Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εγω ξερεις τι σκεφτομαι και με πιανει απελπησια??????????οτι τα παιδια μου θα υποφερουν στον κοσμο που επελεξα να τα φερω!!!!!σκεψου μονο οτι καποια στιγμη μπορει να πεινανε και να μην εχω να τα ταισω σκεψου οτι μπορει να κρυωνουν και να μην εχω να τα ντυσω:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εγω ξερεις τι σκεφτομαι και με πιανει απελπησια??????????οτι τα παιδια μου θα υποφερουν στον κοσμο που επελεξα να τα φερω!!!!!σκεψου μονο οτι καποια στιγμη μπορει να πεινανε και να μην εχω να τα ταισω σκεψου οτι μπορει να κρυωνουν και να μην εχω να τα ντυσω:oops:

Αχ κάντυ κι εγώ τα σκέφτομαι αυτά καμιά φορά και προσπαθώ να τα διώχνω από το μυαλό μου και να κάνω αισιόδοξες σκέψεις γιατί τα μωράκια μας τα νιώθουν όλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κορίτσια με ξεσηκώνεται και θα πω να μου φέρουν νωρίτερα το κρεβάτι απ' ότι υπολόγιζα. Και γω αυτό περιμένω για να πλύνω τα σεντονάκια του και να τα στρώσω μαζί με την παντούλα του, την κουνουπιέρα του κτλ :P τα ρουχαλάκια του τα έχω ήδη έτοιμα :tongue: επίσης και λίγο από τσάντα μαιευτηρίου που όμως πρέπει να την τελειώσω σύντομα σωστά; Έχω πάρει και πάνες και τώρα που δίνει το καρφούρ τα μισά πίσω σε δωροεπιταγή θα πάω να πάρω κι άλλες;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ήρθε η μαμά μου και έφερε σαλιάρες σεντονάκια και πετσετάκια που έφτιαξε μόνη της για το πισπιρίγκι μου είναι πολύ πολύ όμορφα και παρόλο που έχει 6 εγγόνια αυτό το εγγόνι το περιμένει πώς και πώς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ήρθε η μαμά μου και έφερε σαλιάρες σεντονάκια και πετσετάκια που έφτιαξε μόνη της για το πισπιρίγκι μου είναι πολύ πολύ όμορφα και παρόλο που έχει 6 εγγόνια αυτό το εγγόνι το περιμένει πώς και πώς!!!

εχεις αδερφη η αδερφο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εχεις αδερφη η αδερφο??

Έχω ακόμα 2 αδερφές και έναν αδερφό!!Η μια αδερφή έχει 3 κόρες ο αδερφός ένα κορίτσι και ένα αγόρι και η μικρή αδερφή ένα αγοράκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Έχω ακόμα 2 αδερφές και έναν αδερφό!!Η μια αδερφή έχει 3 κόρες ο αδερφός ένα κορίτσι και ένα αγόρι και η μικρή αδερφή ένα αγοράκι!!!

μηπως σου εχει αδυναμια????επισσης επειδη εχεις περασει πολλα ισως αυτο το περιμενει με μεγαλυτερη χαρα??ενα αγορακι στις φωτο ειναι ανηψιος σου????ειστε ιδιοι και το δικο σου δεν ξερω αν θα σου μοιαζει τοσο πολυ!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μηπως σου εχει αδυναμια????επισσης επειδη εχεις περασει πολλα ισως αυτο το περιμενει με μεγαλυτερη χαρα??ενα αγορακι στις φωτο ειναι ανηψιος σου????ειστε ιδιοι και το δικο σου δεν ξερω αν θα σου μοιαζει τοσο πολυ!!!

Δέν είναι θεμα αδυναμίας είναι αυτό που λές έχω περάσει πολλά και τα αδέρφια μου το περιμένουν πώς και πώς....Στις φωτό μού έχω τα ανίψια μου όλα εκτός από του αδερφού μου που δέν αφήνει φωτό στο internet!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Νομίζω αυτή θα μπορούσε να είναι κόρη μου!!!Αλλά είναι ανιψιά και βαφτηστίρα!!!

Αυτή είναι η μεγάλη 19 χρονών!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

167643_495937297509_6825236_n.jpg Νομίζω αυτή θα μπορούσε να είναι κόρη μου!!!Αλλά είναι ανιψιά και βαφτηστίρα!!!

Λιλιτάκι αυτή στη φωτο είσαι εσύ φαντάζομαι! Όντως μοιάζεται πολύ! Τώρα κατάλαβα γιατί τα κορίτσια έλεγαν ότι έχεις πολύ ωραία μάτια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λιλιτάκι αυτή στη φωτο είσαι εσύ φαντάζομαι! Όντως μοιάζεται πολύ! Τώρα κατάλαβα γιατί τα κορίτσια έλεγαν ότι έχεις πολύ ωραία μάτια!

Ναι εγώ είμαι αλλά με βαμένα σκούρα τα μαλλιά.....τώρα είναι ξανθά!!!(Που είναι και το φυσικό μου!!!)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...