Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δέν σας είπα το σημαντικότερο σήμερα έρχοντε τα έπιπλά του μωρού μου :P :p :P :p

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! με το καλο να ερθουν και με το καλο να ερθει και το μωρακι σου να τα χρησιμοποιησει οοοοοοολα :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έκανα την περασμένη εβδομάδα εξετάσεις γενική αίματος,ζάκχαρο,αιματοκρίτη,φεριτίνη,ασβέστιο,σίδηρο και γενική ούρων και το χαρτί έλεγε συμμετοχή 4,5? έ τόσα πλήρωσα....

κ εγω λιλιτακι μου για τις εξετασεις αυτες που γραφεις πληρωνω 5 ευρω...οι αλλες ειναι που κοστιζουν αντι-χα(30 ευρω) θυρωειδη (20 ευρω)

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγώ από ότι έχω καταλάβει αλλάζω εβδομάδα κάθε Πέμπτη αν τα λέω σωστά....πήγα στον γιατρό την ημέρα που έμπαινα στην 6η εβδομάδα και δεν ακούσαμε .....παρ'όλα αυτά ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά και να μην έχω κανένα άγχος....τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

ολα καλα θα πανε γλυκια μου μην αγχωνεσαι 7-8 ακουγεται συνηθως η καρδουλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Περιμένω πώς και πώς να έρθουν να τα καθαρίσω με προδέρμ και να αρχίσω να πλένω και να σιδερώνω τα ρουχαλάκια του :P:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D

σε καταλαβαινω απολυτα και εγω θυμασαι ποσο πολυ βιαζομουν να ξεκινησω να φτιαχνω την βαλιτσα για το μαιευτηριο? ηρθε η σειρα σου τωρα!!!εγω καθομουν και τα χαζευα που ηταν απλωμενα στο μπαλκονι και τρελαινομουν!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μπράβο Λιλιτάκι τέλεια!

Μάρτζι κι εγώ το πάθε αυτό αλλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά κανά δυο ευρώ όταν πήγαινα στη euromedika. Τώρα που πάω σε ένα μικροβιολογικό γειτονιάς μου παίρνει ότι γράφει το χαρτί νομίζω και η ευρωδιάγνωση το ίδιο. Άλλη φορά αν έχετε πολλά μικροβιολογικά ρώτα σε όλα και πάνε σε όποιο σου πει την καλύτερη τιμή. Εύχομαι να περάσει γρήγορα η ιωσούλα και να μη χρειαστείς τίποτα άλλο. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αντιβιώσεις που επιτρέπονται απλά κάνε υπομονή μέχρι αύριο που θα πας στο γυναικολόγο σου και ρώτησε τον οπωσδήποτε ααααα και να ελέγχεις μη σου ανέβει η θερμοκρασία γιατί τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις αντιπυρετικό.

Μαριούλα ανανεώθηκε το ίντερνετ ή με το στικάκι μπαίνει ακόμα;

Μαρία-Μαράκι καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα της χοριακής.

dstelitsa υπολόγισε την εγκυμοσύνη σου από εδώ http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html

και πες μας

χαρα μ ανανεωθηκε το ιντερνετ στο στικακι μου τωρα θα τα λεμε πιο συχνα:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε???

χαθηκα λιγακι γιατι ειχα διαφορα ''οικογενειακα'' θεματακια!

εσεις ειστε ολες καλα?

μεγαλωνουν οι κοιλιτσες σας??

ουφφφφφφφφφφ αν μεγαλωνουν λεει??????????? μεγαλη μεγαλη εχει γινει η κοιλιτσα μου!:P:p:pεσυ τι κανεις εισαι καλα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

ουφφφφφφφφφφ αν μεγαλωνουν λεει??????????? μεγαλη μεγαλη εχει γινει η κοιλιτσα μου!:P:p:pεσυ τι κανεις εισαι καλα?

Και η δική μου:P αλήθεια Μαριούλα με τις κάλτσες τα καταφέρνεις; εγώ δυσκολεύομαι πολύ να τις βάλω:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εχθες δεν ειωθα και το μωρο μου,σημερα ομιζω κατι νιωθω,εχω μπερδευτει. σας εχει συμβει εσς αυτο; μια κοπελα μου ειπε οτι το ειχε παθει και κεινη στο 6ο μηνα.

εσεις ελπιζω α ειστε ολες καλα,φιλακια στις κοιλιτσες...

ξαπλωσε χαρα μου και χαιδευε την κοιλιτσα σου χαλαρωσε φαε και λιγο σοκολατιτσα και θα νιωσεις το μπεμπακι σου.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Και η δική μου:P αλήθεια Μαριούλα με τις κάλτσες τα καταφέρνεις; εγώ δυσκολεύομαι πολύ να τις βάλω:oops:

Εγώ ακόμα δεν έχω βάλει κάλτσες αλλά για να βάψω τα νύχια μου και να τα κόψω βασανίζομαι.....:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εγω καθομαι στην καρεκλα και βαζω το δεξι ποδι πανω στο αριστερο και βαζω την καλτσα και το ιδιο με το αντιθετο ποδι...καταλαβες τι εννοω? αλλα για να σκυψω χαρα μου και να βαλω τις καλτσες με τετοια κοιλια δεν παιζει!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...