Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχεις ακριβώς δύο εβδομάδες διαφορά από τη Μάρτζι!

ναι το ξέρω!!είναι πολύ ωραίο όλο αυτό κορίτσια....να ρωτήσω?που μένετε?εγώ εδώ και 2 μήνες περίπου μετακόμισα στο Πολύκαστρο...πριν έμενα Κιλκίς και πιο μπροστά Θεσ/νικη...

ναι το ξέρω!!είναι πολύ ωραίο όλο αυτό κορίτσια....να ρωτήσω?που μένετε?εγώ εδώ και 2 μήνες περίπου μετακόμισα στο Πολύκαστρο...πριν έμενα Κιλκίς και πιο μπροστά Θεσ/νικη...

Θεσσαλονίκη κι εγώ. Αν κάνουμε ξανά συνάντηση ή μάλλον στην επόμενη συνάντηση που θα κάνουμε οι Σαλονικιές και τριγύρω ίσως μπορέσεις να έρθεις. Ο γιατρός σου πού είναι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

margi συμφωνω με το lilitaki οσο λεει το χαρτι συμμετοχη πρεπει να πληρωσεις.και εγω που εκανα πριν λιγες μερες ορμονικο ελεγχο πληρωσα ακριβως οτι ελεγε στη συμμετοχη

Θεσσαλονίκη κι εγώ. Αν κάνουμε ξανά συνάντηση ή μάλλον στην επόμενη συνάντηση που θα κάνουμε οι Σαλονικιές και τριγύρω ίσως μπορέσεις να έρθεις. Ο γιατρός σου πού είναι;

ο γιατρός είναι Θεσ/νικη.Ερχομαι συχνά έτσι κ αλλιώς για να βλέπω μαμά κουμπάρες φίλες κλπ...οπότε αν κανονιστεί κάποια συνάντηση φυσικά κ θα έρθω!!!

ο γιατρός είναι Θεσ/νικη.Ερχομαι συχνά έτσι κ αλλιώς για να βλέπω μαμά κουμπάρες φίλες κλπ...οπότε αν κανονιστεί κάποια συνάντηση φυσικά κ θα έρθω!!!

συγχαρητηρια και απο μενα!!!ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να παρεις γρηγορα το μωρακι σου αγκαλιτσα :D

συγχαρητηρια και απο μενα!!!ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να παρεις γρηγορα το μωρακι σου αγκαλιτσα :D

Ευχαριστώ πολύ maria.Εύχομαι και σε εσένα ότι ποθείς και σύντομα να μας έχεις ευχάριστα νέα!!! ;)

Ευχαριστώ πολύ maria.Εύχομαι και σε εσένα ότι ποθείς και σύντομα να μας έχεις ευχάριστα νέα!!! ;)

σε ευχαριστω!!!ελπιζω και εγω συντομα να βαλω ενα τικερακι σαν το δικο σας :D :D

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες,αι χαθηκα γιατι απο τη κυριακη εχω αρρωστο το ατρουλι με αμυγδαλες,χθες δουλευα και ειπε η πεθερα α ερθει α εχει το γιο της. επειδη το ξερα εκατσα τα συμαζεψα ολα κουζια καθιστικο μπαιο οπου θα καθοτουσα δηλαδη και περιμεα πως και πως α γυρισω α μη εχω δουλειες και α ξαπλαρω στο κααπε α ευχαριστηθω το ατρουλι μου,ε τι α σας πω; οτι μπηκα μεσα στο σπιτι και ητα σα α εχει πεσει βομβα; δε ηξερα απο που α αρχισω. και μεσα σε ολα ειχα βγαλει και κιμα α καω σουζουκακια με ρυζι την κυριακη το απογευμα και μου λεει η πεθερα αστα ξεκουρασου και θα στα καω εγω,ερχομαι που λετε και αφου τρωω τη πικρα με το σπιτι λεω ας φαμε και το φαι ητα λυσσα,δε κατεβαινε μπουκια,και να εχω το αντρα μου να πρεπει να παρει ατιβιωση και με περιμενε α φαμε για να τη ν παρει,αντε κατσε μαγειρευε. αφηστε δραμα η κατασταση....

σημερα πηγα πρωι πρωι για εξετασεις,εμας εδω καεα μικροβιολογικο δε ειαι συμβεβλημεο με εοπυ,και δε εχουμε εα και δυο εχουμε καιμια 20αρια, εγω τα καω με τη ασφαλεια μου την προσωπικη. τωρα που εχω περασει το οριο εχω εκπτωση 50% και μαζι με τη εξεταση του αντιχα διω περιπου 35 ευρο ολα μαζι.

το ευχαριστο ειαι οτι γεησε η σκυλιτσα μου,6 παρακαλω,δε ξερω τωρα τι θα τα κανω,οχι σε ποιον θα τα δωσω αλλα που ειαι κικρουλα α θα μπορει α τα θρεψει ή θα πρεπει α πιασω εγω με το μπιμπερο.

εχθες δεν ειωθα και το μωρο μου,σημερα ομιζω κατι νιωθω,εχω μπερδευτει. σας εχει συμβει εσς αυτο; μια κοπελα μου ειπε οτι το ειχε παθει και κεινη στο 6ο μηνα.

εσεις ελπιζω α ειστε ολες καλα,φιλακια στις κοιλιτσες...

καλημερα σε ολες,αι χαθηκα γιατι απο τη κυριακη εχω αρρωστο το ατρουλι με αμυγδαλες,χθες δουλευα και ειπε η πεθερα α ερθει α εχει το γιο της. επειδη το ξερα εκατσα τα συμαζεψα ολα κουζια καθιστικο μπαιο οπου θα καθοτουσα δηλαδη και περιμεα πως και πως α γυρισω α μη εχω δουλειες και α ξαπλαρω στο κααπε α ευχαριστηθω το ατρουλι μου,ε τι α σας πω; οτι μπηκα μεσα στο σπιτι και ητα σα α εχει πεσει βομβα; δε ηξερα απο που α αρχισω. και μεσα σε ολα ειχα βγαλει και κιμα α καω σουζουκακια με ρυζι την κυριακη το απογευμα και μου λεει η πεθερα αστα ξεκουρασου και θα στα καω εγω,ερχομαι που λετε και αφου τρωω τη πικρα με το σπιτι λεω ας φαμε και το φαι ητα λυσσα,δε κατεβαινε μπουκια,και να εχω το αντρα μου να πρεπει να παρει ατιβιωση και με περιμενε α φαμε για να τη ν παρει,αντε κατσε μαγειρευε. αφηστε δραμα η κατασταση....

σημερα πηγα πρωι πρωι για εξετασεις,εμας εδω καεα μικροβιολογικο δε ειαι συμβεβλημεο με εοπυ,και δε εχουμε εα και δυο εχουμε καιμια 20αρια, εγω τα καω με τη ασφαλεια μου την προσωπικη. τωρα που εχω περασει το οριο εχω εκπτωση 50% και μαζι με τη εξεταση του αντιχα διω περιπου 35 ευρο ολα μαζι.

το ευχαριστο ειαι οτι γεησε η σκυλιτσα μου,6 παρακαλω,δε ξερω τωρα τι θα τα κανω,οχι σε ποιον θα τα δωσω αλλα που ειαι κικρουλα α θα μπορει α τα θρεψει ή θα πρεπει α πιασω εγω με το μπιμπερο.

περαστικα στον αντρουλη και να σας ζησουν τα μωρακια!!!!!τι ρατσα ειναι???

για την πεθερα ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!!!!!

σε σκεφτομαι απο προχθες σημερα θα κανω ψαρι θα βρασω και μπροκολο και λεω να φτιαξω την σως με το γιαουρτι......μου ειχες πει γιαουρτι σκορδο αλατι πιπερι και λαδι?????ειναι και κατι αλλο που ξεχναω??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αγγελικάκι καλώς ήρθες επιτέλους. Δηλαδή για να καταλάβω εσύ καθάρισες το σπίτι και έφυγες και πώς έγινε χάλια μετά; Η πεθερά αντί να συγυρίσει ότι άφησες το λέρωσε και από πάνω;

Εγώ άργησα πολύ να το νιώθω το μωρό και μάλιστα εκεί που έλεγα είναι το μωράκι μου μετά τίποτα πιστεύω πως είναι φυσιολογικό αλλα εάν σε ανησυχεί τηλ στο γιατρό σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σήμερα, αλλάζω μήνα και πονάει λίγο η κοιλίτσα μου. Σας συνέβαινε εσάς αυτό στην αρχή της εγκυμοσύνης;;;

Ο άντρας μου πήγε να ρωτήσει για μια δουλεια. Μακάρι να τον έπαιρναν. Είναι λίγο μακριά από το σπίτι μας όμως. Γύρω στα 20 χιλ απόσταση. 40 καθημερινά καταλαβαίνετε πόσα θα δίνει για βενζίνη. Αχ, ας γίνει κάτι καλό, να πιάσει μια δουλίτσα να ησυχάσει λίγο!

μαργκι μ μακαρι να παρουν τον αντρα σου στηνδουλεια να ηρεμησετε κ εσεις λιγο!!! εγω χαρα μ μεχρι κ τωρα καθε φορα που αλλαζα μηνα ενιωθα τα κλασικα μουδιασματα της περιοδου λες οπου να 'ναι θα αδιαθετησω...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...