Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου καλο σου βραδυ και ονειρα γλυκα!!!!!εγω αυριο θα δω τα μωρακια μου εκλεισα ραντεβου εδω αυριο το απογευμα να μου γραψει και τις εξετασεις!!!

ΠΕΠΣΙ το εχω προσφατο στο μυαλο μου γιατι πηγα προχθες και σημερα με πηραν τηλεφ να παω να παρω το πιστοποιητικο

Καλημέρα σε όλες!

Κάντυ τι ωραία που θα δεις τα μωράκια σου! Ίσως μάθουμε και τα φύλλα ε; ή έστω το ένα.

Μαριούλα περιμένουμε νέα από το γιατρό για να δούμε πότε θα υποδεχθούμε τον πρίγκιπα :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα κοριτσάκια μου τί κάνετε???Βλέπω εχθές το ξενυχτήσαμε εεε???Εγώ ταβλιάστικα νωρίς νωρίς!!!Τι καινούριο είναι αυτό με τους συμβολαιογράφους πάλι επειδή δέν έχουν δουλειές με αγοραπωλησίες ακινήτων πρέπει να μας τα πάρουν αλλιώς???Ούστ απο'δω τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!Μαριούλα αντε περιμένουμε νέα για το πότε θα υποδεχθούμε τον Πρίγκηπα Αντώνιο!!!! Κάντυ λές να δούμε φύλο σήμερα???Άς είναι όλα καλά και ας μείνουμε με την αγωνία δέν πειράζει!!!Άχ βρε pepsi όλα θα γίνουν να μην σε πιάνει πανικός καμιά φορά έτσι πρέπει και έτσι γίνοντε τα πράγματα καλύτερα να έχεις άγχος για τη δουλειά και για το σπίτι παρά να αγχώνεσαι για το μωράκι (που είναι καθ'οδον είμαι σίγουρη)απλά το μωρό πάρτο σάν δεδομένο ότι το πολύ μέχρη τέλος Ιανουαρίου θα έχεις μια θετικότατη χοριακή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια εχθες μεχρι τις 3 παρα 20 σηκωνομουν ανα 10 λεπτα για τουαλετα τι ηταν κι αυτο παλι εχθες????δεν προλαβαινα να πεσω στο κρεβατι παλι τα ιδια!!!!λες ειχα πιει τον βοσπορο...ουτε οταν επινα μπυρες δεν εκανα ετσι:shock:

αχ ναι κοριτσια σημερα θα τα δω...λετε να δω τι ειναι!!!!αφου ειπαμε καλε ενα κι ενα ειναι χαχαχαχα!!!!δεν ξερω γιατι αλλα το εχω δεσει απλα θελω καποιος να μου το επιβεβαιωσει!!!

δεν σας ειπα το χθεσινο νεο!!!!!!επειδη ειχαν σπασει τα νευρα μου να κρυβομαι οπως σας ειπα και απο την περασμενη εβδομαδα εβαλα καποιες φωτο στο fb οποτε αυτοι που ηξεραν σχολιασαν και επισσης αυτοι που δεν το ηξεραν το εμαθαν.......και βεβαια το εμαθε και η συνυφαδα μου και πλεον ηξερα οτι ηταν θεμα ημερων να το μαθουν τα πεθερικα......εεε και το εμαθαν!!!!!!!!!!!!πηρε λοιπον εχθες ο πατερας τον γιο και τον ρωτουσε τι κανουμε τι αλλα νεα....εεεε ο αντρας μου το καταλαβε πως το ξερουν και του το ειπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το τι χαρα κανανε δεν φανταζεστε:D

η πεθερα μου ουτε που μιλησε μονο που την ακουγε ο γιος της απο διπλα να ψιθυριζει!!!!παρακολουθηστε συνομιλια πατερα και γιου

γιος:να σας ανακοινωσω οτι η ...ειναι εγκυος

πατερ: α μπραβο το ηξερα μου το ειπε η ανηψια μου που το ειδε στο ιντερνετ

γιος:εχεις διδυμα

παυση

πατ:ποσο ειναι?

γιος:ειναι στον 4ο

πατ: και τωρα περιμενατε να μας το πειτε

γιος:δεν θελαμε να το πουμε νωριτερα τωρα ξεκινησαμε να το λεμε

πατ:γιατι θα σας τα τρωγαμε??

γιος:γιατι ετσι...απλα δεν θελαμε

πατ:κααλαα

παυση

γιος:εσεις ολοι καλα??

πατ:καλα

γιος:ενταξη πατερα καληνυχτα!!!!

πατ:καληνυχτα....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχθες μεχρι τις 3 παρα 20 σηκωνομουν ανα 10 λεπτα για τουαλετα τι ηταν κι αυτο παλι εχθες????δεν προλαβαινα να πεσω στο κρεβατι παλι τα ιδια!!!!λες ειχα πιει τον βοσπορο...ουτε οταν επινα μπυρες δεν εκανα ετσι:shock:

αχ ναι κοριτσια σημερα θα τα δω...λετε να δω τι ειναι!!!!αφου ειπαμε καλε ενα κι ενα ειναι χαχαχαχα!!!!δεν ξερω γιατι αλλα το εχω δεσει απλα θελω καποιος να μου το επιβεβαιωσει!!!

δεν σας ειπα το χθεσινο νεο!!!!!!επειδη ειχαν σπασει τα νευρα μου να κρυβομαι οπως σας ειπα και απο την περασμενη εβδομαδα εβαλα καποιες φωτο στο fb οποτε αυτοι που ηξεραν σχολιασαν και επισσης αυτοι που δεν το ηξεραν το εμαθαν.......και βεβαια το εμαθε και η συνυφαδα μου και πλεον ηξερα οτι ηταν θεμα ημερων να το μαθουν τα πεθερικα......εεε και το εμαθαν!!!!!!!!!!!!πηρε λοιπον εχθες ο πατερας τον γιο και τον ρωτουσε τι κανουμε τι αλλα νεα....εεεε ο αντρας μου το καταλαβε πως το ξερουν και του το ειπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το τι χαρα κανανε δεν φανταζεστε:D

η πεθερα μου ουτε που μιλησε μονο που την ακουγε ο γιος της απο διπλα να ψιθυριζει!!!!παρακολουθηστε συνομιλια πατερα και γιου

παυση

παυση

Τί λές τώρα τόση χαρά???Θα πάθουν τιποτα.....οκ το είπατε τώρα πάρε ένα Παπά ναα έρθει να σε διαβάσει για τη Βασκανία!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

παυση

παυση

Τρελή χαρά τα πεθερικά σου απ' ότι κατάλαβα! Πές το σύζυγο να τους πάρει πάλι σήμερα να δει αν είναι καλά μήπως έπαθαν κανένα έμφραγμα από την τόση ξαφνική χαρά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια έβαλα το πρώτο πλυντήριο με ρούχα του πισπιριγκιού μου!!!ΤΡΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!Κάθομαι και κοιτάω το κάδο που γυρνάει σάν χαζή......ΑΑΑ και εχθές είχα κάτσει μέσα στο δωμάτιο του μία ώρα και χάζευα προσπαθώ να το συνειδητοποίησω.........!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κορίτσια έβαλα το πρώτο πλυντήριο με ρούχα του πισπιριγκιού μου!!!ΤΡΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!Κάθομαι και κοιτάω το κάδο που γυρνάει σάν χαζή......ΑΑΑ και εχθές είχα κάτσει μέσα στο δωμάτιο του μία ώρα και χάζευα προσπαθώ να το συνειδητοποίησω.........!!!

Τέλεια! Όντως κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Σήμερα κοιτούσα την κοιλιά μου και μου φαινόταν απίστευτο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια! Όντως κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Σήμερα κοιτούσα την κοιλιά μου και μου φαινόταν απίστευτο!

Ναι είναι παράξενο!!!Τα μωρά μας μεγαλώνουν μέσα μας τα νιώθουμε κάθε μέρα και πάλι μοιάζει με όνειρο!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ναι κοριτσια την στεναχωρια που περνανε αυτοι οι ανθρωποι αυτες τις μερες να μην την περασει αλλος!!!!;)

ΛΙΛΙΤΑΚΙ πραγματι ειναι σαν παραμυθι ολο αυτο!!!!απιστευτο!!!!φανταζομαι πως οταν γεννησουμε θα το πιστεψουμε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι κοριτσια την στεναχωρια που περνανε αυτοι οι ανθρωποι αυτες τις μερες να μην την περασει αλλος!!!!;)

ΛΙΛΙΤΑΚΙ πραγματι ειναι σαν παραμυθι ολο αυτο!!!!απιστευτο!!!!φανταζομαι πως οταν γεννησουμε θα το πιστεψουμε!!!

Μπά νομίζω θα αργήσω πολύ να το πιστέψω....με βλέπω να ξενυχτάω από πάνω του και να τον χαζευώ..........:D:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τελικά αυτό που λέγαμε χθες για τη βάπτιση και τους συμβολαιογράφους είπαν σήμερα ότι θα είναι για γάμους, κηδείες και διαζύγιο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...