Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ντεππουλα μου ειναι αυτο που λενε οτι κανεις δεν μπορει να σε καταλαβει αν δεν το ζησει....πεφτεις σε ολα εξω!!! για να καταλαβεις στο περιπου...ουτε βολτες κανω ουτε εξω βγαινω ουτε τιποτα! ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι απο την ωρα που θα ανοιξω τα ματια μ μεχρι την στιγμη που θα τα κλεισω ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ μια φορα πηγα στα τζαμπο απο τοτε που ηρθα και χθες που πηγα στο ΣΠΙΤΙ του ξαδερφου μου τι να σου πω μεγαλη διασκεδαση εφυγα απο το ενα ΣΠΙΤΙ και πηγα στο αλλο ΣΠΙΤΙ! η αδερφη μου γνωρισε μια κοπελα και λειπει ολη μερα μαζι της κ ειμαι συνεχεια μονη μου ολη την ημερα σχεδων ολη μερα:( μου λειπει ο αντρας μου ειμαστε πολυ αγαπημενοι και ποτε δεν εχουμε μεινει τοσο καιρο χωριστα και εκτος απ'ολα αυτα στ'αληθεια ποναω πολυ την τομη μου.... δεν μπορω να παω για καφε ειμαι σε χωριο η πιο κοντινη καφετερια ειναι 10-12 ευρω για να με παει το ταξι ε δεν νομιζω να συμφερει 12 ευρω να με παει το ταξι 5 ευρω το ποτο και αλλα 12 για να με φερει μετα σπιτι ενα 30αρι δηλαδη για να πιω ενα καφε?ε δεν νομιζω να μου περισσευουν....

δεν εχεις νοικιασει μεσα στην Ροδο????????αααα αυτο δεν το ειχα καταλαβει!!!!οσο για την αδερφη σου....πες της πως ηρθε για να ειναι μαζι σου και να σε βοηθαει οχι για να κανει διακοπες και πες της οτι αν συνεχησει ετσι θα κανεις παραπονα στους γονεις σου να την παρουν πισω και θα σου πω εγω φιλιες και βολτες που θα πανε!!!!!!!!εεε ναι αφου ειναι μακρια απο την πολη θα ειναι πικρα αυτο το καταλαβαινω!!!!αλλα σκεψου πως δεν ειναι σωστο για το μωρακι σου να το αναγκασεις να βγει νωριτερα....και προσεξε σου μιλαει το πιο ανυπομονο ατομο..........που αν πω οτι κατι το θελω τωρα πρεπει να γινει τωρα και ναι σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω οταν λειπει μια και δυο μερες ο αντρας μου στην δουλεια και ειμαι μονη μεσα σ ενα σπιτι μου ερχεται να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο...εδω δεν εχω κανενα δεν μπορω να παρω ενα τηλ και να πω ερχομαι η ελατε γιατι και αυτους που γνωριζω δεν εχω τετοια οικειοτητα μαζι τους....ναι πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πρεπει κι εσυ να καταλαβεις πως θα κανεις ακομα μια θυσια για τον πριγκιπα σου και ωραια μια χαρα θα ειναι να γεννηθει και μια εβδομαδα νωριτερα αλλα γιατι να μην του δωσεις μια εβδομαδα ακομα αφου αυτο ειναι υπερ του!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εχεις νοικιασει μεσα στην Ροδο????????αααα αυτο δεν το ειχα καταλαβει!!!!οσο για την αδερφη σου....πες της πως ηρθε για να ειναι μαζι σου και να σε βοηθαει οχι για να κανει διακοπες και πες της οτι αν συνεχησει ετσι θα κανεις παραπονα στους γονεις σου να την παρουν πισω και θα σου πω εγω φιλιες και βολτες που θα πανε!!!!!!!!εεε ναι αφου ειναι μακρια απο την πολη θα ειναι πικρα αυτο το καταλαβαινω!!!!αλλα σκεψου πως δεν ειναι σωστο για το μωρακι σου να το αναγκασεις να βγει νωριτερα....και προσεξε σου μιλαει το πιο ανυπομονο ατομο..........που αν πω οτι κατι το θελω τωρα πρεπει να γινει τωρα και ναι σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω οταν λειπει μια και δυο μερες ο αντρας μου στην δουλεια και ειμαι μονη μεσα σ ενα σπιτι μου ερχεται να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο...εδω δεν εχω κανενα δεν μπορω να παρω ενα τηλ και να πω ερχομαι η ελατε γιατι και αυτους που γνωριζω δεν εχω τετοια οικειοτητα μαζι τους....ναι πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πρεπει κι εσυ να καταλαβεις πως θα κανεις ακομα μια θυσια για τον πριγκιπα σου και ωραια μια χαρα θα ειναι να γεννηθει και μια εβδομαδα νωριτερα αλλα γιατι να μην του δωσεις μια εβδομαδα ακομα αφου αυτο ειναι υπερ του!!!!

οχι χαρα μ δεν ειναι τελικα στην πολη το σπιτι ειναι στα κοσκινου αν ξερεις απο ροδο ειναι χωριο και δεν εχει τιποτα ουτε μια βιτρινα να πεις οτι θα κανω μια βολτα να χαζεψω λιγο

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσακια! τι υπνο ωραιος ηταν αυτος χθες...μαριουλα κ γω θα ανηπομονουσα. Συζητατο με τον γιατρο σου κ κροσπαθησε να παρεις την καλυτερη αποφαση για ολους.

Λιλιτακι πολυ συγκινητικη στιγμη ε;προσπαθησε να εισαι ηρεμη την ωρα πουκαθαριζεις κ τραβα κ κανα βιντεακι να θυμασε την μερα.

Αγγελικακι κ ντεστα καλα αποτελεσματα.

Μαριουλα κ γω με τους συγκεκριμενους συγγενεις δεν θα περνουσα κ τοσο καλα...το εχω ξαναπει αλλωστε οτι τα σογια σου στην ροδο δεν τα συμπαθω καθολου. Ειναι ολοι απαραδεκτοι.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κορίτσια μου, γεια σας! Τι κάνετε; Εγώ έχω τον λαιμό μου χάλια! Τώρα πίνω χαμομηλάκι, τρώω και καμία καραμέλα χολς και ελπίζω να γειάνω!!!! Σε λίγο θα κάνω ένα μπανάκι και φεύγω για το ραντεβού μου που είναι στις 2! Το άγχος μου το ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας το περιγράψω. Εχω πολλά να ρωτήσω το γιατρό. 1)το θέμα της ξηροδερμίας στην γεννητική περιοχή που με πέθανε τόσες εβδομάδες 2) το αίμα μου 3)ερωτήσεις απλές για να ξεμπροστιάσω τον άντρα μου που ακόμη και τώρα που με πονάει ο λαιμός φωνάζει πως κάποιος με κόλλησε και δεν πρέπει να έρχεται σπίτι κανείς γιατί μπορεί να κουβαλάνε ιώσεις. Ελεος! Τι δηλαδη, θα μπω σε καραντίνα;;;; Το ενδεχόμενο να κρύωσα από μόνη μου δεν του περναει από το μυαλό......Πάντα κάποιος άλλος φταίει.......Είναι της υπερβολής....δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! τι υπνο ωραιος ηταν αυτος χθες...μαριουλα κ γω θα ανηπομονουσα. Συζητατο με τον γιατρο σου κ κροσπαθησε να παρεις την καλυτερη αποφαση για ολους.

Λιλιτακι πολυ συγκινητικη στιγμη ε;προσπαθησε να εισαι ηρεμη την ωρα πουκαθαριζεις κ τραβα κ κανα βιντεακι να θυμασε την μερα.

Αγγελικακι κ ντεστα καλα αποτελεσματα.

Μαριουλα κ γω με τους συγκεκριμενους συγγενεις δεν θα περνουσα κ τοσο καλα...το εχω ξαναπει αλλωστε οτι τα σογια σου στην ροδο δεν τα συμπαθω καθολου. Ειναι ολοι απαραδεκτοι.

καλημερα τσερρυ μου ναι αυριο θα γινει η μεγαλη συζητηση:tongue::tongue::tongue: απαραδεκτοι και οχι μονο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα μου και γω με τον αντρα μου ειμασταν χωρια 5 χρονια μονο σαβκα βλεπομασταν. Κανε λίογ υπομονη βρε κοριτσακι μου. Αφου εχεις παρεουλα εδω μεσα

πεπση μου ασε μερικες φορες νιωθω τετοια αγανακτηση που δεν μπορω να αναπνευσω!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριουλα μου, πώς φαινονται τα μικρά ερωτευμένα ζευγάρια! Εντάξει, σου λέιπει λίγο ο άντρας σου αλλά κάνε υπομονή. Είσαι για καλό λόγο μακριά του. Σκέψου ότι άλλα ζευγάρια χωρίζουν για άσχημους λόγους και είναι χάλια και οι δυο χωρίς να περιμένουν να δουν φως στο τούνελ. Ξέρεις τα τόσα χρόνια που δουλέυω πόσα ζευγάρια γνώρισα που λόγω δουλείας ήταν μακριά;;;Εσύ τουλάχιστόν ξέρεις πως θα γυρίσεις και θα είστε τρισευτυχισμένοι, ρε χαζό,

Οσο για την αδελφη σου, απαράδεκτη! Πόσο χρονών είναι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια μου, γεια σας! Τι κάνετε; Εγώ έχω τον λαιμό μου χάλια! Τώρα πίνω χαμομηλάκι, τρώω και καμία καραμέλα χολς και ελπίζω να γειάνω!!!! Σε λίγο θα κάνω ένα μπανάκι και φεύγω για το ραντεβού μου που είναι στις 2! Το άγχος μου το ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας το περιγράψω. Εχω πολλά να ρωτήσω το γιατρό. 1)το θέμα της ξηροδερμίας στην γεννητική περιοχή που με πέθανε τόσες εβδομάδες 2) το αίμα μου 3)ερωτήσεις απλές για να ξεμπροστιάσω τον άντρα μου που ακόμη και τώρα που με πονάει ο λαιμός φωνάζει πως κάποιος με κόλλησε και δεν πρέπει να έρχεται σπίτι κανείς γιατί μπορεί να κουβαλάνε ιώσεις. Ελεος! Τι δηλαδη, θα μπω σε καραντίνα;;;; Το ενδεχόμενο να κρύωσα από μόνη μου δεν του περναει από το μυαλό......Πάντα κάποιος άλλος φταίει.......Είναι της υπερβολής....δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του.....
μαργκουλα μ να τις σημιωσεις τις ερωτησεις γιατι θα τις ξεχασεις σοβαρα μιλαω γτ κ εγω συνεχεια ετσι την παταω:rolleyes: θα περιμενουμε νεα σου:P περαστικα σου χαρα μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριουλα μου, πώς φαινονται τα μικρά ερωτευμένα ζευγάρια! Εντάξει, σου λέιπει λίγο ο άντρας σου αλλά κάνε υπομονή. Είσαι για καλό λόγο μακριά του. Σκέψου ότι άλλα ζευγάρια χωρίζουν για άσχημους λόγους και είναι χάλια και οι δυο χωρίς να περιμένουν να δουν φως στο τούνελ. Ξέρεις τα τόσα χρόνια που δουλέυω πόσα ζευγάρια γνώρισα που λόγω δουλείας ήταν μακριά;;;Εσύ τουλάχιστόν ξέρεις πως θα γυρίσεις και θα είστε τρισευτυχισμένοι, ρε χαζό,

Οσο για την αδελφη σου, απαράδεκτη! Πόσο χρονών είναι;

18 ειναι χαρα μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

18 ειναι χαρα μου
Marioula, πώς και δεν ήρθε η μαμά σου μαζί; Η αδελφή σου ναι, μεν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ακόμη μικρή κι έχει το ακαταλόγιστο, από την άλλη όμως ήρθε μαζί σου για να σου κάνει παρέα. Αλλιώς πήγαινες μόνη σου...Πες της ότι μπορεί να πηγαίνει τις βολτες της, αλλά όχι όλη μέρα, γιατί αν σου συμβεί κάτι θα είναι υπεύθυνη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marioula, πώς και δεν ήρθε η μαμά σου μαζί; Η αδελφή σου ναι, μεν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ακόμη μικρή κι έχει το ακαταλόγιστο, από την άλλη όμως ήρθε μαζί σου για να σου κάνει παρέα. Αλλιώς πήγαινες μόνη σου...Πες της ότι μπορεί να πηγαίνει τις βολτες της, αλλά όχι όλη μέρα, γιατί αν σου συμβεί κάτι θα είναι υπεύθυνη.

η μαμα δουλευει δεν μπορει να λειπει απο την δουλεια τοσες μερες θα ερθει 2 μερες πριν την γεννα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαρτζι μου άντε σε λίγο θα δεις και θα ακούσεις το μωράκι σου:P θα περιμένουμε νέα. Μου θυμίζεις εμένα τον πρώτο καιρό να δεις τι αγωνία είχα περίμενα πως και πως να πάω και ώσπου να μου πει η γυναικολόγος ότι χτυπάει η καρδούλα του κόντευε να σταματήσει η δική μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια τελείωσα με τα επιπλακια μοσχοβολάνε προδερμ σφουγγάρισα και με προδερμ καί λάμπουν όλα κουράστηκα αλλά χαλάλι το ευχαριστιέμαι τώρα θα έρθει η μάνα μου και θα φωνάζει που τα έκανα μόνη μου αλλά δεν με νοιάζει καθόλου :wink:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...