Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marioula μου,μετα που ηρένησα λίγο και πηγα στην τουαλέτα και ξαναείδα το χαρτι δεν υπήρχε καφέ,το ειχε αποροφήσει και ήταν κιτρινο. φοραω ασπρα εσώρουχα ααπο χθες,μόνο κίτρινα στιγματα βλέπω πάνω.

nena μου και συ εισαι πολύ ωραια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marioula είδες όλα πήγαν καλά τελικά:P

deppa κι εγώ για εγκυούλα σε βλέπω:tongue: Πρώτη Αυγούστου δεν είναι να κάνεις τη χοριακή; Να δεις που η Παναγίτσα θα σου δώσει το ωραιότερο δώρο και σε σένα και στη Μάρτζι που θα είναι κάποιες μέρες αργότερα και κατόπιν και στα υπόλοιπα κορίτσια:tongue::tongue:

ναι μαρμιν μου ολα καλα πηγαν δοξα το Θεο:P για πρωτη αυγουστου ειναι να κανει χοριακη?α ντεπουλα δεν θελω να σε ξεσηκωνω αλλα πιστευω οτι και τωρα να κανεις τεστ θα δειξει:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula μου,μετα που ηρένησα λίγο και πηγα στην τουαλέτα και ξαναείδα το χαρτι δεν υπήρχε καφέ,το ειχε αποροφήσει και ήταν κιτρινο. φοραω ασπρα εσώρουχα ααπο χθες,μόνο κίτρινα στιγματα βλέπω πάνω.

nena μου και συ εισαι πολύ ωραια.

χαρα μ δεν ξερω τι θα μπορουσε να ειναι,εγω βγαζω μονο ασπρα υγρα αλλα μην ανησυχεις αφου σου ειπε ο γιατρος σου οτι δεν ειναι τιποτα μην φοβασαι

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι μαρμιν μου ολα καλα πηγαν δοξα το Θεο:P για πρωτη αυγουστου ειναι να κανει χοριακη?α ντεπουλα δεν θελω να σε ξεσηκωνω αλλα πιστευω οτι και τωρα να κανεις τεστ θα δειξει:P

καλησπερα κοριτσακια μου Μαριουλακι μου 1η/8 ειναι 14 ημερες αλλα απ οτι εχω καταλαβει και την 12η να κανω χοριακη παλι θα δειξει σημερα ειμαι στην 10η μερα απο την εμβρυομεταφορα εχω ενα τεστ ψηφιακο και καθε φορα που παω στο μπανιο μου κλεινει το ματι ΑΛΛΑ με εχουν τρομοκρατησει οτι στην εξωσωματικη μπορει τα τεστ να μην δειξουν σωστο αποτελεσμα και σκεφτομαι εγω τωρα να το κανω και να φαω την φρικη και την απογοητευση???ή να κατσω στα αβγα μου να βρασω στο ζουμι μου και να περιμενω???????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου Μαριουλακι μου 1η/8 ειναι 14 ημερες αλλα απ οτι εχω καταλαβει και την 12η να κανω χοριακη παλι θα δειξει σημερα ειμαι στην 10η μερα απο την εμβρυομεταφορα εχω ενα τεστ ψηφιακο και καθε φορα που παω στο μπανιο μου κλεινει το ματι ΑΛΛΑ με εχουν τρομοκρατησει οτι στην εξωσωματικη μπορει τα τεστ να μην δειξουν σωστο αποτελεσμα και σκεφτομαι εγω τωρα να το κανω και να φαω την φρικη και την απογοητευση???ή να κατσω στα αβγα μου να βρασω στο ζουμι μου και να περιμενω???????????????

εγω στην θεση σου θα το εκανα ειδικα αν σου κλινει και το ματι δεν το συζηταμε:P;) μια ξαδερφη μου εκανε τεστ φαρμακειου ακριβως μια ευδομαδα μετα την εμβρυομεταφορα και της εδειξε θετικο και οντως ηταν εγκυος τωρα δεν ξερω αν εδειξε τοσο νωρις γιατι επιασε διδυμα η αν επηρεαζουν και τα φαρμακα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

εγω στην θεση σου θα το εκανα ειδικα αν σου κλινει και το ματι δεν το συζηταμε:P;) μια ξαδερφη μου εκανε τεστ φαρμακειου ακριβως μια ευδομαδα μετα την εμβρυομεταφορα και της εδειξε θετικο και οντως ηταν εγκυος τωρα δεν ξερω αν εδειξε τοσο νωρις γιατι επιασε διδυμα η αν επηρεαζουν και τα φαρμακα

σιγουρα επηρεαζουν τα φαρμακα αλλα μετ απο 15 μερες δεν ανιχνευοντε στα ουρα κι εγω κλεινω σημερα 15 απο την τελευταια ενεση και το οτι ηταν δυδιμα σιγουρα επηρεαζει αφου θα ειχε σχεδον την διπλη χοριακη απ οτι στο ενα...αχ βρε Μαρακι τι μου κανεις......μπορει να το τολμησω κι εγω αυριο!!!θα σας ενημερωσω σιγουρα.μολις εμαθα για το αρνητικο αποτελεσμα μιας κοπελας απο το ποστ της εξωσωματικης και η αληθεια ειναι οτι εχω στεναχωρηθει/απογοητευτει πολυ!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

deppa τουλαχιστον αν δεν κρτηθεις και το κανεις το τεστ φροντησε να εχουν περάσει 12 μέρες από την pregnyl. Πόσες μέρες έχουν περάσει από την γονιμοποιηση?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

deppa τουλαχιστον αν δεν κρτηθεις και το κανεις το τεστ φροντησε να εχουν περάσει 12 μέρες από την pregnyl. Πόσες μέρες έχουν περάσει από την γονιμοποιηση?

δεν εκανα pregnyl εκανα ovitrell βεβαια το ιδιο ειναι....την εκανα 14/7 βραδυ η ωολληψια εγινε 16/7 και η γονιμοποιηση την ιδια μερα εγινε γιατι την επομενη μερα δηλαδη 17/7 το πρωι που πηρα μου ειπαν ποσα γονιμοποιηθηκαν 19 εκανα την εμβρυομεταφορα με εμβρυακια 3ων ημερων

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δεν εκανα pregnyl εκανα ovitrell βεβαια το ιδιο ειναι....την εκανα 14/7 βραδυ η ωολληψια εγινε 16/7 και η γονιμοποιηση την ιδια μερα εγινε γιατι την επομενη μερα δηλαδη 17/7 το πρωι που πηρα μου ειπαν ποσα γονιμοποιηθηκαν 19 εκανα την εμβρυομεταφορα με εμβρυακια 3ων ημερων

κανε το τουλαχισον αυριο με πρωινα ουρα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κανε το τουλαχισον αυριο με πρωινα ουρα

αυτο σκεφτομουν κι εγω...στην αρχη ειχα πει για δευτερα που θα ειναι η 12η μερα αλλα λογικα και αυριο με πρωινα ουρα μπορει να δειξει..θα σας ενημερωσω....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

deppa εγω ειχα κανει χοριακη την 12 μερα και ηταν αρνητικη,στο λέω για να μην στεναχωρηθεις αν δεν δειξει. δεν ξερω τι παιζει στην εξωσωματικη αλλα εμενα μετα απο 6 μέρες φάνηκε. πάντως και γω πιστευω οτι εισαι η εγκυουλα του μηνα.

σιγουρα επηρεαζουν τα φαρμακα αλλα μετ απο 15 μερες δεν ανιχνευοντε στα ουρα κι εγω κλεινω σημερα 15 απο την τελευταια ενεση και το οτι ηταν δυδιμα σιγουρα επηρεαζει αφου θα ειχε σχεδον την διπλη χοριακη απ οτι στο ενα...αχ βρε Μαρακι τι μου κανεις......μπορει να το τολμησω κι εγω αυριο!!!θα σας ενημερωσω σιγουρα.μολις εμαθα για το αρνητικο αποτελεσμα μιας κοπελας απο το ποστ της εξωσωματικης και η αληθεια ειναι οτι εχω στεναχωρηθει/απογοητευτει πολυ!!!

χαρα μου τι εγινε εκανες το τεστ τελικα????????περιμενουμε νεα σου:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου τι εγινε εκανες το τεστ τελικα????????περιμενουμε νεα σου:P:p:p

καλημέρα μπουμπού, εγω θέλω να παω για μπανιο και το καθαρματακι ο αντρας μου βαριεται. Μαλλον θα παω μόνη μου!!!

Ρε συ Marioula εχω κατι πονακια σημερα στην κοιλια όχι όμως δυνατά και όχι συνεχόμενα, να ανησυχησω?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νενα προσαρμοζεται η μητρα.μην ανησυχεις καθολου.επειδη μεγαλωνει το μωρακι κ η μητρα παιρνει την αναλογη μορφη

Για να πω την αληθεια κι εγώ αυτό σκεφτηκα. Εντωμεταξυ αυτό που με κανει να γελάω ειναι ότι αυτό ειναι ακόμη σαν γαριδακι, παρόλα αυτά κανει αισθητή την παρουσια του!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...