Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια κ απο μενα

ολο το απογευμα ειμαστε στον υπολογιστη και ψαχνουμε για σπιτι. Ρε κοριτσια απογοητευτηκα. Ότι μου αρεσε ειχε θερμανση με ατομικο πετρελαιο. Δεν ειναι χαζομαρα στην Θεσσαλονικη να μην εχω φυσικό αεριο? Απο βδομαδα θα ανεβουμε πάλι πανω για μια βδομαδα να ψαξουμε απο κοντα.

Καντυ επιτροπη περναω στις 25 Οκτ. Ο ζηκ μου εγραψε ηδη κ τα φαρμακα. Αν την κανω την εξωσωματικη θα την κάνω περιπου δεκεμβριο ή γεναρη.

Μαρτζι οταν η επιτροπη ζηταει ληξιαρχικη πραξη γαμου τελευταιου εξαμηνου τι εννοεί και απο που την παίρνω?

που εχεις δηλωσει τον γαμο σου??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια κ απο μενα

ολο το απογευμα ειμαστε στον υπολογιστη και ψαχνουμε για σπιτι. Ρε κοριτσια απογοητευτηκα. Ότι μου αρεσε ειχε θερμανση με ατομικο πετρελαιο. Δεν ειναι χαζομαρα στην Θεσσαλονικη να μην εχω φυσικό αεριο? Απο βδομαδα θα ανεβουμε πάλι πανω για μια βδομαδα να ψαξουμε απο κοντα.

Καντυ επιτροπη περναω στις 25 Οκτ. Ο ζηκ μου εγραψε ηδη κ τα φαρμακα. Αν την κανω την εξωσωματικη θα την κάνω περιπου δεκεμβριο ή γεναρη.

Μαρτζι οταν η επιτροπη ζηταει ληξιαρχικη πραξη γαμου τελευταιου εξαμηνου τι εννοεί και απο που την παίρνω?

Μπράβο πεπσι είδες περνάει ο καιρός. Η αλήθεια είναι πως και με ατομικό που βρήκατε πάλι καλά συνήθως έχουν κεντρική θέρμανση. Πιστεύω πως τα καινούρια σπίτια ή τα ανακαινισμένα θα έχουν αέριο. Σε ποια περιοχή ψάχνετε; Μου είχες πει αλλά ξέχασα. Μαρτίου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλά κορίτσια ακούσατε αυτό το καινούριο φασούλι ότι για να παίρνουμε τέτοια χαρτιά από το ληξιαρχείο θα πρέπει να πληρώνουμε συμβολαιογράφο; Ακόμη και για τη βάπτιση του μωρού μας :evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ο γαμος εγινε Γιαννενα και εκει ειναι δηλωμενος.

Σπιτια ψαχνουμε ανατολικα Παπαναστασιου, Κατω Τουμπα, Βουλγαρη, Βρισκουμε πολλά . Οι πολυκατοικιες μπορει να ειναι του 80 αλλα τα εχουν ανακαινισμενα. Ουτε αυτο μου αρεσει και ζητανε 400αρια. Θελω σπιτι δεκαετιας

καλά κορίτσια ακούσατε αυτό το καινούριο φασούλι ότι για να παίρνουμε τέτοια χαρτιά από το ληξιαρχείο θα πρέπει να πληρώνουμε συμβολαιογράφο; Ακόμη και για τη βάπτιση του μωρού μας :evil::evil:

αντε??αλλα κι αυτο??εγω που πηρα πριν ενα μηνα αλλα και προχθες που εκανα αιτηση στα κεπ και μου εστειλαν πιστοποιητικο οικ καταστασης δεν μου ειπαν να π:rolleyes:ληρωσω τιποτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Σπιτια ψαχνουμε ανατολικα Παπαναστασιου, Κατω Τουμπα, Βουλγαρη, Βρισκουμε πολλά . Οι πολυκατοικιες μπορει να ειναι του 80 αλλα τα εχουν ανακαινισμενα. Ουτε αυτο μου αρεσει και ζητανε 400αρια. Θελω σπιτι δεκαετιας

η θαπας στα Γιαννενα να την παρεις η θα πας στο κεπ και θα κανεις αιτηση να σου την στειλουν θα σου ζητησουν νομο και δημο και θα στειλουν αυτοι την αιτηση μεσα σε 2 μερες θα την εχουν στειλει απο τα Γιαννενα και θα πας στο κεπ να την παρεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τωρα το ακουω αυτο:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

αντε??αλλα κι αυτο??εγω που πηρα πριν ενα μηνα αλλα και προχθες που εκανα αιτηση στα κεπ και μου εστειλαν πιστοποιητικο οικ καταστασης δεν μου ειπαν να π:rolleyes:ληρωσω τιποτα

Δε σου ζήτησαν γιατί τώρα τους ήρθε η φαεινή ιδέα δήθεν και καλά για όλο αυτό που γίνεται με τις συντάξεις. Έχει κανά δυο μέρες τώρα που το είπαν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πεπση μ τι κανεις εισαι καλα?δεν μπαινεις πολυ συχνα τελευταια:( ευχομαι να βρεις ενα σπιτι ακριβως οπως το θες:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι και καλά για αυτά που παίρνουμε επιδόματα. Ας πούμε τα έξοδα κηδείας, ή το επίδομα παιδιού εξ' ου και η βάπτιση. Εμείς για επίδομα παίρνουμε 50 ευρώ μεικτά και ποιος ξέρεις πόσα θα πάρει ο συμβολαιογράφος. Είναι φρέσκο κορίτσια κι ας ελπίσουμε να μη γίνει τελικά αν και τι από αυτά που ακούστηκαν δεν έγινε; Είπαν ότι και καλά θα το δίνουν τα ταμεία μαζί με τα έξοδα κηδείας όταν πρόκειται για θάνατο αλλά δεν το πιστεύω αυτό. Τελος πάντω θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια πολύ ωραία η παρέα σας αλλά δυστυχώς πρέπει να σας αφήσω :cry: με καλεί ο σύζυγος στην κάμαρά μας ;) Θα σας διαβάσω πουρνό πουρνό (κατά τις 7 παρά). Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Τι καλά να δούμε όλες τα μπουμπουκάκια μας :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σου ρε Καντυυυυυυυυυυ!!!!!! Σου βγαζω το καπελο και εγω και ο αντρας μου. ΚΑλα που μας θυμισες τα ΚΕΠ γιατι δεν ξεραμε ποτε να παμε Γιαννενα να το παρουμε.

Μαριουλα μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω κατι να γραψω. Γενικα και αυτες τις μερες ειμαστε στον κοσμο μας. Προσπαθω παλι να τα βαλω σε ταξη μεσα μου. Μετακομισεις, αλλαγη στην δουλεια εξωσωματικη ολα μαζι. Και δεν ξερω μηπως τα μπλεκω παλι.

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου καλο σου βραδυ και ονειρα γλυκα!!!!!εγω αυριο θα δω τα μωρακια μου εκλεισα ραντεβου εδω αυριο το απογευμα να μου γραψει και τις εξετασεις!!!

ΠΕΠΣΙ το εχω προσφατο στο μυαλο μου γιατι πηγα προχθες και σημερα με πηραν τηλεφ να παω να παρω το πιστοποιητικο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...