Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!αποψε σηκωθηκα 8 φορες για κ@τουρημα ετσι και με παει ετσι απο δω και περα χαθηκα:evil:

ΜΑΡΤΖΙ αν σου εξηγησω γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα θα σου ανεβει η πιεση:shock:ξεκιναω για να μην σε κοροιδευουν...........

χαλαρωσε γιατι ειμαι σιγουρη πως θα εξοργιστεις:evil:

οι τιμες που βγαζει ο εοππυ ειναι βαση το τιμολογιο του δημοσιου το καθε μικροβιολογικο ομως κοπαναει οσο θελει την τιμη σε καθε εξεταση για παραδειγμα εγω εκανα εδω 2 χοριακες χωρις να τις γραψω στο βιβλιαριο το ενα μικροβιολογικο μου την χρεωσε 15 και το αλλο 20 οταν χρειαστηκε να την ξανακανω και στο χωριο μου πηρα εκει την μικροβιολογο και την ρωτησα γιατι ξερω οτι κλεβει...και μου ειπε 45 και φυσικα πηγα σε ενα αλλο που μου πηρε 25 σκεψου τωρα αν εγω ειχα συνταγη του εοππυ στο καθε μικροβιολογικο θα πληρωνα και διαφορετικη συμετοχη αφου ο καθενας τιμολογει οσο θελει!!!!γι αυτο την επομενη φορα που θα ειναι να κανεις εξετασεις θα ρωτησεις κοστολογητε αναλογα με το τιμολογιο του εοππυ??????αν σου πει ναι τοτε θα σου παρει οτι γραφει η συνταγη σου αν σου πει οχι θα σου παρει οτι γουσταρει αυτη!!!!!!

η amoxil επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη αλλα θα πρεπει να συντρεχει σοβαρος λογος για να την παρεις!!!

αν παω απογευμα πληρωνω 50? πρω δεν πληρωνω τιποτα και στην αυχενικη επειδη ειχα κλεισει πρωι ραντεβου δεν πληρωσα απολυτως τιποτα!!!!ουτε για το pappA!!

ευχομαι να τον παρουν τον αντρα σου στη δουλεια!!!κι ο δικος μου 20 χλμ κανει τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!!!!

ΠΕΠΣΙ χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε ο γιατρος!!!!!ποτε εχεις την επιτροπη?????και ποτε ξεκινατε????αντε καλη αρχη και καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!!!!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ τελεια!!!!!!!!!!!!θα ερθουν τα πραγματακια σας σημερα πωπω φανταζομαι την χαρα σας!!!!!!με το καλο να τα τακτοποιησεις και να τα χρησιμοποιησει ο μπεμπακος σου!!!!!!!!!!!

παω να ξαναδιαβασω και επανερχομαι!!!!

ΕΡυχαρσιτώ πολύ. Με κατατόπισες αρκετά. Να σου πω. Το ραντεβού για την αυχενική με ποιον το έκλεισες; Σου το έκλεισε ο Ζηκόπουλος ή πήρες τηλ στο νοσοκ και το έκλεισες; Σκέφτομαι ότι εμένα θα μου πάρει πολλά στο ιατρείο ο Μακρ.....Θα ρωτήσω αύριο πόσο κοστίζει και αν ακούσω κανά εξωφρενικό ποσό, θα δω τι θα κάνω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ εδω εβρεχε χθες το βραδυ σας το ειπα??? λατρευα την βροχη μεχρι που πεθανε το μωρακι μου κ απο τοτε δεν θελω να βρεχει στεναχωριεμαι νομιζω οτι βρεχεται το μωρακι μου και κρυωνει:( χθες εβρεχε εδω στην ροδο και εστειλα στον αντρα μου μηνυμα και καναμε την εξης συζητηση¨

-χαρα μου εδω βρεχει πολυ εκει βρεχει?

-οχι ζωη μου καθολου μακαρι να βρεξει κ εδω...

-χαρα μου θες να βρεξει?

-εννοειται μωρο μου ειναι καλο και για τα λαχανα που φυτεψαμε...

-και ο πριγκιπας μας??? :cry::cry::cry:

-αγαπη μου γλυκεια το μωρο μας ειναι πανω απο τα συννεφα και εκει δεν βρεχει ποτε!

εκει ηταν που εκλαιγα μετα για ωρα!!! το καημενο μου το μωρακι δεν θελω να κρυωνει,να βρεχεται ουτε να στεναχωριεται που ειναι μακρια απο την μαμα του θελω να ειναι ευτυχισμενο!

ε έκανες λιώμα τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ ανησυχώ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΕΡΡΥ; Εγώ κορίτσια πριν λίγο γύρισα από το μάθημα τελειώσαμε λίγο νωρίτερα. Δεν έχω να σας πω τίποτα γιατί τα ξέρετε ήταν τι γίνεται σε κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης, τις εξετάσεις, για την επισκληρίδιο, ποιές εβδομάδες είναι το κάθε τρίμηνο κτλ. Τώρα ειδικά που λύθηκε και από την Κάντυ το θεματάκι με τις εβδομάδες και του μήνες είμαστε οκ;) Το επόμενο μάθημα στις 24/10 είναι ο τοκετός οπότε θα έχω περισσότερα να πω. Θα δούμε φωτο και βιντεάκι μας είπαν.

ωραια κανε μας ενα πινακακι με τις εβδομαδες και τους μηνες για να δουμε αν δυμφωνει με αυτο που ειχα αναρτησει

Επίσης χάθηκε και το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ

Γεια σας κοριτσάκια, σας διαβάζω και βλέπω είστε όλες καλά οι υποψίες μανούλες!

Κορίτσια βοήθεια! Είμαι μπερδεμένη, λοιπόν με το θέμα της ωορρηξίας έχω να ασχοληθώ από τον Αύγουστο γιατί κάναμε θρησκευτικό γάμο τέλη Σεπτεμβρίου και καταλαβαίνετε, τρέξιμο και άγχος!!! (είχαμε κάνει πολιτικό αλλά θέλαμε και θρησκευτικό).

Στο θέμα τώρα λέτε να συνεχίσω με κλομιφένη ή να πάρω πιο δραστικά μέτρα και να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο κέντρο για ενεσούλες, αφου η κλομιφένη δεν με πιάνει????? Τι λέτε?????? Μήπως να κάνω ακόμα έναν μήνα και μετά??? θα είναι ο 3ος με κλομιφένη. τι να κάνω??????:confused::confused::confused:

Επίσης, έμαθα από δω μέσα από μια κοπέλα για ένα συμπλήρωμα διατροφής που λέγεται inofert και βοηθά στο ΣΠΩ, ρώτησα τη γιατρό μου και δεν το ξέρει,, το παρήγγειλα και θα το πίνω και αυτό είναι σκόνη που την διαλύεις στο νερό.

Αυτά τα λίγα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω στη θεση σου δεν θα ξαναεπαιρνα κλομιφαινη και θα σου προτεινα να πας στην ομοιοπαθητική πριν φτασεςι στις ενεσεις, δεν εχεις να χασεις κατι. Αν εισαι κοντα στην Θεσσαλονικη θα σου προτεινα τον δικο μου.

Κορίτσια μου, με πονάει ο λαιμός όταν καταπίνω! Δεν πολυμιλάω και κάνω υπομονή. Ηπια χλιαρό γαλατάκι αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να βοηθηθώ. Φοβάμαι μην πάθω αυτό που έπαθα πέρισυ. Ξέρετε αν επιτρέπονται κάποιες αντιβιώσεις σε αυτή τη φάση που είμαι; Στο καλό! Και να πείτε ότι δεν προσέχω! Τεσπα. Αγχώθηκα. Εβλεπα και κάτι χαζά όνειρα. Να περάσει γρήγορα κι αυτή η μέρα να πάω να δω αύριο το μωράκι μου ότι είναι καλά!!!

ναι υπαρχουν φαρμακα και για τις εγκυες αλλα το καλυτερο ειναι να το αποφυγεις οσο μπορεις.

Καλημερα κοριτσακια

γυρισα και εγω στην Τριπολη. Μετραω μερες πια.

Καντυ πηγα στον γιατρό. Καλός μου φάνηκε. Μου εδωσε οδηγιες για την επιτροπή και τα φαρμακα.Συζητουσαμε για όλα τα άλλα θεματα εκτός απο τα ιατρικά. Συμφωνα με τις εξετασεις που ειδε μου είπε ότι ειμαστε σε ολα καλα και θα εχω αποτελεσματα επιτυχιας. Βρε κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κοσμο ειχε απο εξω, τι νεα ζευγαρια. Εγω ειχα ραντεβου στις 5 τελειωσαμε κατα τις 8 και μετα φυγαμε αμεσως για Τριπολη.

ευχομαι να μην χρειαστει να κανεις τιποτα, να σου φυγει το αγχος και να γυρισεις πανω εγκυουλα .

ναι ολικη να τελειωνουμε ας πανε ολα καλα και ας μην ακουσω το 1ο κλαμα τι να κανουμε:rolleyes: σου ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα:P

γιατι για ενα κλαμα ειπαμε οτι δεν το διακυνδινευουμε επειτα εχεις να ακουσεις κλαματα απο εδω και πέρα.....:-P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ουφφφφφφφφφφ αν μεγαλωνουν λεει??????????? μεγαλη μεγαλη εχει γινει η κοιλιτσα μου!:P:p:pεσυ τι κανεις εισαι καλα?

καλα ειμαι και εγω,ειχαμε κατι θεματα υγειας και κατι αλλα και δεν πολυεμπαινα...

αντε,κοντευεις να παρεις τον πριγκηπα σου αγκαλιτσα :D :D

ΕΡυχαρσιτώ πολύ. Με κατατόπισες αρκετά. Να σου πω. Το ραντεβού για την αυχενική με ποιον το έκλεισες; Σου το έκλεισε ο Ζηκόπουλος ή πήρες τηλ στο νοσοκ και το έκλεισες; Σκέφτομαι ότι εμένα θα μου πάρει πολλά στο ιατρείο ο Μακρ.....Θα ρωτήσω αύριο πόσο κοστίζει και αν ακούσω κανά εξωφρενικό ποσό, θα δω τι θα κάνω.

εξω παιρνουν 150-180? μου το ειπε μια κοπελα που περιμεναμε μαζι...δεν ξερω ομως που ειχε ρωτησει η συγκεκριμενη.....

την αυχενικη δεν μου την εκανε ο Ζηκοπ αλλα ο Πλαχουρας.στο πρωτο ραντεβου ο γιατρος μου μου εδωσε ενα χρονοδιαγραμμα που ελεγε τι εξετασεις και επισκεψεις πρεπει να κανω σε ολη την εγκυμοσυνη και μου συμπληρωσε τις ημερομηνιες μου ειπε λοιπον στις 24/9 να κλεισω ραντεβου στο τηλεφωνο που μου εδωσε με τον Πλαχουρα πηρα και το εκλεισα τωρα το επομενο ραντεβου μου με τον Ζηκ ειναι απο 29/10-10/11 και μου γραφει και τι εξετασεις πρεπει να εχω κανει μετα μου εχει 3/12 την β επιπεδου με τον Πλαχ και το τηλεφ για να κλεισω.το επομενο ραντεβου μου με τον Ζηκ ειναι 8-10/1 και μετα καθε 2 εβδομαδες.....ετσι ξερω, αν ολα πανε καλα και δεν χρειαστει να παω εκτακτως ,ποτε ακριβως ειναι να παω τι εξετασεις θα πρεπει να κανω κτλπ....εσενα δεν σου εδωσε κατι τετοιο????

εβλεπα αλλες κοπελες που με τον εοππυ πληρωναν 5? και για την αυχενικη και για το pappA εμενα το ταμειο μου τα καλυπτε ολα.....αλλα και παλι 150? με 5? εχουν τεραστια διαφορα.........και αλλη μια κοπελα που εκανε αμνιοπαρακεντηση στον Πλαχουρα παλι δεν πληρωσε τιποτα!!!!!

εγω δινω στα απογευματινα 50? γιατι ειναι επιλογη μου να πηγαινω απογευμα αν εκλεινα νομιμα ραντεβου στο νοσοκομειο για απογευματινα ραντεβου θα πληρωνα 90? ετσι τωρα παιρνω τον ιδιο στο κινητο κλεινω οποτε βολευει κι εμενα και γλιτωνω χρηματα!!και να σου πω την αληθεια επειδη πηγαινω οποτε με βολευει και με εξυπηρετει κιολας δηλαδη επειδη ειμαι εγκυος δεν μου κλεινει ραντεβου νωρις ωστε να περιμενω με τις ωρες...με βαζει αργα που συνηθως εχει τελειωσει τα ραντεβου του με τις εξωσωματικες ειναι σαν να πηγαινω σε ιατρειο ιδιωτη ειμαι και παρα πολυ ευχαριστημενη οποτε δεν με πειραζει για τα 50?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

18. s- maria

19. tinkerbell!24__________________

marioula1234 (αγοράκι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγοράκι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγοράκι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

margi (???) Π.Η.Τ.=

cherry09 (αγοράκι)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

Απλα εβγαλα τα ερωτηματικά απο το αγοράκι. Ειναι 100% ΜΠΕΜΠΗΣ ειδαμε ξεκαθαρα και το πουλι του:oops:!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ουτε εγω εχω φορεσει καλτσες!!!!!εδω οι παραλιες ειναι γεματες για καλτσες ειμαστε????

τα νυχια μου δεν μπορω πλεον να τα κανω πιεζομαι παρα πολυ και νιωθω οτι θα μπου βγει το στομαχι απο το στομα τον περασμενο μηνα πηγα σε μια κοπελα και μου τα εφτιαξε λογικα το ιδιο θα κανω παλι;)

πηρα τηλ για τ αποτελεσματα του pappA και φυσικα δεν μου τα λενε να παω λεει να τα παρω και να τα παω στον γιατρο μου εγω στα Γιαννενα θα ξαναπαω τελος του μηνα τι να κανω:rolleyes:πηρα τον γιατρο και μου ειπε να τον παρω αυριο στις 10 να του το θυμησω να τα παρει αυτος εξαλλου διπλα του ειναι το γραφειο με τις απαντησεις:cool:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι σου εκανε η αδερφη σου???

καλα αποτελεσματα στην εξεταση σου :D
αχ εδω εβρεχε χθες το βραδυ σας το ειπα??? λατρευα την βροχη μεχρι που πεθανε το μωρακι μου κ απο τοτε δεν θελω να βρεχει στεναχωριεμαι νομιζω οτι βρεχεται το μωρακι μου και κρυωνει:( χθες εβρεχε εδω στην ροδο και εστειλα στον αντρα μου μηνυμα και καναμε την εξης συζητηση¨

-χαρα μου εδω βρεχει πολυ εκει βρεχει?

-οχι ζωη μου καθολου μακαρι να βρεξει κ εδω...

-χαρα μου θες να βρεξει?

-εννοειται μωρο μου ειναι καλο και για τα λαχανα που φυτεψαμε...

-και ο πριγκιπας μας??? :cry::cry::cry:

-αγαπη μου γλυκεια το μωρο μας ειναι πανω απο τα συννεφα και εκει δεν βρεχει ποτε!

εκει ηταν που εκλαιγα μετα για ωρα!!! το καημενο μου το μωρακι δεν θελω να κρυωνει,να βρεχεται ουτε να στεναχωριεται που ειναι μακρια απο την μαμα του θελω να ειναι ευτυχισμενο!

να μην στεναχωριεσαι..να ξερεις οτι το μωρακι σου ειναι με το χριστουλη και σας προσεχει ολους και θα προσεχει απο εκει που ειναι και το αδερφακι του!ειναι αγγελακι στον ουρανο!

εγω εχω ενα αδερφακι που ειναι αγγελακι και συχνα του μιλαω και του λεω να πει στο χριστουλη να μας στειλει ενα μωρακι

Ναι εγώ είμαι αλλά με βαμένα σκούρα τα μαλλιά.....τώρα είναι ξανθά!!!(Που είναι και το φυσικό μου!!!)

κουκλα εισαι!!!!! :D :D

ελπιζω το μωρο σου να εχει τις ματαρες σου!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε μαριουλα τι σκεψεις ειναι αυτες;το μωραμι σου ειναι στα χερια της Παναγιτσας κ δεν υπαρχει καλυτερη μανα απο αυτην.το αγαπαει κ το προσεχει. Ουτε βρεχεται,ουτε κρυωνει η ψυχουλα του...ειναι χαμογελαστο κ περινενει να δει το αδερφακι του. Σας προσεχει απο εκει πα νω...

Τι να σχολιασω κ τι να γραψω μετα απο αυτα;

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. καντυ εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

18. s- maria

19. tinkerbell!24__________________

marioula1234 (αγοράκι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγοράκι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγοράκι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ( ??? ) Π.Η.Τ= 8/4/2013

margi (???) Π.Η.Τ.=

cherry09 (αγοράκι)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

qWD1p2.png

xdgMp2.png

lilitaki οντως εχεις πανεμορφα ματια αλλα και η μικρη ανιψια ειναι κουκλα!!!

που εξαφανιστηκες κι εσυ????????????πως εισαι????ολα οκ με τον συζυγο???πηγες και στο γιατρο...μια χαρα ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ η σως ηταν καταπληκτικη!!!!!!!!!!!ακομα και ο αντρας μου εφαγε μπροκολο..........ευχαριστω πολυ ζουζουνα!!!εσυ ποτε θα πας να σιγουρεψουμε το φυλο?????

ΛΙΛΙΤΑΚΙ και η ανηψια κουκλα ειναι ιδια εσενα!!!!αλλα και ο πιτσιρικας.....εκτος απο τα ματια!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

που εξαφανιστηκες κι εσυ????????????πως εισαι????ολα οκ με τον συζυγο???πηγες και στο γιατρο...μια χαρα ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!

ημουν απο την Κυριακη το απογευμα Θεσ/νικη, με ο καθαρμα τον αντρουλη μου ειμαστε καλα αλλα μαλλον μας χρειαζεται ενα ματς που και που.....

ναι ειδαμε και τον ΜΠΕΜΠΗ και ειναι ολα καλα, 280 γραμμαρια και 20 εκατοστα απο το κεφαλι μεχρι και τα ποδια!!!!!! Θηριο το μωρο μου χαχαχαχα!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...