Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακι μου τωρα θα εισαι ροδο και θα εχεις δει το μωρακι σου!!!φανταζομαι ποσο χαρουμενη θα εισαι!!!!!!!!!!ευχομαι να εχουν παει ολα καλα και να γυρησεις και να μας πεις μονο ευχαριστα νεα

deppa μ μην δεινεις σημασια σε κανενα! αντε για πες μας σε ποσες μερες θα πας για χωριακη?:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σε όλες,χθες πήγα και γω και εκανα την αυχενική διαφάνεια,ολα καλα μας ειπε ο γιατρος. ταρα περιμένουμε και τις εξετάσεις αιματος. το μωρουλινι μας ήταν ολη την ωρα ξαπλωμένο και δεν ήθελε και πολλά πολλά,ειναι λίγο ακαματουσικο. οαφου ο γιατροσ τυ εδινε ελαφρες μπουνίτσες με τον με το μηχανημα μπας και γυρισει κανει καμια τουμπα, αλλα αυτο τίποτα. εμας μάλλον κοριτσάκι θα είναι αλλά την επόμενη φορα θα μας πει με σιγουρια γιατι είχε μεσα στα ποδαράκια του τον ομφάκιο λώρο. έχει καμια άλλη κοριτσάκι ή ολες αγοράκια;

σημασια εχει χαρα μ που ολα πηγαν καλα με το μωρακι το φυλλο θα το μαθεις πολυ συντομα:P κοριτσι εχει και το λιλιτακι μας:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγώ καλά!!έκανα τη 2 και τελευταία προσπάθεια σπερματέγχυσης το Σάββατο..και τώρα είμαι στην αναμονή..μακάρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλιώς το Σεπτέμβρη ξεκινούμε τις διαδικασίες για το επόμενο βήμα...

καλη επιτυχια!!!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

deppa μ μην δεινεις σημασια σε κανενα! αντε για πες μας σε ποσες μερες θα πας για χωριακη?:P

αντε καλε σε περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου κι εσυ καθεσαι και σχολιαζεις τα νεα.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

φιλεναδιτσες μου ηρθε η σειρα μου να σας πω τα νεα μου!!!λοιπον το μωρακι ειναι μια χαρα:Pμεσα σε δεκα μερες πηρε 150 γραμμαρια τωρα ειναι 850 γραμμαρια το αγγελακι μου:Pκοριτσια δεν θα το πιστεψετε το μωρο ειχε πλανταξει στα γελια ολη την ωρα χαμογελουσε!!!ο γιατρος λεει δεν το πιστευω κοιταξτε ποσο γελαει θα καλοπερναει εκει μεσα;) μου το εβγαλε και φωτο την ωρα που γελουσε μπορω να σας το δειξω στο φειςμπουκ αν θελετε για να με πιστεψετε:D χαχα μας τρελανε παλι ο πριγκιπας μου ηταν το πιο ομορφο χαμογελο που εχω δει ποτε μου!!!ακομα κ ο γιατρος ξετρελαθηκε αφου ηθελε να συνεχισει να κανει τον υπερηχο και δεν συνεχιζε περιμενε να σταματισει το μωρο να γελαει για να προχωρησει και στο υπολοιπο σωμα του αρεσε που το εβλεπε να γελαει:D:D:Dμεγαλωσε πολυ του εδειξαν αυτα τα 150 γραμμαρια που πηρε!ο γιατρος ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα με το μωρο και το βαρος του και με το αμνιακο υγρο ολα καλα δοξα τον ΘΕΟ!!!Μου ειπε οτι θελει να παω στις 30 αυγουστου για ενα απλο υπερηχο να δουμε πως μεγαλωνει το μωρο πως πανε τα υγρα και ολα τα σχετικα κ μετα απο 12 μερες δηλαδη στις 12 σεπτεβρη θελει να ξανα παω για να κανουμε το ντοπλερ,μετα μου προτεινε απο μονος του αν θελω να κανω τον απλο υπερηχο στο νησι μου στον εξωτερικο γιατρο και να παω για το ντοπλερ μονο στις 12 του σεπτεμβρη για να μην ταλαιπωρουμε και κανω 2 ταξιδια μεσα σε 12 μερες εξ'αλλου λεει του αυγουστου ειναι ενα απλο υπερηχο το ντοπλερ ομως θελει να μου το κανει αυτος....εννοειται πως συμφωνησα χαζη ειμαι να πω οχι?ομολογω πως χαρηκα που θα γλιτωσω το ταξιδι τον αυγουστο αλλα λιγο κρατησε η χαρα μ γιατι μετα θυμηθηκα πως παντρευται μια ξαδερφη μου απο την ροδο και πρεπει να παω στο τελος του μηνα οποτε δεν θα το γλυτωσω το ταξιδι τον αυγουστο:mad: πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσια!χαλαλι ομως μολις ειδα το νινι μου ξεχασα και την ταλαιπωρια κ το ξενιχτυ και την κουραση και ολα!α επεισης μου ειπε οτι μετα τις 12 σεπτεμβρη που θα παω για το ντοπλερ θα ξανα παω αρχες οκτοβρη που θα μπω στον μηνα μου κ μετα δεν εχει αλλο ταξιδι μια και καλη για την γεννα θα παω μετα...:tongue:οπως σας εχω ξανα πει μου ειπε οτι η καισαρικη θα γινει 25 οκτοβρη αλλα επειδη βλεπει λιγο μεγαλο το μωρακι κ δεν εχει ουτε χρονο που εκανα την αλλη καισαρικη παιζει να μου το παρει και λιγο νωριτερα κατα τις 20 του μηνα θα μου πει σιγουρα λεει στις αρχες του οκτοβρη που θα παω για την τελευταια μ επισκεψη αυτο που με χαλασε λιγο ειναι το εξης μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ φρεσκια η τομη πολυ φοβαται πως η μητρα μου δεν θα αντεξει και πολυ πιθανον με το που θα μπω στον μηνα μου να σπασουν τα νερα η να με πιασουν προωροι πονοι και θελει οπως δηποτε λεει 10 μερες πριν την καισαρικη να παω να μεινω στην ροδο...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

deppaki διαβασα αυτό που εγραψες στο αλλο τοπικ. Σου το ξαναείπα εγώ έκανα τεστ την 1/7 δηλαδή 17- 19 μέρες μετά την σύλληψη. Μονο την ημέρα που έκανα το τεστ και λίγο την προηγούμενη ένιωθα κατι ηπια πονακια αλλά μέχρι τότε τίποτα. Το στήθος μου άρχισε να πονάει την ημέρα που περίμενα περίοδο δηλ. 2 μέρες πριν το τεστ. Συμπερασμάτικά ακόμη και να αρχίσεις να νιώθεις οτιδήποτε είναι πολύ νωρίς. Τέλος σου το ειπα πολλές φορές να σκεφτεσαι θετικά.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

deppaki διαβασα αυτό που εγραψες στο αλλο τοπικ. Σου το ξαναείπα εγώ έκανα τεστ την 1/7 δηλαδή 17- 19 μέρες μετά την σύλληψη. Μονο την ημέρα που έκανα το τεστ και λίγο την προηγούμενη ένιωθα κατι ηπια πονακια αλλά μέχρι τότε τίποτα. Το στήθος μου άρχισε να πονάει την ημέρα που περίμενα περίοδο δηλ. 2 μέρες πριν το τεστ. Συμπερασμάτικά ακόμη και να αρχίσεις να νιώθεις οτιδήποτε είναι πολύ νωρίς. Τέλος σου το ειπα πολλές φορές να σκεφτεσαι θετικά.

ναι καλο μου κοριτσακι εχεις απολυτο δικιο να τα λες και να τα ξαναλες αλλα εγω που ειμαι ξεροκεφαλη και ανυπομονη...και σημερα με απρα πολλα νευρα ολα μου φταινε η ζεστη το σπιτι ο αντρας μου ακομα κι εγω η ιδια μου φταιω ουφφφφφφ ανυποφορη εχω γινει...........

qWD1p2.png

xdgMp2.png

φιλεναδιτσες μου ηρθε η σειρα μου να σας πω τα νεα μου!!!λοιπον το μωρακι ειναι μια χαρα:Pμεσα σε δεκα μερες πηρε 150 γραμμαρια τωρα ειναι 850 γραμμαρια το αγγελακι μου:Pκοριτσια δεν θα το πιστεψετε το μωρο ειχε πλανταξει στα γελια ολη την ωρα χαμογελουσε!!!ο γιατρος λεει δεν το πιστευω κοιταξτε ποσο γελαει θα καλοπερναει εκει μεσα;) μου το εβγαλε και φωτο την ωρα που γελουσε μπορω να σας το δειξω στο φειςμπουκ αν θελετε για να με πιστεψετε:D χαχα μας τρελανε παλι ο πριγκιπας μου ηταν το πιο ομορφο χαμογελο που εχω δει ποτε μου!!!ακομα κ ο γιατρος ξετρελαθηκε αφου ηθελε να συνεχισει να κανει τον υπερηχο και δεν συνεχιζε περιμενε να σταματισει το μωρο να γελαει για να προχωρησει και στο υπολοιπο σωμα του αρεσε που το εβλεπε να γελαει:D:D:Dμεγαλωσε πολυ του εδειξαν αυτα τα 150 γραμμαρια που πηρε!ο γιατρος ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα με το μωρο και το βαρος του και με το αμνιακο υγρο ολα καλα δοξα τον ΘΕΟ!!!Μου ειπε οτι θελει να παω στις 30 αυγουστου για ενα απλο υπερηχο να δουμε πως μεγαλωνει το μωρο πως πανε τα υγρα και ολα τα σχετικα κ μετα απο 12 μερες δηλαδη στις 12 σεπτεβρη θελει να ξανα παω για να κανουμε το ντοπλερ,μετα μου προτεινε απο μονος του αν θελω να κανω τον απλο υπερηχο στο νησι μου στον εξωτερικο γιατρο και να παω για το ντοπλερ μονο στις 12 του σεπτεμβρη για να μην ταλαιπωρουμε και κανω 2 ταξιδια μεσα σε 12 μερες εξ'αλλου λεει του αυγουστου ειναι ενα απλο υπερηχο το ντοπλερ ομως θελει να μου το κανει αυτος....εννοειται πως συμφωνησα χαζη ειμαι να πω οχι?ομολογω πως χαρηκα που θα γλιτωσω το ταξιδι τον αυγουστο αλλα λιγο κρατησε η χαρα μ γιατι μετα θυμηθηκα πως παντρευται μια ξαδερφη μου απο την ροδο και πρεπει να παω στο τελος του μηνα οποτε δεν θα το γλυτωσω το ταξιδι τον αυγουστο:mad: πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσια!χαλαλι ομως μολις ειδα το νινι μου ξεχασα και την ταλαιπωρια κ το ξενιχτυ και την κουραση και ολα!α επεισης μου ειπε οτι μετα τις 12 σεπτεμβρη που θα παω για το ντοπλερ θα ξανα παω αρχες οκτοβρη που θα μπω στον μηνα μου κ μετα δεν εχει αλλο ταξιδι μια και καλη για την γεννα θα παω μετα...:tongue:οπως σας εχω ξανα πει μου ειπε οτι η καισαρικη θα γινει 25 οκτοβρη αλλα επειδη βλεπει λιγο μεγαλο το μωρακι κ δεν εχει ουτε χρονο που εκανα την αλλη καισαρικη παιζει να μου το παρει και λιγο νωριτερα κατα τις 20 του μηνα θα μου πει σιγουρα λεει στις αρχες του οκτοβρη που θα παω για την τελευταια μ επισκεψη αυτο που με χαλασε λιγο ειναι το εξης μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ φρεσκια η τομη πολυ φοβαται πως η μητρα μου δεν θα αντεξει και πολυ πιθανον με το που θα μπω στον μηνα μου να σπασουν τα νερα η να με πιασουν προωροι πονοι και θελει οπως δηποτε λεει 10 μερες πριν την καισαρικη να παω να μεινω στην ροδο...

μικρο μικρο τοσο δα μικρο Μαρακι τα νεα σου ειναι υπεροχα ομως...δεν σε ειχαν ενημερωσει για το διαστημα που επρεπε να αφησεις απο την καισαρικη μεχρι να ξαναμεινεις εγκυος??γιατι εχω την εντυπωση πως ο γιατρος ενημερωνει ποσος χρονος πρεπει να περασει για να εισαι εσυ και το μωρακι ασφαλης!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα,μαριουλα τέλεια τα νέα...κοριτσια μου εγω εχω σκασει απο το αγχος μου. χθες το μεσημερακι νιωθω κατι καυτο να μου βγηκε απο κατω και παω αμέσως τουαλέτα,σκουπιζομαι και τι να δω; υγρα,σαν σαλια και ειχαν εντονο κιτρινο ελαφρα καφέ χρώμα. παιρνω το γιατρο μου λεει δεν ειναι κατι μόνο αν δω αιμα να ανησυχησω. δεν ξαναειδα τιποτα,αλλα εχω κιτρινα υγρα. ειναι φυσιολογικό;

καλημέρα,μαριουλα τέλεια τα νέα...κοριτσια μου εγω εχω σκασει απο το αγχος μου. χθες το μεσημερακι νιωθω κατι καυτο να μου βγηκε απο κατω και παω αμέσως τουαλέτα,σκουπιζομαι και τι να δω; υγρα,σαν σαλια και ειχαν εντονο κιτρινο ελαφρα καφέ χρώμα. παιρνω το γιατρο μου λεει δεν ειναι κατι μόνο αν δω αιμα να ανησυχησω. δεν ξαναειδα τιποτα,αλλα εχω κιτρινα υγρα. ειναι φυσιολογικό;

Ελα κοριτσι σε ειδα στο facebook και εισαι πολυ γλυκούλα. Οσο για τα υγρά δεν νομίζω να σημαινουν τίποτα. Η δουλεια μου εχει να κανει με γυναικες οπότε ακουω πολυ συχνα από τις εγκυες ότι δεν μπορουν να ξεμυτίσουν χωρίς σερβιετάκι νιώθουν μόνιμα σαν κατουρημένες. Εγώ προς το παρών εχω ελαχιστα υγρά που και που, αλλά απο ότι μου λένε όλες θα αυξηθουν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

φιλεναδες μου σας ευχαριστω πολυ!:P ντεπα μου μου ειπαν το λιγοτερο σε ενα εξαμηνο και εγω εμεινα εγκυος ακριβως στον 6 μηνα αγγελικακι μου το κιτρινο δεν με ανυσηχει το καφε που ειπες δεν μου πολυ αρεσε αλλα φου σταματησε ολα καλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula είδες όλα πήγαν καλά τελικά:P

deppa κι εγώ για εγκυούλα σε βλέπω:tongue: Πρώτη Αυγούστου δεν είναι να κάνεις τη χοριακή; Να δεις που η Παναγίτσα θα σου δώσει το ωραιότερο δώρο και σε σένα και στη Μάρτζι που θα είναι κάποιες μέρες αργότερα και κατόπιν και στα υπόλοιπα κορίτσια:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...