Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ μωρε το καημενακι!!!!αλλα να χασει και η ξαδερφη τον γαμο:cry:

Χαχαχαχαχα ναι τον έχασε!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μικρούλα αυτό λέει και η κάντυ πού ήταν τόσο καιρό; Πολύ γαιδούρια πάντως με το συμπάθιο. Εμείς που είμαστε ξένες και πιστεύω όλες θα σε φιλοξενούσαμε και αυτοί συγγενείς και μετά από τόσα που έχεις περάσει τέτοια αδιαφορία:evil:

καλε ναι μα αφου ειναι γαιδουρια:P το ξερω οτι εσεις θα με φιλοξενουσατε γι'αυτο ειμαι σιγουρη!

83tdp2.pngcWE4p3.png

το ιδιο ακριβως λεμε..........αυτο ρωταω κι εγω???????πως εμφανιστηκε τωρα?????τοσο καιρο που ηταν να σε φιλοξενησει για να μην μπεις στην διαδικασια να ψαχνεις και να καθαριζεις το καθε βρωμοσπιτο
εμ τωρα που εμαθε οτι βρηκα σπιτι εμφανιστηκε:tongue::tongue::tongue: χαρα μου να μην το ξανα πεις οτι περναω μια χαρα γτ πιο χαλια δεν γινοταν...τι σου λεω οτι με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πολλές καλημέρες κορίτσια,

τι κάνετε?

Εγώ χθες για κακή μου τύχη κατέβηκα Θεσσαλονίκη (έπρεπε να πάω από τον γιατρό να μου δώσει να κάνω τις εξετάσεις για προγεννητικό έλεγχο)...

Ξεκίνησα από το Πολύκαστρο 5:30 μέσα σε 45 λεπτά είχα φτάσει Θεσ/νικη και από εκεί κ μετά ξεκίνησε η ταλαιπωρία μου!

Από τον σταθμό του ΟΣΕ μέχρι Τσιμισκή όπου είναι και ο γιατρός 2:30 ώρες:evil:

Είχα και την "φαεινή" ιδέα να περάσω μια βόλτα από τη μαμά μου....από Τσιμισκή στο ύψος της Αγ.Σοφίας μέχρι Λευκό πύργο άλλη μια ώρα....Μέχρι που αγανάκτησα και έφυγα πίσω για το σπίτι μου....και όλα αυτά γιατί???

Πολύ απλά γιατί ήρθε η Μέρκελ στην Αθήνα και έγιναν επεισόδια σε όλη την Ελλάδα....χαμός σας λέω πυροσβεστική,αστυνομία,ασθενοφόρα όλοι τρέχανε και εμείς μαζί με άλλους πόσους δεν ξέρω εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο....

anyway αφού κατάφερα να φτάσω μέχρι τον γιατρό να λέω κ ευχαριστώ!!!

εσείς??τι νέα?

Διαφημίσεις

τι κάνετε?

Εγώ χθες για κακή μου τύχη κατέβηκα Θεσσαλονίκη (έπρεπε να πάω από τον γιατρό να μου δώσει να κάνω τις εξετάσεις για προγεννητικό έλεγχο)...

Ξεκίνησα από το Πολύκαστρο 5:30 μέσα σε 45 λεπτά είχα φτάσει Θεσ/νικη και από εκεί κ μετά ξεκίνησε η ταλαιπωρία μου!

Είχα και την "φαεινή" ιδέα να περάσω μια βόλτα από τη μαμά μου....από Τσιμισκή στο ύψος της Αγ.Σοφίας μέχρι Λευκό πύργο άλλη μια ώρα....Μέχρι που αγανάκτησα και έφυγα πίσω για το σπίτι μου....και όλα αυτά γιατί???

Πολύ απλά γιατί ήρθε η Μέρκελ στην Αθήνα και έγιναν επεισόδια σε όλη την Ελλάδα....χαμός σας λέω πυροσβεστική,αστυνομία,ασθενοφόρα όλοι τρέχανε και εμείς μαζί με άλλους πόσους δεν ξέρω εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο....

εσείς??τι νέα?

Άστα να πάνε κοριτσάκι μια φίλη εχθές έπρεπε να κάνει αυχενική και ο γιατρός της είναι κέντρο Αθήνα την πήραν και το ακύρωσαν γιατί γινόταν πανικός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εμ τωρα που εμαθε οτι βρηκα σπιτι εμφανιστηκε:tongue::tongue::tongue: χαρα μου να μην το ξανα πεις οτι περναω μια χαρα γτ πιο χαλια δεν γινοταν...τι σου λεω οτι με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου?

ΜΑΡΙΟΥΛΑ κατσε και σκεψου λογικα και ασε τα παιδιαρισματα!!!!!τωρα εισαι εκει για το μωρακι σου και πρεπει να αφοσιωθεις σε αυτο!!!!στο σπιτι σου και στον αντρα σου θα γυρησεις σε 20 μερες μαζι με το μωρακι σου και τοτε θα ειστε ολοι ευτυχισμενοι!!!!σκεψου κοπελες που μενουν στο νοσοκομειο για μηνες χωρις τον αντρα τους....αυτες δεν εχουν χαλια ψυχολογια νομιζεις πως το διασκεδαζουν???αλλα θυσια κανει η καθε μια για το μωρο της ....... εσυ εισαι εξω κανεις και τις βολτες σου οποτε θελεις κανεις και τα ψωνια σου εχεις εμας χαζευεις στο ιντερνετ.....μπορεις τελοσπαντων να κανεις τοσα πραγματα....και σκεψου οτι ουσιαστηκα 10 μερες εμειναν θα κανεις αυτη την θυσια για τον πριγκιπα σου τοσοι μηνες περασαν στις 10 μερες θα κολησεις????????εσυ εισαι παλικαρι βρε δεν σε πτοουν οι 10 μερες!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι κάνετε?

εσείς??τι νέα?

καλα αποτελεσματα να εχεις γλυκια μου απο τον προγεννητικο ελεγχο! εμεις εδω περιμενουμε!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Άστα να πάνε κοριτσάκι μια φίλη εχθές έπρεπε να κάνει αυχενική και ο γιατρός της είναι κέντρο Αθήνα την πήραν και το ακύρωσαν γιατί γινόταν πανικός!!!

φαντάζομαι,αφού εδώ έγιναν τόσα επεισόδια στην Αθήνα θα πρέπει να ήταν 10 φορές χειρότερα...τι να κάνουμε?υπομονή!!!

Διαφημίσεις

καλα αποτελεσματα να εχεις γλυκια μου απο τον προγεννητικο ελεγχο! εμεις εδω περιμενουμε!

Ευχαριστώ πολύ!

Αντε άντε δεν έμεινε πολύ ακόμη σε λίγο θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά!!με το καλό κορίτσι μου όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!!

Κορίτσια σας αφήνω πάω να καθαρίσω τα επιπλάκια του μωρού μου με προδέρμ.....!!!Και από αύριο αρχίζει το πλύσιμο και το σιδέρωμα!!!Ακόμα δέν το πιστεύω ότι θα πλύνω τα ρούχα του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑ κατσε και σκεψου λογικα και ασε τα παιδιαρισματα!!!!!τωρα εισαι εκει για το μωρακι σου και πρεπει να αφοσιωθεις σε αυτο!!!!στο σπιτι σου και στον αντρα σου θα γυρησεις σε 20 μερες μαζι με το μωρακι σου και τοτε θα ειστε ολοι ευτυχισμενοι!!!!σκεψου κοπελες που μενουν στο νοσοκομειο για μηνες χωρις τον αντρα τους....αυτες δεν εχουν χαλια ψυχολογια νομιζεις πως το διασκεδαζουν???αλλα θυσια κανει η καθε μια για το μωρο της ....... εσυ εισαι εξω κανεις και τις βολτες σου οποτε θελεις κανεις και τα ψωνια σου εχεις εμας χαζευεις στο ιντερνετ.....μπορεις τελοσπαντων να κανεις τοσα πραγματα....και σκεψου οτι ουσιαστηκα 10 μερες εμειναν θα κανεις αυτη την θυσια για τον πριγκιπα σου τοσοι μηνες περασαν στις 10 μερες θα κολησεις????????εσυ εισαι παλικαρι βρε δεν σε πτοουν οι 10 μερες!!!!!!!!!!

ντεππουλα μου ειναι αυτο που λενε οτι κανεις δεν μπορει να σε καταλαβει αν δεν το ζησει....πεφτεις σε ολα εξω!!! για να καταλαβεις στο περιπου...ουτε βολτες κανω ουτε εξω βγαινω ουτε τιποτα! ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι απο την ωρα που θα ανοιξω τα ματια μ μεχρι την στιγμη που θα τα κλεισω ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ μια φορα πηγα στα τζαμπο απο τοτε που ηρθα και χθες που πηγα στο ΣΠΙΤΙ του ξαδερφου μου τι να σου πω μεγαλη διασκεδαση εφυγα απο το ενα ΣΠΙΤΙ και πηγα στο αλλο ΣΠΙΤΙ! η αδερφη μου γνωρισε μια κοπελα και λειπει ολη μερα μαζι της κ ειμαι συνεχεια μονη μου ολη την ημερα σχεδων ολη μερα:( μου λειπει ο αντρας μου ειμαστε πολυ αγαπημενοι και ποτε δεν εχουμε μεινει τοσο καιρο χωριστα και εκτος απ'ολα αυτα στ'αληθεια ποναω πολυ την τομη μου.... δεν μπορω να παω για καφε ειμαι σε χωριο η πιο κοντινη καφετερια ειναι 10-12 ευρω για να με παει το ταξι ε δεν νομιζω να συμφερει 12 ευρω να με παει το ταξι 5 ευρω το ποτο και αλλα 12 για να με φερει μετα σπιτι ενα 30αρι δηλαδη για να πιω ενα καφε?ε δεν νομιζω να μου περισσευουν....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια σας αφήνω πάω να καθαρίσω τα επιπλάκια του μωρού μου με προδέρμ.....!!!Και από αύριο αρχίζει το πλύσιμο και το σιδέρωμα!!!Ακόμα δέν το πιστεύω ότι θα πλύνω τα ρούχα του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!!!!!!!

πιστεψε το γλυκια μου αντε να το ευχαριστηθεις ειναι τελεια:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...