Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκια τελείωσα με τα επιπλακια μοσχοβολάνε προδερμ σφουγγάρισα και με προδερμ καί λάμπουν όλα κουράστηκα αλλά χαλάλι το ευχαριστιέμαι τώρα θα έρθει η μάνα μου και θα φωνάζει που τα έκανα μόνη μου αλλά δεν με νοιάζει καθόλου :wink:

Μπράβο λιλιτάκι άντε τώρα να πλύνεις και να σιδερώσεις τα ρουχαλάκια του:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τελείωσα με τα επιπλακια μοσχοβολάνε προδερμ σφουγγάρισα και με προδερμ καί λάμπουν όλα κουράστηκα αλλά χαλάλι το ευχαριστιέμαι τώρα θα έρθει η μάνα μου και θα φωνάζει που τα έκανα μόνη μου αλλά δεν με νοιάζει καθόλου :wink:

λιλιτακι μου υπαρχει προδερμ υγρο για σφουγγαρισμα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ ρε κοριτσια τι καλα που φτασατε στο τελος!!!βεβαια να μην γκρινιαζω γιατι νομιζω οτι καθε γυναικα το χρειαζεται αυτο το διαστημα προσαρμογης σε νές συνθηκες.αν γεννουσαμε απο την μια μερα στην αλλη θα φρικαραμε με την αλλαγη. Εγω ξεχασα να πληρωσω την δοση της νοβα κ παιδευομουν μια ωρα με την σελιδα τους.πληρωσα τον λογαριασμο κ τωρα χαλαδα την νοβα.αντι να βλεπω τα γνωστα καναλια βλεπω γρρμανικα...τα νευρα μου!!!το ενα φτιαχνεις το αλλο χαλαει...κ εχω κ δυο πληντυρια ρουχα να σιδερωσω...

η αδερφη σου που παει μαριουλα για καφεδες;δεν γινεται να ειστε ολες μαζιι;

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ ρε κοριτσια τι καλα που φτασατε στο τελος!!!βεβαια να μην γκρινιαζω γιατι νομιζω οτι καθε γυναικα το χρειαζεται αυτο το διαστημα προσαρμογης σε νές συνθηκες.αν γεννουσαμε απο την μια μερα στην αλλη θα φρικαραμε με την αλλαγη. Εγω ξεχασα να πληρωσω την δοση της νοβα κ παιδευομουν μια ωρα με την σελιδα τους.πληρωσα τον λογαριασμο κ τωρα χαλαδα την νοβα.αντι να βλεπω τα γνωστα καναλια βλεπω γρρμανικα...τα νευρα μου!!!το ενα φτιαχνεις το αλλο χαλαει...κ εχω κ δυο πληντυρια ρουχα να σιδερωσω...

η αδερφη σου που παει μαριουλα για καφεδες;δεν γινεται να ειστε ολες μαζιι;

οχι χαρα μ δεν πανε σε καφετεριες στο σπιτι της κοπελας παει και απλα καθονται...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Δύο πλυντήρια ε τσέρρυ; χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ έλεγα να βάλω σήμερα κάτι λίγα που είχα αλλά πιάστηκα με άλλες δουλειές και το άφησα για αύριο που έχω και έτοιμο φαγητό από τη μαμά. Βέβαια εάν το καταλάβει ο σύζυγος θα φωνάζει για να μην πω για τη μαμά μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

λιλιτακι μου υπαρχει προδερμ υγρο για σφουγγαρισμα?

Χιχχιιχιχ όχι απλά αφού σφουγάρισα με χλωρίνη μετα με ντετόλ έβαλα καθαρο νεράκι και προδέρμ αυτό που πλένω τα ρούχα.....;);););););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

να μαι κι εγω!!!δεν θα το πιστεψετε...μιλουσα στο τηλ.......απο τις 11 η ωρα σχεδον.............αφου τωρα εβαλα να βρασω τις φακες ευτυχως θελουν μονο 10 λεπτα!!!!!εμαθα και για το pappΑ μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο και σε πολυ χαμηλα ποσοστα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ για τον κοσμο και τις ιωσεις δεν νομιζω να βρεις συμπαρασταση απο τον γιατρο:oops:εμενα μου ειπε να μην πηγαινω καθολου σε κλειστους χωρους ακομα και την τραπεζα να αποφευγω:shock:επειδη δεν εχω αντισωματα κυταρομεγαλοιου και ειναι λεει πολυ επικινδυνο και καθε φορα που παω μου το υπενθυμιζει και στο νοσοκομειο και εδω ο εξωτερικος!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ψαξε να παρεις ενα βιβλιο για την φροντιδα του νεογεννητου!!!θα το διαβαζεις και θα περναει ευχαριστα η ωρα σου!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα,λιλιτακι εχεις φωτο στο φεις; θα μπω τωρα ατις δω. καλοριζικα,να τα χαρει και α τα ευχαριστηθει το μωρακι σου. ατε α ρθει και η δικη μα ςωρα πια. εγω κοριτσια μου καλα,ο αντρας μου ακομα χαλια. το μωρακι μου το ειωσα χθες ητα πολυ χωηρο και εδωσε και μια κλωτσιτσα στον ατρα μου. με επιασε η μεση μου δε ξερω αλλα ποολυ φοβαμαι μη παθω και χειροτερα,γιατι εχω εα θεματακι.

μαριουλα αυπομονη,πηγαινε αυριο στο γιατρο σου και παρτε μαζι τη πιο σωστη αποφαση για το μωρακι σου.

μαρτζι καλα αποτελεσματα α και τωρα πια θα το εχεις δει ηδη το μωρακι σου.

τσερυ μου και μεα μαρεσει ο γυρος τωρα στη εγκυμοσυνη,αλλα δε μπορω να φαω παρα πολυ.μιαμ μιαμ μαλλο θα παραγγειλω το βραδυ.

α ρε κατυ πως αντεχεις μακρυα απο το ατρα σου 2 μερες; εγω δε ξερω αν θα αντεχα,νομιζω θα φοβομουν να μεινω και μονη.

Χιχχιιχιχ όχι απλά αφού σφουγάρισα με χλωρίνη μετα με ντετόλ έβαλα καθαρο νεράκι και προδέρμ αυτό που πλένω τα ρούχα.....;);););););)

δεν κολλαει μετα το πατωμα?καλη ιδεα παντως εγω δεν το σκεφτηκα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

να μαι κι εγω!!!δεν θα το πιστεψετε...μιλουσα στο τηλ.......απο τις 11 η ωρα σχεδον.............αφου τωρα εβαλα να βρασω τις φακες ευτυχως θελουν μονο 10 λεπτα!!!!!εμαθα και για το pappΑ μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο και σε πολυ χαμηλα ποσοστα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ για τον κοσμο και τις ιωσεις δεν νομιζω να βρεις συμπαρασταση απο τον γιατρο:oops:εμενα μου ειπε να μην πηγαινω καθολου σε κλειστους χωρους ακομα και την τραπεζα να αποφευγω:shock:επειδη δεν εχω αντισωματα κυταρομεγαλοιου και ειναι λεει πολυ επικινδυνο και καθε φορα που παω μου το υπενθυμιζει και στο νοσοκομειο και εδω ο εξωτερικος!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ψαξε να παρεις ενα βιβλιο για την φροντιδα του νεογεννητου!!!θα το διαβαζεις και θα περναει ευχαριστα η ωρα σου!!!!!

καντυ μου πολυ χαιρομαι που τα αποτελεσματα ειναι καλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...