Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Γεια σας! Το μωράκι μου είναι πολύ καλά! Μεγάλωσε το καμάρι μου.....

Το θέμα με το αίμα μου που σας είχα πει (έχω θετική coombs ενώ το αίμα είναι β θετικό και κανονικά η κουμπς έπρεπε να είναι αρνητική) προβλημάτισε μεν το γιατρό ( καθότι σπάνιο φαινόμενο) αλλα δεν τον ανησυχεί λέει......Θα πάω αύριο να ξαναδούμε την κουμπς μήπως και επανήλθε και αν δεν επανήλθε θα με αντιμετωπίζει ως ιδιαίτερη περίπτωση και ό,τι είναι να κάνουμε, θα το κάνουμε.

Με έστειλε σε ΩΡΛ για το λαιμό, ο οποίος είπε ότι δεν είναι τίποτα και με ζεστά και αφωνία θα συνέλθω.

Για τους ερεθισμούς είπε αυτό που μού είχε πει και τηλεφωνικώς. Να πάω σε δερματολόγο. Θα πάω αύριο και θα προτείνω Νένα μου την καλέντουλα που μου λες. Απλά μωρέ κοριτσάκι μου φοβάμαι μην τυχόν δεν κάνει τόσο νωρίς που είναι. Μού είπε πως μπορώ να βάζω προδέρμ αλλά έίναι κρίμα να ταλαιπωρούμαι αν δεν με θεραπεύει και απλά με ανακουφίζει.......Υπάρχουν λέει κρέμες που ενδεικνυνται σε εγκυμοσύνη, απλά εμένα με ξέρετε πόσο κότα είμαι γενικώς.

Κορίτσια, πολύ καλός είναι ο γιατρός μου! Μού άρεσε σήμερα περισσότερο από άλλες φορές. Α, για αυχενική παίρνει 100 στις δικές του ασθενείς και 120 σε ασθενείς άλλων γιατρών που πάνε εκεί για αυχενική. Η κολλητή μου απόγευμα που είχε πάει σε Πλαχούρα πλήρωσε 150, οπότε το θεωρώ οκ το ποσό!

Λιλιτάκι, αυτό που έκανες με το προδέρμ το κάνει μία φίλη μου με το μαλακτικό ρούχων. Ρίχνει λίγο στον κουβά και λέει πως το σπίτι μυρίζει τέλεια.

μαργκουλα μου τι τελεια τα νεα σου πολυ χαιρομαι που μεγαλωσε το μωρακι σου! ολα καλα πανε αγαπη μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο μαρτζι!!!τελεια τα νεα σου...

αχ ρε κοριτσια τι εχω παθει με το τουρσι???θα παθω τιποτα στο τελος...

κι εγω ετσι ημουν σε ολο το πρωτο τριμηνο τωρα αρχισε η επιθυμια για γλυκά ακομη χειροτερα......

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

να μαι κι εγω!!!δεν θα το πιστεψετε...μιλουσα στο τηλ.......απο τις 11 η ωρα σχεδον.............αφου τωρα εβαλα να βρασω τις φακες ευτυχως θελουν μονο 10 λεπτα!!!!!εμαθα και για το pappΑ μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο και σε πολυ χαμηλα ποσοστα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ για τον κοσμο και τις ιωσεις δεν νομιζω να βρεις συμπαρασταση απο τον γιατρο:oops:εμενα μου ειπε να μην πηγαινω καθολου σε κλειστους χωρους ακομα και την τραπεζα να αποφευγω:shock:επειδη δεν εχω αντισωματα κυταρομεγαλοιου και ειναι λεει πολυ επικινδυνο και καθε φορα που παω μου το υπενθυμιζει και στο νοσοκομειο και εδω ο εξωτερικος!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ψαξε να παρεις ενα βιβλιο για την φροντιδα του νεογεννητου!!!θα το διαβαζεις και θα περναει ευχαριστα η ωρα σου!!!!!

Τέλεια!

Όντως ενδιαφέρον!

Το θέμα με το αίμα μου που σας είχα πει (έχω θετική coombs ενώ το αίμα είναι β θετικό και κανονικά η κουμπς έπρεπε να είναι αρνητική) προβλημάτισε μεν το γιατρό ( καθότι σπάνιο φαινόμενο) αλλα δεν τον ανησυχεί λέει......Θα πάω αύριο να ξαναδούμε την κουμπς μήπως και επανήλθε και αν δεν επανήλθε θα με αντιμετωπίζει ως ιδιαίτερη περίπτωση και ό,τι είναι να κάνουμε, θα το κάνουμε.

Με έστειλε σε ΩΡΛ για το λαιμό, ο οποίος είπε ότι δεν είναι τίποτα και με ζεστά και αφωνία θα συνέλθω.

Για τους ερεθισμούς είπε αυτό που μού είχε πει και τηλεφωνικώς. Να πάω σε δερματολόγο. Θα πάω αύριο και θα προτείνω Νένα μου την καλέντουλα που μου λες. Απλά μωρέ κοριτσάκι μου φοβάμαι μην τυχόν δεν κάνει τόσο νωρίς που είναι. Μού είπε πως μπορώ να βάζω προδέρμ αλλά έίναι κρίμα να ταλαιπωρούμαι αν δεν με θεραπεύει και απλά με ανακουφίζει.......Υπάρχουν λέει κρέμες που ενδεικνυνται σε εγκυμοσύνη, απλά εμένα με ξέρετε πόσο κότα είμαι γενικώς.

Κορίτσια, πολύ καλός είναι ο γιατρός μου! Μού άρεσε σήμερα περισσότερο από άλλες φορές. Α, για αυχενική παίρνει 100 στις δικές του ασθενείς και 120 σε ασθενείς άλλων γιατρών που πάνε εκεί για αυχενική. Η κολλητή μου απόγευμα που είχε πάει σε Πλαχούρα πλήρωσε 150, οπότε το θεωρώ οκ το ποσό!

Λιλιτάκι, αυτό που έκανες με το προδέρμ το κάνει μία φίλη μου με το μαλακτικό ρούχων. Ρίχνει λίγο στον κουβά και λέει πως το σπίτι μυρίζει τέλεια.

Πήγα για ύπνο σηκώθηκα πριν μισή ώρα και δεν είχα σκοπό να μπω μέχρι το βράδυ επίτηδες για να μπορέσω να καθαρίσω το δωμάτιο του μικρού μου αλλά ξαφνικά :idea: θυμήθηκα εσένα! Λέω η Μάρτζι θα έχει νέα από το μωράκι της! Χαίρομαι που πάνε όλα καλά κι εγώ 150 έδωσα για αυχενική :( πεταμένα λεφτά για μένα αφού δεν είχα σκοπό να την κάνω αλλά δεν πειράζει αρκεί που είναι καλά το μωράκι μου. Αυτό με το μαλακτικό δεν το έχω ακούσει ποτέ ίσως το κάνω καμια μέρα. Εγώ έχω σκόνη αρκάδι που είναι για μωρά (ήταν δώρο με κάτι άλλο) και λέει ότι κάνει και για πατώματα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Ε.εις παντως κοριτσια δωσαμε τριαντα στην αυχενικη διαφανεια που μου την εκανε ηωιατρος .ου κηντα εφτα ην παππ-α πξυ την εκανα αλλου.αυριο βγαι.ουν κ τα αποτελεσματα!!!!

Κοριτσαρες τωρα εχω παθει αλλο...μετα δο σεξ κλαιω??????????

γελαω κ κλαιω μαζι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ε.εις παντως κοριτσια δωσαμε τριαντα στην αυχενικη διαφανεια που μου την εκανε ηωιατρος .ου κηντα εφτα ην παππ-α πξυ την εκανα αλλου.αυριο βγαι.ουν κ τα αποτελεσματα!!!!

Κοριτσαρες τωρα εχω παθει αλλο...μετα δο σεξ κλαιω??????????

γελαω κ κλαιω μαζι...

ου κηντα εφτα ην παππ-α πξυ =????????????????? Μετάφρασηηηηηηηηηηηη!!!μετα δο σεξ κλαιω=μετά το σεξ κλαίω.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πάω για καφεδάκι όμορφες όχι μακριά στον 6ο ευτυχως έχω φίλη στην πολυκατοικία και σε ένα λεπτό τσούπ πίνω καφεδούμπα χωρίς να βάλω τα καλά μου και να βαφτώ χιχιχιχιχιχιχι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Λιλιτακι γελαω μονη μου κ μαλιστα με φωνη!!!χαλια οι ορμονες μου...ναι μετα το σεξ κλαιω κ την παππ.α την εκανα αλλου πενηντα εφτα ευρω. Σας το ειπα το ταμπλετ δεν παλευεται...

28xYp3.png

ΜΑΡΤΖΙ τελεια τα νεα απο το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω τωρα να αρχισεις να το απολαμβανεις περισσοτερο!!!!!!!!

και για να κανω παλι την κακια:rolleyes:δεν εχω καταλαβει την στιγμη που ο ιδιος την κανει πρωι μεσα στο νοσοκομειο και πληρωνεις μονο 5? για την αυχενικη και για pappA γιατι να πας στο ιδιωτικο του ιατρειο και να την πληρωσεις 100? σου περισσευουν???και μηπως τωρα που ειναι ολα καλα να πηγαινεις μεχρι το πανεπιστημιακο να σε βλεπει???νομιζω οτι ειναι κοροιδια να δινεις τοσα χρηματα την στιγμη που ολο το πρωι αυτη τη δουλεια την κανει δωρεαν!!!!!δεν νομιζω στις πελατισσες που πανε στο νοσοκομειο να μην δινει σημασια και σε αυτες που πανε και του τα σκανε να φαιρετε διαφορετικα:rolleyes::rolleyes:συγνωμη που σου το λεω απλα επειδη μας εχεις πει οτι ουσιαστηκα ζειτε με εναν μισθο και το ιδιο κι εμεις καταλαβαινω πως απο οπου μπορεις να γλιτωσεις ειναι κερδος εγω τουλαχιστον λεω δοξα τον Θεο που ολα ειναι καλα και τα χρηματα μου γλιτωσα θα τα δωσω αργοτερα για να παρω κατι στα μωρα μου!!!την ιδια δουλεια μου εκαναν στο νοσοκομειο την ιδια θα μου εκαναν και εξω με 150?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Λιλιτακι γελαω μονη μου κ μαλιστα με φωνη!!!χαλια οι ορμονες μου...ναι μετα το σεξ κλαιω κ την παππ.α την εκανα αλλου πενηντα εφτα ευρω. Σας το ειπα το ταμπλετ δεν παλευεται...

κανεις σεξ:confused::confused:ατιμη γυναικα!!!!!!!!!!!!:evil:

και δεν ντρεπεσαι να το πεις κιολας:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Πάω για καφεδάκι όμορφες όχι μακριά στον 6ο ευτυχως έχω φίλη στην πολυκατοικία και σε ένα λεπτό τσούπ πίνω καφεδούμπα χωρίς να βάλω τα καλά μου και να βαφτώ χιχιχιχιχιχιχι!!!!

εσυ τι να βαψεις?????και τι να αναδειξεις?????τα υπεροχα ματια σου που τα προσεχει κανεις απο χιλιομετρα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μπράβο margi πολύ ωραία τα νέα σου!!!έτσι να συνεχίσεις να έχεις πάντα καλά΄νέα!!!

διαβάζω τα δικά σου νέα και παίρνω κουράγιο για μένα!!!

Ναι καντυ.για την ακριβεια 2 φορες.σας ειπα ειμαι πολυ καλυτερα...

Αλλα τι ειναι αυτο που με πιανει δεν ξρρω. Χαζεψαν οι ορμονες.περναω πολυ καλα σας λεω κ δακρυζω απο την συγκινηση κ μεταγελαω.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...