Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ευχαριστώ Μαριούλα!

Ναι χαλαρά το πήρα γιατί συνήθισα και έχω μέσα μου μια αισιοδοξια ότι θα γίνει κάτι σύντομα... Ας είναι και και σε 3 μήνες και σε 4, αρκεί να έρθει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα μου το μωράκι σου είναι σίγουρα ευτυχισμένο γιατί είναι αγγελάκι και σίγουρα χαίρεται για το αδελφάκι του που θα είναι σε λίγο στην αγκαλιά σας και θέλει να σας βλέπει κι εσάς χαρούμενους αλλιώς θα στενοχωριέται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρία Μαράκι δεν πειράζει εύχομαι να σου έρθει σύντομα η περίοδος και να κάνεις αυγουλάκια αυτό το μήνα και σύντομα να δεις μια πολύ αυξημένη χοριακή.

Καλά μόνο εδώ (Θεσσαλονίκη) χάλασε ο καιρός;:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια αρνητική η χοριακή, όπως ήταν αναμενόμενο.... Συνηθισμένα τα βουνά... Το συνήθισα τώρα! ;)

Ξεκίνησα ντουφαστόν για να αδιαθετήσω γιατί θα σκάσει η κοιλιά μου.... :|:|

Αυτά τα νέα, ας ελπίσουμε για καλύτερα αποτελέσματα τους επόμενους μήνες :tongue::tongue:

Μαριούλα, μην στεναχωριέσαι άδικα. Σκέψου ότι θα αλλάξει η ζωή σου σε λίγο καιρό και θα περάσουν όλα αυτά!!!

Θα έρθουν σύντομα τα καλύτερα αποτελέσματα αφου μπήκες στο γουρλίδικο παρεάκι μας!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα με έκανες να κλαίω....

αχ λιλιτακι μου εγω να δεις τον χειμωνα που περασε τι κλαμα εριξα σε καθε βροχη εκλαιγα!!! αφου με ειχαν μαθει κ οποτε εβρεχε με επαιρνε η μανα μου τηλ παντα ομως σε καθε βροχη και με παρηγορουσε μου ελεγε ο αντωνακης μας δεν ειναι στο μνημα εκει ειναι μονο το σωμα του η ψυχουλα του ειναι διπλα στον Χριστουλη εκει δεν κρυωνει ουτε βρεχεται να παρηγοριεμαι για κανενα πενταλεπτο μετα να παλι το κλαμα ο αντρας μου ο καημενος τι τραβηξε! μα ξερετε τι ειναι να βρεχει να βροντα μες την νυχτα εγω να ειμαι στα ζεστα μου διπλα στην σομπα και το μωρο μου σε ενα κρυο μαρμαρινο ταφο? ασε πολυ χαλια δεν νομιζω να χαρω ποτε ξανα οταν βρεχει νομιζω οτι μωρο μου βρεχεται και κρυωνει και ειναι να μην μου κολλησει κατι:cry: αφου εβρεχε μερα ο αντρας μου στην δουλεια κ μολις εβλεπε βροχη αμεσως με επαιρνε τηλ να δει αν ειμαι καλα κ η μανα μ το ιδιο κ η γιαγια μου αλλα εγω μονο στον αντρα μου το σηκωνα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαρία Μαράκι δεν πειράζει εύχομαι να σου έρθει σύντομα η περίοδος και να κάνεις αυγουλάκια αυτό το μήνα και σύντομα να δεις μια πολύ αυξημένη χοριακή.

Καλά μόνο εδώ (Θεσσαλονίκη) χάλασε ο καιρός;:confused:

Ευχαριστώ ρε κορίτσι!!!!!!!! Μακάριιιιιιιιι :D:D:D

Μαριούλα μου το μωράκι σου είναι σίγουρα ευτυχισμένο γιατί είναι αγγελάκι και σίγουρα χαίρεται για το αδελφάκι του που θα είναι σε λίγο στην αγκαλιά σας και θέλει να σας βλέπει κι εσάς χαρούμενους αλλιώς θα στενοχωριέται

θελω να ειναι ευτυχισμενο μαρμιν μου στην ιδεα οτι δεν ειναι χαρουμενο πεθαινω!!!καθε βραδυ προσευχομαι να ειναι καλα και να μην στεναχωριεται που ειναι τα βραδια μακρια απο την μαμα του γιατι λεω δεν μπορει μωρακι ειναι ολα τα μωρακια θελουν την μαμα τους και το δικο μου δεν μπορει να την εχει:cry: ποσο λυπαμαι που ποτε δεν θα μπορεσω να του διξω ποσο το αγαπησα αυτο το μωρακι!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καντυ για τη σως αυτα που ειπες + λεμονι χυμο. ακατεψετα καλα με το κουταλι και θα δεις α πρεπει α προσθεσεις κατι απο αυτα ακομα. δε ειαι καποια ρατσα ειναι μιξ. αμα δεις στο φαισμπουκ σε μια δυο φωτογραφιες εμφαιζεται.

λιλιτακι ηρθε και η σειρα σου α ετοιμαζεις σιγα σιγα.

μαρτζι ευχομαι α γυρισει ο συζυγος με ευχαριστα.

μαριουλα μου επεστρεψες και γεμισα παλι οι σελιδες στο πι και φι.

αχ εδω εβρεχε χθες το βραδυ σας το ειπα??? λατρευα την βροχη μεχρι που πεθανε το μωρακι μου κ απο τοτε δεν θελω να βρεχει στεναχωριεμαι νομιζω οτι βρεχεται το μωρακι μου και κρυωνει:( χθες εβρεχε εδω στην ροδο και εστειλα στον αντρα μου μηνυμα και καναμε την εξης συζητηση¨

-χαρα μου εδω βρεχει πολυ εκει βρεχει?

-οχι ζωη μου καθολου μακαρι να βρεξει κ εδω...

-χαρα μου θες να βρεξει?

-εννοειται μωρο μου ειναι καλο και για τα λαχανα που φυτεψαμε...

-και ο πριγκιπας μας??? :cry::cry::cry:

-αγαπη μου γλυκεια το μωρο μας ειναι πανω απο τα συννεφα και εκει δεν βρεχει ποτε!

εκει ηταν που εκλαιγα μετα για ωρα!!! το καημενο μου το μωρακι δεν θελω να κρυωνει,να βρεχεται ουτε να στεναχωριεται που ειναι μακρια απο την μαμα του θελω να ειναι ευτυχισμενο!

δεν έχω λόγια...έχω βαλαντώσει στο κλάμα..

αχ λιλιτακι μου εγω να δεις τον χειμωνα που περασε τι κλαμα εριξα σε καθε βροχη εκλαιγα!!! αφου με ειχαν μαθει κ οποτε εβρεχε με επαιρνε η μανα μου τηλ παντα ομως σε καθε βροχη και με παρηγορουσε μου ελεγε ο αντωνακης μας δεν ειναι στο μνημα εκει ειναι μονο το σωμα του η ψυχουλα του ειναι διπλα στον Χριστουλη εκει δεν κρυωνει ουτε βρεχεται να παρηγοριεμαι για κανενα πενταλεπτο μετα να παλι το κλαμα ο αντρας μου ο καημενος τι τραβηξε! μα ξερετε τι ειναι να βρεχει να βροντα μες την νυχτα εγω να ειμαι στα ζεστα μου διπλα στην σομπα και το μωρο μου σε ενα κρυο μαρμαρινο ταφο? ασε πολυ χαλια δεν νομιζω να χαρω ποτε ξανα οταν βρεχει νομιζω οτι μωρο μου βρεχεται και κρυωνει και ειναι να μην μου κολλησει κατι:cry: αφου εβρεχε μερα ο αντρας μου στην δουλεια κ μολις εβλεπε βροχη αμεσως με επαιρνε τηλ να δει αν ειμαι καλα κ η μανα μ το ιδιο κ η γιαγια μου αλλα εγω μονο στον αντρα μου το σηκωνα

Μικρούλα Μαριούλα μου έχει δίκιο η μαμά σου μόνο το σώμα του είναι εκεί και δε νιώθει τίποτα απολύτως η ψυχή μας μόνο έχει αξία και η δικιά του είναι σε ένα πολύ πολύ όμορφο μέρος. Είμαι σίγουρη ότι αν μπορούσες να το ρωτήσεις που θέλει να είναι εκεί που είναι τώρα ή στη μανούλα του όσο και αν σε αγαπάει θα διάλεγε το Χριστούλη γιατί δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος αυτό να σκέφτεσαι ότι είναι χαρούμενο δίπλα στο Χριστό και στους Αγγέλους μαζί με τους οποίους πετάει μέσα στον Παράδεισο και κοντά σας και όχι στο μαρμάρινο τάφο που νομίζεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

βρηκα ενα εροχυτη μεχρι πανω γεματο με απλυτα και το πλυτηριο πιατω φουλ,ας εβαζε τουλαχιστον α κανει πλυση. σουζουκακια με ρυζι εκανε,λερωσε 3 τσουκαλια και 2 τηγανια. ολα τα ταπερ ητα εκτος τουλαπιου. το ντουλπι με το ρυζι ηταν ανω κατω. στη σκαλα υπηρχαν πατου στιματα,στο προχειρο καθιστικο ψιχουλα παντου. στο ενα μπαιο εας ιπτηρας χαλια δε ξερω πως εγιναν αλλα ακομα δε εχω συμαζευτει και αυριο εχω παλι δουλεια και το απογευμα ισπανικα και το ατρα αρρωστο,φρικη μου ερχεται...

καντυ για τη σως αυτα που ειπες + λεμονι χυμο. ακατεψετα καλα με το κουταλι και θα δεις α πρεπει α προσθεσεις κατι απο αυτα ακομα. δε ειαι καποια ρατσα ειναι μιξ. αμα δεις στο φαισμπουκ σε μια δυο φωτογραφιες εμφαιζεται.

κανω οτι μπορω χαρα μου για να μενει ζωντανη η παρεα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

δεν έχω λόγια...έχω βαλαντώσει στο κλάμα..

και εγω τωρα ειμαι καλυτερα τους πρωτους μηνες εκλαιγα ασταματητα τωρα κλαιω καθε μερα απο λιγο αλλα εχει φορες που ειναι δραμα η κατασταση ποτε δεν ξεπερνιεται κατι τετοιο τελικα...εξαρταται και απο το παιρνει η καθε μια εγω ας πουμε το πηρα πολυ χαλια!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ναι είδες τελικά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός έφτασε η σειρά μου :D:D:D Να μου τα φέρουν όμως λίγο γρήγορα γιατι μου αργουν....και με πιάνουν τα νευράκια μου....:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μικρούλα Μαριούλα μου έχει δίκιο η μαμά σου μόνο το σώμα του είναι εκεί και δε νιώθει τίποτα απολύτως η ψυχή μας μόνο έχει αξία και η δικιά του είναι σε ένα πολύ πολύ όμορφο μέρος. Είμαι σίγουρη ότι αν μπορούσες να το ρωτήσεις που θέλει να είναι εκεί που είναι τώρα ή στη μανούλα του όσο και αν σε αγαπάει θα διάλεγε το Χριστούλη γιατί δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος αυτό να σκέφτεσαι ότι είναι χαρούμενο δίπλα στο Χριστό και στους Αγγέλους μαζί με τους οποίους πετάει μέσα στον Παράδεισο και κοντά σας και όχι στο μαρμάρινο τάφο που νομίζεις.

το ξερω χαρα μου και ο πνευματικος μου το ιδιο μου ειπε μια μερα που εκλαιγα μπροστα του μου ειπε ο αντωνακης να ξερεις πως ειναι το πιο τυχερο και το πιο ευτυχισμενο απ'ολα τα παιδια που θα κανεις μαρια! εχει δικιο αλλα παρηγοριεμαι εγω?δεν παρηγοριεμαι!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...