Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ξερω πως με τον εοππυ δινεις για καθε εξετασει 5? εγω με το δικο μου ταμειο δεν δινω απολυτως τιποτα δηλαδη και υπερυχο που κανω και αυχενικη και pappa δεν εδωσα απολυτως τιποτα!!αλλα και μια κοπελα γυναικα συναδελφου του αντρα μου που εκανε καρδιοτοκογραφημα δεν πληρωνε τιποτα τωρα τι να σου πω ρωτα καλυτερα αυριο που θα πας!!!
ναι χαρα μου θα ρωτησω την προηγουμενη φορα πονουσα και πηγα βιαστικη ουτε καν ρωτησα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το οτι χρεωνουν αυτοι παραπανω και παιρνουν οτι θελουν απο τον κοσμο που δεν γνωριζει αυτο δεν το ειπε?????εγω σου ειπα για μια ερημη χοριακη ακουσα 4 διαφορετικες τιμες.........................τα συμπερασματα δικα σου!!!
E, ναι! Κοροιδία κανονική!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κι εγω κοριτσια ΔΥΣΤΗΧΩΣ με την χλωρινη εχω ερωτα!!!!!!!!!!!νομιζω πως με οτιδηποτε αλλο δεν καθαριζω σωστα!!!επισσης μετα απο αβγο η ψαρι η κοτοπουλο πλενω και τα πιατα με χλωρινη:shock:ναι ειμαι παρανοικη το ξερω αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα οταν πηγαινω πουθενα και πινω απο ποτηρι και μου μυριζει αηδιαζω ειμαι ικανη να κανω εμετο

Εγώ βάζω άσπρο ξύδι. Ο νιπτήρας της τουαλέτας είχε ένα λεκέ που δεν έβγαινε με τίποτα ακόμα δεν ξέρω τι ήταν. Έβαλα ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τελικά είπαμε να τον αλλάξουμε πήγαμε στο πράκτικερ και πάνω στην κουβέντα μας είπε ο πωλητής ότι και να πάρουμε να καθαρίζουμε μόνο με άσπρο ξύδι γιατί όλα τα άλλα έχουν χημικά και τα καταστρέφουν. Επειδή δε βρήκαμε οταν γύρισα σπίτι είπα να καθαρίσω με αυτό και κορίτσια ειλικρινά εφυγε τελείως και γλίτωσα τα λεφτά για καινούριο νιπτήρα! Από τότε όλα μα όλα τα κάνω με άσπρο ξύδι και μετά καλό ξέβγαλμα και σκούπισμα ακόμη και τα πιάτα από ψάρι και τα λίπη διαλύονται αμέσως

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ασχετο....τι φαγατε????πειναω και δεν ξερω τι να φαω:cry:

Το μεσημέρι γίγαντες. Το βράδυ με έβαλα τιμωρία γιατί το πρωί έφαγα κρουασάν βουτύρου με μερέντα και την έβγαλα με νεκταρίνι :( αλλά μπορείς να φας κανένα τοστάκι ή αυγουλάκι ή ομελέτα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Λιλιτάκι καληνύχτα :P

Μάρτζι εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά αν και μου έχει τύχει αλλά ήταν μικρή η διαφορά και δεν ασχολήθηκα.

Μαριούλα κατάλαβα. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο είπες ότι οι αλογόνου δε ζέσταιναν το χώρο από ρεύμα πώς ήταν; έκαψαν πολύ; Εμάς μας είπαν για τις αλλογόνου ότι είναι καρκινογόνες και ότι βγάζουν μια μυρωδιά που δεν είναι καλή για το νεογέννητο αληθεύει αυτό με τη μυρωδιά; Επειδή εσύ τις δοκίμασες εμπιστεύομαι τη γνώμη σου γιατί αυτοί που πουλάν τέτοια θερμαντικά ο καθένας λέει ότι θέλει.

καιγοσουν αν ησουν διπλα και αν πηγαινες ενα μετρο πιο περα κρυωνες.... πρεπει να εισαι διπλα για να ζεσταθεις δεν ζεσταινει δηλαδη ολο το δωματιο.

83tdp2.pngcWE4p3.png

καιγοσουν αν ησουν διπλα και αν πηγαινες ενα μετρο πιο περα κρυωνες.... πρεπει να εισαι διπλα για να ζεσταθεις δεν ζεσταινει δηλαδη ολο το δωματιο.

α ξεχασα να απαντησω και για τη μυρωδια....ναι βγαζουν μια περιεργη μυρωδια ειδικα μολις την αναψεις βρωμαει πολυ μετα απο λιγο μυριζει πιο αθωα:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αυτό λέω κι εγώ αν κι ένας γείτονας επιμένει ότι μια φίλη του έχει τέτοια σόμπα και ζεσταίνει χώρο πιο μεγάλο από το σαλόνι μου αλλά τη μια μας λέει ότι είναι αλλογόνου και την άλλη χαλαζία αν και δεν ξέρω αν και αυτή του χαλαζία ζεσταίνει δωμάτιο γιατί είναι πάλι με λάμπες. Έχει μήπως κανένας δικός σου καλοριφέρ λαδιού ή θερμοπομπό; εσύ όταν λες ότι σκέφτεσαι να αγοράσεις καλοριφέρ ποιο εννοείς;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

α ξεχασα να απαντησω και για τη μυρωδια....ναι βγαζουν μια περιεργη μυρωδια ειδικα μολις την αναψεις βρωμαει πολυ μετα απο λιγο μυριζει πιο αθωα:|

Άρα είχε δίκιο ο πωλητής για αυτά που μας είπε. Σε ευχαριστώ πολύ βρε Μαριούλα μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσια καλησπερα σε ολες!!!

margi μπραβο που πηγαν ολα καλα με τον υπερηχο!

καντυ και εσενα μια χαρα η εξεταση ε? :D

lilitaki καλοριζικα τα πραγματα του μωρου :D

μαριουλα,κανε λιγο υπομονη!λιγες μερουλες εμειναν να παρεις τον πριγκιπα σου αγκαλιτσα :D :D

Διαφημίσεις

ασχετο....τι φαγατε????πειναω και δεν ξερω τι να φαω:cry:

το πρωι 2 τοστ και μια σοκοφρετα,το μεσημερι ρυζι με κοκκινιστα κεφτεδακια (περισσεψαν απο χθες που εκανα τηγανητα και για να μην τα πεταξω τα εκανα κοκκινιστα σημερα:tongue:) και ενα παγωτο, το απογευμα ηθελε η αδερφη μου τηγανιτο αυγο και εφαγα και εγω ενα αυγο και 3 λουκανικα και πριν 5 λεπτα περιπου εφαγα γαλα με δημητριακα αυτα τα λιγα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

το πρωι 2 τοστ και μια σοκοφρετα,το μεσημερι ρυζι με κοκκινιστα κεφτεδακια (περισσεψαν απο χθες που εκανα τηγανητα και για να μην τα πεταξω τα εκανα κοκκινιστα σημερα:tongue:) και ενα παγωτο, το απογευμα ηθελε η αδερφη μου τηγανιτο αυγο και εφαγα και εγω ενα αυγο και 3 λουκανικα και πριν 5 λεπτα περιπου εφαγα γαλα με δημητριακα αυτα τα λιγα:tongue:

Μαριούλα έφαγες πολλά περισσότερα από μένα και όμως δε βάζεις κιλά :evil::evil: νιώθω γριά :cry::cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αυτό λέω κι εγώ αν κι ένας γείτονας επιμένει ότι μια φίλη του έχει τέτοια σόμπα και ζεσταίνει χώρο πιο μεγάλο από το σαλόνι μου αλλά τη μια μας λέει ότι είναι αλλογόνου και την άλλη χαλαζία αν και δεν ξέρω αν και αυτή του χαλαζία ζεσταίνει δωμάτιο γιατί είναι πάλι με λάμπες. Έχει μήπως κανένας δικός σου καλοριφέρ λαδιού ή θερμοπομπό; εσύ όταν λες ότι σκέφτεσαι να αγοράσεις καλοριφέρ ποιο εννοείς;

νομιζω εχει 2 ειδη καλοριφερ το ενα ειναι με λαδι και το αλλο με νερο???ετσι εχω ακουσει δεν ξερω ακομα πιο απο τα δυο θα παρω εχει η αδερφη της μανας μου ενα καλοριφερ πολυ καλο ζεσταινε ολο το δωματιο και μαλιστα τον χειμωνα στεγνωνε και τα ρουχαλακια του μωρου πανω και ηταν μια χαρα :Pθα την ρωτησω αυριο αν το καλοριφερ της ειναι λαδιου η οχι και θα σου πω και εσενα παντως εγω σαν της θειας μου θελω να παρω το ερωτευθηκα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...