Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ημουν απο την Κυριακη το απογευμα Θεσ/νικη, με ο καθαρμα τον αντρουλη μου ειμαστε καλα αλλα μαλλον μας χρειαζεται ενα ματς που και που.....

ναι ειδαμε και τον ΜΠΕΜΠΗ και ειναι ολα καλα, 280 γραμμαρια και 20 εκατοστα απο το κεφαλι μεχρι και τα ποδια!!!!!! Θηριο το μωρο μου χαχαχαχα!!!!!!!

μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!ποτε εχεις την β επιπεδου???

εμενα θελει να με παει σε ενα πανηγυρι τωρα να χαζεψει λεει εγαλεια χαχαχα...εφυγα!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ημουν απο την Κυριακη το απογευμα Θεσ/νικη, με ο καθαρμα τον αντρουλη μου ειμαστε καλα αλλα μαλλον μας χρειαζεται ενα ματς που και που.....

ναι ειδαμε και τον ΜΠΕΜΠΗ και ειναι ολα καλα, 280 γραμμαρια και 20 εκατοστα απο το κεφαλι μεχρι και τα ποδια!!!!!! Θηριο το μωρο μου χαχαχαχα!!!!!!!

μια χαρουλα μεγαλος μεγαλος ο μπεμπακος:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εμενα με βλεπει απο την αρχη με το μεγαλο τον υπέρηχο επειδη ειναι και η ειδικοτητα του γιατρου μου. Οταν τον ρωτησα πότε θα θεωρηθει η εξεταση β΄επιπεδου μου ειπε ότι, επειδη γενικα παρακολουθει την αναπτυξη του μωρου απο την αρχή, δεν ειναι οπως θα πηγαινε μια κοπέλα σε αυτον για πρωτη φορα και θα τα εβλεπε ολα σε μια επίσκεψη. Εμενα με βλεπει ανα 3 εβδομαδες με τον υπέρυχο που κανουν οι κοπέλες συνηθως μια φορα. Γενικά ειδαμε το 90% από οτι θα βλεπαμε στο β' επιπεδου μετρησε δαχτυλακια

ποδαρακια ειδαμε ζωτικα οργανα κτλ . Βεβαια θα ξανακανω σε 3 εβδομαδες και εκει νομίζω θα ολοκληρωθει η εξεταση.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

πολυ χαιρομαι καντυ που σας αρεσε,αμα καεις και τις μελιτζαες θα με θυμηθεις...εγω το σαββατο θα παω για το β επιπεδου,δε σας κρυβω οτι εχω πολυ μεγαλη αγωια καθως το πρωτο μου το εκανε ο γυναικολογος μου. ολα καλα τα ειχχε βρει ακι ομιζω οτι τα ειχαμε κοιταξει ολα αλλα α καμια φορα σκεφτομαι μηπως δε ειχε την εμπειρια που θα ειχε ενας γιατρος στην αθηνα ποιυ καει αποκλειστα αυτο. το σαββατο στις 9.15 θα παω....και θα σιγουρεψω το φυλλο αλλα μαλλον ειναι κοριτσι.επιτελους αρχισα α τη ιωθω αλλα οχι τοσο δυνατα οσο τις αλλες μερες.

Διαφημίσεις

Ναι ρε κορίτσια τι ζητάω να πάρει τα μάτια μου μόνο και κατά τα αλλα να ειναι ίδιος ο άντρας μου μελαχρινός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

18. s- maria

19. tinkerbell!24__________________

marioula1234 (αγοράκι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγοράκι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγοράκι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

margi (???) Π.Η.Τ.=

cherry09 (αγοράκι)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

Απλα εβγαλα τα ερωτηματικά απο το αγοράκι. Ειναι 100% ΜΠΕΜΠΗΣ ειδαμε ξεκαθαρα και το πουλι του:oops:!!!!!

Nena ώστε σε σιγουρέψαμε κι εσένα! καλώς ήρθες στις αγορομάνες:P το παιδάκι που κλαίει γιατί το έβαλες; ήθελες κοριτσάκι; χαίρομαι που είστε καλά με τον αντρούλη σου άλλωστε "αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα"

μαρμιν ποτε τα εφτιαξες τα ρουχαλακια και δεν μας το ειπες?:rolleyes:

λιλιτακι με την 19 χρονων ειστε ολοιδιες!!!:P

νενα 100 τα 100 αγορι δηλαδη?:D:D:Dμπραβο χαρα μου :D

Μαριούλα μου τότε που σας έλεγα ότι θα έρθει η μαμά μου να τα σιδερώσει νόμιζα σας είχα πει και ότι τελικά ηρθε αλλά πιο πριν σιδέρωσα κι εγώ μερικά χωρίς να με καταλάβει;) έτσι κι αλλιώς τώρα για τα σεντονάκια δε θα πω τίποτα θα τα πλύνω μόνη μου και μόλις στεγνώσουν θα πω τον αντρούλη μου να μου τα στήσει για να τα σιδερώσω και αυτά. Βέβαια θα μου πει γιατί να κουραστείς εσύ και δε λες τη μαμά σου να έρθει αλλά θα τον καταφέρω αυτόν. Θα του πω ότι θέλω να ετοιμάσω κι εγώ με τα χεράκια μου κάτι για το μωράκι μας. Την κουρτίνα την ετοίμασε η μαμά εγώ την κρέμασα μόνο (πάλι καλά :P )

Λιλιτάκι τι έγινε; ήρθαν τα πράγματα; Τα μάτια σου και το μελαχροινό τέλειο! Γενικά μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινοί άντρες όπως και τα γλυκά λέτε να έχουν κάποια σχέση:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαριούλα μου γλυκία και αγαπημένη..μην στεναχωρίεσαι για το μωράκι σου, βρίσκεται κοντά στο θεό και στην Παναγία, η αγκαλία τους είναι το πιο ωραίο πράγμα που υπάρχει...

αχ κοριτσάκι μου...να σκέφτεσαι ωραία πράγματα και να χαμογελάς...

λιλλιτάκι κουκλάτα είσαι φτου σου φτου σου!!!!

φιλακια κοπελίες μου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

σήμερα πήγα στον εξωσωματικό!!!

τελικά θα πάρω και τις πούρεγκον (θα πρέπει να τις αγοράσω:-()

θα τις βάζω μέχρι τη 5 μέρα και την 6 μέρα θα πάω να με δει και να μου πει και τι θα κάνουμε παρακάτω...

κορίτσια έχω και ένα θεμάτακι..

βασικά μου είπε ότι περίπου αναμένουμε 10 ωάρια..από αυτά μόνο 2 θα μου βάλει..

τα υπόλοιπα θα τα καταψύξει..

υπάρχει όμως και η προοπτική..να πιάσει τα 5 να προσπαθήσει να τα γονιμοποιήσει και να βάλει τα 2 και τα υπόλοιπα 5 να τα καταψύξει σαν ωάρια...

νομίζω μου αρέσει πιο καλά η 2 ιδέα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

marmin δεν εβαλα την φατσουλα που κλαιει αλλα αυτην που ντρεπεται γιατι εγραψα οτι ειδαμε το πουλακι του:oops::oops:!!!!!!

ααα μάλιστα:P

θα τις βάζω μέχρι τη 5 μέρα και την 6 μέρα θα πάω να με δει και να μου πει και τι θα κάνουμε παρακάτω...

υπάρχει όμως και η προοπτική..να πιάσει τα 5 να προσπαθήσει να τα γονιμοποιήσει και να βάλει τα 2 και τα υπόλοιπα 5 να τα καταψύξει σαν ωάρια...

Δε γνωρίζω πολλά από εξωσωματικές και για αυτό δεν καταλαβαίνω πολλά εάν πάρει τα 5 και τα γονιμοποιήσει και σου βάλει τα δύο τα υπόλοιπα τρία γονιμοποιημένα δε θα τα κρατήσει; και επίσης αν πάρει τα δύο και καταψύξει τα υπόλοιπα και μετά δει ότι αυτά τα δύο δεν είναι ποιοτικά όπως έχω ακούσει να λένε τι θα γίνει; θα σου τα βάλει όπως και να έχει; Μάλλον τα κορίτσια που έχουν κάνει εξωσωματική ξέρουν καλύτερα να σου πουν. Εγώ πάντως σου εύχομαι καλή επιτυχία:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγω με εμβρυολογο που εχω μιλησει μου ειπε ότι ειναι καλυτερα να καταψυξεις γονιμοποιημενα ωαρια γιατι σκετα τα ωαρια δεν ειναι εξισου ανθεκτικά και ότι τα επιρρεαζει η καταψυξη. Βεβαια ελπίζω να εισαι τυχερη και να γονιμοποιηθουν αρκετα γιατι δεν γονιμοποιουνται όλα. Σε μενα από τα 5 που πήρανε γονιμοποιηθηκαν 3 αλλα προχωρησαν μόνο 2.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αυτα ολα τα ειπε ο εξωσωματικος???:rolleyes:

και που ξερει ποσα θα κανεις ποσα θα ειναι ωριμα ποσα θα γονιμοποιηθουν ποσα θα προχωρησουν?????εμενα μου πηρε 13 γονιμοποιηθηκαν τα 11 την 2η μερα προχωρησαν τα 8 και την ημερα της εμβρυομεταφορας εμειναν μονο τα 5 εκ των οποιων τα 3 δεν ηταν καλα για να αντεξουν καταψυξη-αποψυξη....εσενα χωρις καν να αρχησεις την θεραπεια πως τα σχεδιασε ολα αυτα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Nena ώστε σε σιγουρέψαμε κι εσένα! καλώς ήρθες στις αγορομάνες:P το παιδάκι που κλαίει γιατί το έβαλες; ήθελες κοριτσάκι; χαίρομαι που είστε καλά με τον αντρούλη σου άλλωστε "αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα"

Μαριούλα μου τότε που σας έλεγα ότι θα έρθει η μαμά μου να τα σιδερώσει νόμιζα σας είχα πει και ότι τελικά ηρθε αλλά πιο πριν σιδέρωσα κι εγώ μερικά χωρίς να με καταλάβει;) έτσι κι αλλιώς τώρα για τα σεντονάκια δε θα πω τίποτα θα τα πλύνω μόνη μου και μόλις στεγνώσουν θα πω τον αντρούλη μου να μου τα στήσει για να τα σιδερώσω και αυτά. Βέβαια θα μου πει γιατί να κουραστείς εσύ και δε λες τη μαμά σου να έρθει αλλά θα τον καταφέρω αυτόν. Θα του πω ότι θέλω να ετοιμάσω κι εγώ με τα χεράκια μου κάτι για το μωράκι μας. Την κουρτίνα την ετοίμασε η μαμά εγώ την κρέμασα μόνο (πάλι καλά :P )

Λιλιτάκι τι έγινε; ήρθαν τα πράγματα; Τα μάτια σου και το μελαχροινό τέλειο! Γενικά μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινοί άντρες όπως και τα γλυκά λέτε να έχουν κάποια σχέση:tongue:

Ναί ήρθαν τα πράγματα η αλλαξιέρα και το καρότσι SUPER αλλά με τη κούνια έχουμε θέμα (και σιγά μή δέν είχαμε)Το σχέδιο το έχει στο πάνω κεφαλάρι και όπως και να τη βάλω δέν φένεται τους πήρα τηλέφωνο και μας άκουσε όλος ο Πειραιάς και τα περίχωρα και απάντηση η πωλήτρια που σας εξπηρέτησε έχει ρεπό θα την ενημερώσουμε να σας καλέσει να βρήτε λύση!!!Πολλα νεύρα μιλάμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...