Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

φιλεναδες μου δεν μπηκα καθολου το απογευμα γτ ηρθε ενας ξαδερφος μου με την γυναικα του κ μας πηραν και πηγαμε σπιτι του και παραγγειλαμε σουβλακια και φαγαμε τσερρυ εγω το εφαγα ολοκληρο παρακαλω:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α και κατι αλλο σας εχω νεα!!!!πηρα τηλ τον γιατρο μου δεν αντεξα αλλο θα σας πω αυριο τι εγινε που θα ειστε μεσα γτ τωρα απ'οτι βλεπω πηγατε ολες για υπνο... καλο βραδυ!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα :P

Μαριούλα τι είναι αυτά που κάνεις; Μας αφήνεις στο καλύτερο;

Χαίρομαι που πέρασες ωραία χθες το απόγευμα έτσι περνάει πιο γρήγορα και ο καιρός. Ανυπομονώ να μάθω τι είπε ο γιατρός. Θα γεννήσεις νωρίτερα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα :P

Μαριούλα τι είναι αυτά που κάνεις; Μας αφήνεις στο καλύτερο;

Χαίρομαι που πέρασες ωραία χθες το απόγευμα έτσι περνάει πιο γρήγορα και ο καιρός. Ανυπομονώ να μάθω τι είπε ο γιατρός. Θα γεννήσεις νωρίτερα;

χαρα μου καλημερα! χαχα σε εβαλα σε αγωνια?:tongue:

λοιπον πηρα χθες τηλεφωνο τον γιατρο μου κ του ειπα οτι οι πονοι στην καισαρικη ολο γινονται πιο εντονοι και πιο δυνατοι και ειναι κ η αληθεια κοριτσια υποφερω οσο μεγαλωνει το μωρο νιωθω πως θα ανοιξει η τομη:shock:του λεω λοιπον γιατρε θα υπαρχει προβλημα με το μωρο αν γεννησω στην 37η εβδομαδα αντι για την 38η? και μου λεει το βαρος του μωρου σου ειναι μια χαρα για να γεννηθει αλλα καλυτερα ειναι να γεννηθει στην 38η!οι πνευμονες του θα ειναι ολοκληρωμενοι αν γεννηθει στην 37η τον ρωταω εγω βεβαια θα ειναι ολοκληρωμενοι πολλα παιδια εχουν γεννηθει και πριν την 37η και ολα πηγαν καλα απλα αν γεννηθει στην 37η μπορει να μας παρουσιασει λιγο ικτερο ενω στην 38η ειναι πιο λιγες οι πιθανοτητες, τοσο πολυ πονας ναι γιατρε ποναω πολυ του απανταω μου λεει ελα την πεμπτη που ειναι για να κανουμε το τοκογραφημα και θα τα πουμε και απο κοντα!

λετε βρε κοριτσια να δεχτει να με γεννησει στην 37η αντι στην 38η????

δεν τον ειδα και πολυ αρνητικο!για το ικτερο ηταν μονο λιγο σκεφτικος.......ξερω πολλα παιδια τελειομηνα που σχεδων εφτασαν τις 40 εβδομαδες και παλι ειχαν ικτερο οποτε ειναι απλα να μην σου τυχει.

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα ομορφουλες!!!!!

σημερα ειμαι πρωινη πρωινη!!!!απο χθες το βραδυ εχω ημικρανια ειπα να πιω 2 ντεπον μετα το ξεχασα μετα βαρεθηκα να σηκωθω απο το κρεβατι....και ετσι κοιμηθηκα και ξυπνησα στα ιδια χαλια!!!!τωρα ομως θα τα πιω γιατι δεν παει αλλο!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ πηρες εδωσες θα γεννησεις νωριτερα τελικα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφουλες!!!!!

σημερα ειμαι πρωινη πρωινη!!!!απο χθες το βραδυ εχω ημικρανια ειπα να πιω 2 ντεπον μετα το ξεχασα μετα βαρεθηκα να σηκωθω απο το κρεβατι....και ετσι κοιμηθηκα και ξυπνησα στα ιδια χαλια!!!!τωρα ομως θα τα πιω γιατι δεν παει αλλο!!!

περαστικουλια σου ντεππα μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κι εγω στις 40 γεννηθηκα και εκανα ικτερο σε σημειο μεταγγισης....!!!!στις 21 δεν σου εχει πει??

ο αδερφος μου γεννηθηκε 7μιση μηνων και δεν ειχα καθολου ικτερο!ειδες ειναι αυτο που σου λεω απλα ειναι να μην σου τυχει... στις 22 μου ειπε χαρα μου.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula έτσι όπως το πας θα γεννήσουμε εμείς πριν από σένα:P

Μια εγκυμοσύνη θεωρείται τελειόμηνη εάν συμπληρωθούν 37 εβδομάδες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα μωράκια που γεννιούνται νωρίτερα έχουν πρόβλημα. Όπως είπες είναι να μη σου τύχει. Εσένα στις 15 ή στις 22 συμπληρώνονται οι 37 εβδομάδες; Δηλαδή Μαριούλα αύριο θα μάθουμε πότε γεννάς; Δε φαντάζομαι να σε κρατήσει και αύριο γιατί νομίζω Δευτέρα και Πέμπτη είχες πει ότι μπορεί να σε βάλει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα ομορφουλες!!!!!

Καλημέρα! Να τα πιείς οπωσδήποτε να μην ταλαιπωρείσαι άδικα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Marioula έτσι όπως το πας θα γεννήσουμε εμείς πριν από σένα:P

Μια εγκυμοσύνη θεωρείται τελειόμηνη εάν συμπληρωθούν 37 εβδομάδες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα μωράκια που γεννιούνται νωρίτερα έχουν πρόβλημα. Όπως είπες είναι να μη σου τύχει. Εσένα στις 15 ή στις 22 συμπληρώνονται οι 37 εβδομάδες; Δηλαδή Μαριούλα αύριο θα μάθουμε πότε γεννάς; Δε φαντάζομαι να σε κρατήσει και αύριο γιατί νομίζω Δευτέρα και Πέμπτη είχες πει ότι μπορεί να σε βάλει

μαρμιν μου στις 15 του μηνα συμπληρωνω τις 37 εβδομαδες...ναι αυριο θα ξερω αν θα γεννησω στις 15 η στις 22:p αλλα για να με κρατησει αυριο μεσα για γεννα αποκλειεται, δεν τον ειδα πολυ αρνητικο λιγο ακομα να επιμεινω πιστευω θα με γεννησει στις 15....τι λετε να επιμεινω???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula μου εγώ λέω να ακούσεις με προσοχή τι έχει να σου πει και να αποφασίσετε από κοινού. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά για λίγες μέρες δε χάλασε και ο κόσμος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marioula μου εγώ λέω να ακούσεις με προσοχή τι έχει να σου πει και να αποφασίσετε από κοινού. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά για λίγες μέρες δε χάλασε και ο κόσμος.

μαρμιν μου το ξερω πως δεν χαλασε και ο κοσμος και εννοειται θα αποφασισουμε απο κοινου απλα ειναι πολυ χαλια η ψυχολογια μ εδω σε ενα ξενο νησι δεν εχω που να παω τι να κανω μακρια απο τον αντρα μου η καθε μερα ειναι αιωνας!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μου το ξερω πως δεν χαλασε και ο κοσμος και εννοειται θα αποφασισουμε απο κοινου απλα ειναι πολυ χαλια η ψυχολογια μ εδω σε ενα ξενο νησι δεν εχω που να παω τι να κανω μακρια απο τον αντρα μου η καθε μερα ειναι αιωνας!!!

Κάνε λίιιιιιγο ακόμα υπομονή βρε πουλάκι μου!!!Μπές Φέις να δείς τί σου έστειλα!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...