Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναι καντυ.για την ακριβεια 2 φορες.σας ειπα ειμαι πολυ καλυτερα...

Αλλα τι ειναι αυτο που με πιανει δεν ξρρω. Χαζεψαν οι ορμονες.περναω πολυ καλα σας λεω κ δακρυζω απο την συγκινηση κ μεταγελαω.

χαχαχαχαχα απο ευχαριστηση κλαις!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατα του χρονου την ανοιξη που θα κανω κι εγω να δεις κλαμαααα

ωχχχ θα μας διαβαζει και κανεις και θα λεει τι βλαμενες ειναι αυτες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια περιμένω να μπω στο μήνα μου και μετά σεξ. Έτσι κι αλλιώς θα το κάνω για ιατρικούς λόγους :rolleyes: Του το δήλωσα οταν μπω στο μήνα μου μέρα παρά μέρα αλλά εννοείται ότι δε θα γίνει προς το παρόν δεν έχω τόση όρεξη. Πάντως μετά την 37η εβδομάδα θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα το κάνω συχνά :rolleyes:

Κορίτσια "τελείωσα" με το δωμάτιο. Δηλαδή τον πρώτο γύρο αλλά δεν αντέχω άλλο κουράστηκα έχει τόσα πράγματα αυτό το μικρό δωματιάκι που με πιάνει απελπισία :( και καλά τώρα όταν γεννηθεί το μωράκι πώς θα το καθαρίζω τρεις και λίγο. Εγώ πάντως κορίτσια δεν είμαι υστερική με την καθαριότητα μόνο ξύδι χρησιμοποιώ. Χλωρίνες τις έχω κάτι χρόνια και προχθές τη χρησιμοποίησε η μαμά στο μπαλκόνι. Εγώ βάζω μόνο όταν έχει γαστρεντερίτιδα ο άντρας μου και έχει διάρροιες και αυτό μονο στη λεκάνη. Καθαρίζω μόνο με νεράκι και βρεγμένο πανί ή κανένα ήπιο καθαριστικό. Και το δωμάτιο του μωρού μου απλά θα φροντίζω να μην έχει σκόνη. Άσε που όταν θα είναι μέσα το μωράκι δεν μπορώ να βάζω ότι ναναι από καθαριστικά. Σκεφτείται ότι είμαι και νοσηλεύτρια αλλά καμία σχέση με μικροβιοφοβία. Τα πιο γερά παιδάκαι είναι τα γυφτάκια τυχαίο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λιλιτακι γελαω μονη μου κ μαλιστα με φωνη!!!χαλια οι ορμονες μου...ναι μετα το σεξ κλαιω κ την παππ.α την εκανα αλλου πενηντα εφτα ευρω. Σας το ειπα το ταμπλετ δεν παλευεται...

Όντως κι εγώ γέλασα πολύ :P:p:p:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια περιμένω να μπω στο μήνα μου και μετά σεξ. Έτσι κι αλλιώς θα το κάνω για ιατρικούς λόγους :rolleyes: Του το δήλωσα οταν μπω στο μήνα μου μέρα παρά μέρα αλλά εννοείται ότι δε θα γίνει προς το παρόν δεν έχω τόση όρεξη. Πάντως μετά την 37η εβδομάδα θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα το κάνω συχνά :rolleyes:

Κορίτσια "τελείωσα" με το δωμάτιο. Δηλαδή τον πρώτο γύρο αλλά δεν αντέχω άλλο κουράστηκα έχει τόσα πράγματα αυτό το μικρό δωματιάκι που με πιάνει απελπισία :( και καλά τώρα όταν γεννηθεί το μωράκι πώς θα το καθαρίζω τρεις και λίγο. Εγώ πάντως κορίτσια δεν είμαι υστερική με την καθαριότητα μόνο ξύδι χρησιμοποιώ. Χλωρίνες τις έχω κάτι χρόνια και προχθές τη χρησιμοποίησε η μαμά στο μπαλκόνι. Εγώ βάζω μόνο όταν έχει γαστρεντερίτιδα ο άντρας μου και έχει διάρροιες και αυτό μονο στη λεκάνη. Καθαρίζω μόνο με νεράκι και βρεγμένο πανί ή κανένα ήπιο καθαριστικό. Και το δωμάτιο του μωρού μου απλά θα φροντίζω να μην έχει σκόνη. Άσε που όταν θα είναι μέσα το μωράκι δεν μπορώ να βάζω ότι ναναι από καθαριστικά. Σκεφτείται ότι είμαι και νοσηλεύτρια αλλά καμία σχέση με μικροβιοφοβία. Τα πιο γερά παιδάκαι είναι τα γυφτάκια τυχαίο;

δεν νομιζω;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κάντυ, δεν με νοιάζει! Ας κάνω εγώ την αυχενική να πάνε όλα καλά κι ας δώσω 100 αντί για 50! Από εκεί και πέρα θα δω τι θα κάνω. Θα κοιτάξω να τον βλέπω στο νοσοκομείο. Μέχρι να γίνει η αυχενική όμως και να δω ότι όλα είναι καλά, θα πηγαίνω στο ιατρείο του.Τόσα λεφτά χάλασα όλα αυτά τα χρόνια για να κάνω χειρουργεία και εξετάσεις και η κοιλιά μου έμενε αδειανή και τα τριχίλιαρα έφευγαν χωρίς να το καταλαβαίνω.....Τώρα που έχω μία ζωούλα μέσα μου θα τσιγκουνευτώ 50 ευρώ; Αλήθεια δεν με νοιάζει.......

Ρε κορίτσια, αυτή η εξέταση pap που λέτε τι είναι; Η αυχενική είναι ο υπέρηχος, η εξέταση αυτή τι δείχνει ακριβώς; Μια φίλη μου που θα έκανε αμνιοπαρακέντηση δεν την έκανε την παπ. Ούτε και η αδελφή μου......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμίν όσο περισσότερο προσέχουμε τόσο χειρότερα είμαστε μού φαίνεται. Το πόσο πρόσεχα αυτές τις μέρες που είχε κρύο ( πυτζάμες, κάλτσες, κουβέρτες) και πάλι κρύωσα. Είδα σήμερα κάτι τσιγγάνες στο δρόμο, ξυπόλητες με κοντομάνικο, και τις καλοτύχισα. Αν εγώ κυκλοφορούσα έτσι, θα πάθαινα πνευμονία....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ο άντρας μου τελικά πήγε και άφησε βιογραφικό στη δουλειά που σας είπα. Δεν χρειάζονταν άτομο τελικά........Φτου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Η παπ-α είναι μια εξέταση αίματος που γίνεται σε συνδιασμό με αυχενική και ανάλογα με τα αποτελέσματα αν χρειαστεί σου λένε για αμνιοπαρακέντηση. Εύχομαι και πιστεύω πως δε θα χρειαστεί ούτε σε σένα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ας σας ρωτήσω και κάτι άλλο (κουβέντα να γίνεται!). Πετρέλαιο θα βάλετε; Εμείς όχι. Βρήκαμε μία πολύ ωραία ξυλόσομπα που ταιριάζει με το χώρο μας και θα την βάλουμε στη σαλονοτραπεζαρία......Σε λίγες μέρες θα γίνει και αυτό.......Ολα τα Γιάννενα αγοράζουν σόμπες και μασίνες ( ξέρετε τη διαφορά φαντάζομαι: η μασίνα για όσες δεν γνωρίζουν έχουν και φούρνο και ματάκια και μπορείς να μαγειρεύεις και να κάνεις οικονομία στο ρεύμα). Χθες στο μαγαζί με τις σόμπες γινόταν χαμός από κόσμο......Ολη η γειτονιά μου, βγάζει σωλήνες κορίτσια από τα σπίτια για σομπίτσες. Γυρίσαμε 50 χρόνια πίσω......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...