Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

δεν κολλαει μετα το πατωμα?καλη ιδεα παντως εγω δεν το σκεφτηκα:P

Καθόλου δέν κολλάει τέλειο είναι!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα,λιλιτακι εχεις φωτο στο φεις; θα μπω τωρα ατις δω. καλοριζικα,να τα χαρει και α τα ευχαριστηθει το μωρακι σου. ατε α ρθει και η δικη μα ςωρα πια. εγω κοριτσια μου καλα,ο αντρας μου ακομα χαλια. το μωρακι μου το ειωσα χθες ητα πολυ χωηρο και εδωσε και μια κλωτσιτσα στον ατρα μου. με επιασε η μεση μου δε ξερω αλλα ποολυ φοβαμαι μη παθω και χειροτερα,γιατι εχω εα θεματακι.

μαριουλα αυπομονη,πηγαινε αυριο στο γιατρο σου και παρτε μαζι τη πιο σωστη αποφαση για το μωρακι σου.

μαρτζι καλα αποτελεσματα α και τωρα πια θα το εχεις δει ηδη το μωρακι σου.

τσερυ μου και μεα μαρεσει ο γυρος τωρα στη εγκυμοσυνη,αλλα δε μπορω να φαω παρα πολυ.μιαμ μιαμ μαλλο θα παραγγειλω το βραδυ.

α ρε κατυ πως αντεχεις μακρυα απο το ατρα σου 2 μερες; εγω δε ξερω αν θα αντεχα,νομιζω θα φοβομουν να μεινω και μονη.

Δέν έχω στο φεις άν θές να σου στείλω στο online!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

γεια σας και απο μενα,λιλιτακι εχεις φωτο στο φεις; θα μπω τωρα ατις δω. καλοριζικα,να τα χαρει και α τα ευχαριστηθει το μωρακι σου. ατε α ρθει και η δικη μα ςωρα πια. εγω κοριτσια μου καλα,ο αντρας μου ακομα χαλια. το μωρακι μου το ειωσα χθες ητα πολυ χωηρο και εδωσε και μια κλωτσιτσα στον ατρα μου. με επιασε η μεση μου δε ξερω αλλα ποολυ φοβαμαι μη παθω και χειροτερα,γιατι εχω εα θεματακι.

μαριουλα αυπομονη,πηγαινε αυριο στο γιατρο σου και παρτε μαζι τη πιο σωστη αποφαση για το μωρακι σου.

μαρτζι καλα αποτελεσματα α και τωρα πια θα το εχεις δει ηδη το μωρακι σου.

τσερυ μου και μεα μαρεσει ο γυρος τωρα στη εγκυμοσυνη,αλλα δε μπορω να φαω παρα πολυ.μιαμ μιαμ μαλλο θα παραγγειλω το βραδυ.

α ρε κατυ πως αντεχεις μακρυα απο το ατρα σου 2 μερες; εγω δε ξερω αν θα αντεχα,νομιζω θα φοβομουν να μεινω και μονη.

αγγελικακι περαστικα στον αντρουλα σου αρρωστησε κ εμενα ο δικος μου αντρουλης ειναι χαλια με πυρετο κ εχει 2 μερες να παει στην δουλεια:(εγω τι να λεω που εχω να τον δω 9 ολοκληρες μερες?:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μου στις 15 του μηνα συμπληρωνω τις 37 εβδομαδες...ναι αυριο θα ξερω αν θα γεννησω στις 15 η στις 22:p αλλα για να με κρατησει αυριο μεσα για γεννα αποκλειεται, δεν τον ειδα πολυ αρνητικο λιγο ακομα να επιμεινω πιστευω θα με γεννησει στις 15....τι λετε να επιμεινω???

Μαριγακι ειναι λογικό που θες νας τελειωνεις μια ωρα νωριτερα σε καταλαβαινω και πιστυω ότι οι τελευταιες μερες ειναι χειρότερες, δεν περνανε με τιποτα. Σε ζηλευω που δεν μπορεις μακρυα από τον αντρουλη σου αυτο δειχνει ποσο πολυ ειστε ερωτευμενοι!!!!

glitter-graphics-love-930577.gif

Αλλά το χωριο που μενεις σιγουρα θα εχει λεωφορειο, παρε ενα λεωφορειο και πηγαινε στο κεντρο να χαζεψεις τα μαγαζια ή σε ενα πολυκαταστημα, δεν χρειαζεται να πιεις καφέ, μονο βολτες κανε!!!!!!

Κορίτσια σας αφήνω πάω να καθαρίσω τα επιπλάκια του μωρού μου με προδέρμ.....!!!Και από αύριο αρχίζει το πλύσιμο και το σιδέρωμα!!!Ακόμα δέν το πιστεύω ότι θα πλύνω τα ρούχα του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!!!!!!!

αντε να ερθει και η σειρα μας!!!!!

clip-art-cleaning-650662.jpg

Κορίτσια μου, γεια σας! Τι κάνετε; Εγώ έχω τον λαιμό μου χάλια! Τώρα πίνω χαμομηλάκι, τρώω και καμία καραμέλα χολς και ελπίζω να γειάνω!!!! Σε λίγο θα κάνω ένα μπανάκι και φεύγω για το ραντεβού μου που είναι στις 2! Το άγχος μου το ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας το περιγράψω. Εχω πολλά να ρωτήσω το γιατρό. 1)το θέμα της ξηροδερμίας στην γεννητική περιοχή που με πέθανε τόσες εβδομάδες 2) το αίμα μου 3)ερωτήσεις απλές για να ξεμπροστιάσω τον άντρα μου που ακόμη και τώρα που με πονάει ο λαιμός φωνάζει πως κάποιος με κόλλησε και δεν πρέπει να έρχεται σπίτι κανείς γιατί μπορεί να κουβαλάνε ιώσεις. Ελεος! Τι δηλαδη, θα μπω σε καραντίνα;;;; Το ενδεχόμενο να κρύωσα από μόνη μου δεν του περναει από το μυαλό......Πάντα κάποιος άλλος φταίει.......Είναι της υπερβολής....δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του.....

παρε καποιες καραμελες απο το φαρμακειο για τον λαιμο, πηρα εγω καποιες της kaiser και ηταν πολυ καλες. Και σου ειπα πολλες φορες να δοκιμασεις κρεμα με καλεντουλα για την ξηροδερμια αλλα δεν με ακους.....graphics-disease-788615.gif

Χιχχιιχιχ όχι απλά αφού σφουγάρισα με χλωρίνη μετα με ντετόλ έβαλα καθαρο νεράκι και προδέρμ αυτό που πλένω τα ρούχα.....;);););););)

καλε και χλωρινη και ντετολ φτανει καλε!!!!!!!! Καλα κατσε να αρχιζει να αλωνιζει το μωρο και θα σου πω εγω τι χαμος θα γίνει!!!!

clip-art-cleaning-039360.jpgχιχιχιχι!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Μαριγακι ειναι λογικό που θες νας τελειωνεις μια ωρα νωριτερα σε καταλαβαινω και πιστυω ότι οι τελευταιες μερες ειναι χειρότερες, δεν περνανε με τιποτα. Σε ζηλευω που δεν μπορεις μακρυα από τον αντρουλη σου αυτο δειχνει ποσο πολυ ειστε ερωτευμενοι!!!!

Αλλά το χωριο που μενεις σιγουρα θα εχει λεωφορειο, παρε ενα λεωφορειο και πηγαινε στο κεντρο να χαζεψεις τα μαγαζια ή σε ενα πολυκαταστημα, δεν χρειαζεται να πιεις καφέ, μονο βολτες κανε!!!!!!

παρε καποιες καραμελες απο το φαρμακειο για τον λαιμο, πηρα εγω καποιες της kaiser και ηταν πολυ καλες. Και σου ειπα πολλες φορες να δοκιμασεις κρεμα με καλεντουλα για την ξηροδερμια αλλα δεν με ακους.....graphics-disease-788615.gif

καλε και χλωρινη και ντετολ φτανει καλε!!!!!!!! Καλα κατσε να αρχιζει να αλωνιζει το μωρο και θα σου πω εγω ποσο τι χαμος θα γίνει

Χαχαχχαχαχα κουβαλάω αρκετή τρέλα άν αρχίσει να μπουσουλάει.....χαχαχαχα εκεί να δεις απολύμανση!!!

Όσο για τη σειρά σας ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

marioula εγω στη θεση σου θα έλεγα στον γιατρό οτι εχω την επιθυμία να γεννησω νωρίτερα αλλα οτι αυτό το αφήνω στην κριση του. Δηλ. εσυ του λες τι προτιμας και τον αφηνεις να αποφασισει!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλε και χλωρινη και ντετολ φτανει καλε!!!!!!!! Καλα κατσε να αρχιζει να αλωνιζει το μωρο και θα σου πω εγω τι χαμος θα γίνει!!!!

νενα μου ειμαστε πολυ αγαπημενο ζευγαρι αυτο ολοι εχουν να το λενε:P:p:pαυτο θα κανω χαρα μου και ο,τι μου πει ο γιατρος:rolleyes:αυριο θα σας εχω νεα:)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Το μωράκι μου είναι πολύ καλά! Μεγάλωσε το καμάρι μου.....

Το θέμα με το αίμα μου που σας είχα πει (έχω θετική coombs ενώ το αίμα είναι β θετικό και κανονικά η κουμπς έπρεπε να είναι αρνητική) προβλημάτισε μεν το γιατρό ( καθότι σπάνιο φαινόμενο) αλλα δεν τον ανησυχεί λέει......Θα πάω αύριο να ξαναδούμε την κουμπς μήπως και επανήλθε και αν δεν επανήλθε θα με αντιμετωπίζει ως ιδιαίτερη περίπτωση και ό,τι είναι να κάνουμε, θα το κάνουμε.

Με έστειλε σε ΩΡΛ για το λαιμό, ο οποίος είπε ότι δεν είναι τίποτα και με ζεστά και αφωνία θα συνέλθω.

Για τους ερεθισμούς είπε αυτό που μού είχε πει και τηλεφωνικώς. Να πάω σε δερματολόγο. Θα πάω αύριο και θα προτείνω Νένα μου την καλέντουλα που μου λες. Απλά μωρέ κοριτσάκι μου φοβάμαι μην τυχόν δεν κάνει τόσο νωρίς που είναι. Μού είπε πως μπορώ να βάζω προδέρμ αλλά έίναι κρίμα να ταλαιπωρούμαι αν δεν με θεραπεύει και απλά με ανακουφίζει.......Υπάρχουν λέει κρέμες που ενδεικνυνται σε εγκυμοσύνη, απλά εμένα με ξέρετε πόσο κότα είμαι γενικώς.

Κορίτσια, πολύ καλός είναι ο γιατρός μου! Μού άρεσε σήμερα περισσότερο από άλλες φορές. Α, για αυχενική παίρνει 100 στις δικές του ασθενείς και 120 σε ασθενείς άλλων γιατρών που πάνε εκεί για αυχενική. Η κολλητή μου απόγευμα που είχε πάει σε Πλαχούρα πλήρωσε 150, οπότε το θεωρώ οκ το ποσό!

Λιλιτάκι, αυτό που έκανες με το προδέρμ το κάνει μία φίλη μου με το μαλακτικό ρούχων. Ρίχνει λίγο στον κουβά και λέει πως το σπίτι μυρίζει τέλεια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Το θέμα με το αίμα μου που σας είχα πει (έχω θετική coombs ενώ το αίμα είναι β θετικό και κανονικά η κουμπς έπρεπε να είναι αρνητική) προβλημάτισε μεν το γιατρό ( καθότι σπάνιο φαινόμενο) αλλα δεν τον ανησυχεί λέει......Θα πάω αύριο να ξαναδούμε την κουμπς μήπως και επανήλθε και αν δεν επανήλθε θα με αντιμετωπίζει ως ιδιαίτερη περίπτωση και ό,τι είναι να κάνουμε, θα το κάνουμε.

Με έστειλε σε ΩΡΛ για το λαιμό, ο οποίος είπε ότι δεν είναι τίποτα και με ζεστά και αφωνία θα συνέλθω.

Για τους ερεθισμούς είπε αυτό που μού είχε πει και τηλεφωνικώς. Να πάω σε δερματολόγο. Θα πάω αύριο και θα προτείνω Νένα μου την καλέντουλα που μου λες. Απλά μωρέ κοριτσάκι μου φοβάμαι μην τυχόν δεν κάνει τόσο νωρίς που είναι. Μού είπε πως μπορώ να βάζω προδέρμ αλλά έίναι κρίμα να ταλαιπωρούμαι αν δεν με θεραπεύει και απλά με ανακουφίζει.......Υπάρχουν λέει κρέμες που ενδεικνυνται σε εγκυμοσύνη, απλά εμένα με ξέρετε πόσο κότα είμαι γενικώς.

Κορίτσια, πολύ καλός είναι ο γιατρός μου! Μού άρεσε σήμερα περισσότερο από άλλες φορές. Α, για αυχενική παίρνει 100 στις δικές του ασθενείς και 120 σε ασθενείς άλλων γιατρών που πάνε εκεί για αυχενική. Η κολλητή μου απόγευμα που είχε πάει σε Πλαχούρα πλήρωσε 150, οπότε το θεωρώ οκ το ποσό!

Λιλιτάκι, αυτό που έκανες με το προδέρμ το κάνει μία φίλη μου με το μαλακτικό ρούχων. Ρίχνει λίγο στον κουβά και λέει πως το σπίτι μυρίζει τέλεια.

Να σου πώ ότι σε περίμενα για να πάω να ξαπλώσω!!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!:D:D:D:D:D:DΜε τον άντρα σου τι έγινε τελικά είπες στο γιατρό ότι σε πρεσάρει πολύ τι του είπε ο γιατρός???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

χαιρομαι που μεγαλωσε το μωρακι σου!!!! Οσο για την καλεντουλα γιατρος μου την προτεινε και την εβαλα στην εγκυμοσυνη για εναν δερματικό ερεθισμο σε εκεινη την περιοχή γι αυτο σου το λεω, βεβαια αν μπορεις να βρεις καποιο φαρμακειο να σου την φτιαξει ακομη καλυτερα απο αυτες του εμποριου!!!! Εγώ ευτυχώς βρηκα φτιαχτη απο το Αγιο Ορος!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ναι, του είπα και ο γιατρός γελούσε. Λέει δεν χρειάζεται ΄τόση υπερβολή.....

Και ο άντρας τι λέει θα χαλαρώσει???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...