Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα νενα...σημερα εγω παρεακι απο το πρωι δεν εχω βαλει κ@λο κατω...το πρωι ειχαμε κατι δουλειες, πηρα και καθρεφτες για τα μπανακια μου και τωρα μπορω να πω οτι τα εχω κομπλε και τελος με αυτα γιατι πολυ με ζαλισαν τοσο καιρο να τα εχω στο μυαλο μου...

σας ειπα???σημερα εφαγα και γυρο!!!!οχι ολοκληρο φυσικα λιγο λιγοτερο απο το μισο καιτ ωρα που πηρα το σιδηρο θα παω να φαω κανα 2 δαγκωνιες να μην κοιμηθω νηστική!!!νερο δεν πινω πολυ και στεναχωριεμαι....το απογευμα πηγα στην κουμπαρα μου, εφαγα ενα πιατο τουρσι και ήπια μισο ποτηρι νερο!!!μονο με τα γλυκα τελικα πινω...

επισης να σας επισημάνω οτι η γιατρος μου που της ειπα για τα τουρσια δεν μου ειπε οτι δεν κανει απλα μου ειπε οτι με τα πικαντικα θα βγαλω αιμοραιδες!

το σκ κοριτσια εχει γιορτη καστανου και θα παω οπως και δηποτε!!!περυσι ειχαμε παει παρεακι και ηταν φανταστικα στην αριδαια. φετος ειναι καπου αλλου η γιορτη και η παρεα θα δουλευει αλλα δεν πειραζει...θα κανω κρατη απο τωρα για να μου ερθει πινω ως τοτε να φαω οσα καστανα θελω!!!!ξερετε εκει προσφερει ο δημος οσα θελεις να φας ειτε ψητα ειτε βραστα!!!!μιαμ μιαμ...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κάντυ σε ευχαριστώ πολύ! Όντως πολύ ωραίο:P

Τσέρρυ πού γίνεται η γιορτή κάστανου; κι εμάς μας αρέσουν αυτές οι γιορτές αν και δεν πιστεύω να πάμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχει καμιά ιστοσελίδα στο ίντερνετ με το πρόγραμμα; Εχτές πήρε ο μπαμπάς μου κάστανα και έφαγα λίγα και ήταν πεντανόστιμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν διοργανωνουν τετοια εποχη σε ολη την χωρα σχεδον. αν πατησεις γιορτη καστανου βγαζει ενα σωρο εκδηλωσεις να πας αναλογα με το που βρισκεσαι. περυσι πηγαμε αριδαια κ ειχε κ εδω σε ενα μερος εξω απο την θεσσαλονικη!!!φετος δεν θυμαμαι που μου ειπε ο αντρας μου. Ηταν πολυ ωραια...ειχε ορχηστρα και μοιραζαν καστανα και κρασι να φας να πιεις κ να χορεψεις οσο θες!!!σας εςχω πει οτι ειμαι πανηγυρτζου ε???το καλύτερο μοπυ!!!

28xYp3.png

ΜΑΡΜΙΝ αν δεν το εστελνα θα εσκαγα αποψε:evil:

εμενα τα καστανα δεν μπορω να πω πως με τρελαινουν ειχε παρα πολλα στο πανηγυρι που πηγαμε μα καλα 10? το κιλο:shock::shock:ελεος!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ αυτο ειχα υποψην μου κι εγω:rolleyes:αλλα νομιζα πως λες κατι αλλο!!!αυτα τα εχω συνδιασει με καθαρη Δευτερα τα εχουν σε μεγαλα βαζα με διαφορα λαχανικα μεσα δεν εχω δοκιμασει αλλα παντα αηδιαζα και μονο με την εικονα...αληθεια ειναι τοσο νοστιμα???μαλλον εσυ τρως σπιτικα εεεεεε????

αν εχουν αλατι τοτε γι αυτο τα απαγορευουν.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρμιν διοργανωνουν τετοια εποχη σε ολη την χωρα σχεδον. αν πατησεις γιορτη καστανου βγαζει ενα σωρο εκδηλωσεις να πας αναλογα με το που βρισκεσαι. περυσι πηγαμε αριδαια κ ειχε κ εδω σε ενα μερος εξω απο την θεσσαλονικη!!!φετος δεν θυμαμαι που μου ειπε ο αντρας μου. Ηταν πολυ ωραια...ειχε ορχηστρα και μοιραζαν καστανα και κρασι να φας να πιεις κ να χορεψεις οσο θες!!!σας εςχω πει οτι ειμαι πανηγυρτζου ε???το καλύτερο μοπυ!!!

Ναι το πάτησα αλλά μου βγάζει κάπου στη Ναύπακτο και μία στην Όρμα αλλά είναι στις 20 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ. Αύριο αν είναι θα το ψάξω καλύτερα τώρα πάω για ύπνο γιατί πήγε και ο σύζυγος. Καληνύχτα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι εγω βαζω την γιαγια μου και μου το φτιάχνει...παντα ετρωγα τουρσια...μ'αρεςσουν ολα τα ξυνα φαγητα αλλα επειδη το αλατι κανει κατακρατηση = κυτταριτιδα το απεφευγα...τωρα ομως που εχω χαμηλο αιματοκριτη επιβαλλεται οποτε χαιρομαι και γω λιγο!!!και αυτα που λες με τα διαφορα παλι τα τρωω...τωρα που δεν θα εχει ντοματες θα της πω μηπως κανει με κουνουπιδι αλλα οχι καυτερες πιπεριες μεσα...

28xYp3.png

ΜΑΡΜΙΝ αν δεν το εστελνα θα εσκαγα αποψε:evil:

εμενα τα καστανα δεν μπορω να πω πως με τρελαινουν ειχε παρα πολλα στο πανηγυρι που πηγαμε μα καλα 10? το κιλο:shock::shock:ελεος!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ αυτο ειχα υποψην μου κι εγω:rolleyes:αλλα νομιζα πως λες κατι αλλο!!!αυτα τα εχω συνδιασει με καθαρη Δευτερα τα εχουν σε μεγαλα βαζα με διαφορα λαχανικα μεσα δεν εχω δοκιμασει αλλα παντα αηδιαζα και μονο με την εικονα...αληθεια ειναι τοσο νοστιμα???μαλλον εσυ τρως σπιτικα εεεεεε????

αν εχουν αλατι τοτε γι αυτο τα απαγορευουν.....

Ευτυχώς τα κατάφερες :P ε όχι και 10?? το κιλό:evil: ο μπαμπάς μου τα πήρε με 3? και ήταν και μεγάλα και πεντανόστιμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δεν ξερω αν σας ειπα οτι εφαγα σημερα στην κουμπρα μου και τα πηρε 6,8 παρακαλώ!!!βέβαια απο το πιο ακριβο μαγαζί της περιοχής...νομιζω οτι με 5Ε βρισκεις μια χαρα καστανα...παιδια τα εχω τρελλη αδυναμια!!!μπορω να φαω κιλα στην καθισια!!!

μαρμιν καληνυχτα!!!

28xYp3.png

αχ κοριτσαρες θα σας καληνυχτισω και γω!!!θα τα πουμε το πρωι...εφαγα και τον γυρακο άντε και καλή επιτυχια...φιλια στις κοιλιτσες!

28xYp3.png

αγγελικακι μου καλα αποτελεσματα να εχεις απο το β-επιπεδου!!!

μαρμιν μου ναι τωρα το θυμηθηκα μας το ειχες πει για τα ρουχα:Pμαρμιν μου ναι γυρισε η αδερφη μου οχι δεν βρεχει ευτυχως;)

τινγκερμπελ μου καλη επιτυχια!

λιλιτακι μου ουτε εγω βλεπω τις φωτο?:( εβαλες φωτο με το δωματιο του δικου σου πριγκιπα?αν ναι και εγω θελω να τις δω!:P:p:p

αχ τσερρυ μου και εμενα μου αρεσουν πολυ τα καστανα με γεια τα πραγματακια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...