Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαργκι μου εγω εχω κλιματιστικο κ 2 σομπες αλογονου αλλα σκεφτομαι να παρω καλοριφερ για το μωρο γιατι οι αλογονου πρεπει να εισαι ακριβως διπλα για να ζεσταθεις λιγο πιο περα να πας ξεπαγιαζεις....το κλιματιστικο τον χειμωνα δεν μου αρεσει μου στεγνωνει το λαιμο, παντως ξυλοσομπα να παρεις ειναι πολυ καλη ιδεα:P:p:p:pκ εγω αν ειχα δικο μου σπιτι ξυλοσομπα θα εβαζα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λιλιτακι γελαω μονη μου κ μαλιστα με φωνη!!!χαλια οι ορμονες μου...ναι μετα το σεξ κλαιω κ την παππ.α την εκανα αλλου πενηντα εφτα ευρω. Σας το ειπα το ταμπλετ δεν παλευεται...

Εγώ να δείς πόσο γέλασα αλλά νομίζω δέν φταίει το ταμπλετ και εγώ ΄λο διορθώνω εδώ μάλλον κατι γίνεται με τη σελίδα!!!!

εσυ τι να βαψεις?????και τι να αναδειξεις?????τα υπεροχα ματια σου που τα προσεχει κανεις απο χιλιομετρα??

:oops::oops::oops:

Ναι καντυ.για την ακριβεια 2 φορες.σας ειπα ειμαι πολυ καλυτερα...

Αλλα τι ειναι αυτο που με πιανει δεν ξρρω. Χαζεψαν οι ορμονες.περναω πολυ καλα σας λεω κ δακρυζω απο την συγκινηση κ μεταγελαω.

Αφού κάνεις σεξ καλά κάνεις και κλαίς εμείς το ξεχάσαμε το σπόρ......:mad:Φοβάτε ο καλός μου μη πάθει κάτι το μωρό.....

Οντως λιλιτακι.καλα λέι ηκαντυ.

συμφωνω:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Εγώ κορίτσια περιμένω να μπω στο μήνα μου και μετά σεξ. Έτσι κι αλλιώς θα το κάνω για ιατρικούς λόγους :rolleyes: Του το δήλωσα οταν μπω στο μήνα μου μέρα παρά μέρα αλλά εννοείται ότι δε θα γίνει προς το παρόν δεν έχω τόση όρεξη. Πάντως μετά την 37η εβδομάδα θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα το κάνω συχνά :rolleyes:

Τραβάτε με κι'ας κλαίω χαχααχαχαχα!!!

Κορίτσια "τελείωσα" με το δωμάτιο. Δηλαδή τον πρώτο γύρο αλλά δεν αντέχω άλλο κουράστηκα έχει τόσα πράγματα αυτό το μικρό δωματιάκι που με πιάνει απελπισία :( και καλά τώρα όταν γεννηθεί το μωράκι πώς θα το καθαρίζω τρεις και λίγο. Εγώ πάντως κορίτσια δεν είμαι υστερική με την καθαριότητα μόνο ξύδι χρησιμοποιώ. Χλωρίνες τις έχω κάτι χρόνια και προχθές τη χρησιμοποίησε η μαμά στο μπαλκόνι. Εγώ βάζω μόνο όταν έχει γαστρεντερίτιδα ο άντρας μου και έχει διάρροιες και αυτό μονο στη λεκάνη. Καθαρίζω μόνο με νεράκι και βρεγμένο πανί ή κανένα ήπιο καθαριστικό. Και το δωμάτιο του μωρού μου απλά θα φροντίζω να μην έχει σκόνη. Άσε που όταν θα είναι μέσα το μωράκι δεν μπορώ να βάζω ότι ναναι από καθαριστικά. Σκεφτείται ότι είμαι και νοσηλεύτρια αλλά καμία σχέση με μικροβιοφοβία. Τα πιο γερά παιδάκαι είναι τα γυφτάκια τυχαίο;

Εγώ πάλι το έχω το θεματάκι μου με τη χλωρίνη είμαστε κολλητές μόνο που δέν τη πίνω τι να σας λέω τώρα που θα τη σταματίσω λόγο του μωρού θα κλαίω.......

Ο άντρας μου τελικά πήγε και άφησε βιογραφικό στη δουλειά που σας είπα. Δεν χρειάζονταν άτομο τελικά........Φτου!

Δέν πειράζει θα πάει και αλλού κάτι θα βρεθεί είμαι σίγουρη!!!

Ας σας ρωτήσω και κάτι άλλο (κουβέντα να γίνεται!). Πετρέλαιο θα βάλετε; Εμείς όχι. Βρήκαμε μία πολύ ωραία ξυλόσομπα που ταιριάζει με το χώρο μας και θα την βάλουμε στη σαλονοτραπεζαρία......Σε λίγες μέρες θα γίνει και αυτό.......Ολα τα Γιάννενα αγοράζουν σόμπες και μασίνες ( ξέρετε τη διαφορά φαντάζομαι: η μασίνα για όσες δεν γνωρίζουν έχουν και φούρνο και ματάκια και μπορείς να μαγειρεύεις και να κάνεις οικονομία στο ρεύμα). Χθες στο μαγαζί με τις σόμπες γινόταν χαμός από κόσμο......Ολη η γειτονιά μου, βγάζει σωλήνες κορίτσια από τα σπίτια για σομπίτσες. Γυρίσαμε 50 χρόνια πίσω......

Αυτή τη σόμπα την πήρε η αδερφή μου και την έχει συνδέσει με τα καλοριφέρ της (είναι με μποιλερ)και είναι σούπερ αλλά μένει σε μονοκατοικία εμείς στη πολυκατοικία πώς μπορούμε να βάλουμε???Τώρα θα την βάλει και η πεθερά μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαργκι μου το παπ-α εχει να κανει με τον μογκολισμο και αν βγουν αυξημενα ποσοστα στο παπ-α αλλα και στην αυχενικη τοτε σε στελνουν για την αμνιοπαρακεντηση (την οποια την φοβαμαι γιατι εχει χαμηλα βεβαια ποσοστα για αποβολη)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κάντυ, δεν με νοιάζει! Ας κάνω εγώ την αυχενική να πάνε όλα καλά κι ας δώσω 100 αντί για 50! Από εκεί και πέρα θα δω τι θα κάνω. Θα κοιτάξω να τον βλέπω στο νοσοκομείο. Μέχρι να γίνει η αυχενική όμως και να δω ότι όλα είναι καλά, θα πηγαίνω στο ιατρείο του.Τόσα λεφτά χάλασα όλα αυτά τα χρόνια για να κάνω χειρουργεία και εξετάσεις και η κοιλιά μου έμενε αδειανή και τα τριχίλιαρα έφευγαν χωρίς να το καταλαβαίνω.....Τώρα που έχω μία ζωούλα μέσα μου θα τσιγκουνευτώ 50 ευρώ; Αλήθεια δεν με νοιάζει.......

Ρε κορίτσια, αυτή η εξέταση pap που λέτε τι είναι; Η αυχενική είναι ο υπέρηχος, η εξέταση αυτή τι δείχνει ακριβώς; Μια φίλη μου που θα έκανε αμνιοπαρακέντηση δεν την έκανε την παπ. Ούτε και η αδελφή μου......

εγω δεν ειπα 50? αλλα 5? και ναι τα 95? παραπανω ειναι κοροηδιστικα την στιγμη που ο ιδιος γιατρος το ιδιο πρωι θα την κανει σε καποια αλλη δωρεαν!!!!αλλα καλα κανουν και κλεβουν ετσι τον κοσμο αφου βρισκουν και τα κανουν!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οσες εχετε δικο σας σπιτι γιατι δεν αλλαζετε τον καυστηρα να καιει ξυλο η πελετ που σιγουρα ειναι πολυ πιο οικονομικα απο το πετρελαιο!!!!

εμεις που δεν εχουμε αλλη εναλλακτικη???και να σας πω και το πιο κουφο???μας χρεωνουν παγιο πετρελαιου:shock::shock:δηλαδη αν αναψει εστω και ενα διαμερησμα στην πολυκατοικια θα πληρωσουμε και ολοι οι υπολοιποι ενα ποσοστο:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαργκι μου το παπ-α εχει να κανει με τον μογκολισμο και αν βγουν αυξημενα ποσοστα στο παπ-α αλλα και στην αυχενικη τοτε σε στελνουν για την αμνιοπαρακεντηση (την οποια την φοβαμαι γιατι εχει χαμηλα βεβαια ποσοστα για αποβολη)

1-2% ειναι το ποσοστο..απλα πρεπει να ειναι πολυ καλος ο γιατρος και να ασχολειται φυσικα με αυτο!!!

ΜΑΡΤΖΙ εγω ξερω κοπελα απο εδω ειναι 41 χρονων εχει κανει 3 παιδια στον Πλαχουρα τα παιδια της να σκεφτεις το μεγαλυτερο ειναι 4 και το μικροτερο μηνων οποτε τα εκανε μετα τα 37 της και επειδη βγηκε καλη η αυχενικη και το pappA δεν της ειοε να κανει αμνιο..οποτε στην φιλη σου μαλλον κατι θα ειδε και της ειπε να την κανει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

1-2% ειναι το ποσοστο..απλα πρεπει να ειναι πολυ καλος ο γιατρος και να ασχολειται φυσικα με αυτο!!!

ΜΑΡΤΖΙ εγω ξερω κοπελα απο εδω ειναι 41 χρονων εχει κανει 3 παιδια στον Πλαχουρα τα παιδια της να σκεφτεις το μεγαλυτερο ειναι 4 και το μικροτερο μηνων οποτε τα εκανε μετα τα 37 της και επειδη βγηκε καλη η αυχενικη και το pappA δεν της ειοε να κανει αμνιο..οποτε στην φιλη σου μαλλον κατι θα ειδε και της ειπε να την κανει!!!

ναι χαρα μου το ξερω πως το ποσοστο αποβολης ειναι πααααααρα πολυ μικρο αλλα και παλι αμαρτια δεν ειναι να βγουν μετα τα αποτελεσματα να ειναι μια χαρα κ εσυ ειδη να εχεις χασει το μωρο σου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

οσες εχετε δικο σας σπιτι γιατι δεν αλλαζετε τον καυστηρα να καιει ξυλο η πελετ που σιγουρα ειναι πολυ πιο οικονομικα απο το πετρελαιο!!!!

εμεις που δεν εχουμε αλλη εναλλακτικη???και να σας πω και το πιο κουφο???μας χρεωνουν παγιο πετρελαιου:shock::shock:δηλαδη αν αναψει εστω και ενα διαμερησμα στην πολυκατοικια θα πληρωσουμε και ολοι οι υπολοιποι ενα ποσοστο:shock::shock:

α καλαααααααααααααααααα δηλαδη αλλοι ζεσταινονται και αλλοι πληρωνουν?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ναι χαρα μου το ξερω πως το ποσοστο αποβολης ειναι πααααααρα πολυ μικρο αλλα και παλι αμαρτια δεν ειναι να βγουν μετα τα αποτελεσματα να ειναι μια χαρα κ εσυ ειδη να εχεις χασει το μωρο σου?

εννοειται πως ειναι πολυ αδικο αλλα εγω εχω πολυ κοντινο μου ζευγαρι που εχουν και οι 2 το στιγμα οποτε η αμνιο ηταν υποχρεωτικη στην πρωτη εγκυμοσυνη το μωρο ηταν καλα αλλα πηρε μικροβιο και το εχασε στην δευτερη εγκυμοσυνη το μωρακι ηταν αρρωστο και ετσι της το πηραν μετα δεν ξαναπροσπαθησαν:cry:

απλα εγω ειμαι της αποψης πως πρεπει να κανουμε ολες τις εξετασεις γιατι αν γεννηθει ενα παιδι αρρωστο ταλαιπωρειται σε ολη του την ζωη και οσο ζει η μανα το φροντιζει οταν φυγει η μανα απο την ζωη αυτο το παιδι θα καταληξει σεκαποιο ιδρυμα και αυτο ειναι πολυ αδικο!!!ειναι σαν να καταδικαζουμε ενα παιδι για ολη του την ζωη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τίποτα δεν είδε σου λέω. Ηταν πολύ καλή η αυχενική ( τουλάχιστον έτσι μου είπε αυτή). Αλλά της το είπε πριν την αυχενική πως δεν αναλαμβάνει γυναίκες πάνω των 35 αν δεν επιθυμούν να κάνουν την εξέταση αυτή. Τώρα τι να σου πω! Αν μου λέει μπαρούφες η κοπέλα ( που δεν το πιστεύω) τότε λέω κι εγώ.....Τώρα, για το άλλο θέμα της αυχενικής, σου είπα ότι δεν με νοιάζει. Το μικρό μου να είναι καλά.....άλλωστε απόδειξη μου κόβει, δεν με κλεβει.....Και δεν του είπα του ανθρώπου "θέλω να έρθω στο νοσοκομείο πρωί να μου την κάνεις" και να μου πει ¨"όχι! δεν στην κάνω". Δεν βρήκε και δεν κάνει......Θέλω και πάω.........Δεν αισθάνομαι να με κοροιδεύει. Ειναι επιλογή μου.......Αν μετά την αυχενική, ζητήσω να με βλέπει στα πρωινά του νοσοκομείου και αρνηθεί, τότε ναι! μιλάμε για λέρα. Μέχρι τότε, ας μην τον κρίνουμε τον άνθρωπο. Δεν με τραβάει με το ζόρι εκεί......Αν θέλω αύριο που θα πάω στο πανεπιστημιακό κλείνω ένα ραντεβού για αυχενική πρωι και τελειώνει η υπόθεση. Δεν θέλω όμως......πες με ηλίθια, πες με ό,τι θες την αυχενική θα την κανω εκει, γιατί έχει πολύ εξειδικευμένο μηχάνημα. Εσένα στα 50 που δίνεις στο Ζηκ....σου δίνει απόδειξη; Αν ναι, καλώς. Αν όχι, τότε κι αυτός βρίσκει και κάνει.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εννοειται πως ειναι πολυ αδικο αλλα εγω εχω πολυ κοντινο μου ζευγαρι που εχουν και οι 2 το στιγμα οποτε η αμνιο ηταν υποχρεωτικη στην πρωτη εγκυμοσυνη το μωρο ηταν καλα αλλα πηρε μικροβιο και το εχασε στην δευτερη εγκυμοσυνη το μωρακι ηταν αρρωστο και ετσι της το πηραν μετα δεν ξαναπροσπαθησαν:cry:

απλα εγω ειμαι της αποψης πως πρεπει να κανουμε ολες τις εξετασεις γιατι αν γεννηθει ενα παιδι αρρωστο ταλαιπωρειται σε ολη του την ζωη και οσο ζει η μανα το φροντιζει οταν φυγει η μανα απο την ζωη αυτο το παιδι θα καταληξει σεκαποιο ιδρυμα και αυτο ειναι πολυ αδικο!!!ειναι σαν να καταδικαζουμε ενα παιδι για ολη του την ζωη!!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ντεππα μου και τα υπολοιπα κοριτσια ενημερωστε με σχετικα με τοικτερο ξερω πανω κατω αλλα θελω να μαθω κι'αλλα:rolleyes:

μην φοβασαι δεν ειναι κατι τραγικο...και να κανει ικτερο το βαζουν σε ειδικες λαμπες για λιγες μερες....εγω σου ξαναειπα οταν γεννηθηκα εκανα ικτερο και δεν επεφτε κιολας, ειχαν ζητησει απο τον μπαμπα μου να δωσει αιμα γιατι εχουμε την ιδια ομαδα,ηταν να μου κανουν μεταγγιση αλλα τελικα μου επεσε και δεν χρειαστηκε να μου την κανουν απλα εμεινα λιγο παραπανω στο νοσοκομειο...αυτο το κακο εχει οτι αν ανεβει πολυ δεν το δινουν το μωρο αλλα το κρατανε μεσα για παρακολουθηση και μετα του κανουν συνεχεια καποιες εξετασεις για λιγο καιρο να δουνε αν συνεχιζει και πεφτει η ξανανεβαινει...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...