Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ναι χαρα μου το ξερω πως το ποσοστο αποβολης ειναι πααααααρα πολυ μικρο αλλα και παλι αμαρτια δεν ειναι να βγουν μετα τα αποτελεσματα να ειναι μια χαρα κ εσυ ειδη να εχεις χασει το μωρο σου?
Αδικο είναι, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η αμνιο είναι απαραίτητη. Ο πλαχ.....στα Γιάννενα είναι πάρα πολύ εξειδικευμένος στις αμνιο......Η φίλη μου που σας λέω που την έκανε έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Και μία ακόμη φίλη μου που έκανε είπε πως ο άνθρωπος είναι άπαιχτος. Αλλά εντάξει, όλα μπορεί να συμβούν......Το καλό θα είναι να μην χρειαστεί να την κάνεις καθόλου......Αν σε βάλουν σε σκέψεις για κάτι άσχημο, άστα μετα.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί κορίτσια κι εμείς που κάναμε όλες τις εξετάσεις και βγήκαν καλές ξέρετε πως το μωράκι που θα γεννήσουμε θα είναι υγιές; Εγώ παρακαλώ συνέχεια το Θεούλη να μου δώσει ένα γερό και υγιες μωρό αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο γι' αυτό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τίποτα δεν είδε σου λέω. Ηταν πολύ καλή η αυχενική ( τουλάχιστον έτσι μου είπε αυτή). Αλλά της το είπε πριν την αυχενική πως δεν αναλαμβάνει γυναίκες πάνω των 35 αν δεν επιθυμούν να κάνουν την εξέταση αυτή. Τώρα τι να σου πω! Αν μου λέει μπαρούφες η κοπέλα ( που δεν το πιστεύω) τότε λέω κι εγώ.....Τώρα, για το άλλο θέμα της αυχενικής, σου είπα ότι δεν με νοιάζει. Το μικρό μου να είναι καλά.....άλλωστε απόδειξη μου κόβει, δεν με κλεβει.....Και δεν του είπα του ανθρώπου "θέλω να έρθω στο νοσοκομείο πρωί να μου την κάνεις" και να μου πει ¨"όχι! δεν στην κάνω". Δεν βρήκε και δεν κάνει......Θέλω και πάω.........Δεν αισθάνομαι να με κοροιδεύει. Ειναι επιλογή μου.......Αν μετά την αυχενική, ζητήσω να με βλέπει στα πρωινά του νοσοκομείου και αρνηθεί, τότε ναι! μιλάμε για λέρα. Μέχρι τότε, ας μην τον κρίνουμε τον άνθρωπο. Δεν με τραβάει με το ζόρι εκεί......Αν θέλω αύριο που θα πάω στο πανεπιστημιακό κλείνω ένα ραντεβού για αυχενική πρωι και τελειώνει η υπόθεση. Δεν θέλω όμως......πες με ηλίθια, πες με ό,τι θες την αυχενική θα την κανω εκει, γιατί έχει πολύ εξειδικευμένο μηχάνημα. Εσένα στα 50 που δίνεις στο Ζηκ....σου δίνει απόδειξη; Αν ναι, καλώς. Αν όχι, τότε κι αυτός βρίσκει και κάνει.......

εγω οταν πηγαινω στον Ζηκοπουλο καθε φορα τον ρωταω τι του χρωσταω και μου απανταει ''τιποτα''το οτι οταν πηγαινω απογευμα θελω και του δινω αυτο ελειπε να του ζητησω και αποδειξη σαν να σου φερω ενα δωρο και να σου πω δωσε μου τωρα αποδειξη αυτο δεν στεκει!!!θα μου πει πηγαινε κατω κοψε χαρτι στην γραμματεια πληρωσε 90? που ειναι κανονικα και παρε και την αποδειξη!!!και δεν τον εχω παρει ποτε μα ποτε για να κλεισω ραντεβου και να με εχει παει σε καποιο ιατρειο για να μου παρει 80? καθε φορα γιατι αν το εκανε αυτο απλα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΟΥΣΑ!!!απο κει και περα ειναι επιλογη σου να πηγαινεις εγω απλα το ειπα γιατι πλεον τα οικονομικα ολων μας δεν ειναι σε φαση για να πεταμε λεφτα ετσι τωρα αν εσυ θελεις να τα δωσεις ειναι δικο σου θεμα εγω απλα ειπα την γνωμη μου!!συγνωμη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εννοειται πως ειναι πολυ αδικο αλλα εγω εχω πολυ κοντινο μου ζευγαρι που εχουν και οι 2 το στιγμα οποτε η αμνιο ηταν υποχρεωτικη στην πρωτη εγκυμοσυνη το μωρο ηταν καλα αλλα πηρε μικροβιο και το εχασε στην δευτερη εγκυμοσυνη το μωρακι ηταν αρρωστο και ετσι της το πηραν μετα δεν ξαναπροσπαθησαν:cry:

απλα εγω ειμαι της αποψης πως πρεπει να κανουμε ολες τις εξετασεις γιατι αν γεννηθει ενα παιδι αρρωστο ταλαιπωρειται σε ολη του την ζωη και οσο ζει η μανα το φροντιζει οταν φυγει η μανα απο την ζωη αυτο το παιδι θα καταληξει σεκαποιο ιδρυμα και αυτο ειναι πολυ αδικο!!!ειναι σαν να καταδικαζουμε ενα παιδι για ολη του την ζωη!!!

πω πω κριμα αυτο που επαθαν οι ανθρωποι:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Γιατί κορίτσια κι εμείς που κάναμε όλες τις εξετάσεις και βγήκαν καλές ξέρετε πως το μωράκι που θα γεννήσουμε θα είναι υγιές; Εγώ παρακαλώ συνέχεια το Θεούλη να μου δώσει ένα γερό και υγιες μωρό αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο γι' αυτό.
Ναι, έτσι είναι . Η αδελφή μου που έκανε την αμνιο, το ίδιο λέει. Ολα από το Θεό είναι. Απλά ελαχιστοποιούνται κάποιες υποψίες για σύνδρομα νομίζω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

οχι φυσικα!!!αν δεν κανεις αμνιο που εξεταζουν το ιδιο το μωρο ολα τα υπολοιπα ειναι μονο στατιστικα και φυσικα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρες για τιποτα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμένα κορίτσια ο αδερφός μου και η νύφη μου έχουν και οι 2 το στίγμα της Μεσογιακής στο πρώτο τους παιδάκι δέν το ήξεραν γιατί η νύφη μου που είχε κάνει παλαιότερα τη εξέταση της είχαν πεί ότι είναι αρνητική στον προγεννητικό όμως η γυναικολός της την έβαλε να την ξανακάνει και βγήκε θετική κάνανε αμνιο και δυστηχώς το μωράκι νοσούσε οπότε έγινε και διακοπή της εγκυμοσίνης μετά έκαναν 2 παιδάκια φυσικά υποχρετική η αμνιο και Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά και για τα 2 μωρά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα τι ώρα έχεις αύριο ραντεβού με το γιατρό; είναι κοντά στο σπίτι σου;

8 η ωρα θα παω χαρα μου το πρωι δεν ειναι κ πολυ κοντα 13 ευρω με το ταξι για να με παει αλλα 13 να με φερει και 19 το τοκογραφημα θελω ενα 45αρι :rolleyes:αυριο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εμένα κορίτσια ο αδερφός μου και η νύφη μου έχουν και οι 2 το στίγμα της Μεσογιακής στο πρώτο τους παιδάκι δέν το ήξεραν γιατί η νύφη μου που είχε κάνει παλαιότερα τη εξέταση της είχαν πεί ότι είναι αρνητική στον προγεννητικό όμως η γυναικολός της την έβαλε να την ξανακάνει και βγήκε θετική κάνανε αμνιο και δυστηχώς το μωράκι νοσούσε οπότε έγινε και διακοπή της εγκυμοσίνης μετά έκαναν 2 παιδάκια φυσικά υποχρετική η αμνιο και Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά και για τα 2 μωρά!!!

μπραβο ηταν πολυ τυχεροι!!!!επισσης γνωριζω ζευγαρι Κυπριοι ειναι εχω 11 παιδια εχουν και οι 2 το στιγμα και ολα ειναι υγιεστατα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μα και άμνιο να κάνεις μόνο για χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορείς να δεις νευρολογικής φύσεως ας πούμε ασθένειες δεν μπορούν να τις βρουν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

8 η ωρα θα παω χαρα μου το πρωι δεν ειναι κ πολυ κοντα 13 ευρω με το ταξι για να με παει αλλα 13 να με φερει και 19 το τοκογραφημα θελω ενα 45αρι :rolleyes:αυριο

πληρωνεις το καρδιοτοκογραφημα???????αρχιζω και πιστευω πως εχω την καλυτερη ασφαλεια:shock::shock:και δεν την ειχα και σε μεγαλη εκτιμηση:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μα και άμνιο να κάνεις μόνο για χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορείς να δεις νευρολογικής φύσεως ας πούμε ασθένειες δεν μπορούν να τις βρουν.

ααα ναι εννοειται!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ααααα ωραία άρα θα μάθουμε νωρίς :P

εγώ νόμιζα πως ξενοίκιασες το πρώτο σπιτι για να είσαι κοντα στο νοσοκομείο και να μη χρειάζεται ταξί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω οταν πηγαινω στον Ζηκοπουλο καθε φορα τον ρωταω τι του χρωσταω και μου απανταει ''τιποτα''το οτι οταν πηγαινω απογευμα θελω και του δινω αυτο ελειπε να του ζητησω και αποδειξη σαν να σου φερω ενα δωρο και να σου πω δωσε μου τωρα αποδειξη αυτο δεν στεκει!!!θα μου πει πηγαινε κατω κοψε χαρτι στην γραμματεια πληρωσε 90? που ειναι κανονικα και παρε και την αποδειξη!!!και δεν τον εχω παρει ποτε μα ποτε για να κλεισω ραντεβου και να με εχει παει σε καποιο ιατρειο για να μου παρει 80? καθε φορα γιατι αν το εκανε αυτο απλα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΟΥΣΑ!!!απο κει και περα ειναι επιλογη σου να πηγαινεις εγω απλα το ειπα γιατι πλεον τα οικονομικα ολων μας δεν ειναι σε φαση για να πεταμε λεφτα ετσι τωρα αν εσυ θελεις να τα δωσεις ειναι δικο σου θεμα εγω απλα ειπα την γνωμη μου!!συγνωμη!!!
Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι στα απογευματινά όλοι δίνουν 50 ευρώ στο γιατρό!!!δεν το κάνεις μόνο εσύ, όλες το κάνουν.....Ας μην το έκανες την πρώτη φορά, κι αν σου ξανάκλεινε ραντεβού, θα μου τρύπαγες την μύτη! Η μαγκιά και για μένα και για σένα θα ήταν όπως λες να πηγαίναμε πρωί και να πληρώναμε 5 ευρώ......Τώρα όλα τα άλλα που κάνουμε είναι μέρος του συστήματος πολύ απλά.......Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ ούτε εσύ δεν αισθανόμαστε να μας κοροιδεύουν αλλά πιστεύουμε πως είναι επιλογή μας.....:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...