Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ έκανα την περασμένη εβδομάδα εξετάσεις γενική αίματος,ζάκχαρο,αιματοκρίτη,φεριτίνη,ασβέστιο,σίδηρο και γενική ούρων και το χαρτί έλεγε συμμετοχή 4,5? έ τόσα πλήρωσα....
Δεν ξέρω τι να πω! Μάλλον οι Γιαννιώτες έκαναν συμφωνία μεταξύ τους να μας τα πάρουν:(:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, ρε κορίτσια, τι γίνεται με τις εξετάσεις; Πώς στο καλό τα καταφέρνουν και μας κάνουν να πληρώνουμε παραπάνω; Λοιπόν, μου έγραψε ο γιατρός ένα κάρο εξετάσεις ( οι οποίες βγήκαν καλές, παρεμπιπτόντως!), παίρνω το χαρτί, πάω στην μικροβιολόγο. Εγραφε εντωμεταξύ πως η συμμετοχή μου είναι 15 ευρώ! Μου είπε αυτή "δεν θα πληρώσεις τόσα, θα είναι παραπάνω, θα σου εξηγήσω πως βγαίνουν.....". Λέω ΄"πόσο παραπάνω; " "Οχι πολύ, μου απαντά. Τελικά χθες την παίρνω για να μάθω τα αποτελέσματα, την ρωτάω πόσο θα πληρώνω και είναι 30 ευρώ! Πώς ανέβηκε στο διπλάσιο; Και γιατί το χαρτί έγραφε 15 ευρώ; Θα την ρωτήσω αύριο να μου εξηγήσει τι και πώς γιατί θα τρελαθούμε μού φαίνεται.

Κάντυ, να σε ρωτήσω. Πόσα πληρώνεις στο Ζηκ κάθε φορά που σε βλέπει; Την αυχενική ποιος στην έκανε και πόσα πλήρωσες (αν πλήρωσες);:P

μαργκι μου χαιρομαι που οι εξετασεις σου ειναι τελειες! οσο για τα χρηματα ασε μην το ψαχνεις χαλια σου λεω....

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγώ από ότι έχω καταλάβει αλλάζω εβδομάδα κάθε Πέμπτη αν τα λέω σωστά....πήγα στον γιατρό την ημέρα που έμπαινα στην 6η εβδομάδα και δεν ακούσαμε .....παρ'όλα αυτά ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά και να μην έχω κανένα άγχος....τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

Πότε έχεις ξανά ραντεβού με το γιατρό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μπράβο Λιλιτάκι τέλεια!

Μάρτζι κι εγώ το πάθε αυτό αλλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά κανά δυο ευρώ όταν πήγαινα στη euromedika. Τώρα που πάω σε ένα μικροβιολογικό γειτονιάς μου παίρνει ότι γράφει το χαρτί νομίζω και η ευρωδιάγνωση το ίδιο. Άλλη φορά αν έχετε πολλά μικροβιολογικά ρώτα σε όλα και πάνε σε όποιο σου πει την καλύτερη τιμή. Εύχομαι να περάσει γρήγορα η ιωσούλα και να μη χρειαστείς τίποτα άλλο. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αντιβιώσεις που επιτρέπονται απλά κάνε υπομονή μέχρι αύριο που θα πας στο γυναικολόγο σου και ρώτησε τον οπωσδήποτε ααααα και να ελέγχεις μη σου ανέβει η θερμοκρασία γιατί τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις αντιπυρετικό.

Μαριούλα ανανεώθηκε το ίντερνετ ή με το στικάκι μπαίνει ακόμα;

Μαρία-Μαράκι καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα της χοριακής.

dstelitsa υπολόγισε την εγκυμοσύνη σου από εδώ http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html

και πες μας

αχ σ'ευχαριστώ πολύ λέει η εβδομάδα σας σήμερα 6,7 και αλλαγή μήνα κάθε 30...στο τικεράκι μου όμως τα βγάζει λίγο διαφορετικά .....anyway

Σας ζάλισα..:D

Διαφημίσεις

Πότε έχεις ξανά ραντεβού με το γιατρό;

5 Νοεμβρίου και μου έκανε εντύπωση να πω την αλήθεια..αν και τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι με τα μάτια

ρε κορίτσια προσπαθώ να βάλω το τικεράκι αλλά μάλλον κάπου κάνω λάθος και δεν το εμφανίζει....

Πού είσαι ΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑ με τις οδηγίες σου;:P

Εγώ έκανα λάθος στην αντιγραφή επικόλληση δοκίμαστε έναν έναν τους συνδέσμους που σου δίνει με αντιγραφή και επικόλληση μέσα στο άσπρο κουτί που έχει και μετά πάτα προεπισκόπηση υπογραφής εάν βγει οκ θα πατήσεις αποθήκευση υπογραφής. Περιμένουμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πού είσαι ΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑ με τις οδηγίες σου;:P

Εγώ έκανα λάθος στην αντιγραφή επικόλληση δοκίμαστε έναν έναν τους συνδέσμους που σου δίνει με αντιγραφή και επικόλληση μέσα στο άσπρο κουτί που έχει και μετά πάτα προεπισκόπηση υπογραφής εάν βγει οκ θα πατήσεις αποθήκευση υπογραφής. Περιμένουμε

τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά τίποτα....πάντως βλέπω ότι μου έχει απενεργοποιημένο το html παίζει να φταίει αυτό???

τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά τίποτα....πάντως βλέπω ότι μου έχει απενεργοποιημένο το html παίζει να φταίει αυτό???

όχι κι εμένα μου τον έχει απενεργοποιημένο και πίστευα ότι φταίει αυτό. Την επικόλληση την κάνεις μέσα στο μεγάλο άσπρο τετράγωνο που έχει; σαν αυτό που γράφουμε τώρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!αποψε σηκωθηκα 8 φορες για κ@τουρημα ετσι και με παει ετσι απο δω και περα χαθηκα:evil:

ΜΑΡΤΖΙ αν σου εξηγησω γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα θα σου ανεβει η πιεση:shock:ξεκιναω για να μην σε κοροιδευουν...........

χαλαρωσε γιατι ειμαι σιγουρη πως θα εξοργιστεις:evil:

οι τιμες που βγαζει ο εοππυ ειναι βαση το τιμολογιο του δημοσιου το καθε μικροβιολογικο ομως κοπαναει οσο θελει την τιμη σε καθε εξεταση για παραδειγμα εγω εκανα εδω 2 χοριακες χωρις να τις γραψω στο βιβλιαριο το ενα μικροβιολογικο μου την χρεωσε 15 και το αλλο 20 οταν χρειαστηκε να την ξανακανω και στο χωριο μου πηρα εκει την μικροβιολογο και την ρωτησα γιατι ξερω οτι κλεβει...και μου ειπε 45 και φυσικα πηγα σε ενα αλλο που μου πηρε 25 σκεψου τωρα αν εγω ειχα συνταγη του εοππυ στο καθε μικροβιολογικο θα πληρωνα και διαφορετικη συμετοχη αφου ο καθενας τιμολογει οσο θελει!!!!γι αυτο την επομενη φορα που θα ειναι να κανεις εξετασεις θα ρωτησεις κοστολογητε αναλογα με το τιμολογιο του εοππυ??????αν σου πει ναι τοτε θα σου παρει οτι γραφει η συνταγη σου αν σου πει οχι θα σου παρει οτι γουσταρει αυτη!!!!!!

η amoxil επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη αλλα θα πρεπει να συντρεχει σοβαρος λογος για να την παρεις!!!

αν παω απογευμα πληρωνω 50? πρω δεν πληρωνω τιποτα και στην αυχενικη επειδη ειχα κλεισει πρωι ραντεβου δεν πληρωσα απολυτως τιποτα!!!!ουτε για το pappA!!

ευχομαι να τον παρουν τον αντρα σου στη δουλεια!!!κι ο δικος μου 20 χλμ κανει τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!!!!

ΠΕΠΣΙ χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε ο γιατρος!!!!!ποτε εχεις την επιτροπη?????και ποτε ξεκινατε????αντε καλη αρχη και καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!!!!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ τελεια!!!!!!!!!!!!θα ερθουν τα πραγματακια σας σημερα πωπω φανταζομαι την χαρα σας!!!!!!με το καλο να τα τακτοποιησεις και να τα χρησιμοποιησει ο μπεμπακος σου!!!!!!!!!!!

παω να ξαναδιαβασω και επανερχομαι!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

όχι κι εμένα μου τον έχει απενεργοποιημένο και πίστευα ότι φταίει αυτό. Την επικόλληση την κάνεις μέσα στο μεγάλο άσπρο τετράγωνο που έχει; σαν αυτό που γράφουμε τώρα;

στην αρχή το έκανα επικόλληση εκεί που έλεγε enter url ...τώρα το έβαλα στο μεγάλο τετράγωνο και όταν πάτησα προεπισκόπιση μου έβγαλε το κείμενο που έκανα επικόλληση....δεν μπορώ να βγάλω άκρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...