Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πληρωνεις το καρδιοτοκογραφημα???????αρχιζω και πιστευω πως εχω την καλυτερη ασφαλεια:shock::shock:και δεν την ειχα και σε μεγαλη εκτιμηση:oops:

εχω ασφαλεια ικα η αληθεια δεν ξερω ημουν βιαστικη δεν τους ειπα τι ασφαλεια εχω γιατι δεν ειχα παρει μαζι μου και τα βιβλιαρια αλλα δεν με ρωτησαν κιολας...μηπως αυριο πρεπει να το τονισω?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας αφήνω πάω για νανάκια γιατί τελικά το μεσημέρι δέν ξάπλωσα καθόλου και τώρα μου βγένει η κούραση!!!Σας φιλάμε γλυκά όλες και εγώ και το πισπιρίγκι μου!!!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εχω ασφαλεια ικα η αληθεια δεν ξερω ημουν βιαστικη δεν τους ειπα τι ασφαλεια εχω γιατι δεν ειχα παρει μαζι μου και τα βιβλιαρια αλλα δεν με ρωτησαν κιολας...μηπως αυριο πρεπει να το τονισω?

Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στο νοσοκομεί δε θα την κάνεις; γιατί να πληρώσεις εκτός από τα πέντε ευρώ;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ααααα ωραία άρα θα μάθουμε νωρίς :P

εγώ νόμιζα πως ξενοίκιασες το πρώτο σπιτι για να είσαι κοντα στο νοσοκομείο και να μη χρειάζεται ταξί

χαρα μου το 1ο σπιτι που ειχα βρει ηταν 20 να με παει και 20 να με φερει αν το εβρισκα στο δρομο αν το καλουσα θα ηταν 22 που σημαινει 44 ευρω μονο στο πηγαινε ελα:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια σας αφήνω πάω για νανάκια γιατί τελικά το μεσημέρι δέν ξάπλωσα καθόλου και τώρα μου βγένει η κούραση!!!Σας φιλάμε γλυκά όλες και εγώ και το πισπιρίγκι μου!!!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

καλο βραδυ γλυκια μου σε εσενα και στο ομορφο πισπιριγκι σου:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι στα απογευματινά όλοι δίνουν 50 ευρώ στο γιατρό!!!δεν το κάνεις μόνο εσύ, όλες το κάνουν.....Ας μην το έκανες την πρώτη φορά, κι αν σου ξανάκλεινε ραντεβού, θα μου τρύπαγες την μύτη! Η μαγκιά και για μένα και για σένα θα ήταν όπως λες να πηγαίναμε πρωί και να πληρώναμε 5 ευρώ......Τώρα όλα τα άλλα που κάνουμε είναι μέρος του συστήματος πολύ απλά.......Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ ούτε εσύ δεν αισθανόμαστε να μας κοροιδεύουν αλλά πιστεύουμε πως είναι επιλογή μας.....:(

στον ουρολογο που ειχαμε παει σκαγαμε κανονικοτατα 90? και τι καναμε??να μην πω τωρα......

εγω πηρα τον Ζηκ και του ειπα βγηκε το pappA δεν μου το λενε απο το τηλεφωνο να ερθω τωρα Γιαννενα γι αυτο????οχι μου λεει θα παω να το παρω εγω πηγε το πηρε μου ειπε και τα αποτελεσματα οποτε δεν χρειαστηκε ουτε να παω μεχρι εκει ουτε να αγχωθω.....εεε δεν θα το εκανε ο καθενας αυτο και ειδικα πανεπιστημιακος;)τωρα θα μου πεις σιγα δεν πηγε και μακρια στο ιδιο νοσοκομειο ειναι αλλα οταν ο συγκεκριμενος εχει ωολληψιες εμβρυομεταφορες γεννες ραντεβου..και μονο που διεθεσαι εστω και 5 λεπτα για να μην ταλαιπορηθω εγω αυτο μου αρκει πιστευω πως δεν θα το εκανε ο καθενας!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στο νοσοκομεί δε θα την κάνεις; γιατί να πληρώσεις εκτός από τα πέντε ευρώ;

ναι χαρα μου στο νοσοκομειο θα το κανω θα το ρωτησω αυριο δεν ξερω να σου πω την αληθεια γιατι τοκογραφημα ηταν η 1η φορα που εκανα

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλο βραδυ και σε σενα και στο πισπιριγκι σου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ά, δεν σας είπα τι μου είπε η μικροβιολόγος για την διαφορά που πληρωσα στις εξετάσεις. ο εοπυυ δίνει συγκενριμένες τιμές που δεν συμβαδίζουν με τις τιμές των μικροβιολογικών στο σύστημά τους. Πχ, μια εξέταση ούρων μπορεί το εοπυυ να τη δίνει 2 ευρώ, το σύστημα όμως των μικροβιολόγων τη δίνει 4 ....... Αλλες εξετασεις μπορεί ο εοπυυ να τις δίνει 40, το σύστημα τις βγάζει 25 κτλ. Πολύ σύντομα ο εποππυ θα κάνει την ταύτιση......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ξερω πως με τον εοππυ δινεις για καθε εξετασει 5? εγω με το δικο μου ταμειο δεν δινω απολυτως τιποτα δηλαδη και υπερυχο που κανω και αυχενικη και pappa δεν εδωσα απολυτως τιποτα!!αλλα και μια κοπελα γυναικα συναδελφου του αντρα μου που εκανε καρδιοτοκογραφημα δεν πληρωνε τιποτα τωρα τι να σου πω ρωτα καλυτερα αυριο που θα πας!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Λιλιτακι γελαω μονη μου κ μαλιστα με φωνη!!!χαλια οι ορμονες μου...ναι μετα το σεξ κλαιω κ την παππ.α την εκανα αλλου πενηντα εφτα ευρω. Σας το ειπα το ταμπλετ δεν παλευεται...

χαλια οι ορμονες κοριτσακι!!!!!!!!:)

marmin ειναι οντως υπερβολη αυτο με τις χλωρινες αλλα κι εγω δεν μπορω να την αντικαταστησω με κατι αλλο, μπανιο και που και που στον νιπτηρα της κουζινας βαζω χλωρινη μονο αυτη μου δεινει την εντυπωση οτι καθαρισα!!!

Κάντυ, δεν με νοιάζει! Ας κάνω εγώ την αυχενική να πάνε όλα καλά κι ας δώσω 100 αντί για 50! Από εκεί και πέρα θα δω τι θα κάνω. Θα κοιτάξω να τον βλέπω στο νοσοκομείο. Μέχρι να γίνει η αυχενική όμως και να δω ότι όλα είναι καλά, θα πηγαίνω στο ιατρείο του.Τόσα λεφτά χάλασα όλα αυτά τα χρόνια για να κάνω χειρουργεία και εξετάσεις και η κοιλιά μου έμενε αδειανή και τα τριχίλιαρα έφευγαν χωρίς να το καταλαβαίνω.....Τώρα που έχω μία ζωούλα μέσα μου θα τσιγκουνευτώ 50 ευρώ; Αλήθεια δεν με νοιάζει.......

Ρε κορίτσια, αυτή η εξέταση pap που λέτε τι είναι; Η αυχενική είναι ο υπέρηχος, η εξέταση αυτή τι δείχνει ακριβώς; Μια φίλη μου που θα έκανε αμνιοπαρακέντηση δεν την έκανε την παπ. Ούτε και η αδελφή μου......

Δες τι ειναι η papp -a

Είναι ο προσδιορισμός στο αίμα της πρωτεϊνης PAPP-a και της ελεύθερης β χοριακής γοναδοτροπίνης. Γυναίκες που κυοφορούν έμβρυα με σύνδρομο Down έχουν χαμηλή πρωτεϊνη PAPP-a και υψηλή β-χοριακή γοναδοτροπίνη. Αν η συγκεκριμένη μέτρηση συνδυαστεί με το υπερηχογράφημα αυχενικής διαφάνειας, τότε η ευαισθησία ανίχνευσης του συνδρόμου Down αυξάνεται κατά πολύ (πάνω από 90%).

Το αποτέλεσμα εκφράζεται με πιθανότητα εκδήλωσης, πχ 1/300 (ένα προς τριακόσια). Αυτό θεωρείται και το όριο ασφάλειας. Αν η πιθανότητα εμφάνισης συνδρόμου Down είναι μεγαλύτερη (πχ 1/150), τότε προτείνεται στη γυναίκα να υποβληθεί σε μια από τις εξετάσεις που παρέχουν με ακρίβεια τη διάγνωση της ύπαρξης ή όχι χρωμοσωμικών ανωμαλιών (συμπεριλαμβανομένου και του Down). Οι εξετάσεις αυτές είναι η βιοψία χοριακής λάχνης και η αμνιοπαρακέντηση.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

στον ουρολογο που ειχαμε παει σκαγαμε κανονικοτατα 90? και τι καναμε??να μην πω τωρα......

εγω πηρα τον Ζηκ και του ειπα βγηκε το pappA δεν μου το λενε απο το τηλεφωνο να ερθω τωρα Γιαννενα γι αυτο????οχι μου λεει θα παω να το παρω εγω πηγε το πηρε μου ειπε και τα αποτελεσματα οποτε δεν χρειαστηκε ουτε να παω μεχρι εκει ουτε να αγχωθω.....εεε δεν θα το εκανε ο καθενας αυτο και ειδικα πανεπιστημιακος;)τωρα θα μου πεις σιγα δεν πηγε και μακρια στο ιδιο νοσοκομειο ειναι αλλα οταν ο συγκεκριμενος εχει ωολληψιες εμβρυομεταφορες γεννες ραντεβου..και μονο που διεθεσαι εστω και 5 λεπτα για να μην ταλαιπορηθω εγω αυτο μου αρκει πιστευω πως δεν θα το εκανε ο καθενας!!!

Εγώ δεν είπα ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλός γιατρός και εξυπηρετίκός!Ισα-ισα...Από όσα λες, πρεπει να είναι φοβερος, δεν το συζητώ.....Απλά σχολιάζουμε την συνηθισμένη τους πρακτική στο θέμα επίσκεψη και πληρωμή......και το πόσο δεν μπορούμε τελικά όλοι μας να ξεφύγουμε από το σύστημα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ά, δεν σας είπα τι μου είπε η μικροβιολόγος για την διαφορά που πληρωσα στις εξετάσεις. ο εοπυυ δίνει συγκενριμένες τιμές που δεν συμβαδίζουν με τις τιμές των μικροβιολογικών στο σύστημά τους. Πχ, μια εξέταση ούρων μπορεί το εοπυυ να τη δίνει 2 ευρώ, το σύστημα όμως των μικροβιολόγων τη δίνει 4 ....... Αλλες εξετασεις μπορεί ο εοπυυ να τις δίνει 40, το σύστημα τις βγάζει 25 κτλ. Πολύ σύντομα ο εποππυ θα κάνει την ταύτιση......

το οτι χρεωνουν αυτοι παραπανω και παιρνουν οτι θελουν απο τον κοσμο που δεν γνωριζει αυτο δεν το ειπε?????εγω σου ειπα για μια ερημη χοριακη ακουσα 4 διαφορετικες τιμες.........................τα συμπερασματα δικα σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εγω κοριτσια ΔΥΣΤΗΧΩΣ με την χλωρινη εχω ερωτα!!!!!!!!!!!νομιζω πως με οτιδηποτε αλλο δεν καθαριζω σωστα!!!επισσης μετα απο αβγο η ψαρι η κοτοπουλο πλενω και τα πιατα με χλωρινη:shock:ναι ειμαι παρανοικη το ξερω αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα οταν πηγαινω πουθενα και πινω απο ποτηρι και μου μυριζει αηδιαζω ειμαι ικανη να κανω εμετο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λιλιτάκι καληνύχτα :P

Μάρτζι εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά αν και μου έχει τύχει αλλά ήταν μικρή η διαφορά και δεν ασχολήθηκα.

Μαριούλα κατάλαβα. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο είπες ότι οι αλογόνου δε ζέσταιναν το χώρο από ρεύμα πώς ήταν; έκαψαν πολύ; Εμάς μας είπαν για τις αλλογόνου ότι είναι καρκινογόνες και ότι βγάζουν μια μυρωδιά που δεν είναι καλή για το νεογέννητο αληθεύει αυτό με τη μυρωδιά; Επειδή εσύ τις δοκίμασες εμπιστεύομαι τη γνώμη σου γιατί αυτοί που πουλάν τέτοια θερμαντικά ο καθένας λέει ότι θέλει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...