Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Δέν σε κόλησα εγώ πάντως......:tongue::tongue::tongue:Καλημέρα και από εμένα ακόμα χάλια είμαι και εγώ!!! Margi εμένα στο πρώτο τρίμηνο που είχα πάθει τη φαρυγγίτιδα ο παθολόγος πρότεινε αντιβίωση αλλά ο γυναικλόγος δέν με άφησε να πάρω τίποτα το πέρασα με καραμελίτσες χόλς και χλιαρά τσαγοχαμομιλάκια!!!Μαριούλα νόμιζα το είχαμε λύσει το θέμα της νάρκωσης.....ΟΛΙΚΗ είπαμε δεν ρισκάρουμε......Μαράκι να ζήσεται και από εμένα και εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακή σήμερα και να μη χρειαστεί να κάνεις τιποτα άλλο!!!pepsi μου να σας ζήσει το νιόπαντρο ζευγάρι!!!Όλα θα πάνε καλά θα δείς όλα πέρνουν το δρόμο τους σιγά σιγά!!!Καντυ χαλάρωσε λίγο με τις δουλίτσες βρε κοριτσάκι μου εκεί θα είναι δέν φεύγουν....Η luna και το Aggelikaki χάθηκαν.....

χαρα μου περαστικουλια θα περασει που θα παει! το αγγελικακι λογικα θα δουλευει...η λουνα μας ξεχασε για τα καλα:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι, ευχαριστώ για τις ευχές και σε σένα ότι καλύτερο και το μωράκι σου!!! ;)

Μην πάρεις φάρμακα μόνη στου, κατευθείαν τηλ στο γιατρό για να μην παιδεύεσαι άδικα, να το προλάβεις...

Μαριούλα, το πήρες απόφαση για την ολική και νομίζω θα κάνεις το σωστό!

Έδωσα αίμα και στις 12:30, θα είναι έτοιμο το αποτέλεσμα. 25 ευρώ μου είπε, όλα ακριβαίνουν........ Τέλος πάντων :rolleyes:

Ναι, ρε κορίτσια, τι γίνεται με τις εξετάσεις; Πώς στο καλό τα καταφέρνουν και μας κάνουν να πληρώνουμε παραπάνω; Λοιπόν, μου έγραψε ο γιατρός ένα κάρο εξετάσεις ( οι οποίες βγήκαν καλές, παρεμπιπτόντως!), παίρνω το χαρτί, πάω στην μικροβιολόγο. Εγραφε εντωμεταξύ πως η συμμετοχή μου είναι 15 ευρώ! Μου είπε αυτή "δεν θα πληρώσεις τόσα, θα είναι παραπάνω, θα σου εξηγήσω πως βγαίνουν.....". Λέω ΄"πόσο παραπάνω; " "Οχι πολύ, μου απαντά. Τελικά χθες την παίρνω για να μάθω τα αποτελέσματα, την ρωτάω πόσο θα πληρώνω και είναι 30 ευρώ! Πώς ανέβηκε στο διπλάσιο; Και γιατί το χαρτί έγραφε 15 ευρώ; Θα την ρωτήσω αύριο να μου εξηγήσει τι και πώς γιατί θα τρελαθούμε μού φαίνεται.

Κάντυ, να σε ρωτήσω. Πόσα πληρώνεις στο Ζηκ κάθε φορά που σε βλέπει; Την αυχενική ποιος στην έκανε και πόσα πλήρωσες (αν πλήρωσες);:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια :P

πρωϊνή όπως πάντα:tongue: και σήμερα βαρύ το πρόγραμμα. Κατά τις 9 θα φύγω για το ικα να κάνω αίτηση για επίδομα μητρότητας, μετά θα πάω στη μαμά όπου έχει κομμωτήριο (θα έρθει μια φίλη της να σουλουπώσει το κεφάλι μου) μετά φαί και κατευθείαν στο ιπποκράτειο για το 4ο μάθημα. Σπίτι στην καλύτερη κατά τις 7:30 με 8:00:rolleyes: Σήμερα θα μας πουν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Μαριούλα όντως η αιμορραγία είναι ένας από τους τρεις τρόπους που ξεκινάει η αιμορραγία (οι άλλοι δύο είναι το σπάσιμο του πλακούντα και οι ωδίνες) και εννοείται πώς όποτε δεις πολύ αίμα ότι μα ότι ώρα και να είναι θα τηλεφωνήσεις στο γιατρό σου και θα τρέξεις στο νοσοκομείο

dstelitsa πόσο ακριβώς είσαι τώρα; Να βάλεις τικεράκι

καλημέραααααα.....

αν τα μετράω σωστά είμαι 6 εβδομάδων και 5 ημερών...αν και έχω μπερδευτεί

Σήμερα, αλλάζω μήνα και πονάει λίγο η κοιλίτσα μου. Σας συνέβαινε εσάς αυτό στην αρχή της εγκυμοσύνης;;;

Ο άντρας μου πήγε να ρωτήσει για μια δουλεια. Μακάρι να τον έπαιρναν. Είναι λίγο μακριά από το σπίτι μας όμως. Γύρω στα 20 χιλ απόσταση. 40 καθημερινά καταλαβαίνετε πόσα θα δίνει για βενζίνη. Αχ, ας γίνει κάτι καλό, να πιάσει μια δουλίτσα να ησυχάσει λίγο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι, ρε κορίτσια, τι γίνεται με τις εξετάσεις; Πώς στο καλό τα καταφέρνουν και μας κάνουν να πληρώνουμε παραπάνω; Λοιπόν, μου έγραψε ο γιατρός ένα κάρο εξετάσεις ( οι οποίες βγήκαν καλές, παρεμπιπτόντως!), παίρνω το χαρτί, πάω στην μικροβιολόγο. Εγραφε εντωμεταξύ πως η συμμετοχή μου είναι 15 ευρώ! Μου είπε αυτή "δεν θα πληρώσεις τόσα, θα είναι παραπάνω, θα σου εξηγήσω πως βγαίνουν.....". Λέω ΄"πόσο παραπάνω; " "Οχι πολύ, μου απαντά. Τελικά χθες την παίρνω για να μάθω τα αποτελέσματα, την ρωτάω πόσο θα πληρώνω και είναι 30 ευρώ! Πώς ανέβηκε στο διπλάσιο; Και γιατί το χαρτί έγραφε 15 ευρώ; Θα την ρωτήσω αύριο να μου εξηγήσει τι και πώς γιατί θα τρελαθούμε μού φαίνεται.

Κάντυ, να σε ρωτήσω. Πόσα πληρώνεις στο Ζηκ κάθε φορά που σε βλέπει; Την αυχενική ποιος στην έκανε και πόσα πλήρωσες (αν πλήρωσες);:P

Τι κουλό είναι αυτό?????????ΕΟΠΠΥ δεν έχεις???Οσό λέει στο χαρτί τόσο πληρώνεις αυτη είναι η συμμετοχή σου....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημέραααααα.....

αν τα μετράω σωστά είμαι 6 εβδομάδων και 5 ημερών...αν και έχω μπερδευτεί

Εχουμε 2 βδομάδες ακριβώς διαφορά!;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δέν σας είπα το σημαντικότερο σήμερα έρχοντε τα έπιπλά του μωρού μου :P :p :P :p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τι κουλό είναι αυτό?????????ΕΟΠΠΥ δεν έχεις???Οσό λέει στο χαρτί τόσο πληρώνεις αυη είναι η συμμετοχή σου....
Ναι, ρε κορίτσια, ΕΟΠΥΥ έχω και σας λέω τι έγραφε το χαρτί της συνταγής! Και τις προάλλες που είχα κάνει δύο χοριακές σε άλλο μικροβιολογικό αντί για 5 ευρώ που έπρεπε αν πληρώσω μού ζήτησε 15 κι εκείνος και μάλιστα είπε πως για κάθε χοριακή μέσω ΕΟΠΥΥ πληρώνουμε 7 ευρώ.....Σε εκείνον δεν είπα τίποτα γιατί πραγματικά δεν θέλησα να τσακωθώ λόγω του ότι περίμενα αποτελέσματα και ήμουν ήδη αρκετά πιεσμένη. Εκανα την πάπια, του πλήρωσα το ποσό και λέω "σιγά μην σου ξανάρθω!".....Αλλά και σε αυτήν που πήγα τώρα ( που είναι και γνωστή της φίλης μου) πάλι τα ίδια μού λέει. Καλά, θα την ρωτήσω αύριο να μου πει αναλυτικά τι γίνεται. Μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί......μου φαίνεται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δέν σας είπα το σημαντικότερο σήμερα έρχοντε τα έπιπλά του μωρού μου :P :p :P :p
Αχ, τι ωραία! Πω, πω! Ονειρο......Φαντάζομαι την χάρα σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι?καρδούλα πότε ακούσατε?

Στην 6η εβομάδα και 6η ημέρα. Πες στην 7η εβδομάδα για να είσαι μέσα. Εσεις ακούσατε καρδούλα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ έκανα την περασμένη εβδομάδα εξετάσεις γενική αίματος,ζάκχαρο,αιματοκρίτη,φεριτίνη,ασβέστιο,σίδηρο και γενική ούρων και το χαρτί έλεγε συμμετοχή 4,5? έ τόσα πλήρωσα....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Στην 6η εβομάδα και 6η ημέρα. Πες στην 7η εβδομάδα για να είσαι μέσα. Εσεις ακούσατε καρδούλα;

εγώ από ότι έχω καταλάβει αλλάζω εβδομάδα κάθε Πέμπτη αν τα λέω σωστά....πήγα στον γιατρό την ημέρα που έμπαινα στην 6η εβδομάδα και δεν ακούσαμε .....παρ'όλα αυτά ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά και να μην έχω κανένα άγχος....τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

Αχ, τι ωραία! Πω, πω! Ονειρο......Φαντάζομαι την χάρα σου!

Περιμένω πώς και πώς να έρθουν να τα καθαρίσω με προδέρμ και να αρχίσω να πλένω και να σιδερώνω τα ρουχαλάκια του :P:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μπράβο Λιλιτάκι τέλεια!

Μάρτζι κι εγώ το πάθε αυτό αλλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά κανά δυο ευρώ όταν πήγαινα στη euromedika. Τώρα που πάω σε ένα μικροβιολογικό γειτονιάς μου παίρνει ότι γράφει το χαρτί νομίζω και η ευρωδιάγνωση το ίδιο. Άλλη φορά αν έχετε πολλά μικροβιολογικά ρώτα σε όλα και πάνε σε όποιο σου πει την καλύτερη τιμή. Εύχομαι να περάσει γρήγορα η ιωσούλα και να μη χρειαστείς τίποτα άλλο. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αντιβιώσεις που επιτρέπονται απλά κάνε υπομονή μέχρι αύριο που θα πας στο γυναικολόγο σου και ρώτησε τον οπωσδήποτε ααααα και να ελέγχεις μη σου ανέβει η θερμοκρασία γιατί τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις αντιπυρετικό.

Μαριούλα ανανεώθηκε το ίντερνετ ή με το στικάκι μπαίνει ακόμα;

Μαρία-Μαράκι καλή επιτυχία και πάλι θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα της χοριακής.

dstelitsa υπολόγισε την εγκυμοσύνη σου από εδώ http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html

και πες μας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...