Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακι μου!!πως ειναι το μωρακι σου???λοιπον εγω διαφωνω με την αποψη να παρει puregon-orgalutran και να μην κανει εξωσωματικη τις πηρα τις ορμονες το εζησα ολο αυτο να εχεις γινει σαν μπαλονι να εχεις φοβερα νευρα να θελεις να σπασεις ολο το σπιτι και το κεφαλι σου μαζι και πολλα πολλα αλλα βεβαια που θα τα δουμε σιγα σιγα στην πορεια και στο τελος να κανεις σπερματεγχυση...ναι συμφωνω με την σπερματεγχυση αλλα με κλομιφαινη και βεβαια αν υπαρχει καλο σπερμα και αν ολα ειναι καλα γιατι να φτασει στην εξωσωματικη αλλα να φτασει να παρει ολα τα φαρμακα της εξωσωματικης να τα χρυσοπληρωσει να ορμονιαστει μεχρι αηδιας γιατι να κανει μια σπερματεχγυση.......δεν λεω μπορει να ειναι η τυχερη της και να τα καταφερει αλλα αφου φτανει μεχρι εκει γιατι να μην την κανει??

Κοριτσάκια μου καλησπέρα !!! Έχω ραντεβού για το Σεπτέμβριο σε δημόσιο νοσοκομείο για εξωσωματική, (ραντεβού που έχω κλείσει από το Μάιο……), και απʼόσο ξέρω και μου έχουν εξηγήσει δεν ξεκινάει άμεσα η διαδικασία (θα πιάσουμε Χριστούγεννα). Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μου πούν να κάνω άλλες 2 σπερματεγχύσεις και να ξαναγυρίσω……….

Deppa μου δεν υπάρχει ούτε δείγμα από ευρώ για εξωσωματική, αλλιώς θα την είχα κάνει από καιρό. Και αν μου ζητήσουν από το νοσοκομείο χρήματα, πάνω από 500 ευρώ, απλά θα το ακυρώσω. Αυτή τη στιγμή για να κάνουμε την σπερματέγχυση, (450 ευρώ σύνολο) κάναμε το σ…….ο μας παξιμάδι 3 μήνες.

Σίγουρα τα φάρμακα, έχεις δίκιο είναι τρελή ταλαιπωρία, αλλα δεν παίρνω τις δόσεις που δίνουν στην εξωσωματική. Σκοπός μας είναι να κάνω 2 – 4 και όχι 15. Εξάλλου και με την κλομιφαίνη δεν πέρασα καλύτερα……..είχα πολλές παρενέργειες. Η σπερματέγχυση μου δίνει ένα 25% και η εξωσωματική ένα 35%. Απλά θέλω να πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας γιατί έχουμε τέλειο σπέρμα, και εγώ πολύ καλή κλινική εικόνα. Τώρα αν δεν πιάσει……….θα το ξανασκεφτώ μόνο σε φυσικό κύκλο.

Pepsi μου τα πονάκια είναι από την ωορρηξία, που μπορεί να έκανες και παραπάνω αυγουλάκια, λίγο ή ζέστη που μας κουράζει και νυστάζουμε, λίγο τα μπάνια που κάνουν ανω κάτω τον οργανισμό μας και τις ορμόνες μας, λίγο η κούραση που θέλουμε να τρώμε συνέχεια…..Ναι να ελπίζεις, αλλά μην μου απογοητευτείς χαρά μου.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάποια αλλάζει εβδομάδα σήμερα σωστά;:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω σημερα κλινω εβδομαδα και μηνα ταυτοχρονα!!!:tongue::tongue::tongue:ειμαι 26 εβδομαδων αλλα οπως καθε 30 του μηνα ετσι και σημερα κλινω μηνα!ειμαι 6 μηνων ακριβως!!!!!!!!!!!!!μπαινω στον 7ο μηνα :D:D:D:D:D:D:D:D εκλεισα επιτυχως τα 2 τριμηνα της εγκυμοσυνης και προχωραω για το τελευταιο και πιο δυσκολο τριμηνο:P αντε ενα τριμηνο εμεινε ακομα.............αλλα πως περναει ειναι το θεμα!φοβαμαι πολυ αυτον τον μηνα:(θελει πολυ προσευχη,πιστη,προσοχη και υπομονη!!!αντε να δουμε τι θα δουμε.........

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναιιιιιι η Μαριουλαααααααα!!που ειναι καλε αυτο το κοριτσι σημερα???

εδω ειμαι χαρα μου τι κανεις εισαι καλα με μαθατε βλεπω ολες οτι κλινω εβδομαδα καθε δευτερα ε???;) μονο που σημερα κλινω και μηνα!:Pαργησα να μπω γιατι σημερα γεννησε μια ξαδερφη μου και μια φιλη μου με προγραματισμενη καισαρικη ηθελαν να κανουν στηρωση και οι 2 εκαναν το τεταρτο μωρακι τους ειναι κουκλακια αγορακια και τα 2!πηγα στο νοσοκομειο στις 9 το πρωι και εφυγα απο εκει στις 3....ε τι να εκανα αφου πηγα που πηγα ηθελα να κατσω και στις 2 να δω και τα μωρακια τους ποσο ζηλευα και ηθελα να ημουν στην θεση τους και να γενναγα εγω σημερα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ρε κοριτσακια καλημερα

να ρωτησω κάτι? Από τις ημερες της ωορηξίας και μετα οι πόνοι χαμηλα δεν έχουν σταματησει. Περίοδο περιμενω τελος της εβδομαδας αλλα ολο αυτον τον καιρό πονάω συν επισης οτι εχω τάσεις υπνηλίας και πεινάω πιο ευκολα. Τι σημαίνουν ολα αυτά? Να ελπίζω?

να ελπιζεις πεπση μου σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πωπω πως περασε ο καιρος.....ποτε ηταν που μας ανακοινωσες την εγκυμοσυνη σου και σε λιγο γεννας!!!!το lillitaki ειναι μετα απο σενα???δεν θυμαμαι την σειρα εχω μπερδευτει μεσα σε ενα χρονο θα εχουμε φυγει ολες απο το ποστακι!!!α ρε luna εισαι γουρλου τελικα!!!εσυ και η Μαριουλα μας!!!να ειστε καλα κοριτσακια μου χωρις εσας δεν ξερω τι θα εκανα ολο αυτο το διαστημα μακαρι να εχω πετυχει κι εγω τον στοχο μου και να ακολουθησουν ολες οι κοπελες απο το ποστακι μας!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια μπορούμε να φτιαξουμε μια λίστα με το ποτε γεννάει η καθε μια και τι θα μωρακι θα κάνει,θα ειναι πολυ ωραιο. μπορούμε ακόμα να φέρουμε και τη προηγούμενη λίστα και να τα συμπληρώνουμε δίπλα. τι λέτε;

marioula

Ρε συ εμενα δεν μου δινει μαγνησιο ο γιατρος βασικά δεν μου δινει τιποτα εκτος απο φυλικο οξυ.

Οι εξετασεις που εκανα βγήκαν μια χαρά εκτος απο τον αιμακριτη που επεσε λίγο απο το 37,6 στο 35,1 αλλά ειναι φυσιλογικό μου στην εγκυμοσυνη, μαλιστα ειπαν από το κεντρο οτι δεν ειναι ιδιαιτερα χαμηλός σε σχεση με αλες κοπέλες. Επίσης δεν εχω αντισώματα απο τοξοπλασμα και μεγαλοκυταροιό και πρεπει να προσέχω, τι τρωω και τις γριπες.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

marioula

Ρε συ εμενα δεν μου δινει μαγνησιο ο γιατρος βασικά δεν μου δινει τιποτα εκτος απο φυλικο οξυ.

Οι εξετασεις που εκανα βγήκαν μια χαρά εκτος απο τον αιμακριτη που επεσε λίγο απο το 37,6 στο 35,1 αλλά ειναι φυσιλογικό μου στην εγκυμοσυνη, μαλιστα ειπαν από το κεντρο οτι δεν ειναι ιδιαιτερα χαμηλός σε σχεση με αλες κοπέλες. Επίσης δεν εχω αντισώματα απο τοξοπλασμα και μεγαλοκυταροιό και πρεπει να προσέχω, τι τρωω και τις γριπες.

Καλημέρα, Νενα μη στενοχωριέσαι ούτε εμένα μου έδωσε από την αρχή μαγνήσιο. Τους πρώτους δύο μήνες έπαιρνα μόνο φιλικό οξύ και τα ουτροτζεστάν τα υπόλοιπα (μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο) τα πήρα αρκετά αργότερα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα, τι έγινε ντεππα; Τελικά θα περιμένεις μέχρι την Τετάρτη για χοριακή;

Μάρτζι εσύ που βρίσκεσαι; Τελείωσε η εμβρυομεταφορά; Πότε με το καλό θα ξέρουμε;

Μαρία-Μαράκι εγώ στον πρώτο κύκλο με κλομιφαιν έκανα τρία ωάρια και η γυναικολόγος (που φυσικά έφυγα τρέχοντας και γύρισα στη δική μου) μόλις τα είδε φαγώθηκε να πάω κατευθείαν για εξωσωματική χωρίς να έχουμε συζητήσει τίποτα σχετικό ενώ η συμφωνία ήταν να δούμε αν θα "ξυπνήσει" η δεξιά ωοθήκη και θα κάνει αυγουλάκι. Όντως στον πρώτο κύκλο έκανα ένα αυγουλάκι δεξιά και αυτή αντί να χαρεί και να το πάμε σιγά-σιγά με προγραμματισμένες και σπερματέγχυση όπως είχαμε συνεννοηθεί φαγώθηκε τη Δευτέρα κι όλας (ήταν Παρασκευή που κάναμε τον υπέρηχο) να πάω σε μια γυναικολόγο που συνεργαζόταν για να κάνω εξωσωματική για να μη χάσουμε τα ωάρια όπως είπε λες και δε θα έκανα ξανά άλλα και ενώ επέμενα ότι δε θέλω και ούτε οικονομικά είμαι έτοιμη να ανταπεξέλθω (δε βρίσκονται μέσα σε δύο μέρες τόσα λεφτά!) ούτε γόνιμες μου είπε για να προσπαθήσουμε μόνοι μας και μετά από πολύ πίεση είπε ότι μάλλον Τρίτη θα σπάσουν ενώ τελικά είχα ωορρηξία την Παρασκευή (δηλαδή 3 μέρες μετά). Τέλος πάντως έφυγα τρέχοντας και δύο μήνες μετά με κλομιφαίνη και σπερματέγχυση έγινε το θαύμα. Αυτά στα έγραψα γιατί πολλοί μα πάρα πολύ γυναικολόγοι καταφεύγουν με το παραμικρό στην εξωσωματική γιατί είναι πολλά τα λεφτά χωρίς να τους νοιάζει τι θα τραβήξει η γυναίκα. Αν νιώθεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια καλώς αλλά εάν βγάλεις πολλά αυγουλάκια και εφόσον το σπέρμα του άντρα σου είναι καλό γιατί να μην κάνεις την πολύ πιο ανώδυνη σπερματέγχυση; Εξαλλου εγώ πιστεύω πως εάν είναι να γίνει θα γίνει και αν όχι... Πάρε παράδειγμα τη Νενα απέτυχε η εξωσωματική και τον επόμενο μήνα έμεινε φυσιολογικά...

marmin Μου, αν βγάλω αυγουλάκια θα κάνω πάρτι στο φορουμ από τη χαρά μου!!!!!!!!!!!! Εγώ θα χαρώ ακόμα και αν κάνω ωορρηξία, φαντάσου.... να μείνω και έγκυος...

καλημερα και απο μένα.εγω αλάζω δομάδα κάε ακή,τώρα ειμαι στην 14η. δεν μπορω να βάλω τικεράκι,εχω προσπαθήσει αρκετές φορες αλλά δεν μπαινει. αν θελετε πειτε μου παλι μια μπας και τα καταφέρω. και γω σήμερα έκανα εξετάσεις ,αιμαοκρίτης 32,5 γενικά οι άλλες αν καλές,μόνο στα ούρα βρηκαν σπάνιους μκτες.δεν ξερω τι είναι αυτο,πρώτη φορα μου το βρισκουν,ο γυναικολόγος είπε δν ειναι κατι αλλά θα το παρακολουθούμε,να τρωω γιαουρτια και να πλένομαι με χαμομηλι. και γω απο φάρμακα παιρνω μόνο φολκο οξυ και ουτροτζεσταν και αυτο το κόβω σε λίγες μέρες και παιρνω και σίδηρο.μαγνησια ,ασβεστια και τα σχετκα ποτε τα ξεκινάμε;

καλημερα και απο μένα.εγω αλλάζω βδομάδα κάθε κυριακή,τώρα ειμαι στην 14η. δεν μπορω να βάλω τικεράκι,εχω προσπαθήσει αρκετές φορες αλλά δεν μπαινει. αν θελετε πειτε μου παλι μια μπας και τα καταφέρω. και γω σήμερα έκανα εξετάσεις ,αιμαοκρίτης 32,5 γενικά οι άλλες αν καλές,μόνο στα ούρα βρηκαν σπάνιους μκτες.δεν ξερω τι είναι αυτο,πρώτη φορα μου το βρισκουν,ο γυναικολόγος είπε δν ειναι κατι αλλά θα το παρακολουθούμε,να τρωω γιαουρτια και να πλένομαι με χαμομηλι. και γω απο φάρμακα παιρνω μόνο φολκο οξυ και ουτροτζεσταν και αυτο το κόβω σε λίγες μέρες και παιρνω και σίδηρο.μαγνησια ,ασβεστια και τα σχετκα ποτε τα ξεκινάμε;

koritsakia mou gurisa maurismenh kai ananeomenh!!!!eixa xronia na fugo diakopes se nhsi kai h kerkura mas einai fantastikh....o kosmos latremenos den exo xanazhsei kati paromoio...tromera eugenikoi oloi tous...kai ephsis katalava giati einai etsi o sakis...polllh omorfoi antres sthn kerkura!!!

se 8 perimeno kai go alla den eimai kai polu aisiodoxh....den kaname stis gonimes....pesane pano stis etoimasies gia tis diakopes kai to xasame ekeino to 2hmero...kaname tis upoloipes alla den niotho kai polu egkuos...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αγγελικακι μου μακαρι να περασει ο καιρος και να μην παρω και ειδηση ναι τριτο και τελευταιο τριμηνο:P και ναι εισαι μεσα στο μυαλο μου το σκεφτομουν και εγω να κανουμε λιστα με το ποτε γενναει η καθε μια;)κανονικα θα επρεπε να ειχες ξεκινησει ασβεστιο και μαγνησιο ο γιατρος σου τι σου λεει? εγω αυριο η μεθαυριο θα παω να κανω παλι τις μηνιαιες μου εξετασεις να δω τι λεει και ο αιματοκριτης μου τελευταια φορα ειχα 34 ο γιατρος ειπε οτι ηταν καλος για τον μηνα μου αλλα καλο θα ηταν να προσεχω να μην κατεβει πολυ:|εσυ απο τωρα εχεις 32,5 ε?δεν σου εκανε τα σιδηρα 2??? ντεππα μου ειδες ποτε ηταν που μπηκα ολο χαρα να σας πω πως εμεινα εγκυος και τωρα μου εμειναν ακομα τρεις μηνες για να γεννησω:D ναι το λιλιτακι ειναι μετα απο εμενα...εσυ τι νεα??? νενα μου εμενα μου ξεκινησε μαγνησιο και ασβεστιο απο τον πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης απλα στον 3ο μηνα μου εκανε τα ασβεστια 2 την ημερα και τωρα με τις κραμπες μου εκανε και τα μαγνησια 2 επισης και σιδηρο 2πινω α αντισωματα απο τοξοπλασμα ουτε εγω και καθε 3 μηνες πρεπει να το ελεγχω με εξεταση αιματος καλυτερα να μην κολλησω τοξοπλασμα οσο ειμαι εγκυος αλλα και αν κολλησω ο γιατρος μου ειπε αντιμετοπιζεται απλα καλυτερα να το καλλησεις σε μεγαλο μηνα για να ειναι πιο σχηματισμενο το μωρο...μαρια μαρακι μακαρι να μεινεις συντομα εγκυουλα!:Pτσερρυ μου καλως ηρθες :Pμακαρι να εισαι εγκυουλα και οσο για τις γονιμες μην ανυσηχεις και εγω επειδη ειχα αγχωθει πολυ με το θεμα της εγκυμοσυνης καναμε ελευθερα με το που καθαρισα απο την περιοδο 2-3 φορες και μετα πηρα την αποφαση να προσεχω για μερικους μηνες να ηρεμησω καπως να τα βρω πρωτα με τον εαυτο μου να προσπαθησω να ξεπερασω λιγο αυτο που περασα και μετα να ξανα προσπαθουσα για μωρακι και τελικα εμεινα εγκυος μαλλον δεν θα υπολογισα σωστα τις γονιμες η θα εκανα νωριτερα οωρηξια! μπορει κ εσυ να την πατησεις ετσι...στο ευχομαι!!!!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...