Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τώρα τη βλέπετε τη φωτό???

καλημέρα λιλιτάκι δυστυχώς όχι:( Εμένα μου την έστειλε η κάντυ σε μειλ αν θες να προσπαθήσω να τη βάλω από εκεί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εμειναν μονο 11 μερες μην πιεζεις καταστασεις.....αφου ο γιατρος ειπε τοτε αφησε το για τοτε εξαλλου μια χαρα περνας προχθες οι θειες εχθες ο ξαδερφος..παρεπιπτοντως αυτος ο ξαδερφος που ηταν τοσο καιρο να σε φιλοξενησει σπιτι του???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εμειναν μονο 11 μερες μην πιεζεις καταστασεις.....αφου ο γιατρος ειπε τοτε αφησε το για τοτε εξαλλου μια χαρα περνας προχθες οι θειες εχθες ο ξαδερφος..παρεπιπτοντως αυτος ο ξαδερφος που ηταν τοσο καιρο να σε φιλοξενησει σπιτι του???

χαχαχα κάντυ πολύ βαριά το πήρες που δε φιλοξένησαν τη Μαριούλα μας. Να σου πω δεν έχεις και άδικο αλλά μου φαίνεται ότι σε πείραξε περισσότερο από ότι τη Μαριούλα.

οχι χαρα μου δεν τη διχνει:( να σου πω πως ανεβαζεις φωτο?

Ναι βρε Μαριούλα πες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημέρα λιλιτάκι δυστυχώς όχι:( Εμένα μου την έστειλε η κάντυ σε μειλ αν θες να προσπαθήσω να τη βάλω από εκεί

Αφού την είδατε σχεδόν όλες μια χαρά!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλε ποτε ειπα οτι ξαδερφος θα με φιλοξεννησει σπιτι του???:rolleyes: αντιθετως τα ξεδερφια ουτε καν νοιαστηκαν να με βοηθησουν να βρω σπιτι!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλε ποτε ειπα οτι ξαδερφος θα με φιλοξεννησει σπιτι του???:rolleyes: αντιθετως τα ξεδερφια ουτε καν νοιαστηκαν να με βοηθησουν να βρω σπιτι!!!

Ναι μικρούλα αυτό λέει και η κάντυ πού ήταν τόσο καιρό; Πολύ γαιδούρια πάντως με το συμπάθιο. Εμείς που είμαστε ξένες και πιστεύω όλες θα σε φιλοξενούσαμε και αυτοί συγγενείς και μετά από τόσα που έχεις περάσει τέτοια αδιαφορία:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αυτός εδώ ο έρωτας κορίτσια γεννήθηκε σχεδόν στο σπίτι μου ήταν η μέρα που στρώναμε το κρεββάτι πρίν το γάμο μου η ξαδέλφη μου ετοιμόγεννη της ζήτησα να ρίξει μια ζεμπεκιά για το καλό στις 3 στροφές έσπασαν τα νερά της και ο Λαζαρακος ήρθε στη ζωή 2 ώρες μετά!!!Στη πορεία που πήγε για δουλειά η ξαδέρφη μου δέν είχε άνθρωπό να της προσέχει το μωρό και τον ανέλαβα εγώ από όταν ήταν 2 μηνών και έφυγε από τα χέρια μου περπατώντας πιά με φώναζε μαμά είμασταν μαζί 12 με 13 ώρες την ημέρα οπότε ήταν λογικό!!!Όταν είπα της ξαδέρφης μου ότι βρήκα δουλειά και δέν μπορώ να τον κρατάω αλλο σταμάτησε τη δουλειά της......και ο λόγος.....δέν θα αντέξω μου λέει να φωνάξει άλλη γυναίκα μαμά εντάξη εσύ είσαι ξαδέρφη μου και δέν με πειράζει αλλά άν το πεί σε ξένη θα φρικάρω!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

το ιδιο ακριβως λεμε..........αυτο ρωταω κι εγω???????πως εμφανιστηκε τωρα?????τοσο καιρο που ηταν να σε φιλοξενησει για να μην μπεις στην διαδικασια να ψαχνεις και να καθαριζεις το καθε βρωμοσπιτο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

206920_8177967509_7282_n.jpgΑυτός εδώ ο έρωτας κορίτσια γεννήθηκε σχεδόν στο σπίτι μου ήταν η μέρα που στρώναμε το κρεββάτι πρίν το γάμο μου η ξαδέλφη μου ετοιμόγεννη της ζήτησα να ρίξει μια ζεμπεκιά για το καλό στις 3 στροφές έσπασαν τα νερά της και ο Λαζαρακος ήρθε στη ζωή 2 ώρες μετά!!!Στη πορεία που πήγε για δουλειά η ξαδέρφη μου δέν είχε άνθρωπό να της προσέχει το μωρό και τον ανέλαβα εγώ από όταν ήταν 2 μηνών και έφυγε από τα χέρια μου περπατώντας πιά με φώναζε μαμά είμασταν μαζί 12 με 13 ώρες την ημέρα οπότε ήταν λογικό!!!Όταν είπα της ξαδέρφης μου ότι βρήκα δουλειά και δέν μπορώ να τον κρατάω αλλο σταμάτησε τη δουλειά της......και ο λόγος.....δέν θα αντέξω μου λέει να φωνάξει άλλη γυναίκα μαμά εντάξη εσύ είσαι ξαδέρφη μου και δέν με πειράζει αλλά άν το πεί σε ξένη θα φρικάρω!!!!

αχ μωρε το καημενακι!!!!αλλα να χασει και η ξαδερφη τον γαμο:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...