Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

θα περιμένουμε τα αποτελέσματα αύριο
να ζησετε!!!:P:p:p μαρακι μ απ'οτι θυμαμαι καθολου δεν σε βπηθουσε η κλομιφαινη εγω λεω να προχωρησεις με ενεσουλες!
ευχομαι ολα να πανε καλα!!! γιατι θα κανεις χοριακη εχεις καθυστερηση?
πω πω ολα εναντιον μου δηλαδη?

καλύτερα να την αποφύγεις την επισκληρίδιο μαριούλα, τώρα στο τέλος μην έχουμε απρόοπτα. Μια ξαδέρφη μου την πάτησε και έχει φοβερό πρόβλημα, παραλύουν οι μυς της και παίρνει κορτιζόνη. Εσύ βέβαια έχεις σκωλίωση, εκείνη είχε αλλεργία, :? αλλά ας το καλύτερα...

τελευταία περίοδος μου ήταν 13-08-12, βέβαια είναι κλασικό φαινόμενο σε μένα αυτή η καθυστέρηση, αλλά η γιατρός μου λέει κι όλας ποτέ δεν ξέρεις, γι αυτό και θα κάνω την χοριακή πριν πάρω τα χάπια... να είμαστε σίγουροι...

Θα σας ενημερώσω μόλις πάρω τα αποτελέσματα, αλλά δεν περιμένω τίποτα αφού παρακολουθούσαμε τον Αύγουστο την ωορρηξία και δεν έγινε... καληνύχτα κοριτσάκια!!!!! :cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλύτερα να την αποφύγεις την επισκληρίδιο μαριούλα, τώρα στο τέλος μην έχουμε απρόοπτα. Μια ξαδέρφη μου την πάτησε και έχει φοβερό πρόβλημα, παραλύουν οι μυς της και παίρνει κορτιζόνη. Εσύ βέβαια έχεις σκωλίωση, εκείνη είχε αλλεργία, :? αλλά ας το καλύτερα...

τελευταία περίοδος μου ήταν 13-08-12, βέβαια είναι κλασικό φαινόμενο σε μένα αυτή η καθυστέρηση, αλλά η γιατρός μου λέει κι όλας ποτέ δεν ξέρεις, γι αυτό και θα κάνω την χοριακή πριν πάρω τα χάπια... να είμαστε σίγουροι...

Θα σας ενημερώσω μόλις πάρω τα αποτελέσματα, αλλά δεν περιμένω τίποτα αφού παρακολουθούσαμε τον Αύγουστο την ωορρηξία και δεν έγινε... καληνύχτα κοριτσάκια!!!!! :cool::cool:

Μπορεί η ωορρηξία να μην έγινε τον Αυγουστο, αλλά πού ξέρεις αν έγινε το Σεπτέμβρη κι εκεί που δεν το περίμενες το πετύχατε;;;Ολα είναι πιθανά. Ευχομαι να είναι θετική η χοριακή σου!!!!

Να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια μου, με πονάει ο λαιμός όταν καταπίνω! Δεν πολυμιλάω και κάνω υπομονή. Ηπια χλιαρό γαλατάκι αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να βοηθηθώ. Φοβάμαι μην πάθω αυτό που έπαθα πέρισυ. Ξέρετε αν επιτρέπονται κάποιες αντιβιώσεις σε αυτή τη φάση που είμαι; Στο καλό! Και να πείτε ότι δεν προσέχω! Τεσπα. Αγχώθηκα. Εβλεπα και κάτι χαζά όνειρα. Να περάσει γρήγορα κι αυτή η μέρα να πάω να δω αύριο το μωράκι μου ότι είναι καλά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια

γυρισα και εγω στην Τριπολη. Μετραω μερες πια.

Καντυ πηγα στον γιατρό. Καλός μου φάνηκε. Μου εδωσε οδηγιες για την επιτροπή και τα φαρμακα.Συζητουσαμε για όλα τα άλλα θεματα εκτός απο τα ιατρικά. Συμφωνα με τις εξετασεις που ειδε μου είπε ότι ειμαστε σε ολα καλα και θα εχω αποτελεσματα επιτυχιας. Βρε κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κοσμο ειχε απο εξω, τι νεα ζευγαρια. Εγω ειχα ραντεβου στις 5 τελειωσαμε κατα τις 8 και μετα φυγαμε αμεσως για Τριπολη.

δικιο εχετε ολικη θα κανω παει κ τελειωσε;) καλα αποτελεσματα γλυκια μου σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια μου, με πονάει ο λαιμός όταν καταπίνω! Δεν πολυμιλάω και κάνω υπομονή. Ηπια χλιαρό γαλατάκι αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να βοηθηθώ. Φοβάμαι μην πάθω αυτό που έπαθα πέρισυ. Ξέρετε αν επιτρέπονται κάποιες αντιβιώσεις σε αυτή τη φάση που είμαι; Στο καλό! Και να πείτε ότι δεν προσέχω! Τεσπα. Αγχώθηκα. Εβλεπα και κάτι χαζά όνειρα. Να περάσει γρήγορα κι αυτή η μέρα να πάω να δω αύριο το μωράκι μου ότι είναι καλά!!!

καλημερα μαργκι μου περαστικουλια σου!!!μην αγχωνεσαι μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσακια

γυρισα και εγω στην Τριπολη. Μετραω μερες πια.

Καντυ πηγα στον γιατρό. Καλός μου φάνηκε. Μου εδωσε οδηγιες για την επιτροπή και τα φαρμακα.Συζητουσαμε για όλα τα άλλα θεματα εκτός απο τα ιατρικά. Συμφωνα με τις εξετασεις που ειδε μου είπε ότι ειμαστε σε ολα καλα και θα εχω αποτελεσματα επιτυχιας. Βρε κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κοσμο ειχε απο εξω, τι νεα ζευγαρια. Εγω ειχα ραντεβου στις 5 τελειωσαμε κατα τις 8 και μετα φυγαμε αμεσως για Τριπολη.

πεπση μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις θετικα αποτελεσματα!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαρτζι, ευχαριστώ για τις ευχές και σε σένα ότι καλύτερο και το μωράκι σου!!! ;)

Μην πάρεις φάρμακα μόνη στου, κατευθείαν τηλ στο γιατρό για να μην παιδεύεσαι άδικα, να το προλάβεις...

Μαριούλα, το πήρες απόφαση για την ολική και νομίζω θα κάνεις το σωστό!

Έδωσα αίμα και στις 12:30, θα είναι έτοιμο το αποτέλεσμα. 25 ευρώ μου είπε, όλα ακριβαίνουν........ Τέλος πάντων :rolleyes:

Δέν σε κόλησα εγώ πάντως......:tongue::tongue::tongue:Καλημέρα και από εμένα ακόμα χάλια είμαι και εγώ!!! Margi εμένα στο πρώτο τρίμηνο που είχα πάθει τη φαρυγγίτιδα ο παθολόγος πρότεινε αντιβίωση αλλά ο γυναικλόγος δέν με άφησε να πάρω τίποτα το πέρασα με καραμελίτσες χόλς και χλιαρά τσαγοχαμομιλάκια!!!Μαριούλα νόμιζα το είχαμε λύσει το θέμα της νάρκωσης.....ΟΛΙΚΗ είπαμε δεν ρισκάρουμε......Μαράκι να ζήσεται και από εμένα και εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακή σήμερα και να μη χρειαστεί να κάνεις τιποτα άλλο!!!pepsi μου να σας ζήσει το νιόπαντρο ζευγάρι!!!Όλα θα πάνε καλά θα δείς όλα πέρνουν το δρόμο τους σιγά σιγά!!!Καντυ χαλάρωσε λίγο με τις δουλίτσες βρε κοριτσάκι μου εκεί θα είναι δέν φεύγουν....Η luna και το Aggelikaki χάθηκαν.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Δέν σε κόλησα εγώ πάντως......:tongue::tongue::tongue:Καλημέρα και από εμένα ακόμα χάλια είμαι και εγώ!!! Margi εμένα στο πρώτο τρίμηνο που είχα πάθει τη φαρυγγίτιδα ο παθολόγος πρότεινε αντιβίωση αλλά ο γυναικλόγος δέν με άφησε να πάρω τίποτα το πέρασα με καραμελίτσες χόλς και χλιαρά τσαγοχαμομιλάκια!!!Μαριούλα νόμιζα το είχαμε λύσει το θέμα της νάρκωσης.....ΟΛΙΚΗ είπαμε δεν ρισκάρουμε......Μαράκι να ζήσεται και από εμένα και εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακή σήμερα και να μη χρειαστεί να κάνεις τιποτα άλλο!!!pepsi μου να σας ζήσει το νιόπαντρο ζευγάρι!!!Όλα θα πάνε καλά θα δείς όλα πέρνουν το δρόμο τους σιγά σιγά!!!Καντυ χαλάρωσε λίγο με τις δουλίτσες βρε κοριτσάκι μου εκεί θα είναι δέν φεύγουν....Η luna και το Aggelikaki χάθηκαν.....

Ευχαριστώ λιλιτάκι και για τις 2 ευχές!!! :):) Μακάρι η 2η ευχή σου να βγει αληθινή να τελειώνουμε...

μαρτζι, ευχαριστώ για τις ευχές και σε σένα ότι καλύτερο και το μωράκι σου!!! ;)

Μην πάρεις φάρμακα μόνη στου, κατευθείαν τηλ στο γιατρό για να μην παιδεύεσαι άδικα, να το προλάβεις...

Μαριούλα, το πήρες απόφαση για την ολική και νομίζω θα κάνεις το σωστό!

Έδωσα αίμα και στις 12:30, θα είναι έτοιμο το αποτέλεσμα. 25 ευρώ μου είπε, όλα ακριβαίνουν........ Τέλος πάντων :rolleyes:

ναι ολικη να τελειωνουμε ας πανε ολα καλα και ας μην ακουσω το 1ο κλαμα τι να κανουμε:rolleyes: σου ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ευχαριστώ λιλιτάκι και για τις 2 ευχές!!! :):) Μακάρι η 2η ευχή σου να βγει αληθινή να τελειώνουμε...

Στο εύχομαι με μπόλικη μπεμπεδόσονη κοριτσάκι μου και εγώ και τι πισπιρίγκι μου....:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...