Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναί ήρθαν τα πράγματα η αλλαξιέρα και το καρότσι SUPER αλλά με τη κούνια έχουμε θέμα (και σιγά μή δέν είχαμε)Το σχέδιο το έχει στο πάνω κεφαλάρι και όπως και να τη βάλω δέν φένεται τους πήρα τηλέφωνο και μας άκουσε όλος ο Πειραιάς και τα περίχωρα και απάντηση η πωλήτρια που σας εξπηρέτησε έχει ρεπό θα την ενημερώσουμε να σας καλέσει να βρήτε λύση!!!Πολλα νεύρα μιλάμε!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ μεγεια τα πραγματακια σας!!!!!!!!!!!!!

τι εννοεις οτι το εχει στο πανω κεφαλαρι??προς τον τοιχο δηλαδη???και γιατι το εβαλαν εκει???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναί ήρθαν τα πράγματα η αλλαξιέρα και το καρότσι SUPER αλλά με τη κούνια έχουμε θέμα (και σιγά μή δέν είχαμε)Το σχέδιο το έχει στο πάνω κεφαλάρι και όπως και να τη βάλω δέν φένεται τους πήρα τηλέφωνο και μας άκουσε όλος ο Πειραιάς και τα περίχωρα και απάντηση η πωλήτρια που σας εξπηρέτησε έχει ρεπό θα την ενημερώσουμε να σας καλέσει να βρήτε λύση!!!Πολλα νεύρα μιλάμε!!!

όχι βρε κορίτσι συνήθως σχέδιο νομίζω στα πόδια έχουν ή και στις δύο πλευρές. Έτσι ήταν και στο πρωτότυπο που είδατε στο μαγαζί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

βασικά εγώ ήθελα να μάθω τι θα κάνουμε τα υπόλοιπα..

και μου είπε στο περίπου..συγκεκριμένα πράγματα θα μάθουμε σίγουρα πιο μετά..απλά μου έδωσε αυτές τις 2 επιλογές αν και αυτός θέλει να τα κάνουμε όλα όπως κάνει πάντα τα εμβρυάκια να καταψήξουμε αν αντέξουν φυσικά..

εγώ δεν ξέρω τι να κάνω..

μαλλον θα πρέπει να περιμένω πρώτα από όλα τι θα γίνει και μετά..

πάντα προτρέχω...:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΛΙΛΙΤΑΚΙ μεγεια τα πραγματακια σας!!!!!!!!!!!!!

τι εννοεις οτι το εχει στο πανω κεφαλαρι??προς τον τοιχο δηλαδη???και γιατι το εβαλαν εκει???

Έλα πές μου βρε κάντυ γιατί τα νεύρα μου είναι κορδόνια!!!

όχι βρε κορίτσι συνήθως σχέδιο νομίζω στα πόδια έχουν ή και στις δύο πλευρές. Έτσι ήταν και στο πρωτότυπο που είδατε στο μαγαζί;

Σε αυτό που είδα στο μαγαζί το σχέδιο ήταν στα πόδια βρε marmin μου γι'αυτο τα έχω πάρει κρανίο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Έλα πές μου βρε κάντυ γιατί τα νεύρα μου είναι κορδόνια!!!

Σε αυτό που είδα στο μαγαζί το σχέδιο ήταν στα πόδια βρε marmin μου γι'αυτο τα έχω πάρει κρανίο!!!

τους τα εχεις πληρωσει????καλα ειναι απαραδεκτοι!!!!!μην το δεχτεις πες τους πως αν δεν το φτιαξουν θα τους κανεις χοντρη δυσφημιση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

τους τα εχεις πληρωσει????καλα ειναι απαραδεκτοι!!!!!μην το δεχτεις πες τους πως αν δεν το φτιαξουν θα τους κανεις χοντρη δυσφημιση

Ναι τα έχω πληρώσει!!!Δέν κατάλαβες τους είπα άν δεν το φτιάξουν θα τους κάψω το μαγαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Bάλε βρε λιλιτάκι καμιά φωτογραφία να καταλάβουμε τι γίνεται. Πάντως εννοείται πως είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν είναι καθαρά δικό τους λάθος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εδώ θα έπρεπε να είναι η φιγούρα γιατί η κούνια έχει από κάτω συρτάρι και δέν μπενει διαφορετικά

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Bάλε βρε λιλιτάκι καμιά φωτογραφία να καταλάβουμε τι γίνεται. Πάντως εννοείται πως είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν είναι καθαρά δικό τους λάθος

Άν δέν το αλλάξουν θα μας ακούσετε στις ειδήσεις τών 8 την Πέμπτη......:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Πού εδώ;

Στη φωτό που είναι η κούνια από τη κάτω μεριά που δέν έχει τίποτα

εδώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...