου- μας το ειπαν στο σεμιναριο-μεχρι να γεννησεις αλλα και μετα για να τις προστατεψεις κατα τον θηλασμο.

2.Και επίσης αποφασισε αν θες αποκλειστικό θηλασμο, ετσι ώστε να το δηλώσεις όταν πας. Επίσης ζήτησε να σου φερουν το μωρο οσο γινεται νωριτερα μετα την γεννα για να το βαλεις στο στηθος!!!!!!

χαρα μου οταν λες αποκλειστικο θηλασμο εννοεις να μην δινω καθολου συμπληρωμα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου οταν λες αποκλειστικο θηλασμο εννοεις να μην δινω καθολου συμπληρωμα?

αν θελεις μπορεις να μην του δωσεις καθολου ουτε στην κλινικη

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...