Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καταπληκτικο!!!!!!!!τα χρωματα η μπορντουρα.........η συρταριερα...........ολα φανταστικα μου αρεσαν παρα πολυ!!!!!

και τωρα η κουνια......αν την γυρησεις αναποδα???η κατεβαινει το συγκεκριμενο καγκελο???επισσης και κατι αλλο που μου ηρθε...η πλατη η πανω δεν ειναι στις ιδιες διαστασεις με την κατω??μηπως εχει συναρμολογηθει αναποδα????οποτε βγαζεις την πανω πλατη με το σχεδιο την βαζεις κατω και την κατω την βαζεις επανω....γιατι ετσι οπως το ειδα μου φανηκαν ιδιες οι διαστασεις.....

Ανάποδα δέν γυρνάει έχει συρτάρι όσο για το πάνω κάτωδέν είναι κάτι που μπορω να το κάνω εγώ θα πρέπει να έρθουν αυτοί να το φτιάξουν γιατί έκαναν τρύπες για να τη μοντάρουν τώρα θα πρεπει να κάνουν άλλες???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ανάποδα δέν γυρνάει έχει συρτάρι όσο για το πάνω κάτωδέν είναι κάτι που μπορω να το κάνω εγώ θα πρέπει να έρθουν αυτοί να το φτιάξουν γιατί έκαναν τρύπες για να τη μοντάρουν τώρα θα πρεπει να κάνουν άλλες???

πιστευω πως αυτο ειναι....αυτοι που την εστησαν εκαναν την βλακεια......δεν ησασταν μπροστα οταν την εστησαν??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δεν μπορω να μεταφερω εδω την φωτο με τιποτα

καταρχην ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν!!!

δεν μπαινουν ομως τα επιπλα καπως αλλιως ώστε να γυρισει το μπρος πίσω?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Θα σκάσω τώρα :confused: Σκέφτηκα κάτι στο φεις πώς την ανέβασες; άρα την έχεις στον υπολογιστή σου. Κάντην από εκεί αντιγραφή και επικόλληση ή έστω στείλτην μου με πμ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια αφήστε το λίγο η τρέλα μου λίγο οι ορμόνες μου ευτυχώς ήρθε ο αντρούλης μου και τα τακτοποίησε ΟΛΑ απλά την έβαλε από τη άλλη.....χιχιχιχιχιχι τσάμπα τους έβρισα τους ανθρώπους!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κορίτσια αφήστε το λίγο η τρέλα μου λίγο οι ορμόνες μου ευτυχώς ήρθε ο αντρούλης μου και τα τακτοποίησε ΟΛΑ απλά την έβαλε από τη άλλη.....χιχιχιχιχιχι τσάμπα τους έβρισα τους ανθρώπους!!!!

χαχα!!!! τελεια!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αυριο θα ανεβάσω φωτό τώρα ηρέμισα και πάω για νανάκια σας φιλώ γλυκά όλες!!!

Η ΤΡΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

axaxaxxaaxxa εντεξει λύθηκε το θέμα!!!θα το δουμε το δωματιο???παω να δω αναλυτικά το προφιλ σου στο φβ!!!

τινκερμπελ καλή επιτυχία κοριτσαρα!!μακρι να μπ ορουσα να σε βοηθησω αλλά και γω μαυρα μεσανυχτα απο αυτα....καλή επιτυχία ομως σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσακι παω να ξαπλωσω, οχι βεβαια να κοιμηθω γιατι κοιμαμαι αργα συνηθως αλλα σημερα γυρισα απο Θεσ/νικη και ειμαι κουρασμενη!!!

lilitaki μου τωρα θα κοιμηθεις ησυχα:D

φιλακιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

τι εννοεις απ την αλλη??ετσι οπως σου ειπα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...