Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω καθομαι στην καρεκλα και βαζω το δεξι ποδι πανω στο αριστερο και βαζω την καλτσα και το ιδιο με το αντιθετο ποδι...καταλαβες τι εννοω? αλλα για να σκυψω χαρα μου και να βαλω τις καλτσες με τετοια κοιλια δεν παιζει!

Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και με το δεξί τα ψιλοκαταφέρνω με το αριστερό δυνοπαθώ :( Εσείς Λιλιτάκι τόση ζέστη έχετε ακόμη και δε χρειάστηκε να βάλεις κάλτσες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από το αυτονόητο καιρό είχαμε να δούμε τόσες αναρτήσεις μαζεμένες από τη Μαριούλα:tongue:

:P:pε τωρα θα βλεπετε!;) σας ειπα οτι με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου????????????????????????????????????

δεν αντεχω αλλο χωρις τον αντρα μου!!!!!!!!!!

θελω να ερθει ο αντρας μου και να φυγει η αδερφη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

επεισης θελω να γεννησω τωρα....ζηταω πολλα????:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

:P:pε τωρα θα βλεπετε!;) σας ειπα οτι με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου????????????????????????????????????

δεν αντεχω αλλο χωρις τον αντρα μου!!!!!!!!!!

θελω να ερθει ο αντρας μου και να φυγει η αδερφη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

επεισης θελω να γεννησω τωρα....ζηταω πολλα????:cool:

Μπααα ψιλολόγια:P Μην τα σκέφτεσαι αυτά αλλά να σκέφτεσαι ότι σε πολυ λίγες μέρες θα γίνουν και αυτά και θα έχετε αγκαλιά τον πρίγκιπα σας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ουτε εγω εχω φορεσει καλτσες!!!!!εδω οι παραλιες ειναι γεματες για καλτσες ειμαστε????

τα νυχια μου δεν μπορω πλεον να τα κανω πιεζομαι παρα πολυ και νιωθω οτι θα μπου βγει το στομαχι απο το στομα τον περασμενο μηνα πηγα σε μια κοπελα και μου τα εφτιαξε λογικα το ιδιο θα κανω παλι;)

πηρα τηλ για τ αποτελεσματα του pappA και φυσικα δεν μου τα λενε να παω λεει να τα παρω και να τα παω στον γιατρο μου εγω στα Γιαννενα θα ξαναπαω τελος του μηνα τι να κανω:rolleyes:πηρα τον γιατρο και μου ειπε να τον παρω αυριο στις 10 να του το θυμησω να τα παρει αυτος εξαλλου διπλα του ειναι το γραφειο με τις απαντησεις:cool:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι σου εκανε η αδερφη σου???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγω και για τα νυχια κανω τα ιδια οπως και με τις καλτσες:tongue:

Για κόψιμο ναί αλλά για βάψιμο δέν βολεύει....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και με το δεξί τα ψιλοκαταφέρνω με το αριστερό δυνοπαθώ :( Εσείς Λιλιτάκι τόση ζέστη έχετε ακόμη και δε χρειάστηκε να βάλεις κάλτσες

Από ζέστη άλλο τίποτα άν είχα παραλία κοντά εκεί θα ήμουν όλη μέρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ εδω εβρεχε χθες το βραδυ σας το ειπα??? λατρευα την βροχη μεχρι που πεθανε το μωρακι μου κ απο τοτε δεν θελω να βρεχει στεναχωριεμαι νομιζω οτι βρεχεται το μωρακι μου και κρυωνει:( χθες εβρεχε εδω στην ροδο και εστειλα στον αντρα μου μηνυμα και καναμε την εξης συζητηση¨

-χαρα μου εδω βρεχει πολυ εκει βρεχει?

-οχι ζωη μου καθολου μακαρι να βρεξει κ εδω...

-χαρα μου θες να βρεξει?

-εννοειται μωρο μου ειναι καλο και για τα λαχανα που φυτεψαμε...

-και ο πριγκιπας μας??? :cry::cry::cry:

-αγαπη μου γλυκεια το μωρο μας ειναι πανω απο τα συννεφα και εκει δεν βρεχει ποτε!

εκει ηταν που εκλαιγα μετα για ωρα!!! το καημενο μου το μωρακι δεν θελω να κρυωνει,να βρεχεται ουτε να στεναχωριεται που ειναι μακρια απο την μαμα του θελω να ειναι ευτυχισμενο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια αρνητική η χοριακή, όπως ήταν αναμενόμενο.... Συνηθισμένα τα βουνά... Το συνήθισα τώρα! ;)

Ξεκίνησα ντουφαστόν για να αδιαθετήσω γιατί θα σκάσει η κοιλιά μου.... :|:|

Αυτά τα νέα, ας ελπίσουμε για καλύτερα αποτελέσματα τους επόμενους μήνες :tongue::tongue:

Μαριούλα, μην στεναχωριέσαι άδικα. Σκέψου ότι θα αλλάξει η ζωή σου σε λίγο καιρό και θα περάσουν όλα αυτά!!!

ουτε εγω εχω φορεσει καλτσες!!!!!εδω οι παραλιες ειναι γεματες για καλτσες ειμαστε????

τα νυχια μου δεν μπορω πλεον να τα κανω πιεζομαι παρα πολυ και νιωθω οτι θα μπου βγει το στομαχι απο το στομα τον περασμενο μηνα πηγα σε μια κοπελα και μου τα εφτιαξε λογικα το ιδιο θα κανω παλι;)

πηρα τηλ για τ αποτελεσματα του pappA και φυσικα δεν μου τα λενε να παω λεει να τα παρω και να τα παω στον γιατρο μου εγω στα Γιαννενα θα ξαναπαω τελος του μηνα τι να κανω:rolleyes:πηρα τον γιατρο και μου ειπε να τον παρω αυριο στις 10 να του το θυμησω να τα παρει αυτος εξαλλου διπλα του ειναι το γραφειο με τις απαντησεις:cool:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι σου εκανε η αδερφη σου???

με αφηνει μονη μου και βαριεμαι πιο πολυ χαρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Από ζέστη άλλο τίποτα άν είχα παραλία κοντά εκεί θα ήμουν όλη μέρα!!!

καλε ναι και εδω ζεστη κανει απλα εγω μερικες φορες φοραω και το καλοκαιρι αθλητικα παπουτσια

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια αρνητική η χοριακή, όπως ήταν αναμενόμενο.... Συνηθισμένα τα βουνά... Το συνήθισα τώρα! ;)

Ξεκίνησα ντουφαστόν για να αδιαθετήσω γιατί θα σκάσει η κοιλιά μου.... :|:|

Αυτά τα νέα, ας ελπίσουμε για καλύτερα αποτελέσματα τους επόμενους μήνες :tongue::tongue:

Μαριούλα, μην στεναχωριέσαι άδικα. Σκέψου ότι θα αλλάξει η ζωή σου σε λίγο καιρό και θα περάσουν όλα αυτά!!!

μαρακι χαιρομαι που το πηρες ψυχραιμα! προχωραμε δυναμικα και ολα θα γινουν!ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ εδω εβρεχε χθες το βραδυ σας το ειπα??? λατρευα την βροχη μεχρι που πεθανε το μωρακι μου κ απο τοτε δεν θελω να βρεχει στεναχωριεμαι νομιζω οτι βρεχεται το μωρακι μου και κρυωνει:( χθες εβρεχε εδω στην ροδο και εστειλα στον αντρα μου μηνυμα και καναμε την εξης συζητηση¨

-χαρα μου θες να βρεξει?

-αγαπη μου γλυκεια το μωρο μας ειναι πανω απο τα συννεφα και εκει δεν βρεχει ποτε!

εκει ηταν που εκλαιγα μετα για ωρα!!! το καημενο μου το μωρακι δεν θελω να κρυωνει,να βρεχεται ουτε να στεναχωριεται που ειναι μακρια απο την μαμα του θελω να ειναι ευτυχισμενο!

Μαριούλα με έκανες να κλαίω....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

-χαρα μου θες να βρεξει?

Συγκινήθηκα τώρα... και ανατρίχιασα...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...