Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω εχει 2 ειδη καλοριφερ το ενα ειναι με λαδι και το αλλο με νερο???ετσι εχω ακουσει δεν ξερω ακομα πιο απο τα δυο θα παρω εχει η αδερφη της μανας μου ενα καλοριφερ πολυ καλο ζεσταινε ολο το δωματιο και μαλιστα τον χειμωνα στεγνωνε και τα ρουχαλακια του μωρου πανω και ηταν μια χαρα :Pθα την ρωτησω αυριο αν το καλοριφερ της ειναι λαδιου η οχι και θα σου πω και εσενα παντως εγω σαν της θειας μου θελω να παρω το ερωτευθηκα:P

Ναι Μαριούλα μου ρώτησε την με ενδιαφέρει πολύ αν μπορεί να σου πει ακριβώς και τη μάρκα. Περίπου για πόσα τετραγωνικά δωμάτιο μιλάμε; Και επίσης αν μπορείς να μάθεις από ρεύμα τι έκαιγε; Ζητάω πολλά;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαριούλα έφαγες πολλά περισσότερα από μένα και όμως δε βάζεις κιλά :evil::evil: νιώθω γριά :cry::cry:

το πηρα πανω μου που δεν εβαλα πολλα κιλα και τρωω ο,τι βρω μπροστα μου :tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ναι Μαριούλα μου ρώτησε την με ενδιαφέρει πολύ αν μπορεί να σου πει ακριβώς και τη μάρκα. Περίπου για πόσα τετραγωνικά δωμάτιο μιλάμε; Και επίσης αν μπορείς να μάθεις από ρεύμα τι έκαιγε; Ζητάω πολλά;:rolleyes:

ναι θα την ρωτησω οπως δηποτε γιατι θελω και εγω να παρω το ιδιο. μου αρεσε που οταν εβρεχε εβαζε πανω τα ρουχαλακια του νεογεννητου μωρου της και τα στεγνωνε τοσο γρηγορα χωρις ομως να τα καιει!!!απο τετραγωνικα δεν τα παω καλα παντως το δωματιο ειναι αρκετα μεγαλο και θυμαμαι που ελεγε καλα πραγματα για το καλοριφερ της γιατι το αναβε μετα το εσβηνε και σβηστο που ηταν κραταγε για ωρα το δωματιο ζεστο για ρευμα δεν νομιζω να καιει πολυ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ναι θα την ρωτησω οπως δηποτε γιατι θελω και εγω να παρω το ιδιο. μου αρεσε που οταν εβρεχε εβαζε πανω τα ρουχαλακια του νεογεννητου μωρου της και τα στεγνωνε τοσο γρηγορα χωρις ομως να τα καιει!!!απο τετραγωνικα δεν τα παω καλα παντως το δωματιο ειναι αρκετα μεγαλο και θυμαμαι που ελεγε καλα πραγματα για το καλοριφερ της γιατι το αναβε μετα το εσβηνε και σβηστο που ηταν κραταγε για ωρα το δωματιο ζεστο για ρευμα δεν νομιζω να καιει πολυ

Τέλεια Μαριούλα μου αυτό ακριβώς ψάχνω :P Αν θυμηθείς αύριο ρώτησε την και πες μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλε εγω για βραδυ σας ρωτησα:tongue:εγω το πρωι εφαγα δημητριακα με γαλα το μεσημερι φακες με φετουλα και τωρα πεινουσα και κλασικα εφτιαξα πουρε!!!και τωρα τον απολαμβανω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τέλεια Μαριούλα μου αυτό ακριβώς ψάχνω :P Αν θυμηθείς αύριο ρώτησε την και πες μου.

ναι θα με παρει τηλ μου ειπε για να της πω τι θα μου πει ο γιατρος αυριο οποτε ευκαιρια να την ρωτησω κιολας αλλα και αν το ξεχασω θυμησε μου το ;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλε εγω για βραδυ σας ρωτησα:tongue:εγω το πρωι εφαγα δημητριακα με γαλα το μεσημερι φακες με φετουλα και τωρα πεινουσα και κλασικα εφτιαξα πουρε!!!και τωρα τον απολαμβανω!!!

Τέλεια! Καλή ιδέα για κάποιο βράδυ! Το τοστ, τα αυγά και την ομελέτα για βράδυ το είπα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια κ απο μενα

ολο το απογευμα ειμαστε στον υπολογιστη και ψαχνουμε για σπιτι. Ρε κοριτσια απογοητευτηκα. Ότι μου αρεσε ειχε θερμανση με ατομικο πετρελαιο. Δεν ειναι χαζομαρα στην Θεσσαλονικη να μην εχω φυσικό αεριο? Απο βδομαδα θα ανεβουμε πάλι πανω για μια βδομαδα να ψαξουμε απο κοντα.

Καντυ επιτροπη περναω στις 25 Οκτ. Ο ζηκ μου εγραψε ηδη κ τα φαρμακα. Αν την κανω την εξωσωματικη θα την κάνω περιπου δεκεμβριο ή γεναρη.

Μαρτζι οταν η επιτροπη ζηταει ληξιαρχικη πραξη γαμου τελευταιου εξαμηνου τι εννοεί και απο που την παίρνω?

αχ λατρευω τον πουρε!!! ειδικα αν απο τοτε που βαζω και κνορ μεσα:P παλια δεν εβαζα αλλα μια ξαδερφη μου μου ειπε βαλε και θα με θυμηθεις... ε εβαλα και την θυμηθηκα:tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

να ρωτησω και κατι αλλο???το αβγο το τηγανιτο πως το κανετε??να ειναι ζουμερος ο κροκος η σφιχτος?

Πριν μείνω έγκυος ζουμερό αλλά τώρα από τον φόβο μου πάντα το αφήνω παραπάνω και συνήθως γίνεται προς το σφιχτό (με πολύ λίγο ζουμί) ή τελείως σφιχτό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τέλεια! Καλή ιδέα για κάποιο βράδυ! Το τοστ, τα αυγά και την ομελέτα για βράδυ το είπα

το τοστ το σκεφτηκα κι εγω αλλα λεω θα με πιασει καμια καουρα!!!ομελετα μονο για μενα:rolleyes:δεν τρελαινομαι!!!αβγο τηγανιτο θα το ετρωγα με ψωμακι να βοτηξω μπουκιτσα αλλα σκεφτομαι πως ο κροκος μενει ωμος και αυτο απαγορευεται να το φαω:evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...