Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τυληξα και τους λαχανοντολμαδες μου!!!!εχω τοοοοσοοοο μα τοοοσοοοο σιδερο και βαριεμαι!!!!!!

ποση ωρα διαρκει το καρδιοτοκογραφημα???λογικα τωρα πρεπει να επιστρεψει και η ΜΑΡΙΟΥΛΑ μας να μας πει τα νεα...

αχ ο χαζος ο αντρας μου δεν του εφτανε η ψυχρολουσια εχθες απο τον πατερα του σημερα πηρε και την αδερφη του......πηρε κι απο κει ενα ''εεεε καλα τι μου το λες για νεο''

να σας πω την αληθεια τον λυπαμαι!!!μπορει να μην ειναι εκδηλωτικος αλλα ξερω πως εχει χαρει πολυ σημερα περιμενει πως και πως να παμε στον γιατρο να δει τι ειναι και ηθελε να το μοιραστει με δικους του ανθρωπους οτι και να ειναι καποιες στιγμες τα ξεχναει οπως εχθες και σημερα πηρε ολο χαρα να το πει και τον αντιμετοπισαν ετσι:cry:μπορει να μην το λεει αλλα εχει απογοητευτει πολυ!!!!βεβαια μετα μπορει να το ξεχασει αλλα τελοσπαντων!!!

σκεφτομαι πολλες φορες Μαρμιν που λες πως ο αντρας σου δεν εχει κανεναν....σκεψου ο δικος μου που υποτιθεται πως τους εχει ολους και ποτε κανεις δεν εχει σταθει διπλα του να τον στηριξει να του πει προχωρα δεν εισαι μονος τους εχει μονο για να του δημιουργουν προβληματα και αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο το να ξερεις πως δεν υπαρχουν στη ζωη!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικά αυτό που λέγαμε χθες για τη βάπτιση και τους συμβολαιογράφους είπαν σήμερα ότι θα είναι για γάμους, κηδείες και διαζύγιο

ωραια τον γαμο τον εκανα διαζυγιο δεν συμφερει ετσι κι αλλιως να παρω:D:Dεε τωρα για κηδεια ας ελπισουμε πως δεν θα μας τυχει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τυληξα και τους λαχανοντολμαδες μου!!!!εχω τοοοοσοοοο μα τοοοσοοοο σιδερο και βαριεμαι!!!!!!

ποση ωρα διαρκει το καρδιοτοκογραφημα???λογικα τωρα πρεπει να επιστρεψει και η ΜΑΡΙΟΥΛΑ μας να μας πει τα νεα...

αχ ο χαζος ο αντρας μου δεν του εφτανε η ψυχρολουσια εχθες απο τον πατερα του σημερα πηρε και την αδερφη του......πηρε κι απο κει ενα ''εεεε καλα τι μου το λες για νεο''

να σας πω την αληθεια τον λυπαμαι!!!μπορει να μην ειναι εκδηλωτικος αλλα ξερω πως εχει χαρει πολυ σημερα περιμενει πως και πως να παμε στον γιατρο να δει τι ειναι και ηθελε να το μοιραστει με δικους του ανθρωπους οτι και να ειναι καποιες στιγμες τα ξεχναει οπως εχθες και σημερα πηρε ολο χαρα να το πει και τον αντιμετοπισαν ετσι:cry:μπορει να μην το λεει αλλα εχει απογοητευτει πολυ!!!!βεβαια μετα μπορει να το ξεχασει αλλα τελοσπαντων!!!

σκεφτομαι πολλες φορες Μαρμιν που λες πως ο αντρας σου δεν εχει κανεναν....σκεψου ο δικος μου που υποτιθεται πως τους εχει ολους και ποτε κανεις δεν εχει σταθει διπλα του να τον στηριξει να του πει προχωρα δεν εισαι μονος τους εχει μονο για να του δημιουργουν προβληματα και αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο το να ξερεις πως δεν υπαρχουν στη ζωη!!

Όντως είναι πολύ χειρότερο...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Τα λαχανικά που μπορούμε να βρούμε αυτήν την εποχή είναι μπρόκολο, καρότο, σελέρι, άγρια μανιτάρια, λάχανο άσπρο, λάχανο κόκκινο, κουνουπίδι, σπανάκι, πράσο, μαρούλι, μελιτζάνα, αγγούρι, κολοκυθάκι, ντομάτα, ραπανάκι.

Γιατί καλό είναι να τα τρώμε στην εποχή τους!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ωραια τον γαμο τον εκανα διαζυγιο δεν συμφερει ετσι κι αλλιως να παρω:D:Dεε τωρα για κηδεια ας ελπισουμε πως δεν θα μας τυχει!!!

Και για τη βάφτηση θα χρειαστεί κορίτσι.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Όντως είναι χειρότερο! Ο άντρας μου έχει μία αδερφή μόνο και δεν ξέρεις πόσες φορές είπα χίλιες φορές να είχα πεθερά παρά αυτή. Τώρα δε μιλιούνται καν. Να σκεφτείς μπροστά του είπε πως και νεκρό να τον δει δεν τη νοιάζει και παρόλαυτα ο άντρας μου έτρεξε και γι αυτή που είχε το πόδι της και ήθελε χειρουργείο και για τον άντρα της που είχε δύο αρτηρίες καρωτίδα βουλωμένες και ήταν και με τα δύο πόδια στον τάφο. Κανόνισε να του κάνουν δωρεάν επέμβαση στο νοσοκομείο και το ευχαριστώ να μη μας μιλάνε και είπε και στην κλινική να μην τον αφήνουν να πηγαίνει. Έχουμε πάνω από τρία χρόνια να μιλησουμε χώρια που είμαστε στα δικαστήρια γιατί μένει με το έτσι θέλω στο σπίτι το πατρικό χωρίς να δίνει ενοίκιο αλλά και χωρίς να πληρώνει κοινόχρηστα και μας ήρθε ένα φασούλι από εκεί 1500 να πληρώσουμε γιατί φαινόμαστε συνοιδιοκτήτες. Να μη σας τα πολυλογώ τι με ρώτησε πριν λίγες μέρες; Αν θα καλέσουμε την αδελφή του στη βάπτιση :evil::evil: εννοείται πως όχι :evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και για τη βάφτηση θα χρειαστεί κορίτσι.....

Όχι τώρα που ακούμε ειδήσεις από τη ΝΕΤ δεν είπαν τίποτα για βάπτιση :P Ελπίζω να εξαιρεθεί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όντως είναι χειρότερο! Ο άντρας μου έχει μία αδερφή μόνο και δεν ξέρεις πόσες φορές είπα χίλιες φορές να είχα πεθερά παρά αυτή. Τώρα δε μιλιούνται καν. Να σκεφτείς μπροστά του είπε πως και νεκρό να τον δει δεν τη νοιάζει και παρόλαυτα ο άντρας μου έτρεξε και γι αυτή που είχε το πόδι της και ήθελε χειρουργείο και για τον άντρα της που είχε δύο αρτηρίες καρωτίδα βουλωμένες και ήταν και με τα δύο πόδια στον τάφο. Κανόνισε να του κάνουν δωρεάν επέμβαση στο νοσοκομείο και το ευχαριστώ να μη μας μιλάνε και είπε και στην κλινική να μην τον αφήνουν να πηγαίνει. Έχουμε πάνω από τρία χρόνια να μιλησουμε χώρια που είμαστε στα δικαστήρια γιατί μένει με το έτσι θέλω στο σπίτι το πατρικό χωρίς να δίνει ενοίκιο αλλά και χωρίς να πληρώνει κοινόχρηστα και μας ήρθε ένα φασούλι από εκεί 1500 να πληρώσουμε γιατί φαινόμαστε συνοιδιοκτήτες. Να μη σας τα πολυλογώ τι με ρώτησε πριν λίγες μέρες; Αν θα καλέσουμε την αδελφή του στη βάπτιση :evil::evil: εννοείται πως όχι :evil::evil:

Α πολύ ωραία καλύτερα να μην την είχε δηλαδή....δέν καταλαβένω ρε παιδιά άν δέν μπορείς να έχεις την οικγένεια σου δίπλα σου σε όλα τότε γιατί λέγεται οικογένεια....???Άσχημα πράγματα εμείς είμαστε 4 αδέρφια και ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΟΥ)είμαστε πολυ αγαπημένοι και οι γονείς μας δίπλα μας πάντα διακριτικά....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όχι τώρα που ακούμε ειδήσεις από τη ΝΕΤ δεν είπαν τίποτα για βάπτιση :P Ελπίζω να εξαιρεθεί.

Το είπαν στο ΣΚΑΙ νωρήτερα!!!Και εγώ το ελπίζω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Το είπαν στο ΣΚΑΙ νωρήτερα!!!

Και χθες και προχθες έλεγαν απ' όλα τα κανάλια ότι είναι για τη βάπτιση. Σήμερα στη ΝΕΤ είπαν μόνο για τα υπόλοιπα που σας ανέφερα αλλά πιστεύω ότι όπως πάντα ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι θα γίνει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

εγω το διαβασα στο fb μονο γαμο διαζυγιο κηδεια λεει!!!

ΜΑΡΜΙΝ εχεις απολυτο δικιο!!το ζω και σε καταλαβαινω απολυτα!!!!εγω για τον αδερφο μου ειμαι σκυλα ετσι και πει καποιος γι αυτον ειμαι ικανη να τον σκοτωσω!!!!ελπιζω να μην αλλαξω αργοτερα:oops:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ με εκανες και εκλαψα και κλαιω ακομα!!!κατ αρχην ειναι υπεροχα μου αρεσαν παρα πολυ τα χρωματα ειναι αυτο που ελεγα ουδετερα οχι αποκλειστηκα γαλαζια!!!να υποθεσω πως ειναι το σετ της κουνιας?????ρε κοριτσι ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ για ολες της κοπελες εδω μεσα αλλα εσυ με συγκινεις κιολας εχεις περασει τοοοσαααα πολλα και ποτε δεν παραπονεθηκες και να που ο Θεος σε αποζημιωνει σε λιγες μερες θα κρατας το θαυματακι σου αγκαλια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και χθες και προχθες έλεγαν απ' όλα τα κανάλια ότι είναι για τη βάπτιση. Σήμερα στη ΝΕΤ είπαν μόνο για τα υπόλοιπα που σας ανέφερα αλλά πιστεύω ότι όπως πάντα ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι θα γίνει.

Καλά ναί είναι και αυτό......:confused::confused::confused:οπότε και εμείς για την ώρα με την απορία θα μείνουμε!!! Μαριούλααααααα που είσαι βρε πουλάκι μου περιμένουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μηπως δεν εχει επιστρεψει ακομα......σε δημοσιο νοσοκομειο πηγε ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξεμπλεξεις!!!

επρεπε ο αντρας μου να κανει καποιες εξετασεις του τις ειχαν γραψει απο την δουλεια του μην φανταστειτε κατι δυσκολο γεν αιματος και ουρων και πηγαινε βρε κοριτσια εδω και ενα μηνα καθε μερα και του ελεγαν πως ειναι σε επισχεση και δεν μπορουν να του τις κανουν και ευτυχως εχω γνωστο γιατρο μεσα και πηγε σημερα και τον εβαλε σαν εκτακτο δηλαδη αν καποιος δεν εχει γνωστο τι κανει??????????ελεος δηλαδη απαραδεκτο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μηπως δεν εχει επιστρεψει ακομα......σε δημοσιο νοσοκομειο πηγε ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξεμπλεξεις!!!

επρεπε ο αντρας μου να κανει καποιες εξετασεις του τις ειχαν γραψει απο την δουλεια του μην φανταστειτε κατι δυσκολο γεν αιματος και ουρων και πηγαινε βρε κοριτσια εδω και ενα μηνα καθε μερα και του ελεγαν πως ειναι σε επισχεση και δεν μπορουν να του τις κανουν και ευτυχως εχω γνωστο γιατρο μεσα και πηγε σημερα και τον εβαλε σαν εκτακτο δηλαδη αν καποιος δεν εχει γνωστο τι κανει??????????ελεος δηλαδη απαραδεκτο!!!

Πολύ μου κολάει σήμερα το παρεντς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...